offf kızlar ben çok heycanlıyım heycandan yerimde duramıyorum artık hemncik yarın olsun istiyorum ... aslında istiyormuyum onuda bilmiiyorum.. ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımda yıkılmıştım... ve acı sonoldu... bu sfer bebişlerimin kalp atışlarını ve gelişimlerinin güzel olduğunu duyamyı o kadar çok isityorumki anlatamam ben onlara sahip labilmek için çok sıkıntı çektim.. desteğinize ihtiyacım var.. sanki geçmek bilmiyo dakikalar.... ya duyamazsam endişesi beni mahvetti... duarınızı esirgemeyin emi... uykularım kaçıyo.. dengem alüst oldu. zaten bulantılar beni sarstı bide uykusuzluk eklenince ...neyse çok uzattım.. bana dua edin emi bende size edicem ... hepinizi ve bebişlerinizi seviyorum:)
offf kızlar ben çok heycanlıyım heycandan yerimde duramıyorum artık hemncik yarın olsun istiyorum ... aslında istiyormuyum onuda bilmiiyorum.. ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımda yıkılmıştım... ve acı sonoldu... bu sfer bebişlerimin kalp atışlarını ve gelişimlerinin güzel olduğunu duyamyı o kadar çok isityorumki anlatamam ben onlara sahip labilmek için çok sıkıntı çektim.. desteğinize ihtiyacım var.. sanki geçmek bilmiyo dakikalar.... ya duyamazsam endişesi beni mahvetti... duarınızı esirgemeyin emi... uykularım kaçıyo.. dengem alüst oldu. zaten bulantılar beni sarstı bide uykusuzluk eklenince ...neyse çok uzattım.. bana dua edin emi bende size edicem ... hepinizi ve bebişlerinizi seviyorum:)
Arkadaşlar 20 hamile domuz gribinden ölmüş( Doktorlarınız grip aşısı hakkında ne diyorlar?
biz de bügün tekrar doktora gittik. 7 haftalık olmuş bebişimiz ikiz gebelikle başlamıştı benim hamileliğim şimdi tek devam ediyor. o nedenle riskli hala. raporumu 10 gün daha uzattı. HIV den hepatide kadar bir sürü test için kan ve idrar tahlili verdim. 10 gün sonra tekrar gideceğiz. 3 ayın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Seni çok çok iyi anlıyorum canım. Ben de ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştım ardından da düşürmüştüm. Şimdi aynı heyecan ve acabalar bende de var. Ben de cmt kontrole gidicem ilk kez, gerçi bende kalp atışı için henüz erken sanırım, hesabıma göre daha 5. haftadayım çünkü. Ama sen de ben de eski kötü tecrübemizi unutup bunun yeni ve sorunsuz bir başlangıç olduğuna kendimizi ikna etmeliyiz, çünkü olumlu düşününce olumlu gelişiyor herşey sanki... Dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz yarın opuyorumnanaktan
yaaaa... nası olmuş yani diğer kese nolmuş yokmu olmuş duruyomu.. ay bide böyle bişi var dimi? allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah....
diğeri düşükle sonuçlandı.
biz de bügün tekrar doktora gittik. 7 haftalık olmuş bebişimiz ikiz gebelikle başlamıştı benim hamileliğim şimdi tek devam ediyor. o nedenle riskli hala. raporumu 10 gün daha uzattı. HIV den hepatide kadar bir sürü test için kan ve idrar tahlili verdim. 10 gün sonra tekrar gideceğiz. 3 ayın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada nolur birisi bana açıklamalı olarak çizelge eklemeyi anlatsın. Dün resmen 3 saat uğraştım Ne olur yardım edin bana link vermeyin beceremiyorum
Valla canım aynısı olsa bile olur. Allah razı olsun. Sen hazırla ben kopyalarım. Doğum tarihi 02 ağustos(işallah sağlıkla gelir)
Canım ben meleğim geliyor yazdım göstergenin üstüne , seninkine ne yazıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?