2010 Ağustos Anneleri

süpermiş valla siz hangi hastaneye devam ediyorsunuz.

şuanlık brüksel tüpbebek merkezi, (inş) kalp atışlarını duyduktan sonra marmara ünv.de takibimi ve (inş) doğumumu yaptıracağım..

şuanlık brüksel tüpbebek merkezi, (inş) kalp atışlarını duyduktan sonra marmara ünv.de takibimi ve (inş) doğumumu yaptıracağım..

Hallisna, ne güzel adına sevindim. Bu sağlık ocağı yeni değil aslında benim yeğenim doğarken ablamada aynını yaptılar, 4 sene önce. O da çok memnundu takipten.

tum hamışleri tebrık edıyorum bende agustos ayında ınsallah allahın ızınıyle anne olucam..suan tahmıne gore 4 hafta 5 gunluk hamıleyım henuz ultrasyona gırmedım. kese 5 haftadan once gorunmezmış ama cok merak edıyorum halada ınanamıyorum hamıle olduguma:)) Allah bu duyguyu herkese tattırsın. son adet tarıhım 12 kasım dı. 14 aralıkta yapılan kan testnde hcg 627,3 cıktı..ınsallah normaldır hersey..

Son düzenleme:
ya ben anlamıyorum...şuan annemim yanında sivasta olduğum için buradakii bir özel hastaneye gittim ve dr. sadece ultrasondan bakarak kalbinin attığını anladı işte, ama dinletmedi, ben de saf gibi sormadım bile... artı, ist.daki dr. demişti ki "aç gel test yapıcaz" buna da dedim öyle dediğini, tmm dedi, elime kağıt verdi kan ve idrar verdim, kan verirken de laborantlara sordum, aç olmanıza gerek yoktu, filan dedi, cnm sıkıldı, aç olarak gitcem diye 3 defa kusmuştum oysa kanımı 2ayrı tüpe koydu, hormon testiydi biri büyük iihtimalle, öbürü neydi ola ki?
bikaç saat sonra dr. sonuçları da kendi ekranından bakıp "kan değerlerin iyi" dedi o kadar.. yine ben de saf gibi nesi iyi ne testiydi ki filan hiç demedim....
ben de sağlık ocağına mı gitsem ki...?

selam kızlar nasılsınız bakalım
benim bu sabahtan beri midemde bir ekşime var ve beni çok rahatsız ediyo
ara sırada hafiftende olsa midem bulanıyo
benide listeye eklermisiniz
yaş 24 kilo 70 sat 6 kasım
tahmini doğum tarihi 13 ağustos
yarında doktorda randevum avr umarım keseyi de görürüz

Canım seninle Satımız aynı :) Benimde 12 Aralıkda doktor randevum vardı ve kesemiz göründü, siyah küçücük bir nokta. 24 Aralıka randevu verdi doktorumuz kalp atışları için.

Hallisna, ne güzel adına sevindim. Bu sağlık ocağı yeni değil aslında benim yeğenim doğarken ablamada aynını yaptılar, 4 sene önce. O da çok memnundu takipten.
sağol canım..
sağlık ocağı yeni:) öncesinde tabiki takipler yapılıyordu kilo-boy-bilgi aktarımı-basit idrar testleri vs..
artık dışarıda özel bi lab. ile anlaşmalı olarak çalışılıyor ve hormon tahlilleri başta olmak üzere birsürü tahlil yaptırabiliyorsun..
hani aşılarda evet,tahlillerde evet gidilebilinecek en uğraşsız yer ama gebelik takibi için mutlaka hastane.. tahlillerimi istek fişine yazan doktor da zaten sonuçlar çıkınca al doktoruna göster dedi..

kızlarr.. haziran annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
umarım hepiniz güzelce ilk 3 ayınızı atlatır, ikili testlerinizi geçer ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
yüksek bir yere uzanmamaya, ağır kaldırmamaya, bir süre pek ev işi yapmamaya dikkat edin olur mu..

Canım, panik yapacak birşey yok seninle bebişlerimiz aynı. Ben de doktora gittim bana bak kalbi atıyor dedi ve ben de gördüm yanıp sönen ışık gibi pıtpıt atıyordu. 5,05 mm'ydi. Tahlil yaptırdım aynen 2 tüp kan ve idrar sonuçları da henüz almadım. Kalbini dinletmedi çünkü bebeğe şimdi zarar verir o alet 2 hafta sonra gel dedi. ben haftaya perşembe gideceğim sonuçlara da o zaman bakıp değerlendirecek. Yani senle herşeyimiz aynı korkacak bir şey yok. Bebişler çok iyi olacaklar

Canım seninle Satımız aynı :) Benimde 12 Aralıkda doktor randevum vardı ve kesemiz göründü, siyah küçücük bir nokta. 24 Aralıka randevu verdi doktorumuz kalp atışları için.

ne güzel demek günlerimiz aynı zemuszemus
bende yarın kesin olarak keseyi görcem ama kalp atışlarını duymayabilirim yani
keşke kalp atışlarınıda duysam ne güzel olur :asigim:

Kızlar ben çıkıyroum işten, artık yarın görüşürüz. Eve gidince yemek yiyip hemen yatıyoruz biz bebişimle.. Size bol rüyalı geceler işallah bebişinizi görürsünüz rüyanızda. Çok öpüyorum sizi

sağol cnm güzel dileklerin için diğer topikte senin yöntemlerini denedim geçen ay ve şimdi hamileyim
bunun içinde ayrıca sağol opuyorumnanaktan

sağol cnm güzel dileklerin için diğer topikte senin yöntemlerini denedim geçen ay ve şimdi hamileyim
bunun içinde ayrıca sağol opuyorumnanaktan

ooo cok sevindim canımm delikafadulden

ben de hatırladım seni sevindim zaten..

hayırlı olsun bebişinnn

Ben cumartesi ilk doktora gitmiştim simir testi de yaptı , doğum limitinize sokuyoruz dediler ve hiç para vermedim . 119 muayene simir de 128 tuttuydu. Doğum limitinde %100'ünü karşılıyor sigorta. Normalde biz de %20'sini veriyorduk. Bana başka test falan yapılmadı kalp atışları duyulduktan sonra birşeyler ister herhalde. 26 aralık cumartesi gününe kontrol randevumu bugün aldım. İnşallah kalp sesini duyarız. Sevgiler

listede kiloların farkında mısınız :kedi:
ne tombik ağustos anneleri olcaz biz yahu..... kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…