KIZLAR GÜNAYDINLAR HEPİNİZE.
arkdaşalar bende bebişimi görememektem korkuyorum.5 ocakta kalp atışı için randevumuz var doktorla.
ilk hamileliğim ; aylar boyunca olmadı (4 ay) diye çok korkmuştum , ne ağlamalar ne ağıtlar ne yakınmalar.
şimdi yaradanıma binlerce şükür hamileyim ama inşllh bebişimide göreyim
Günaydın tatlım, birayı da denedik akşam da gece boyu sancıdan uyuyamadı, bira yüzünden ağrı kesici de içemedi, napıcaz bilemedim, akşam da mı bira içse acaba yine:jeyyar:[/QUOTE
2mm olduğunu bildiğinize göre Dr gittiniz diye düşünüyorum dr herhangi birşey vermedi mi ? Bir de granüllü bir ilaç vardı ama adını hatırlamıyorum böbrekler içindi gerçi iyi gelir mi tam bilmiyorum. Bol bol sıvı alacak tuvaletini yaparken atacak, belki lazerle parçalayabilirler de .
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu böbrek taşı düşürücü çay tarifi
1 su bardağı kadar klorsuz suyu kaynatınız. Kaynamaya başlayan klorsuz su içerisine 1 tatlı kaşığı kurutulmuş avokado yaprağı atınız ve 8 dakika boyunca hafif ateşte kaynatınız. 8 dakika boyunca kısık ateşte demlenen kürü, soğumasını beklemeden, süzünüz. Ilıtıldıktan sonra akşam yemeklerinden 2 saat sonra içiniz.
Bu böbrek taşı dökme kürü 5 gün hazırlanıp uygulanır ve 5. günden sonra 3 günlük ara verilir. İçine kesinlikle başka maddeler ilave edilmemelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu böberek düşürücü kürün en fazla 20 gün uygulanabileceğini (her 5 günde bir 3 gün ara vererek) ve eğer kür tekrar uygulanmak isteniyorsa 20 gün uygulamadan sonra mutlaka 20 gün beklenmesi, yani ara verilmesi gerektiğini söylüyor.
Çok geçmiş olsun
veridğin kürü yeni gördüm canım, teşekkür ederim:1hug:
meral77 sanada gunaydınn ben ıyıyımm bıraz uykum war ama bu ara hep boyle bı uyuma ıstegım oluyor sızdede warmı acaba ? bu arada adın meralse adaşızz :)
Soho napıcaz bılmıyorum ıns. bıan once gecer dıyorumbıde ısteyım ınsanlar cok halden anlamıyolar komnsurken bazen sasırıyorum kelımelerı :))) hele sabhaları uyanmak en buyuk ıskenceee (
Günaydın arkadaşlar, hastaneden geliyorum... Tahilil sonuçlarını aldık. 2 tanesi çıkmamış, onlar için taa haftaya tekrar gideceğim... Umarım keyifler yerindedir, herkesin...
sorma cnm bir de kimse bilmiyor hamile olduğumu... gel de anlat bu sebepten diye.. işten kaytarmak istediğimi falan düşünecekler yakında... kaydirigubbakcemile3 ben öyle çok erken falanda kalkmıyorum ona rağmen böyleyim.. Allah çok erken anne adaylarına çok daha büyük kolaylık versin :)))
olsuuunn... geç olsun hayırlı olsun :)) benden ne zaman test isteyecek doktorum yaa.. bir dahaki randevuya aç gel dedi.. ozaman mı yapacak acaba? ne testleri uyguluyorlar kızlar biraz bilgi verebilir misiniz?
Bana yapılan Hemogram, biokimyada glukoz, üre, keratinin, vs; Eliza ve Anti rubella, hormon testi bir de Toxo (önemliymiş bu) diye bir test yaptılar. 4 tüp kan aldılar...
hepsi aynı gün yapılıyor değil mi? bir de glukoz u içtin mi? içiriyorlarmış diye duymuştum birinden :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?