2010 Ağustos Anneleri

gecmis olsun canim bendede iki defa oldu ama ben fazla dikkate almadim .. bi dahada olmadi insallah seninkide hemen gecer ... ben idrar yolu iltihabi diye korkmustum ama devami gelmedi istersen doktoruna bi sor ..

ebrucum doktora telle sormuştum haftaya randevum vardı o zaman bi bakarız duruma göre bişeyler verebilirim dedi sanırım seninki gibi bişey olabilir..
lavmana gelince daha önceden 1 kere yapmıştım işe yaramıştı ama bu sefer becemedik.. bi kaç saat önce feci durumdaydım ağladım bile ama başka çarem yoktu zar zor..hergün birkaç kaşık zeytinyağı tüketicem yoksa benim böyle bozdu mu feci oluyor

ebrucum ve baby love ikinize de teşekkür ederim bilgiler için

Son düzenleme:
merhabalar

bende dide arkadasımızla aynı topiktenim yani 2009 agustos annelerinden
aynı hislerle okudum bende dide gibi gozlerim doldu
gercekten buradaki sevgii inanılmaz
o minicik bedenler bizleri oyle birbirimize bagladiki umarım sizlerde bizim gibi paylasımlar mutluluklar yasarsınız
hele temmuz sonu agustos bası geldiginde oyle harika duygular hissedeceksinizki hayatımın en guzel en ozel gunlerini buradaki arkadaslarımla yazısarak geçirdim

hepinize hayırlı dogumlar sormak istedikleriniz olursa bizim topige bekleriz

bu arada benim sat 9 kasımdı kızımı 4 agustosta kucagıma aldım

Bayanlar ve mercimekleri(fındıkları, fıstıkları) günaydınlar,

Biz bebeşimle çok iyiyiz maşşallah umarım siz de iyisinizdir. Yılsonu malum bizim işler yoğun fırsat buldukça gelirim yanınıza hepinize gü-nay-dınnnnnnn

kızlar günaydınn, biz de kesemizi gördük sonunda:)) minnacık daha, kaç haftalık olduğunu bile söyleyemedi doktor, vajinal yaptı ıyyy çok kötüydü yara filan var mı diye de bakıcam o yüzden vajinal yapıcam dedi, ama bebeişimi görünce ağrı-korku neyim kalmadı yaaa

kızlar buarada benim kociş taş düşürüyor:gitme: bildiğiniz taş düşürücü etkiye sahip bişeler varsa söyleyiverin, taşımız çok küçük(2mm) ama acısı da o kadar büyükmafoldumben

Günaydın kızlarrr..
Mim gözün aydın hayatım.ınşallah kalp atışlarını da duyarsın.Sonra da sağ salimmm kucağına kadar gelir...

Hoş geldin annecikk.Yanımızda olman bize destek olman çokkkk güzel canım.Bebişini ve seni öpüyorummm ve sormak istediklerimizi zamanla sorarız.Çok teşekkürler canımm..

Günaydınnn...
Biz de iyiyiz teyzeleriii..Bizim bebişlerdenn senin bebişine selamlarr varrrropuyorumnanaktan

Günaydınn, gözünaydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın. Eşin için en güzel ilaç BİRA , şimdi işte içemez ama evde başlasın içmeye hem taşı düşer hem ağrısı azalır :)) çok geçmiş olsun çok zordur. Sevgiler

Herkese günaydınnnnnnnnnnn, bu mercimek beni yine doğru dürüst uyutmadı; bir sağa dön bir sola, yorgan tekmele, yorgan çek helak oldummmmmmm. Yeni kalktım bebişimi doyurayım :)) Kolay gelsin , görüşürüz

merhaba dide,
ben buradada o duyguları ve katılımları yaşayacağımıza inanıyorum.. benim de satım 1 kasım bebeğim 31 in de mi doğar acaba hiiii nasıl beklicem o günü hiç bilmiyorum çok sabırsızımm :)) kaydirigubbakcemile3

Günaydın tatlım, birayı da denedik akşam da gece boyu sancıdan uyuyamadı, bira yüzünden ağrı kesici de içemedi, napıcaz bilemedim, akşam da mı bira içse acaba yine:jeyyar:

Son düzenleme:
Günaydın Hepinize Cici Anne Adayları :))

Nasılınızzz :) hepiniz iyisiniz inş. biz bugün biraz yorgunuz masaya başımı koysam uyurum okadar yani.. bende 2 3 gündür acayip uyku hali mevcut, sabah kafamı kaldıramıyorum.. işe geliyorum uyanamıyorum.. sizde yok mu bu durum akannehir konuşmaya halim yok okadar yani gerisiniz siz düşünün

KIZLAR GÜNAYDINLAR HEPıNıZE.

arkdaşalar bende bebişimi görememektem korkuyorum.5 ocakta kalp atışı için randevumuz var doktorla.
ilk hamileliğim ; aylar boyunca olmadı (4 ay) diye çok korkmuştum , ne ağlamalar ne ağıtlar ne yakınmalar.

şimdi yaradanıma binlerce şükür hamileyim ama inşllh bebişimide göreyim

CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…