- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Ya kızlar ben bı duyum aldım sızınlede paylasmak fıkırlerınızı almak ıstıyorum ne derece dogru oldugunu bılmıyorum ama dıyoalrkı, bebek keseye erken dusunce ve kap atısları erken duyulunca erkek olurmus boyle bırsy duyan bılen warmı? ben mesela 5+5 te keseyı 6+1 de kalp atımlarını duydum acaba demeden edmeıyorum ? sızdede oyle bısey warmı yanı benımle aynzı zamanlarda keseyı goren kalp atımlarını duyan warmı ? sızce boyle bı ıhtımal olabılr mı ?
uçak bencede sakıncalı basınç olduğu için bildiğim kadarıyla 6 aylık oldukdan sonrada bindirmiyolar uçağa o basınçla çocuk doğabilir diye.otobüslede gitsen 9 saat nerdeyse bitmez bence sabret biraz daha yinede sen bilirsin
Canım tam 5 haftalıkken kesemizi gördük çok şükür. ama kalp atışlarını inşallah 7 ocakta duyacağız....:CüvCüv:
Ya kızlar ben bı duyum aldım sızınlede paylasmak fıkırlerınızı almak ıstıyorum ne derece dogru oldugunu bılmıyorum ama dıyoalrkı, bebek keseye erken dusunce ve kap atısları erken duyulunca erkek olurmus boyle bırsy duyan bılen warmı? ben mesela 5+5 te keseyı 6+1 de kalp atımlarını duydum acaba demeden edmeıyorum ? sızdede oyle bısey warmı yanı benımle aynzı zamanlarda keseyı goren kalp atımlarını duyan warmı ? sızce boyle bı ıhtımal olabılr mı ?
merhabalar herkese bende ağustos annesi olucam inşallah.benim ikinci bebeğim,herkesin ilk hamileliğimi
Merhabalar herkese bende ağustos annesi olucam inşallah.Benim ikinci bebeğim,herkesin ilk hamileliğimi
bence doğru değildir canım yaa :)) eğer öyleyse kocam bu habere bayılacak (kendisi acayip erkek çocuk istiyor ) çünkü bizimkinin de sizinki gibiydi.. 6+2 ydi kalp atışlarını duyduğumuzda :)) hiiiiii erkek mi bebeğim acaba? :))))
Kızlar ben son doktora gittiğimde sezeryan olursa temmuz 10'undan sonra her an alabilirim dedi ne yani ben şimdi temmuz annelerinin yanına mı gidiyim? Ama ben size çok alıştım hem belki sizin de temmuz olur di mi?
bılmyıorum oyle duydum... bırde bızım bir tanıdık warda 6 hatalıktı daha bebek keseye dusmemıstı 7. ncı haftada düştü işte şuan 5 aylık oldu kızmış bebeklerı :)) benımde esım sewınır ama bende kızım olsun ıstıyorum))) gonlumden gecenı saklıyammkıııı.
merhaba güzel anne adayları,nasılsınız?hamişlik nası gidiyor canlarım:))
teşekkürler iyiyiz canım sen nasılsın :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Allah abİr avazda doĞurmayı nasİp etsİn hemİŞŞlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?