2010 Ağustos Anneleri

efsanur cum dualarımız seninle..bende yarın gidicem kesem görülmüştü 5+3 ken.yarın 7+1olucam.görürüm inşallah..korkuyorum bende
bide deminki bol bulantılı mesajımdan sonra lavaboya zor yetiştim.
daha önce bahsedilmişti.benim annem hiç bilmemiş bulantı,aşerme.
ama ben ona hiç çekmemişim maalesef...

çok şeker valla aynı beni anlatıyorsun :)) devamlı mıncıklamaktan memelerimi bir hal oldum zaten benim yüzümden acıyası yoksa bile acımaya başladılar :)) ne mide bulantısı ne birşeyin kokması hiiççççççç bana mısın demiyor..ama dediğin gibi annemde böyleymiş..3 çocuk ve bir kere bile midesi bulanmamış. geçen sene ablam da öyle doğurdu hiiçççç midesi bulanmadı ve başlarda biraz memeleri acıdı o kadar sonra o da geçti gitti.

sevgili Meral çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)) darısı başımızaaaaaaa

bende her sabah haşlanmış yumurta yemeye gayret ediyorum
ama hergün muhakkak 2 bardak sütümü içiyorum ve ceviz yiyorum

Selam kızlaar!
Ben uzun zamandır girenmiyorum foruma mide bulantısı yorgunluk uyku hali bi yandan da işe git gel yamuldum resmen kafamçokkarıştı Neyse ki bugünden itibaren pzt.ye kadar izinliyim ve evdeyim, biraz toparladım kendimi bugün. Yarın da doktora gidicez kalp atışı dinlemeye bana şans dileyiiin a.s.
Ben biraz geçmişi okuyayım şimdi, öptüm siziii opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım...valla o saydıkların bizlerde de var çok kötü yaa...biraz tatil yaparsan kend,n, toparlarsın inş..ayy ne güzel ne heyecanlı bi şey yaa..inş. bebişine sorunsuz bi şeklde kavuşursun canım,biz daha 5ocakta gidicez çok sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile3

sağol canım bende 2 kese görülmüştü bi de, bakalım yarın durumlar ne çıkacak. Dr. 2.nin durumu net değil belli olmaz kaybolabilir sonradan demişti, 10 gün geçti şimdi duruyor mu hala çook merak ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda burdan en güzel haberlerimizi paylaşırız.
Valla mide bulantısı ne fena bişeymiş en kötüsü de kokular... Herşeyin kokusunu alıyorum herşeyin... Kocam senle birlikte bi ava çıkalım diye dalga geçiyo benimle kaydirigubbakcemile3

bende az önce ilk sayfaya bakmıştım acaba ikinci bebiş noldu duydular mı onunda kalp atışını diye düşünmüştüm yarın hayırlı haberle gelirsin inş. canım hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

bende bugün keseyi gördüm çok şükür bundan önceki, hamileleğim dış gebelikti malesef ondan korkuyodum ama güzel haberi aldık bugün sositososito

gözün aydın canım allah en kısa zamanda kalp atışlarını duymayı da nasip etsin opuyorumnanaktan gerçi bu bekleyişlerin sonu yok kalp atışını duysak ilk 3 ayı bir atlatsak dicez o olsa 2li3lü testleri düzgün çıksın diye beklicez onu görsek başka bişey çıkıcak falan filan doğuma kadar bi sabırsızlık içinde geçecek günler heralde :) Rahat olmak lazım ben pek düşünmemeye çalışıyorum. Ama ben de bir önceki bebeğimi düşürmüştüm kalp atışı duyulmamıştı, şimdi hernekadar takmıyorum desem de bilinçaltımda bişeyler var heralde ki son birkaç gecedir rüyamda hep kanamam başlamış görüyorum kendimi bi panikle uyanıyorum...

Son düzenleme:
ya arkadaşlar aşerme nasıl bişi tam :uhm: olarak sadece yemek istemek mi bi şeyleri öyleyse ben fenayım nerdeyse gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.bazı şeylerden de tiksiniyorum tabi o ayrı :)

10 gün önce ben de öyleydim şimdi iştah diye bişey kalmadı yemek yemek bir görev gibi geliyo hiçbişey istemiyo canım, kokular kokular böööğh...

:roflol: ayy ne güzel belkide ikiz olur..Allah gönlüne göre versin canım..ewt bencede çok kötü bişi mide bulntısı valla...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…