Ya kızlar ben bı duyum aldım sızınlede paylasmak fıkırlerınızı almak ıstıyorum ne derece dogru oldugunu bılmıyorum ama dıyoalrkı, bebek keseye erken dusunce ve kap atısları erken duyulunca erkek olurmus boyle bırsy duyan bılen warmı? ben mesela 5+5 te keseyı 6+1 de kalp atımlarını duydum acaba demeden edmeıyorum ? sızdede oyle bısey warmı yanı benımle aynzı zamanlarda keseyı goren kalp atımlarını duyan warmı ? sızce boyle bı ıhtımal olabılr mı ?
kızlar merhaba bende dün kontrole gittim bir süprizle karşılaştık bizim bebiş ikizmiş hem şaşkın hemde çok mutluyum Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin inşallah
kızlar merhaba bende dün kontrole gittim bir süprizle karşılaştık bizim bebiş ikizmiş hem şaşkın hemde çok mutluyum Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin inşallah
arkadaşlar o zaman benim bebeşim kesin erkek çünkü benim adet döngüm :CüvCüv: 28 gün ve çok düzenlidir. gecikmesinin ardından 5. gün dr gittim ama gözükmedi hatta dış gebelik olabilir dediler ve ben kabus gibi iki gün geçirdim ve şükürler olsun ki hamileliğimin 5+0 haftasında kese göründü vajinal ulturasonda gerçi dr kaç haftalık olduğu hakkında yorum yapmadı ama sat tarihine göre 5+0 haftalıktı anlıcanızzz :ecrin_bebek:
kalp atışları için kaydirigubbakcemile 2 hafta sonrasına randevu verdi onu da duyarız inşallah allahın izni ile:)) hihoyyyt
ben de eşimde erkek istiyoruzz allahım gönlümüze göre verir inşallah hatta ve hatta ismini bile bulduk tabi cinsiyeti bile belli değil çok erken ama napalıım çooook heyecalıyız Şeniz
rabbim olmayanlara da bir n önce bu mutluluğu tattırsın inşallahhh
aaa sizi merakta bırakmıyııım "alperen kağan" ismini vermeyi düşünüyoruzzz
Canım ikiz anneleri olarak her geçen gü çoğalıyoruz ne güzel :)) Allah sağlıkla taşımayı ve doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah. Bu arada biz ağustos annesi olamıycaz, doktorum haziran sonu, temmuz ortası gibi gelir bebişler dedi. Malum ikizler normalden 1-1,5 ay önce doğuyorlarmış.
Ya kızlar ben bı duyum aldım sızınlede paylasmak fıkırlerınızı almak ıstıyorum ne derece dogru oldugunu bılmıyorum ama dıyoalrkı, bebek keseye erken dusunce ve kap atısları erken duyulunca erkek olurmus boyle bırsy duyan bılen warmı? ben mesela 5+5 te keseyı 6+1 de kalp atımlarını duydum acaba demeden edmeıyorum ? sızdede oyle bısey warmı yanı benımle aynzı zamanlarda keseyı goren kalp atımlarını duyan warmı ? sızce boyle bı ıhtımal olabılr mı ?
Kızlar ben son doktora gittiğimde sezeryan olursa temmuz 10'undan sonra her an alabilirim dedi ne yani ben şimdi temmuz annelerinin yanına mı gidiyim? Ama ben size çok alıştım hem belki sizin de temmuz olur di mi?
Canım ikiz anneleri olarak her geçen gü çoğalıyoruz ne güzel :)) Allah sağlıkla taşımayı ve doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah. Bu arada biz ağustos annesi olamıycaz, doktorum haziran sonu, temmuz ortası gibi gelir bebişler dedi. Malum ikizler normalden 1-1,5 ay önce doğuyorlarmış.
bütün ailem, arkadaşlarım, çevrem herkes izmirde.. özlüyorum onları.. eskiden sık sık giderdim.. bundan sonra zor olucak...
27 ekim canım ilk sayfada yazıyor satlarımız
evaa bende ızmırlıyım maglesef bende herkezden uzagım bu sene tasındık ıstanbula daha once 8 sene ıspanyadaydık,,senı anlıyorum bebek olunca daha zor olcak aılen gelır daha cok
Kızlarr bende eşimle birlikte bir erkek ve bir kız ismine karar verdim. Erkek olana Mehmet Ali ve kız olana da Nil koyacağız. Eğer iki erkek veya iki kız olursa diğer beğendiğimiz isimler, Ömer ve Defne
hayırlısı olsun super bısey ıkız,, allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..benımde ıkı kesem vardı bırı sondu dıgerı saglıklı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?