2010 Ağustos Anneleri

Ya 2 gündür geçmedi canım yoksa bende dert etmiyordum. Sizce bebekte birşey olsa başka ne belirti verirdi karın aprısı dışında

surekli karin agrisi ilk 4,5 hafta tamamen normal dedi doktorum ... benim ilk bes hafta surekli agridi her an adet olacakmisim gibi hemde cok siddetli bi sekilde ama hic kanamam yada lekem yoktu doktorumda bu yuzden cok rahatti .. iki haftadir bi kac sefer ara ara siddetli kramplar seklinde oluyor buda rahmin genislemesinden bebegin kendine yer acmasindan kaynaklaniyormus ... dikkatli ol hayatim ama kendini ve bebeginide strese sokma ..

Doyurdun mu bebişi bakimmm :)) Tuzlu suyun içine biraz da karbonat karıştır burnuna çek tatlım. Kaynar suyun içine biraz papatya atıp buharını da çekersen sinüzlerini boşaltacaktır. Ben de bu dertten müzdaripim, saçlarım da biraz uzadı kalın telli de iyice kurutmazsam anında doluyor sinir bir durum. Sevgiler

eveett öğlen yemeğimizi extra yedik :))) yanmaz dimi burnuumm.. :) benim canım çok tatlıdır :kedi: benim de saçlarım uzun ve kalın telli aynı senin gibi uçları bile nemli kalsa ertesi gün muhakkakki ağrı yapıyor.. çok teşekkür ederim kızlarr .. akşama papatya bulabilirsem.. onu da alır içine atarım.. biraz rahatlarım inş.. opuyorumnanaktan

muhasebeci annelr size bir sorun olacak,

iş yerinden istifa edersem tazminat alabiliyor muyum?
sende muhasebecisin demeyin ben ihracat bölümündeyim bilmiyorum genel muhasebeyi.

Bende de var canım, kasıklarım ağrıyor. Rahim genişliyor demişti dr. Bir de regl dönemimiz geldi bu zamanlarda hastalanacakmış gibi ağrı olurmuş.

Benim de bugün kan tahlillerim çıktı ; Lökasit az yüksekti dr hamilelikte olur önemli değil dedi. Diğer değerlerin hepsi çok güzel hatta demir ve kan bile yüksek şaşırdım. Hamileliğinde sana demir takviyesi vermeme gerek olmayacak sanırım dedi . Benim hep düşüktü keçiboynuzu pekmezi hakkikatten işe yarıyor galiba . T.plazma negatif çıktı yani çiğ et kesinlkle yemiycekmişim sucuk salam v.s. v.s. bütün etler pişmiş olacakmış.
Ben de bugün biraz temizlik yaptım , evde pehlivan gibi dolaşıyorum kalorifer kapalı çok terliyorum gerçekten yazın ne yapacaz...
Sevgiler

sende muhasebecisin demeyin ben ihracat bölümündeyim bilmiyorum genel muhasebeyi.

anlaşırsan verirler ama kendin ayrılırsan alamazsın onların seni çıkartması lazım. Hatta seni çıkartır ve formunu doldururlarsa işsizlik sigortasından 10 ay para bile alırsın.

Bir de; Evliliğin 1 seneyi doldurmadıysa ayrılırsan alırsın. Kaç senelik evlisin bilmiyorum.
Sevgiler

Nasıl değişik bir cümledir Ebrucum bu "Bir de regl dönemimiz geldi bu zamanlarda hastalanacakmış gibi ağrı olurmuş" regl dönemimiz.. böyle ortak birşeyimizin olması ne kadar kendimi çok garip hissetim ve kikiki yaptım.. ama çok hoşuma gittim.. bilsem böyle mutluluk böyle güzel bir haz vereceğini daha önce yapardık bebeğimizi zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Papatya buharı başka formül, tuzlu su ile karıştırma sakın :)) Tuzlu su burnunu yakmaz ama bilmiyorum bulantıların varsa belki biraz miğdeni bulandırabilir. Ben de öptüm

şirketle ilişkine bağlı canım.. ben izmirde çalışıyodum sonra ist.a geldim.. evlilik sebebiyle aldım.. işsizliğe başvurdum 10 ayda ordan aldım..

Kızlar ben geçen sene 2 mayısda evlendim. 1 mayısda işi bırakacağım ama iş yerimle anlaştım, çıkışımı vermiycekler. Doğum iznine ayrılıcam 1 mayısda, benimkiler ikiz olduğu için doktor raporu ile erken izne ayrılabiliyorum, 25. haftamda doğum iznine ayrılmış olucam. Böylece ssk dan 5 aylık doğum parası da alıcam. Doğum iznim bitince beni 10 gün çalıştı ve işten atıldı göstericek iş yerim böylece 10 ay işsizlik sigortasından da 10 ay para alıcam. Benim gibi olan varsa içinizde bunlardan iş yeri ile konuşup yararlanabilir çünkü iş yerinin hiç bir zararı olmuyor bilginiz olsun.

slm kızlar artık bende 2010 anne adaylarındanım 6 haftalık cetvel yapmak istiyorum nasıl oluyo acaba

meleklerim derken ikiz mi ay çok güzel bende 6 haftalık hamileyim allah sag salim kucagına almak nasip etsin
alkisalkisalkis

meleklerim derken ikiz mi ay çok güzel bende 6 haftalık hamileyim allah sag salim kucagına almak nasip etsin
alkisalkisalkis

Evet canım ikizler amin inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Canım cetveli lilype.com dan yapıyorsun istersen sen satını yaz ben senin için hazırlıyım benimkine benzer birşey

Bana da cetvel konusunda yardımcı olabilir misin canım yaaa, beceremedim ben. Deseni farketmez ama profilimde gözükmesi çok hoş olurdu. SAT:20 Kasım.
Senin ikizlerin olucak sanırım. Sağlıkla gelirler inşallah. Sevgiler

cnm ben sana yaptım ya neden kopyalamadın mafoldumben

http://lbdf.lilypie.com/Tx0dp2.png

Canım yukarıdakini , kullanıcı panelinden , profil düzenleye gir ve en aşağıdaki çizelge yazan yere kopyala ve kaydet.

ınşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…