çok şeker valla aynı beni anlatıyorsun :)) devamlı mıncıklamaktan memelerimi bir hal oldum zaten benim yüzümden acıyası yoksa bile acımaya başladılar :)) ne mide bulantısı ne birşeyin kokması hiiççççççç bana mısın demiyor..ama dediğin gibi annemde böyleymiş..3 çocuk ve bir kere bile midesi bulanmamış. geçen sene ablam da öyle doğurdu hiiçççç midesi bulanmadı ve başlarda biraz memeleri acıdı o kadar sonra o da geçti gitti.Hoşbulduuuk:1hug: çok teşekürederim güzel dualarına amiiin diyorum..
banada herkez öyle diyo ama gerçekten şüphelenmeye başladım kan tahlilimde pozitif olmazsa inanmıycam..
hadi yaa sendemi oh bee..ya asılnda annem beni doğurmaya 1 ay kala başlamış belirtisi yani aleden herkez böyle maşallaah aslında keşke böyle hep deva etsee.ama işte dediğin gibi kafam kurcalanıyo araştırmadığım yer kalmadı..en azından herkezin memişleri acıyo anam yok bend etık okadarda mıncıklyorumkaydirigubbakcemile3
sanada hayırlı olsun arkadaşım inşallah hep böyle devam eder bakalım..
:Saruboceq::Saruboceq:
sevgili Meral çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)) darısı başımızaaaaaaakızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım doktora gösterdim ve az önce geldim eve
iyi çıkmış sonuçlarım ama sadece idrar yollarında iltihaplanma var o da biraz fazla dedi
sadece bi kerelik suda ariyen bi antibiyotik verdi onu içicem bu akşam yatmadan
bi dahaki görüşmeyi 5 şubata verdi ne kadar geç değilmi ense kalınlığına bakıcaz dedi
ama dayanamazsan bebeğini görmek istersen ocak ayının ortasında da gelirsin dedi zemuszemus
ben tabi şubata kadar dayanamam ve giderim ocak ayında da sırnaşık şey
Hoşbulduuuk:1hug: çok teşekürederim güzel dualarına amiiin diyorum..
banada herkez öyle diyo ama gerçekten şüphelenmeye başladım kan tahlilimde pozitif olmazsa inanmıycam..
:) rica ederim canım benm...hiiç canını sıkma rahat ol..ne güzel ailendede varmış böle 9ayı böyle bitirmek gibisi var mı hiç kaydirigubbakcemile3
sevgili Meral çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)) darısı başımızaaaaaaa
Bende tabiiki öyle birşeyde yok :))))))kızlar siz aş ermeye başladınız mı??? CADIARZU
Bende tabiiki öyle birşeyde yok :))))))
Selam kızlaar!
Ben uzun zamandır girenmiyorum foruma mide bulantısı yorgunluk uyku hali bi yandan da işe git gel yamuldum resmen kafamçokkarıştı Neyse ki bugünden itibaren pzt.ye kadar izinliyim ve evdeyim, biraz toparladım kendimi bugün. Yarın da doktora gidicez kalp atışı dinlemeye bana şans dileyiiin a.s.
Ben biraz geçmişi okuyayım şimdi, öptüm siziii opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım...valla o saydıkların bizlerde de var çok kötü yaa...biraz tatil yaparsan kend,n, toparlarsın inş..ayy ne güzel ne heyecanlı bi şey yaa..inş. bebişine sorunsuz bi şeklde kavuşursun canım,biz daha 5ocakta gidicez çok sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile3
sağol canım bende 2 kese görülmüştü bi de, bakalım yarın durumlar ne çıkacak. Dr. 2.nin durumu net değil belli olmaz kaybolabilir sonradan demişti, 10 gün geçti şimdi duruyor mu hala çook merak ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda burdan en güzel haberlerimizi paylaşırız.
Valla mide bulantısı ne fena bişeymiş en kötüsü de kokular... Herşeyin kokusunu alıyorum herşeyin... Kocam senle birlikte bi ava çıkalım diye dalga geçiyo benimle kaydirigubbakcemile3
kızlar siz aş ermeye başladınız mı??? CADIARZU
bende az önce ilk sayfaya bakmıştım acaba ikinci bebiş noldu duydular mı onunda kalp atışını diye düşünmüştüm yarın hayırlı haberle gelirsin inş. canım hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:
bende bugün keseyi gördüm çok şükür bundan önceki, hamileleğim dış gebelikti malesef ondan korkuyodum ama güzel haberi aldık bugün sositososito
ya arkadaşlar aşerme nasıl bişi tam :uhm: olarak sadece yemek istemek mi bi şeyleri öyleyse ben fenayım nerdeyse gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.bazı şeylerden de tiksiniyorum tabi o ayrı :)
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 5 haftalık hamileyim:)
Tebrikleerrrrrrr :)))))))))merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 5 haftalık hamileyim:)
sağol canım bende 2 kese görülmüştü bi de, bakalım yarın durumlar ne çıkacak. Dr. 2.nin durumu net değil belli olmaz kaybolabilir sonradan demişti, 10 gün geçti şimdi duruyor mu hala çook merak ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda burdan en güzel haberlerimizi paylaşırız.
Valla mide bulantısı ne fena bişeymiş en kötüsü de kokular... Herşeyin kokusunu alıyorum herşeyin... Kocam senle birlikte bi ava çıkalım diye dalga geçiyo benimle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?