2010 Ağustos Anneleri

Yeni arkadaşlara ben de hoşgeldiniz diyorum. Arkadaşlarımın dualarına katılıyorum. Ben bu kilo olayından çok korkuyorum zaten şimdiden 5 aylık gibi göbeğim oluştu :)) annem gazdır geçer diyor ama bakalım. Hergün tartılıyorum yiyeceklerime dikkat ediyorum sütümü yumurtamı falan yiyorum . Zaten bebek alacağını alır gereksiz yere beslenmek aslında hem bebek hem de bizim için çok da iyi değil. 71.5 kg oldum. Annem dedi ki erkek bebek olduğunda göbeğinde böyle tır tırrr diye bir titreme olurmuş , kızlar 3-4 aylıkken oynarmış. Erkeklerde pek fazla kusma olmuyormuş ama kızlar da miğde öğürmesi şeklinde oluyormuş. Çin takvimine göre benimki kız gözüküyor. Bakalım herşeyin hayırlısı ama bunlar da hamileliğin eğlenceleri. Sevgiler

Son düzenleme:

çok teşekkürler , allah analı babalı büyütsün inşallah evladınızı. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah. Sevgiler

kizlar benide ekleyin listeye son adet tarihim 26 ekim.tahmini dogum tarihim 2 agustos

Hoşgeldin canım. Seninle günlerimiz aynı ama benimki daha 5 haftalık çıktı daha kalp atışını duyamadık. Sen kaç kilosun , senin kalp atışı duyuldu mu? Oluşan değişikliklerin v.s. var mı ? Sevgiler

ultrasonda 5 haftalik denildi.kalp atisiyla ilgili birsey denmedi.jinekologum bulundugum yerde degil.telefonla ona sordum 7 haftayi gecmis bebegin dedi.yani 7 hafta 2 gunluk suan.buarada 52 kiloyum

ultrasonda 5 haftalik denildi.kalp atisiyla ilgili birsey denmedi.jinekologum bulundugum yerde degil.telefonla ona sordum 7 haftayi gecmis bebegin dedi.yani 7 hafta 2 gunluk suan.buarada 52 kiloyum

Benim de öyle ultrasonda 5 haftalık çıktı ama Son adete göre 7 hafta ama herhalde geç döllenme olmuş yavrularımız :)) Kilon çok güzel ama dikkat et kilosu az olanlar daha çok alma riski de varmış. Ben 26'sında gidecem tekrar dr'a kalp atışları için. Bende şiş bir karın haricinde hiç hamile değilmişim gibi. Tekrar hoşgeldin

tesekkur ederim :) bende 1 ay sonra gidicem kontrole.karnimda sislik yok ama coooo..k bulantim var

halisnacim evet ozel msj gonderemiyorum 50 msj i doldurmadigim icin.yasim 24-kilom 52- son adet tarihimin ilk gunu 26 ekim- kalp atisi ile ilgili henuz birsey denmedi. tesekkur ederim

Arkadaslar buarada bende gun boyu devam eden bir mide bulantisi var...canimin cok cektigi yiyecekler disinda hc birsey yiyemiyorum:1no2: ne yapcam bilmiyorum..yemek de yapamiyorummafoldumben herseyden midem bulaniyor..bebegim vitaminsiz kalcak diye korkuyorum...sizde mide bulantisi cokmu? istahiniz nasil?

Ben folik asit içiyorum dr verdi , bir de vitaminimi getirmemi kontrol edeceğini ona göre vitamin vereceğini söyledi takviye olarak. Bende daha bulantılar başlamadı ama internetten okuduklarım ve dr'un söylediğine göre az az yemek yememiz yedikten sonra dik durmamız , sabahları tuzlu kraker biraz beyaz ekmek , evi havalandırmak , yemek yaparken fanı ve camları açmak belki yardımcı olabilir. 13. haftadan sonra şak diye bitecekmiş. Ama benim arkadaşım 9 ay miğde rahatsızlığı çekti inşallah bizim öyle olmaz. Akşamları özellikle hiçbirşey yiyemiyordu çıkarıyordu. Fazla kilo almadan bitirdi hamileliğini ama maşallah çocuk gayet iyi doğdu maşallah çok da akıllı şimdi 9 aylık nerdeyse yürüyecek. Sevgiler

Merhaba kızlar ben Temmuz annelerindenim.Ama her an sziden olabilirim Temmuz sonu Ağustos başı diyor doktorum.23 Ekim benim SAT.Okudum yazdıklarınızdan bazılarını.ıç bulantıları olmayanlar neden yokki falan demiş merak etmeyin 7-8 haftalık olunca inanılmaz şekilde başlıyo.Bende de 6 haftaya kadar hiç bir belirti yoktu göğüsler dışında ama şimdi içim hiç bir şeyi kaldırmıyor.Burnum polis köpeklerinin ki gibi.Her kokuyu hemen alıyorum.Ama tüm bunlardan mutluyum:)))Herkese güzel bir hamilelik dönemi ve mutlu bir son diliyorum.Ara sıra uğrarım.Arafta kaldım hem sizden hem Temmuzdanım:))))

merhaba , biz de sezeryan yaptırırsak temmuz oluruz :))

kızlar selamlar benide eklermisiniz lütfen özel mesaj cekmeye calıştım ama maalesef sorun var cekemedim sat 5 kasım tdt 12 ağustos 14 aralıkta doktora gittim bana göre 5+4 ama dr. 6
1 dedi kalbi atmayada başlamış bir dahaki muayenem 11 ocakta tüm anne adaylarını kutluyorummm

birde kızlar benim 6 yaşında bir kızım var ama ben onda hatırlamıyorum benim midem felaket durumda afedersiniz eşinden bile rahatsız oluyorum o kadar yani meyveli sodalardan içiyorum üzerinde mineralli gazlı içecek diyor acaba zararlı olurmu içerde bebişimi yakıyormuyum acaba ne dersiiniz

canım bende aynen senin gibiyim. sadece canım bişi çekerse onu yiyebiliyorum. yalnız şunu keşfettm asla aç kalmamam lazım eğerki aç kalırsam bulantım çoğalıyo... o yüzden saat başı meyve yiyorum . süt içiyorum. ceviz yiyorum.yane aç kalmamaya çalışıyorum. yoksa daha fena oluyorum.. sabahları bişi yemek ne mümkün . hiçbişi istemio canım çubuk felan denedim yok almıyo içim. ama akşamları maşallah yiyorum istediğim şeyleri.. doktorum bulantının iyi olduunu söyledi... yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…