2010 Ağustos Anneleri

kızlar merhaba bende dün kontrole gittim bir süprizle karşılaştık bizim bebiş ikizmiş hem şaşkın hemde çok mutluyum Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin inşallah

arkadaşlar o zaman benim bebeşim kesin erkek çünkü benim adet döngüm :CüvCüv: 28 gün ve çok düzenlidir. gecikmesinin ardından 5. gün dr gittim ama gözükmedi hatta dış gebelik olabilir dediler ve ben kabus gibi iki gün geçirdim ve şükürler olsun ki hamileliğimin 5+0 haftasında kese göründü vajinal ulturasonda gerçi dr kaç haftalık olduğu hakkında yorum yapmadı ama sat tarihine göre 5+0 haftalıktı anlıcanızzz :ecrin_bebek:
kalp atışları için kaydirigubbakcemile 2 hafta sonrasına randevu verdi onu da duyarız inşallah allahın izni ile:)) hihoyyyt
ben de eşimde erkek istiyoruzz allahım gönlümüze göre verir inşallah hatta ve hatta ismini bile bulduk tabi cinsiyeti bile belli değil çok erken ama napalıım çooook heyecalıyız Şeniz
rabbim olmayanlara da bir n önce bu mutluluğu tattırsın inşallahhh
aaa sizi merakta bırakmıyııım "alperen kağan" ismini vermeyi düşünüyoruzzz

kızlar merhaba bende dün kontrole gittim bir süprizle karşılaştık bizim bebiş ikizmiş hem şaşkın hemde çok mutluyum Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin inşallah

Canım ikiz anneleri olarak her geçen gü çoğalıyoruz ne güzel :)) Allah sağlıkla taşımayı ve doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah. Bu arada biz ağustos annesi olamıycaz, doktorum haziran sonu, temmuz ortası gibi gelir bebişler dedi. Malum ikizler normalden 1-1,5 ay önce doğuyorlarmış.

canım tebrikler çoks evindim. ikizlerimin olmasını çok isterdim açıkçası. allahım sağlılla kucağına almayınasip etsin canımmm benimm...

canım bende 5.0 da ultrason ile gördüm bebeğimi. hem de tosuncuk gibiydi maşallah...
ben hep erkek olacak diyorum içime öyle doğuyor biz de demirhan istiyoruz...:Saruboceq::CüvCüv:

yaaaaa ne güzel allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kısçelerim yaa....

keşke benim de ikizim olsa ne çok isterim allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhhturkbayragi

aynı seyı dun konustuk annemle ,,erken duyulunca ve erken segırmeye baslayınca erkenden dedıgım bu haftalarda kasıkta atmalar oluyomus erkek dıyolarmıs

Benim içime de erkek doğuyor erkek olursa eşimin babasının adı (çok küçükken ölmüş) olacak kız olursa da masal koyarım diye düşünüyorum.

canım teşekkür ederim bakalım sanırım ağustosu göremiycez biz. :)

bütün ailem, arkadaşlarım, çevrem herkes izmirde.. özlüyorum onları.. eskiden sık sık giderdim.. bundan sonra zor olucak...

evaa bende ızmırlıyım maglesef bende herkezden uzagım bu sene tasındık ıstanbula daha once 8 sene ıspanyadaydık,,senı anlıyorum bebek olunca daha zor olcak aılen gelır daha cok

merhaba canım benm,ayy çok sewindim yaa ne kadar güzel Allah ikisinde saglık versin uzun ömür versin inş..:Saruboceq:

27 ekim canım ilk sayfada yazıyor satlarımız

senin 10 temmuz olursa.. benim sat 1 kasım 15-20 temmuz arası mı olur :))) bu arada doğumu özel bir güne gelen veya yaklaşan var mı? benim bir tanıdığımın 1. evlilik yıldönümlerinde olmuştu bebekleri aynı gün doğum günü ve evlilik yıldönümü? kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun super bısey ıkız,, allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..benımde ıkı kesem vardı bırı sondu dıgerı saglıklı cok sukur

ne güzel haberr.. hakikaten büyük şaşkınlık.. bende isterdim aslında ikizz.. hayırlısı olsun.. sağlıkla kucağına al inşallahh

Kızlarr bende eşimle birlikte bir erkek ve bir kız ismine karar verdim. Erkek olana Mehmet Ali ve kız olana da Nil koyacağız. Eğer iki erkek veya iki kız olursa diğer beğendiğimiz isimler, Ömer ve Defne

evaa bende ızmırlıyım maglesef bende herkezden uzagım bu sene tasındık ıstanbula daha once 8 sene ıspanyadaydık,,senı anlıyorum bebek olunca daha zor olcak aılen gelır daha cok

benim 3,5 yıl oldu ist.da.. yinede yakınlaşmışsın ailene nede olsa aynı ülkedesiniz artık .)) dün gece eşimle onu konuştuk.. kimsemiz yok aileden burdaa.. nasıl bakabilcekmiyiz die.. aile desteği olmadan büyütmek biraz zor olcak ama napalımm.. yaparız herhalde die gazlıyoz birbirimizi .)))

Kızlarr bende eşimle birlikte bir erkek ve bir kız ismine karar verdim. Erkek olana Mehmet Ali ve kız olana da Nil koyacağız. Eğer iki erkek veya iki kız olursa diğer beğendiğimiz isimler, Ömer ve Defne

Benim eşimde kendi kendine bir isme karar vermiş :))) ama benim de hoşuma gitti.. onların ailede illaki ismin sonunda han olmalı bütün erkeklerde var :)) Efehan sizce nasıl bir isim? kız olursa daha çok araştırmadım ama kulağıma Mina diye bir isim geldi çok hoşuma gitti.. anlamı da çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…