2010 Ağustos Anneleri

ya arkadaşlar aşerme nasıl bişi tam :uhm: olarak sadece yemek istemek mi bi şeyleri öyleyse ben fenayım nerdeyse gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.bazı şeylerden de tiksiniyorum tabi o ayrı :)

walla canım bende bilmiyoum ki..başladık diye bi cevap lsaydım onu sorcaktım bende:) benm canım suaralar hiç bişey istemiyo valla yemegi bile zor yiyorum ...belkide sende başlamıştır kaydirigubbakcemile3

dimmi ama benimkilerdie acıtıyorum üstüne yatıyorumki sızlasınlar..birtek sabahları gerilemiyorum uyanınca..ozaman cız ediyo bişeyler içimde sanki kasıım çekiliyo..bana sinyal veriyo yavruum anne yırtınıcam diyee..
kız italyada gerçekten maşallah diyelim biryerini kaşı bacım tamam herkez böyle ister ama bize abartmayalım nemelazım diğer günlerde olmazsın sonra çağrıştırmayalım..kaydirigubbakcemile3

bende her sabah haşlanmış yumurta yemeye gayret ediyorum
ama hergün muhakkak 2 bardak sütümü içiyorum ve ceviz yiyorum

aynen bende inşallah onlara yarıyoduuuur ..yoksa kendim için asla yapmadığım şeylerdiii..vay bee sıpalar şimdiden istedikleri gibi oynatıylar beni teyzeleriiiiii..

:) rica ederim canım benm...hiiç canını sıkma rahat ol..ne güzel ailendede varmış böle 9ayı böyle bitirmek gibisi var mı hiç kaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq: darısı herkezin başına madem ne diyem:))tadını çıkaralım diyosan:1hug:a.s.

çok ilginç duygular yaşadım burada yazılanları ourken.Ben 2009 Ağustos annesiyim satım 1 kasımdı ama 31 Temmuz'da bakıştık kızımla.Çok güzel dostluklar kurduk topiğimizde.Şehir dışından hatta yurt dışınan buluşmalarımıza katılanlarımız oldu.hamilelik,annelik öyle bağladı ki bizi birbirimize.Umarım sizler de sağsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. sat 1 kasımcılara ayrıca selam ederim.Listeden gördüğüm kadarıyla var 4-5 kişi.Hele doğum haberlerinin gelmeye başladığı günleri hiç unutamıyorum.sevgiyle kalın...a.s.

Bizlere moral oluyorsunuz teşekkür ederiz..Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin ve size bağışlasın...darısı başımıza ..çok sevgiler

Özlettin kendiniiiiiiiii, hadi arkadaşım inşallah iyi haberlerle gelirsin.

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza .. cok guzel ve saglikli bi hamilelikle ve kolay bir dogumla insallah saglikli bebislerimizi aliriz kucagimiza ...

sende hosgeldin BaBy_LoVe bende senin gibi yediklerime dikkat etmeye calisiyorum zaten hamileler icin ozel olan icinde her turlu vitamin ve mineral bulunan bi ilac iciyorum gunde bi defa
onun haricinde migde bulantilarindan fazla bisey yiyemesemde gunde bir avuc ceviz yada findik yemeye calisiyorum .. sut hic icemiyorum ictigim an cikartiyorum,
doktorumda zorlama kendini dedi onun yerine yogurt peynirle vede yumurtayla idare etmeye calisiyorum
su icmeyi cok istiyordum ama ne mumkun
suyun kokusu asiri migdemi bulandiriyor gunde iki bardagi yudum yudum zor icebiliyorum
en cok icmeyi istedigim sey su cunku bebek icin ilerki zamanlarda cok onemliymis ..
haftada iki defada balik tuketiyorum bir defada tavuk diger ogunlerde ise kis sebzeleri tuketiyorum
bugun ilk defa goz gore gore bi yaz meyvesi satin aldim hemde kilosu 20 euroydu ama canim cok cekti
sonra sinir oldum ve cok uzuldum bebisime hormonlu seyi yedirdim diye

sevgili dide sayfamiza hos geldin bize moral verdin
su son haftadir bu gunler gecicekmi deyip durmaya basladim .. insan hayattan kopuyor bu yorgunluk ve bulantilar yuzunden .. seni burda gormek bana cok buyuk moral oldu ... demekki bugunler gecip saglikli bebisleri gorecek bizim kucaklarimizda ...

saol canım,aynen öyle olcak bencede özellikle kötü bir tecrübesi olan herkes bi şu olsa bi bu olsa böyle geçircez dokuz ayı........hayırlısı inş.bi gesinlerde herşeye değer :CüvCüv:

yarın güzel haberle gelirsin inş. canım :Saruboceq: merakla bekliycez

Allah yardımcın olsun arkadaşım, ben de maşallah tık yok iştahımız pek açık dr vitamin vermeyecekmiş herhalde şişman buldu galiba :)) Kayınvalidemin de hiç bulantısı olmazmış hamile kaldığında annem kayınvalidene çekmişsin demek ki dedi :)) Sevgiler

Ben de bugün aldım kan tahlillerinin sonucunu. Benim de lökasit yüksek çıktı . Dr hamilelerde lökasit yüksek çıkar biz onu dikkate almıyoruz dedi. Antibiyotik vermedi bana. Hamilelikten önce demirim kanım az çıkıyordu ama maşallah yüksek çıktı. Hamileliğinde demir de başlamama gerek kalmadı dedi. Keçiboynuzu pekmezi iyi geldi sanırım. Sevgiler

Kabızlık çeken arkadaşlar bana dr. magnesee calcinee verdi bebeğe de zararı yokmuş . 2-3 gün dışarı çıkmayınca akşam yatmadan suya karıştırıp içiyorsun, sabaha işlem tamam. Lahman zor olur diye söylemek istedim. Daha içmedim bu ara allaha şükür durumlar iyi. Ama aldım elimin altında olsun. Sevgiler

saol canım.. maşallah diyim bende sana..
tabi yediklerin sana kilo olmasın şifa olsun,yavruna da kan olsun can olsun inş..
benim anneminde hiç midesi bulanmamış ama ablam 2gebeliğinde de çok kötü durumdaydı.. bende ona çektim sanırım:)

Dikkat ediyorum yediklerime ama zaten kilolu hamile kaldım bakalım hayırlısı. İnşallah dediğin gibi hepimizin bebişlerine şifa olsun kan olsun yediklerimiz. Kız kardeşimin de iki tane kızı var onun da pek bulantısı olmadı bir lokma birşey yiyince bastırıyordu miğdesini. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sevgiler opuyorumnanaktan

teşekkür ederim.yorgunluk,bulantılar,hamileliğin hassaslığı hepsi ama hepsi unutuluyor.Başka telaşlar başlıyor daha da tatlanarak.bazen çaresizlik,bazen yetersizlik duygusu.bazen dünyadaki en mutlu insan olma hali hepsini unutturuyor.rabbim kolaylık versin.
Bizlere moral oluyorsunuz teşekkür ederiz..Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin ve size bağışlasın...darısı başımıza ..çok sevgiler
çok sağol.hayırlı doğumlar hepinize.yardımcı olacağım bir şey olursa nacizane,hazırım.

dide, iyi dileklerin için çoook teşekkürler, darısı başımıza inşallah. Allah evladını da hep iyilerle , hep güzelliklerle karşılaştırsın inşallah. Herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler

hoşbulduuuk elif senaa:1hug:..
canım zorlama kendini bebeğin emin ol senden bütün ihtiyacını gideriyodur.bizde halsiz düşmeyelim diyo yiğoruz..bebeğimiz kalsiumu bile çekiyo bizden o yüzden diyolar bol bol süt için diye..bende günde 1-2 bardak içiyorum allahtan dokunmuyo bana..sende ayran yap kendine sana tavsiye ayrana hiç su koyma yerine süt koy bak çok lezetli oluo güven bana..tadına bak önce eminim beğenirsin..
bende senin gibi töbe estafurllah kendimi bildiğim bileli su içmezdim ailecek öyle haftada bir bardak resmen sanki zeytin yağı içiyomuş gibiyim nefret ediyorum.ama bebeğin gelişimi için su çok öenmli diye 5-6 bardak içiyorum napim zorla herşey onlar için..inşallah sende en kısa zamanda düzelirsin canım benim..
olsun aradabi ye meyve bebişin mutlaka onun vitaminini almıştır sıkma canını okadar pimpirkli olmaa..rabbim sağlık versin onlara gerisi boş..hamileliğin sağlıklı geçmesi dileğile...

canım teşekürler paylaşım için ,bende küçük bir şey tavsiye edeyim size kahverengi kuru kaysı yokmu onu güzelce yıkayın akşamdan bir su bardağına 3-4 adet koyun hem o sabaha şişiyo suyunu salıyo hemde çok lezetli oluyo..aç karnına suyunu için kendisinide yiğin..göreceksiniz karnınızı çok yumuşak tutacaktır..bunu hemoroid olanlarada tavsiye ediyolar,bizler içinde bağırsak sorunları çekenlerede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…