2010 Ağustos Anneleri

benim özel sağlık sigortam yok çalışan ssk lıyım 520 lira verdik. testlerde ayrıntılı testo plazma testleri de var düşük yaptığım için sizin yaptırdıgınız testlerle farklıdır. bir kaç yer ile karşılaştırdım gayet normal bir fiyat. ben özel balat hastanesine gidiyorum. muayene 25 lira

canım tam olarak ne testleri bu açıklarmımısın toksplazma felanmı öle bişiler yaptırmışdım ben gebelik öncesi bisürü tahlildi.. valla ii para tutuyomuşöle bende o zman 150 ye faln yaptırmıştım acaba aynı testlermi die merak ettim..

Tam istediğim gibi olmuş canım Allah razı olsun, bebeğine sağlıkla kavuştursun(en büyük duamız bu zaten). Ellerine sağlık

Bu arada kızlar hani biz ilk testlere bu kadar para verdik ya hep böyle mi olacak. Benim sağlık limitim dolar böyle giderse başka hastane bulayım. 1.500tl limit kaldı daha 8 ay var. Sizce testler ve muayeneye yeter mi? Başka pahalı testlerimiz var mı?Yoksa diğerleri daha mı uygun. 2'li test vs.

slm güzel bebişlerin güzel anneleri..
p.tesi günü kapıya 2hemşire geldi sağlık ocağından..hastane kaydımdan gebe olduğumu öğrenmişler.. ve bugün sağlık ocağına çağırıldım.. gebelik testleri yapılacakmış.. özellikle gebe olduğunuzu söylerseniz baya yardımcı oluyorlar..
yeni bir uygulamaymış bu aklınızda bulunsun sağlık ocaklarında artık sosyal güvenceniz olsada olmasada tahliller yapılıyor.. benim kendi doktorum istemişti zaten yaptıracak yer arıyordum ki sağlık ocağı ulaştı bana..
*tam kan sayımı
*tam idrar tahlili
*glukoz(açlık kan şekeri)
*kreatinin
*bun
*sgpt
*sgot
*tsh+t3+t4
*ve ben öncesinde düşük yaptığım içinde;
*toxoplasma ıgm
*rubella ıgm
*cmv ıgm
bunları istedi kendi doktorum.. sadece bu son 3testi sağlık ocağında yaptıramadım ama diğer tüm tetkiklerim yapıldı 2gün sonrada sonuç verilecek..

16.haftada tetenoz aşısı yapılacakmış vs..
ilk 6ay anne sütü vermem gerektiği gibi bilgiler verilince çok tuhaf oldum... benimkisi tüp bebek önceki düşükten sonra bu gebeliğime henüz inanabilmiş değilim..

benim bu ikinci hamileliğim bir tane kızım var 8 yaşında. Bakalım inşallah sağlıkla gelir dünyaya.Ama benim kasıklarım çok ağrıyor.Dr.hap verdi ama yine ağrı şimdilik tek sıkıntım bu Allahtan kusmam yok.Sizinkiler nasıl sorun yaşıyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…