Satın ne zamandı? Bende 24 Aralıkı bekliyorum kalp atışlarını duyabilmek için.
kızlar kimse yok mu? Kendimi çok yalnız hissettim? Siz ne durumdasınız
Merhaba Serdem! Bende de belirtiler oldukça belirgin :)) gece 10 dedin mi uykum geliyor sürekli acıkıyorum gece insan uykusunun arasında midesi kazınarak uyanır mı yaa? Ben uyanıyorum cokacimcoook yemek yiyorum 2 saat sonra yine açım nasıl şey anlamadım. Yalnız bir de bugün kokular başladı, bi muz yedim öyle garip geldi ki kokusu muzdan tiksindim resmen bi daha zor yerim heralde çok kötü oldum. Bulantım henüz yok... Bi de benim karnım çıktı yaa... Yani gazdır mutlaka ama nasıl şiş nasıl şiş pantolonların üst düğmesini açık bırakıyorum yoksa aaip sıkıyo kaydirigubbakcemile3
*Allegra(tahmini doğum tarihi)
*magfiliz
*ILGIN06
*dorukk(yaş+tahmini doğum tarihi)
listede bilgileriniz eksik kızlarlmaz:
ekledim tatlım..sağlıkla vakitlice gelsinler inşşş :Saruboceq:canım benim yaş 23 tdt:10 ağustos gözüküyor
*magfiliz
*ILGIN06
Merhaba Allegra, Bende de karında şişlik hissi var hep gaz galiba dediğin gibi.. onun dışında pek bir belirti yok sanırım daha çok erken...
hayırlı haberlerle gel inşşş...canım ben cmt dr.a gidicem yumurtlama tarihim de karışık biraz o yüzden tahmini doğum tarihimi ben de bilemiyorum :kedi: haftasonu belli olunca söylerim. Buarada hamile kaldığım kilo 52. Öptüümm opuyorumnanaktan
*magfiliz
*ILGIN06
Arkadaşlar 20 hamile domuz gribinden ölmüş( Doktorlarınız grip aşısı hakkında ne diyorlar?
Ya benim doktorum aşı ol eğer hastalığa yakalanırsan hayati tehliken olur ve solunum cihazına bağanırsan eğer akçiğer yetmezliğinden bebeği kaybederiz dedi. Zaten hastalığa yakalandıkmı bebeği hiç umursamıyorlarmış öncelikle annenin sağlığıymış. Benim doktorum 10. haftadan sonra vurulunuyor falan demedi aşı için, bugün tekrar arayıp nerde vurulacağımı sorucam.
Merhaba aylinda, benim doktorum da aşı için henüz çok erken risk alamayız dedi. 2 aylık olduğunda tekrar konuşuruz dedi. bende elimden geldiğince kendimi koruyorum..
Sen iyice bir araştır başka doktorlara da sor bence aşı olmadan önce..
merhaba arkadaşlar. benide aranıza alır mısınız? bende 4+2 günlük hamileyim
bende dün akşam idrar testinde çift çizgi gördüm.
öğleden sonrada kan vericem.umarım buradan paylaşımda bulunacak annelerden olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?