2010 Ağustos Anneleri

gunaydın tatlım, görürsün işallah sağlıkla.sa bebişini

günaydın arkadaşlar....
dün lekelenmem olmuştu yazmıştım buraya...hemen doktoru aradım gelin dedi gittik
şükür bir sorun yok normal olabilir dedi ilk hamileliğimde de olmuştu böyle lekelenme
kalp atışlarını duyduk şükür olsun

bulantılarım hala fena halde devam ediyor
hepinizi öpüyorum

meral77 sanada gunaydınn ben ıyıyımm bıraz uykum war ama bu ara hep boyle bı uyuma ıstegım oluyor sızdede warmı acaba ? bu arada adın meralse adaşızz :)

hallisna
sana özel msj atamıyorumda benımde bılgılerımı guncelleyebılırmısın.. kesede goruldu kalbıde atıyor cok sukur.. Darısı gormeyenlere olsunnn :)

meral77 sanada gunaydınn ben ıyıyımm bıraz uykum war ama bu ara hep boyle bı uyuma ıstegım oluyor sızdede warmı acaba ? bu arada adın meralse adaşızz :)

günaydın gulguzeli :)

bende yukarıda aynı şikayetimin olduğunu yazmıştım... acayip bir uyku halindeyim.. şuan yazarken bile bazen gözlerimi kapatıyorum :))) sabah kalkmak özellikle büyüüük bir sorun benim için :gitme:

Kızlar hepinize günaydınn :)) Çok şükür dün akşamdan beri çok iyiyim. Mide bulantım bir nebze azaldı. Mide bulantısı kötü olan ve yemek yiyemiyen arkadaşlar doktorum bana dramamine diye mide bulantısı hapı verdi, akşam yatmadan ve sabah kalktığımda içiyorum inanın düzelmeye başladım iştahım açıldı ve her öğünden sonra bulantılarımda ortadan kalktı. Doktorunuza danışıp sizde kullanın bence gerçekten çok faydası var.

Soho napıcaz bılmıyorum ıns. bıan once gecer dıyorum bıde ısteyım ınsanlar cok halden anlamıyolar komnsurken bazen sasırıyorum kelımelerı :))) hele sabhaları uyanmak en buyuk ıskenceee(

hepiniz çok uykunuz olduğunu yazmışsınız ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi türlü uyku yok bende
sabahları erkenden gözümü açıyoyum sabah ezanıyla daha önce uyumayı seven ben şimdi uyku tutumuyo
sinir oluyorum bu huyuma yaa klava:

Soho napıcaz bılmıyorum ıns. bıan once gecer dıyorum bıde ısteyım ınsanlar cok halden anlamıyolar komnsurken bazen sasırıyorum kelımelerı :))) hele sabhaları uyanmak en buyuk ıskenceee(

sorma cnm bir de kimse bilmiyor hamile olduğumu... gel de anlat bu sebepten diye.. işten kaytarmak istediğimi falan düşünecekler yakında... kaydirigubbakcemile3 ben öyle çok erken falanda kalkmıyorum ona rağmen böyleyim.. Allah çok erken kalkan anne adaylarına çok daha büyük kolaylık versin :)))

Son düzenleme:
Bende çok uyku vardı. Ama bu hafta uyku hali de bitti bulantı yanma da . Sanırım artık zor evrem bitiyor beniim. Darısı başınıza kızlar

Günaydın arkadaşlar, hastaneden geliyorum... Tahilil sonuçlarını aldık. 2 tanesi çıkmamış, onlar için taa haftaya tekrar gideceğim... Umarım keyifler yerindedir, herkesin...

Günaydın arkadaşlar, hastaneden geliyorum... Tahilil sonuçlarını aldık. 2 tanesi çıkmamış, onlar için taa haftaya tekrar gideceğim... Umarım keyifler yerindedir, herkesin...

olsuuunn... geç olsun hayırlı olsun :)) benden ne zaman test isteyecek doktorum yaa.. bir dahaki randevuya aç gel dedi.. ozaman mı yapacak acaba? ne testleri uyguluyorlar kızlar biraz bilgi verebilir misiniz?

qulquzeli kullanıcısından alıntı

KIZLAR ALIN BENDEN DE O KADAR SABEH 7.20 DE KALKIYORUMGİYİNİYORUM EVDENÇIKIYORUM , SÜTÜMÜ İÇİP EVDEN ÖIKIYORUM BİNİYORUM SERVİSE YARIM SAAT SÜRÜYOR FABRİKAYA GELMEM BENDE UYUYORUM.delikafadulden

AKŞAM OLSADA EVE GİTSEM DÜŞÜNCESİNDEYİM HEP , EVE GİTSEM DE YATSAM DİYE alkisalkisalkis

olsuuunn... geç olsun hayırlı olsun :)) benden ne zaman test isteyecek doktorum yaa.. bir dahaki randevuya aç gel dedi.. ozaman mı yapacak acaba? ne testleri uyguluyorlar kızlar biraz bilgi verebilir misiniz?

Bana yapılan Hemogram, biokimyada glukoz, üre, keratinin, vs; Eliza ve Anti rubella, hormon testi bir de Toxo (önemliymiş bu) diye bir test yaptılar. 4 tüp kan aldılar...

Bana yapılan Hemogram, biokimyada glukoz, üre, keratinin, vs; Eliza ve Anti rubella, hormon testi bir de Toxo (önemliymiş bu) diye bir test yaptılar. 4 tüp kan aldılar...

hepsi aynı gün yapılıyor değil mi? bir de glukoz u içtin mi? içiriyorlarmış diye duymuştum birinden :sinifsinif:

hepsi aynı gün yapılıyor değil mi? bir de glukoz u içtin mi? içiriyorlarmış diye duymuştum birinden :sinifsinif:

Yok bu yapılan açlık kan şekeri. Diğeri glukoz yüklemesi. Bana yapmadılar onu. 4 tüpü de 1 kerede aldılar, sonuçların hepsi çıkmasa da (eliza ve toxo), diğerlerini verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…