merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 5 haftalık hamileyim:)
ya arkadaşlar aşerme nasıl bişi tam :uhm: olarak sadece yemek istemek mi bi şeyleri öyleyse ben fenayım nerdeyse gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.bazı şeylerden de tiksiniyorum tabi o ayrı :)
çok şeker valla aynı beni anlatıyorsun :)) devamlı mıncıklamaktan memelerimi bir hal oldum zaten benim yüzümden acıyası yoksa bile acımaya başladılar :)) ne mide bulantısı ne birşeyin kokması hiiççççççç bana mısın demiyor..ama dediğin gibi annemde böyleymiş..3 çocuk ve bir kere bile midesi bulanmamış. geçen sene ablam da öyle doğurdu hiiçççç midesi bulanmadı ve başlarda biraz memeleri acıdı o kadar sonra o da geçti gitti.
bende her sabah haşlanmış yumurta yemeye gayret ediyorum
ama hergün muhakkak 2 bardak sütümü içiyorum ve ceviz yiyorum
:) rica ederim canım benm...hiiç canını sıkma rahat ol..ne güzel ailendede varmış böle 9ayı böyle bitirmek gibisi var mı hiç kaydirigubbakcemile3
Bizlere moral oluyorsunuz teşekkür ederiz..Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin ve size bağışlasın...darısı başımıza ..çok sevgilerçok ilginç duygular yaşadım burada yazılanları ourken.Ben 2009 Ağustos annesiyim satım 1 kasımdı ama 31 Temmuz'da bakıştık kızımla.Çok güzel dostluklar kurduk topiğimizde.Şehir dışından hatta yurt dışınan buluşmalarımıza katılanlarımız oldu.hamilelik,annelik öyle bağladı ki bizi birbirimize.Umarım sizler de sağsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. sat 1 kasımcılara ayrıca selam ederim.Listeden gördüğüm kadarıyla var 4-5 kişi.Hele doğum haberlerinin gelmeye başladığı günleri hiç unutamıyorum.sevgiyle kalın...a.s.
Bizlere moral oluyorsunuz teşekkür ederiz..Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin ve size bağışlasın...darısı başımıza ..çok sevgiler
Selam kızlaar!
Ben uzun zamandır girenmiyorum foruma mide bulantısı yorgunluk uyku hali bi yandan da işe git gel yamuldum resmen kafamçokkarıştı Neyse ki bugünden itibaren pzt.ye kadar izinliyim ve evdeyim, biraz toparladım kendimi bugün. Yarın da doktora gidicez kalp atışı dinlemeye bana şans dileyiiin a.s.
Ben biraz geçmişi okuyayım şimdi, öptüm siziii opuyorumnanaktan
kızlar yemenize içmenize şimddiden dikkat ediyomusunuz peki??ben kahvaltı yapmayan insan bir yiğorum zorla yeterki bebişime yarasın..yumurta haşlama süt domates bal pekmez yoğurt ceviz meyve böööğ.herşey onlar için..
yanlız geçen bir balık yedim yağlıydı hala midem kalkıyoooo .çok kötüydü galiba tiksindim balıktan..
izde anlatın ne yapıyosunuz neere dikkat ediyosunuz..ha ben bu aara hala kontrole gitmedim..ayın 31 de gidicem doktoruma.bakalım içimden ikiz geçiyooooo
çok ilginç duygular yaşadım burada yazılanları ourken.Ben 2009 Ağustos annesiyim satım 1 kasımdı ama 31 Temmuz'da bakıştık kızımla.Çok güzel dostluklar kurduk topiğimizde.Şehir dışından hatta yurt dışınan buluşmalarımıza katılanlarımız oldu.hamilelik,annelik öyle bağladı ki bizi birbirimize.Umarım sizler de sağsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. sat 1 kasımcılara ayrıca selam ederim.Listeden gördüğüm kadarıyla var 4-5 kişi.Hele doğum haberlerinin gelmeye başladığı günleri hiç unutamıyorum.sevgiyle kalın...a.s.
gözün aydın canım allah en kısa zamanda kalp atışlarını duymayı da nasip etsin opuyorumnanaktan gerçi bu bekleyişlerin sonu yok kalp atışını duysak ilk 3 ayı bir atlatsak dicez o olsa 2li3lü testleri düzgün çıksın diye beklicez onu görsek başka bişey çıkıcak falan filan doğuma kadar bi sabırsızlık içinde geçecek günler heralde :) Rahat olmak lazım ben pek düşünmemeye çalışıyorum. Ama ben de bir önceki bebeğimi düşürmüştüm kalp atışı duyulmamıştı, şimdi hernekadar takmıyorum desem de bilinçaltımda bişeyler var heralde ki son birkaç gecedir rüyamda hep kanamam başlamış görüyorum kendimi bi panikle uyanıyorum...
siz daha dertlenin bakalım:) birkaç haftanız kaldı bunlar son iyi günleriniz:)
sabahları yataktan kalkmaya korkuyorum.. kalkar kalkmaz kusmaya başlıyorum..
yemeklerin tadı yok.. herşey kokuyor herşey ama herşey...
şu günler sağlıkla geçsin hayırlısıyla.. cidden zor..
kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım doktora gösterdim ve az önce geldim eve
iyi çıkmış sonuçlarım ama sadece idrar yollarında iltihaplanma var o da biraz fazla dedi
sadece bi kerelik suda ariyen bi antibiyotik verdi onu içicem bu akşam yatmadan
bi dahaki görüşmeyi 5 şubata verdi ne kadar geç değilmi ense kalınlığına bakıcaz dedi
ama dayanamazsan bebeğini görmek istersen ocak ayının ortasında da gelirsin dedi zemuszemus
ben tabi şubata kadar dayanamam ve giderim ocak ayında da sırnaşık şey
saol canım.. maşallah diyim bende sana..Allah yardımcın olsun arkadaşım, ben de maşallah tık yok iştahımız pek açık dr vitamin vermeyecekmiş herhalde şişman buldu galiba :)) Kayınvalidemin de hiç bulantısı olmazmış hamile kaldığında annem kayınvalidene çekmişsin demek ki dedi :)) Sevgiler
saol canım.. maşallah diyim bende sana..
tabi yediklerin sana kilo olmasın şifa olsun,yavruna da kan olsun can olsun inş..
benim anneminde hiç midesi bulanmamış ama ablam 2gebeliğinde de çok kötü durumdaydı.. bende ona çektim sanırım:)
teşekkür ederim.yorgunluk,bulantılar,hamileliğin hassaslığı hepsi ama hepsi unutuluyor.Başka telaşlar başlıyor daha da tatlanarak.bazen çaresizlik,bazen yetersizlik duygusu.bazen dünyadaki en mutlu insan olma hali hepsini unutturuyor.rabbim kolaylık versin.sevgili dide sayfamiza hos geldin bize moral verdin
su son haftadir bu gunler gecicekmi deyip durmaya basladim .. insan hayattan kopuyor bu yorgunluk ve bulantilar yuzunden .. seni burda gormek bana cok buyuk moral oldu ... demekki bugunler gecip saglikli bebisleri gorecek bizim kucaklarimizda ...
çok sağol.hayırlı doğumlar hepinize.yardımcı olacağım bir şey olursa nacizane,hazırım.Bizlere moral oluyorsunuz teşekkür ederiz..Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin ve size bağışlasın...darısı başımıza ..çok sevgiler
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza .. cok guzel ve saglikli bi hamilelikle ve kolay bir dogumla insallah saglikli bebislerimizi aliriz kucagimiza ...
sende hosgeldin BaBy_LoVe bende senin gibi yediklerime dikkat etmeye calisiyorum zaten hamileler icin ozel olan icinde her turlu vitamin ve mineral bulunan bi ilac iciyorum gunde bi defa
onun haricinde migde bulantilarindan fazla bisey yiyemesemde gunde bir avuc ceviz yada findik yemeye calisiyorum .. sut hic icemiyorum ictigim an cikartiyorum,
doktorumda zorlama kendini dedi onun yerine yogurt peynirle vede yumurtayla idare etmeye calisiyorum
su icmeyi cok istiyordum ama ne mumkun
suyun kokusu asiri migdemi bulandiriyor gunde iki bardagi yudum yudum zor icebiliyorum
en cok icmeyi istedigim sey su cunku bebek icin ilerki zamanlarda cok onemliymis ..
haftada iki defada balik tuketiyorum bir defada tavuk diger ogunlerde ise kis sebzeleri tuketiyorum
bugun ilk defa goz gore gore bi yaz meyvesi satin aldim hemde kilosu 20 euroydu ama canim cok cekti
sonra sinir oldum ve cok uzuldum bebisime hormonlu seyi yedirdim diye
Kabızlık çeken arkadaşlar bana dr. magnesee calcinee verdi bebeğe de zararı yokmuş . 2-3 gün dışarı çıkmayınca akşam yatmadan suya karıştırıp içiyorsun, sabaha işlem tamam. Lahman zor olur diye söylemek istedim. Daha içmedim bu ara allaha şükür durumlar iyi. Ama aldım elimin altında olsun. Sevgiler
tebriiiklleeerr hihoyyyt
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Tebrikleerrrrrrr :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?