Ya 2 gündür geçmedi canım yoksa bende dert etmiyordum. Sizce bebekte birşey olsa başka ne belirti verirdi karın aprısı dışında
gunaydin kizlar ben yeni kalktim sayilir gece sabaha kadar uyuyamadim en son saate baktigimda sabahin besiydi sonra dalmisim
geceleri cok ates basiyo icim daraliyo uykuya daldigimda sacma sapan korkunc ruyalar goruyorum belim zaten kopuyo hepsi birlesince koca uykusuz bi gece geciriyorum ve oglene kadar uyuyorum ..
canim cok guzel rahat bi sekilde uyuyabilmen ..
sinuzitlerin icin gecerlimi bilmiyorum ama doktorum bana gripten korunmam icin tuzlu su ile gunde dort bes defa gargara yapmami kulak copunu tuzlu suya batirip burun deliklerimi gunde dort bes defa temizlememi yani kulak copu yardimiyla tuzlu suyla burun deliklerimi silmemi tavsiye etmisti ... gercekten ise yaradi ben cok cabuk grip olurdum suan hala gelmedi grip eminim tuzlu suyun faydasi olduguna hem bogazida guzel temizliyo ....
çok teşekkür ederim canım çok sağol... akşam hemen uygulayacağım.. gerçekten çok makbule geçti..
Günaydııınnn :))
ben gayet güzel yatıp gayet güzel kalktım canım.. çok şükür bir sorunum olmadı dün gece de .. ilerisi de böyle olur umarım... yalnız şu sıkıntım var sinüzitim var var sürekli sinüslerim dolu içime çektikçe ( dışarı çıkaramıyorum ) boğazıma takılıp kalıyor çok afedersiniz.. hamilelik değil ama bu beni mahvediyor..içim kalkıyor sürekli... bana tavsiye edebileceğiniz bişey varmı? sökücü olarak bebeğime zarar vermeyecek... mafoldumben
Doyurdun mu bebişi bakimmm :)) Tuzlu suyun içine biraz da karbonat karıştır burnuna çek tatlım. Kaynar suyun içine biraz papatya atıp buharını da çekersen sinüzlerini boşaltacaktır. Ben de bu dertten müzdaripim, saçlarım da biraz uzadı kalın telli de iyice kurutmazsam anında doluyor sinir bir durum. Sevgiler
Kızlar 2 gündür doğru düzgün yazamadım yılsonu ya bizim işler çok çok yoğunUmarım hepiniz iyisinizdir.
Bu arada doktorumu aradım ulaşamadım doğumdaymış sizde karın ağrısı var mı kızlar. Benim 2 gündür sürekli az şiddette karnım ağrıyor sizcce normal mi?çok endişeliyim
muhasebeci annelr size bir sorun olacak,
iş yerinden istifa edersem tazminat alabiliyor muyum?
sende muhasebecisin demeyin ben ihracat bölümündeyim bilmiyorum genel muhasebeyi.
Bende de var canım, kasıklarım ağrıyor. Rahim genişliyor demişti dr. Bir de regl dönemimiz geldi bu zamanlarda hastalanacakmış gibi ağrı olurmuş.
Benim de bugün kan tahlillerim çıktı ; Lökasit az yüksekti dr hamilelikte olur önemli değil dedi. Diğer değerlerin hepsi çok güzel hatta demir ve kan bile yüksek şaşırdım. Hamileliğinde sana demir takviyesi vermeme gerek olmayacak sanırım dedi . Benim hep düşüktü keçiboynuzu pekmezi hakkikatten işe yarıyor galiba . T.plazma negatif çıktı yani çiğ et kesinlkle yemiycekmişim sucuk salam v.s. v.s. bütün etler pişmiş olacakmış.
Ben de bugün biraz temizlik yaptım , evde pehlivan gibi dolaşıyorum kalorifer kapalı çok terliyorum gerçekten yazın ne yapacaz...
Sevgiler
eveett öğlen yemeğimizi extra yedik :))) yanmaz dimi burnuumm.. :) benim canım çok tatlıdır :kedi: benim de saçlarım uzun ve kalın telli aynı senin gibi uçları bile nemli kalsa ertesi gün muhakkakki ağrı yapıyor.. çok teşekkür ederim kızlarr .. akşama papatya bulabilirsem.. onu da alır içine atarım.. biraz rahatlarım inş.. opuyorumnanaktan
sende muhasebecisin demeyin ben ihracat bölümündeyim bilmiyorum genel muhasebeyi.
meleklerim derken ikiz mi ay çok güzel bende 6 haftalık hamileyim allah sag salim kucagına almak nasip etsin
alkisalkisalkis
Evet canım ikizler amin inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Canım cetveli lilype.com dan yapıyorsun istersen sen satını yaz ben senin için hazırlıyım benimkine benzer birşey
Bana da cetvel konusunda yardımcı olabilir misin canım yaaa, beceremedim ben. Deseni farketmez ama profilimde gözükmesi çok hoş olurdu. SAT:20 Kasım.
Senin ikizlerin olucak sanırım. Sağlıkla gelirler inşallah. Sevgiler
Bana da cetvel konusunda yardımcı olabilir misin canım yaaa, beceremedim ben. Deseni farketmez ama profilimde gözükmesi çok hoş olurdu. SAT:20 Kasım.
Senin ikizlerin olucak sanırım. Sağlıkla gelirler inşallah. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?