2010 Ağustos Anneleri

Canım tam 5 haftalıkken kesemizi gördük çok şükür. ama kalp atışlarını inşallah 7 ocakta duyacağız....:CüvCüv:

bütün ailem, arkadaşlarım, çevrem herkes izmirde.. özlüyorum onları.. eskiden sık sık giderdim.. bundan sonra zor olucak...

bence doğru değildir canım yaa :)) eğer öyleyse kocam bu habere bayılacak (kendisi acayip erkek çocuk istiyor ) çünkü bizimkinin de sizinki gibiydi.. 6+2 ydi kalp atışlarını duyduğumuzda :)) hiiiiii erkek mi bebeğim acaba? :))))

bılmyıorum oyle duydum... bırde bızım bir tanıdık warda 6 hatalıktı daha bebek keseye dusmemıstı 7. ncı haftada düştü işte şuan 5 aylık oldu kızmış bebeklerı :)) benımde esım sewınır ama bende kızım olsun ıstıyorum ))) gonlumden gecenı saklıyammkıııı.

Kızlar ben son doktora gittiğimde sezeryan olursa temmuz 10'undan sonra her an alabilirim dedi ne yani ben şimdi temmuz annelerinin yanına mı gidiyim? Ama ben size çok alıştım hem belki sizin de temmuz olur di mi?

Kızlar ben son doktora gittiğimde sezeryan olursa temmuz 10'undan sonra her an alabilirim dedi ne yani ben şimdi temmuz annelerinin yanına mı gidiyim? Ama ben size çok alıştım hem belki sizin de temmuz olur di mi?

tabii ki hiç belli olmaz.. sen bizimle kal :)))

valla ben de saklayamam benimde gönlümden hep kız geçiyor ve kız istiyorum, eşim ve kendi annem de erkek istiyor.. bakalım sağlıklı olsun, o günleri görelimde nasılsa ilk çocuk :))):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…