kızlarr.. haziran annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
umarım hepiniz güzelce ilk 3 ayınızı atlatır, ikili testlerinizi geçer ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
yüksek bir yere uzanmamaya, ağır kaldırmamaya, bir süre pek ev işi yapmamaya dikkat edin olur mu..
kizlar benide ekleyin listeye son adet tarihim 26 ekim.tahmini dogum tarihim 2 agustos
Hoşgeldin canım. Seninle günlerimiz aynı ama benimki daha 5 haftalık çıktı daha kalp atışını duyamadık. Sen kaç kilosun , senin kalp atışı duyuldu mu? Oluşan değişikliklerin v.s. var mı ? Sevgiler
ultrasonda 5 haftalik denildi.kalp atisiyla ilgili birsey denmedi.jinekologum bulundugum yerde degil.telefonla ona sordum 7 haftayi gecmis bebegin dedi.yani 7 hafta 2 gunluk suan.buarada 52 kiloyum
Benim de öyle ultrasonda 5 haftalık çıktı ama Son adete göre 7 hafta ama herhalde geç döllenme olmuş yavrularımız :)) Kilon çok güzel ama dikkat et kilosu az olanlar daha çok alma riski de varmış. Ben 26'sında gidecem tekrar dr'a kalp atışları için. Bende şiş bir karın haricinde hiç hamile değilmişim gibi. Tekrar hoşgeldin
ekledim tatlım.. RABBİM SAĞLIKLI-HAYIRLI ETSİN İNŞ..halisnacim evet ozel msj gonderemiyorum 50 msj i doldurmadigim icin.yasim 24-kilom 52- son adet tarihimin ilk gunu 26 ekim- kalp atisi ile ilgili henuz birsey denmedi. tesekkur ederim
ekledim tatlım.. RABBİM SAĞLIKLI-HAYIRLI ETSİN İNŞ..
listede kiloların farkında mısınız :kedi:
ne tombik ağustos anneleri olcaz biz yahu..... kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
Arkadaslar buarada bende gun boyu devam eden bir mide bulantisi var...canimin cok cektigi yiyecekler disinda hc birsey yiyemiyorum:1no2: ne yapcam bilmiyorum..yemek de yapamiyorummafoldumben herseyden midem bulaniyor..bebegim vitaminsiz kalcak diye korkuyorum...sizde mide bulantisi cokmu? istahiniz nasil?
Merhaba kızlar ben Temmuz annelerindenim.Ama her an sziden olabilirim Temmuz sonu Ağustos başı diyor doktorum.23 Ekim benim SAT.Okudum yazdıklarınızdan bazılarını.İç bulantıları olmayanlar neden yokki falan demiş merak etmeyin 7-8 haftalık olunca inanılmaz şekilde başlıyo.Bende de 6 haftaya kadar hiç bir belirti yoktu göğüsler dışında ama şimdi içim hiç bir şeyi kaldırmıyor.Burnum polis köpeklerinin ki gibi.Her kokuyu hemen alıyorum.Ama tüm bunlardan mutluyum:)))Herkese güzel bir hamilelik dönemi ve mutlu bir son diliyorum.Ara sıra uğrarım.Arafta kaldım hem sizden hem Temmuzdanım:))))
merhaba , biz de sezeryan yaptırırsak temmuz oluruz :))
Arkadaslar buarada bende gun boyu devam eden bir mide bulantisi var...canimin cok cektigi yiyecekler disinda hc birsey yiyemiyorum:1no2: ne yapcam bilmiyorum..yemek de yapamiyorummafoldumben herseyden midem bulaniyor..bebegim vitaminsiz kalcak diye korkuyorum...sizde mide bulantisi cokmu? istahiniz nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?