ben geldiim. sadece kese gördük bebek ve kalp atışı henüz yok.6 ocakta hastanede randevum var bakalım orada görünecekmi?
göremediğim için canım çok sıkıldı.
göğüslerimin büyümesinden ben hiç memnun değilim.hiç şık durmuyo şişko olunca insan.göğüs altta koca miğde altta koca göbek arkada koca popo.kendimden nefret ediyorum aynaya bakınca
kızlar sizde kokulara karşı bi hassayet oldumu
ben yemek kokusa dayanamıyorum hiç hoşuma gitmiyo
yemekte yapamıyorum bundan dolayı doktorum kokulara karşı olan durum uzun sürüyo dedi
napcam ben bilmiyorum kafamçokkarıştı
cnm sen bana sat tarihini ve tahmini doğumu yaz ben hemen yapayım sana bir de neli istersin canımmm bebekli mi leylekli mi yoksa senli mi?ne renk istersin
bol mide buşantılı canım ama ien de çok güzel senin nasıl gidiyor canımm
Ben de ticker istesem çok şey istemiş olur muyum? SAT: 20 Kasım. Arkadaşlar yeni öğrendim hamile olduğumu. Ayyyy heyecanlıyım yaa, Allah'ım herkese nasip etsin bu duyguyu. Burdan öğreneceğim çok şey var. Epeydir sitede takılıyordum ama hamile kalamadığım dönemlerde moral bozuktu ve yazmıyodum. Şimdi iyiyim şükür. Hepinize sağlık dilerim
aynen bende de öyle canım,çok fazla midem bulanıyo ve bir de aşırı başım agrıyo yaaa,haricinde her sey çok ii Allha şükr...
baş ağrısı bende de var canım yaaa dün çok şiddetli idi. bugün biraz daha hafif ama genede ağrıyor.. şaşırdım ne yapacağımı valla... nazar mı oldum diye kendimi de bebeğimi de okudum valla..kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar benim 5 haftalıkken bebeğim yani 5 gün önce ultrasonda kese görünmemişti Ben çok üzüldüğüm için rahimiçinden bakıldı ve ancak o şekilde görüldü. Ayrıca rahim içerisinde kanama alanı tespit etti doktorum. Sürekli yatacaksın dedi. Çok kötü günler geçirdim. Bebeğimi kaybetmekten korktum. İnanın hapşurmaktan korkuyorum. Sizler nasılsınız. Korkularınız varmı? Önümüzdeki hafta iğnem var. Kalp atışını henüz duymadım. 5 Hafta 4 günlüğüz. Hayırlısı bakalım
Kızlar 2 gündür doğru düzgün yazamadım yılsonu ya bizim işler çok çok yoğunUmarım hepiniz iyisinizdir.
Bu arada doktorumu aradım ulaşamadım doğumdaymış sizde karın ağrısı var mı kızlar. Benim 2 gündür sürekli az şiddette karnım ağrıyor sizcce normal mi?çok endişeliyim
serdemcim.. bana göre normal.. normal olduğunu düşünüp kafama takımıyorum.. arada bende de oluyor.. rahmin genişlemesindendir diyorum..
Ya 2 gündür geçmedi canım yoksa bende dert etmiyordum. Sizce bebekte birşey olsa başka ne belirti verirdi karın aprısı dışında
Günaydııınnn :))
ben gayet güzel yatıp gayet güzel kalktım canım.. çok şükür bir sorunum olmadı dün gece de .. ilerisi de böyle olur umarım... yalnız şu sıkıntım var sinüzitim var var sürekli sinüslerim dolu içime çektikçe ( dışarı çıkaramıyorum ) boğazıma takılıp kalıyor çok afedersiniz.. hamilelik değil ama bu beni mahvediyor..içim kalkıyor sürekli... bana tavsiye edebileceğiniz bişey varmı? sökücü olarak bebeğime zarar vermeyecek... mafoldumben
bende kusmuyorum ama sabahları mıdem agzıma gelıyor. yuzumu yıkarken su bıle bulandıryor.naneli sakız ıyı gelıyor tawsıye ederım. gogusleım çok fenaa hem kocaman oldu hem cok acıyor napıcamm bılmıyorumgecermıkı zamanla.
Ben de ticker istesem çok şey istemiş olur muyum? SAT: 20 Kasım. Arkadaşlar yeni öğrendim hamile olduğumu. Ayyyy heyecanlıyım yaa, Allah'ım herkese nasip etsin bu duyguyu. Burdan öğreneceğim çok şey var. Epeydir sitede takılıyordum ama hamile kalamadığım dönemlerde moral bozuktu ve yazmıyodum. Şimdi iyiyim şükür. Hepinize sağlık dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?