Yok bu yapılan açlık kan şekeri. Diğeri glukoz yüklemesi. Bana yapmadılar onu. 4 tüpü de 1 kerede aldılar, sonuçların hepsi çıkmasa da (eliza ve toxo), diğerlerini verdiler.
kızlar merhaba bende yeni anne adayıyım hesaplayıcılardan baktım 3 eylül görünüyor doğum sat 27 kasım sizce ben ağustos topiğindemi olayım yoksa eylülmü kararsız kaldım?
kızlar merhaba bende yeni anne adayıyım hesaplayıcılardan baktım 3 eylül görünüyor doğum sat 27 kasım sizce ben ağustos topiğindemi olayım yoksa eylülmü kararsız kaldım?
çok teşekkür ederim canım... ben bir dahaki doktor kontrlümde taö 8 haftalık hamile olacağım.. ne görmeyi beklemeliyim.. bebekte ne kadar bir gelişme olur dersiniz?
kızlarrr herkesee selamm.. Dün gece doru düzgün uyuyamadım... Bi yandım, bi üşüdüm.. Bide şu gögüsler hala acımasa iyi olcakk..
aynı rahatsızlıklar bendede var.
çok terliyorum üstümü açıyorum üşüyorum .
Gögüs agrısı bendede var
doktora sordum bir süre gaha devam edecek dedi.
kızlar benim 7+3 de dr.a gidicem.. giderken tahlil sonuçlarımı götürcem.. sonrada ailemin yanına izmire gitmek istiyorum... önümüzdeki süreçte tekrar tahlil verirmi acep?? yada 2 li tarama ne zaman yapılcak bilen varmı?? gitmişken 15 gün kalmak istiyorum..
kızlar benim 7+3 de dr.a gidicem.. giderken tahlil sonuçlarımı götürcem.. sonrada ailemin yanına izmire gitmek istiyorum... önümüzdeki süreçte tekrar tahlil verirmi acep?? yada 2 li tarama ne zaman yapılcak bilen varmı?? gitmişken 15 gün kalmak istiyorum..
canım izmir'e ne ile gideceksin?
bence sen burda kal,,cok buyuk bı ıhtımal sen agustos annesı olcaksın,,ben kızımı mayıs 27 de dogurcaktım 1 hafta erken dogmasına ragmen 30 nısanda oldu dogum,,ve her doktora gıttıgımızde uc dort gun ılerı atıyodu 15 haftalık gıttıysem 15 hafta 4 gunluk cıkıyodu..
sanırım mecburum uçak.. uçağı pek sevemedim.. her defasında korkuyorumyükseklik korkum var bunun yanında yüksek binalarda da bulanamam.. ama dr. otobüse kesin izin vermez bence.. aslında 1 saat dişini sık diyom kendime .))
benimde işim gereği uçağa binmem gerekiyor arasıra.. ilk kontrolümde bir sakıncası var mı diye sordum.. ilk 3 ay riskli dedi bana bence sen de bir danış canım doktoruna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?