2010 Ağustos Anneleri

kızlar merhaba bende yeni anne adayıyım hesaplayıcılardan baktım 3 eylül görünüyor doğum sat 27 kasım sizce ben ağustos topiğindemi olayım yoksa eylülmü kararsız kaldım?

Yok bu yapılan açlık kan şekeri. Diğeri glukoz yüklemesi. Bana yapmadılar onu. 4 tüpü de 1 kerede aldılar, sonuçların hepsi çıkmasa da (eliza ve toxo), diğerlerini verdiler.

çok teşekkür ederim canım... ben bir dahaki doktor kontrlümde taö 8 haftalık hamile olacağım.. ne görmeyi beklemeliyim.. bebekte ne kadar bir gelişme olur dersiniz?

kızlar merhaba bende yeni anne adayıyım hesaplayıcılardan baktım 3 eylül görünüyor doğum sat 27 kasım sizce ben ağustos topiğindemi olayım yoksa eylülmü kararsız kaldım?

tebriklerrrrr :))) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... bence ağustos ol canım.. benim sat 1 kasım geçen seneki 2009 ağustos annelerimizden birinin de öyleymiş ve 31 temmuzda doğum yapmış... bebişinin durumuna bağlı ama sanırım senin ağustos olur :))

hayırlı olsun tatlım, ağustosta kal bence:)delikafadulden

sağolun kızlar tamam ağustosta kalıcam o zaman ne kadarlık sizin bebişler hadi anlatın ben dah açok yeniyim haftaya görcez bebişi bakalım opuyorumnanaktan

kızlarrr herkesee selamm.. dün gece doru düzgün uyuyamadım... bi yandım, bi üşüdüm.. bide şu gögüsler hala acımasa iyi olcakk..

çok teşekkür ederim canım... ben bir dahaki doktor kontrlümde taö 8 haftalık hamile olacağım.. ne görmeyi beklemeliyim.. bebekte ne kadar bir gelişme olur dersiniz?

Rica ederim canımcım. Ben 8 haftalık hamileyken kalp atışlarını görmüştüm. Minişinin kalbinin pit pit attığını göreceksin :asigim:

kızlarrr herkesee selamm.. Dün gece doru düzgün uyuyamadım... Bi yandım, bi üşüdüm.. Bide şu gögüsler hala acımasa iyi olcakk..

aynı rahatsızlıklar bendede var.

çok terliyorum üstümü açıyorum üşüyorum .

Gögüs agrısı bendede var

doktora sordum bir süre gaha devam edecek dedi.

kızlar benim 7+3 de dr.a gidicem.. giderken tahlil sonuçlarımı götürcem.. sonrada ailemin yanına izmire gitmek istiyorum... önümüzdeki süreçte tekrar tahlil verirmi acep?? yada 2 li tarama ne zaman yapılcak bilen varmı?? gitmişken 15 gün kalmak istiyorum..

canım izmir'e ne ile gideceksin?

bence sen burda kal,,cok buyuk bı ıhtımal sen agustos annesı olcaksın,,ben kızımı mayıs 27 de dogurcaktım 1 hafta erken dogmasına ragmen 30 nısanda oldu dogum,,ve her doktora gıttıgımızde uc dort gun ılerı atıyodu 15 haftalık gıttıysem 15 hafta 4 gunluk cıkıyodu..

2'li tarama testi 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor...

canım izmir'e ne ile gideceksin?

sanırım mecburum uçak.. uçağı pek sevemedim.. her defasında korkuyorum yükseklik korkum var bunun yanında yüksek binalarda da bulanamam.. ama dr. otobüse kesin izin vermez bence.. aslında 1 saat dişini sık diyom kendime .))

tamam canım inşallah burdayım sizlerle artık kaydirigubbakcemile5

benimde işim gereği uçağa binmem gerekiyor arasıra.. ilk kontrolümde bir sakıncası var mı diye sordum.. ilk 3 ay riskli dedi bana bence sen de bir danış canım doktoruna...

benimde işim gereği uçağa binmem gerekiyor arasıra.. ilk kontrolümde bir sakıncası var mı diye sordum.. ilk 3 ay riskli dedi bana bence sen de bir danış canım doktoruna...

tabi 9 ocakta gittiğimde konuşucam.. riskli görürse sonra giderim artık.. saol cnm..

uçak bencede sakıncalı basınç olduğu için bildiğim kadarıyla 6 aylık oldukdan sonrada bindirmiyolar uçağa o basınçla çocuk doğabilir diye.otobüslede gitsen 9 saat nerdeyse bitmez bence sabret biraz daha yinede sen bilirsin

Ya kızlar ben bı duyum aldım sızınlede paylasmak fıkırlerınızı almak ıstıyorum ne derece dogru oldugunu bılmıyorum ama dıyoalrkı, bebek keseye erken dusunce ve kap atısları erken duyulunca erkek olurmus boyle bırsy duyan bılen warmı? ben mesela 5+5 te keseyı 6+1 de kalp atımlarını duydum acaba demeden edmeıyorum ? sızdede oyle bısey warmı yanı benımle aynzı zamanlarda keseyı goren kalp atımlarını duyan warmı ? sızce boyle bı ıhtımal olabılr mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…