2010 Ağustos Anneleri

suanda kac haftalık senınkısı efsanur bunun ıcın canını sıkma, kişiden kişye degişebılıyormus.ay bıde ben duydummkı erkek cocuklar daha cabuk keseye dusermıs we kalplerı daha erken atmaya duyulmaya baslarmış.benım 6+3 olmasına ragmen ıkıısnıde gorduk acaba oğlummu olucak:)) belkı kulaktan dolma laflar ama etklıyor ınsanı ıstee daha cok kız tarafıma gır basıyor benımde ama onemlı olan saglıklı sıhhatlı olması..

evet canım bende de var, geçen eşim evde bişey pişirmişti.. ıykk mutfağa giremedim.. oysaki herzaman yaptığı şeylerden biriydi... ne yesem kokuyor... en ufak kokuyu bile alıyorumm..mafoldumben

kıslar merhaba

efsanur canım üzülme inşallah en kısa zamanda duyarsın kalp atışını.

kıslar benim de bu sabah şiddetli mide bulantım vardı öğlen zor yemek yedim yaaa hatta yiyemedim desek daha doğru olur yani.

selam kızlar,
ağustos anneleri artmış sanırım:)bende bi hafta yoktum forum coşmuş yine:)) nerden okumaya başlıcağıma karar veremedim.normalde bende dün doktora gidecektim ama ankarada olduğum için ayın 4üne kaldı o zaman inşallah 7+1 olacak.inşallah kalp atışını da duyarım.anneme de dün söyledik gece 4e kdr uyuyamamış sevinçtenzemuszemus zemuszemus Allah herkese sağlıklı aylar ve doğumlar nasip eder inşallah. bu arada herkesin bulantısı başlamış ama bende henüz şükür tık yok:Saruboceq:

cnm sen bana sat tarihini ve tahmini doğumu yaz ben hemen yapayım sana bir de neli istersin canımmm bebekli mi leylekli mi yoksa senli mi?ne renk istersin

Ben de ticker istesem çok şey istemiş olur muyum? SAT: 20 Kasım. Arkadaşlar yeni öğrendim hamile olduğumu. Ayyyy heyecanlıyım yaa, Allah'ım herkese nasip etsin bu duyguyu. Burdan öğreneceğim çok şey var. Epeydir sitede takılıyordum ama hamile kalamadığım dönemlerde moral bozuktu ve yazmıyodum. Şimdi iyiyim şükür. Hepinize sağlık dilerim

canım öncelikle tebrik ederm. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

http://lbdf.lilypie.com/N2EUp2.png

bu linki profilimi düzenle bölümünde en altta çizelge takip yerine yapıştır ve kaydet.

sevgiler:asigim:

aynen bende de öyle canım,çok fazla midem bulanıyo ve bir de aşırı başım agrıyo yaaa,haricinde her sey çok ii Allha şükr...

baş ağrısı bende de var canım yaaa dün çok şiddetli idi. bugün biraz daha hafif ama genede ağrıyor.. şaşırdım ne yapacağımı valla... nazar mı oldum diye kendimi de bebeğimi de okudum valla..kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar benim 5 haftalıkken bebeğim yani 5 gün önce ultrasonda kese görünmemişti Ben çok üzüldüğüm için rahimiçinden bakıldı ve ancak o şekilde görüldü. Ayrıca rahim içerisinde kanama alanı tespit etti doktorum. Sürekli yatacaksın dedi. Çok kötü günler geçirdim. Bebeğimi kaybetmekten korktum. İnanın hapşurmaktan korkuyorum. Sizler nasılsınız. Korkularınız varmı? Önümüzdeki hafta iğnem var. Kalp atışını henüz duymadım. 5 Hafta 4 günlüğüz. Hayırlısı bakalım

valla bende öyle, hergün agrıyor ilaçta kullanamıyorm yaa( bende dua okuyorum hep ...:Saruboceq:

Kızlar 2 gündür doğru düzgün yazamadım yılsonu ya bizim işler çok çok yoğun Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu arada doktorumu aradım ulaşamadım doğumdaymış sizde karın ağrısı var mı kızlar. Benim 2 gündür sürekli az şiddette karnım ağrıyor sizcce normal mi?çok endişeliyim

daha yenisin canım üzülme,görürsün bebişini inş. yat sürekli doktoruna kulak ver canım benm..inş. sag salim yavruna kavuşursun inş. canım..:Saruboceq:

serdemcim.. bana göre normal.. normal olduğunu düşünüp kafama takımıyorum.. arada bende de oluyor.. rahmin genişlemesindendir diyorum..

serdemcim.. bana göre normal.. normal olduğunu düşünüp kafama takımıyorum.. arada bende de oluyor.. rahmin genişlemesindendir diyorum..

Ya 2 gündür geçmedi canım yoksa bende dert etmiyordum. Sizce bebekte birşey olsa başka ne belirti verirdi karın aprısı dışında

Ya 2 gündür geçmedi canım yoksa bende dert etmiyordum. Sizce bebekte birşey olsa başka ne belirti verirdi karın aprısı dışında

ben doktoruma sormuştum.. bebeğe bişey olsa anlayabilir miyim diye.. ilk 3 ayda siz anlayamazsınız dedi bana.. Allah korusun kötü bişey olduğunda mutlaka daha kötü şartlarda belli eder kendini diye düşünüyorum.. bebeklerimiz daha çok ufak olduğundan en büyük şey kanama olur heralde.. Allah korusun:Saruboceq:

Yok canım kanamam yok Allah'a şükür. ışallah önemli değildir ama druma not bıraktım iletmişler notu doğuma girdiği için çıkınca ararım demiş önemli bir şey olsa hemen arardı sanırım

gunaydin kizlar ben yeni kalktim sayilir gece sabaha kadar uyuyamadim en son saate baktigimda sabahin besiydi sonra dalmisim
geceleri cok ates basiyo icim daraliyo uykuya daldigimda sacma sapan korkunc ruyalar goruyorum belim zaten kopuyo hepsi birlesince koca uykusuz bi gece geciriyorum ve oglene kadar uyuyorum ..

canim cok guzel rahat bi sekilde uyuyabilmen ..
sinuzitlerin icin gecerlimi bilmiyorum ama doktorum bana gripten korunmam icin tuzlu su ile gunde dort bes defa gargara yapmami kulak copunu tuzlu suya batirip burun deliklerimi gunde dort bes defa temizlememi yani kulak copu yardimiyla tuzlu suyla burun deliklerimi silmemi tavsiye etmisti ... gercekten ise yaradi ben cok cabuk grip olurdum suan hala gelmedi grip eminim tuzlu suyun faydasi olduguna hem bogazida guzel temizliyo ....

gogus sikayetleri bendede var canim patliycaklar sanki bomba gibi .. kiyafet giyip cikartirken bile felaket aciyorlar ... insallah doguma kadar surmez

hayirli ugurlu olsun bebisin canim .. hepimiz birbirimizden cok sey ogreniyoruz aramiza hos geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…