Kabızlık çeken arkadaşlar bana dr. magnesee calcinee verdi bebeğe de zararı yokmuş . 2-3 gün dışarı çıkmayınca akşam yatmadan suya karıştırıp içiyorsun, sabaha işlem tamam. Lahman zor olur diye söylemek istedim. Daha içmedim bu ara allaha şükür durumlar iyi. Ama aldım elimin altında olsun. Sevgiler
merhabalar
bende dide arkadasımızla aynı topiktenim yani 2009 agustos annelerinden
aynı hislerle okudum bende dide gibi gozlerim doldu
gercekten buradaki sevgii inanılmaz
o minicik bedenler bizleri oyle birbirimize bagladiki umarım sizlerde bizim gibi paylasımlar mutluluklar yasarsınız
hele temmuz sonu agustos bası geldiginde oyle harika duygular hissedeceksinizki hayatımın en guzel en ozel gunlerini buradaki arkadaslarımla yazısarak geçirdim
hepinize hayırlı dogumlar sormak istedikleriniz olursa bizim topige bekleriz
bu arada benim sat 9 kasımdı kızımı 4 agustosta kucagıma aldım
Bayanlar ve mercimekleri(fındıkları, fıstıkları) günaydınlar,
Biz bebeşimle çok iyiyiz maşşallah umarım siz de iyisinizdir. Yılsonu malum bizim işler yoğun fırsat buldukça gelirim yanınıza hepinize gü-nay-dınnnnnnn
Günaydın kızlar...........opuyorumnanaktan
kızlar günaydınn, biz de kesemizi gördük sonunda:)) minnacık daha, kaç haftalık olduğunu bile söyleyemedi doktor, vajinal yaptı ıyyy çok kötüydüyara filan var mı diye de bakıcam o yüzden vajinal yapıcam dedi, ama bebeişimi görünce ağrı-korku neyim kalmadı yaaa
kızlar buarada benim kociş taş düşürüyor:gitme: bildiğiniz taş düşürücü etkiye sahip bişeler varsa söyleyiverin, taşımız çok küçük(2mm) ama acısı da o kadar büyükmafoldumben
çok ilginç duygular yaşadım burada yazılanları ourken.Ben 2009 Ağustos annesiyim satım 1 kasımdı ama 31 Temmuz'da bakıştık kızımla.Çok güzel dostluklar kurduk topiğimizde.Şehir dışından hatta yurt dışınan buluşmalarımıza katılanlarımız oldu.hamilelik,annelik öyle bağladı ki bizi birbirimize.Umarım sizler de sağsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. sat 1 kasımcılara ayrıca selam ederim.Listeden gördüğüm kadarıyla var 4-5 kişi.Hele doğum haberlerinin gelmeye başladığı günleri hiç unutamıyorum.sevgiyle kalın...a.s.
Günaydınn, gözünaydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın. Eşin için en güzel ilaç BıRA , şimdi işte içemez ama evde başlasın içmeye hem taşı düşer hem ağrısı azalır :)) çok geçmiş olsun çok zordur. Sevgiler
merhabalar
İyi dileklerin için çoook teşekkürler, bebeğin hayırlı olsun allah hep iyilerle , güzelliklerle karşılaştırsın inşallah. Doğum listeniz SAT tarihleriniz duruyor mu benim SAT'imdaki arkadaş ne zaman doğum yaptı çok merak ettim. Sevgiler
Günaydın tatlım, birayı da denedik akşam da gece boyu sancıdan uyuyamadı, bira yüzünden ağrı kesici de içemedi, napıcaz bilemedim, akşam da mı bira içse acaba yine:jeyyar:[/QUOTE
2mm olduğunu bildiğinize göre Dr gittiniz diye düşünüyorum dr herhangi birşey vermedi mi ? Bir de granüllü bir ilaç vardı ama adını hatırlamıyorum böbrekler içindi gerçi iyi gelir mi tam bilmiyorum. Bol bol sıvı alacak tuvaletini yaparken atacak, belki lazerle parçalayabilirler de .
Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu böbrek taşı düşürücü çay tarifi
1 su bardağı kadar klorsuz suyu kaynatınız. Kaynamaya başlayan klorsuz su içerisine 1 tatlı kaşığı kurutulmuş avokado yaprağı atınız ve 8 dakika boyunca hafif ateşte kaynatınız. 8 dakika boyunca kısık ateşte demlenen kürü, soğumasını beklemeden, süzünüz. Ilıtıldıktan sonra akşam yemeklerinden 2 saat sonra içiniz.
Bu böbrek taşı dökme kürü 5 gün hazırlanıp uygulanır ve 5. günden sonra 3 günlük ara verilir. ıçine kesinlikle başka maddeler ilave edilmemelidir. Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu bu böberek düşürücü kürün en fazla 20 gün uygulanabileceğini (her 5 günde bir 3 gün ara vererek) ve eğer kür tekrar uygulanmak isteniyorsa 20 gün uygulamadan sonra mutlaka 20 gün beklenmesi, yani ara verilmesi gerektiğini söylüyor.
Çok geçmiş olsun
Günaydın tatlım, birayı da denedik akşam da gece boyu sancıdan uyuyamadı, bira yüzünden ağrı kesici de içemedi, napıcaz bilemedim, akşam da mı bira içse acaba yine:jeyyar:[/QUOTE
2mm olduğunu bildiğinize göre Dr gittiniz diye düşünüyorum dr herhangi birşey vermedi mi ? Bir de granüllü bir ilaç vardı ama adını hatırlamıyorum böbrekler içindi gerçi iyi gelir mi tam bilmiyorum. Bol bol sıvı alacak tuvaletini yaparken atacak, belki lazerle parçalayabilirler de . Çok geçmiş olsun
evet canım acile gittik, doktor sadece ağrı kesiciler verdi, taş düşürmeyi teteiklicek bişe vermedi, bol su ve hareket dedi, ama beklemek çok zor biranönce düşse:Saruboceq: bebişimizi gördüğümüze bile sevinemedik doğrudüzgündedim sen şimdi yapabildiğin nazı bana yap, kalan 8ayda acısını çıkartırım nası olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?