- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Oyt! beni mi arıyordunuz? Dün bir ara geldim, takıldım azıcık, yine moralim bozuk :gitme: eşimin biz nişanlıyken yaptıkları yüzünden... Yani ben yeni öğrendim. Şimdi pek muhattab da olmuyorum. Ayrılıp ayrılmayacağıma karar vermeye çalışıyorum o kadar. Amma da depresyon kişiliğim var, arıza bir arkadaşınız oldu :sinifsinif: Daha şimdi gördüm mesajını kusura bakma. Yeni yıl mesajları atıyordum sağa sola...
ya kıslar hani ayda 1 kere doktora giliyor ya ilerleyen zamanlarda, ya ben dayanamam o zaman doktorla konuşsak da 2 haftada bir gitsek olur mu acaba yaaa siz ne diyorsunuz?
ya kıslar hani ayda 1 kere doktora giliyor ya ilerleyen zamanlarda, ya ben dayanamam o zaman doktorla konuşsak da 2 haftada bir gitsek olur mu acaba yaaa siz ne diyorsunuz?
delikafadulden
amin canım cümlemize inşallahhh
biz iyiyi sen nasılsın bakalım?gamyoncuiremsuhihoyyyt
Oyt! beni mi arıyordunuz? Dün bir ara geldim, takıldım azıcık, yine moralim bozuk :gitme: eşimin biz nişanlıyken yaptıkları yüzünden... Yani ben yeni öğrendim. Şimdi pek muhattab da olmuyorum. Ayrılıp ayrılmayacağıma karar vermeye çalışıyorum o kadar. Amma da depresyon kişiliğim var, arıza bir arkadaşınız oldu :sinifsinif: Daha şimdi gördüm mesajını kusura bakma. Yeni yıl mesajları atıyordum sağa sola...
bana kalsa süper olur... ama şu var 10 günden sonraki muayeneler ücretli benim gittiğimde hastaneden ehehehe :)) bir gidip sonra 10 gün içinde tekrar giderim ben de doktor şaşırır kalır ben çağırmamıştım sizi ama falankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin evaa :))
çok teşekkür ederiz.. amiinnn... ben iyiyim çok şükür bir sıkıntımız yok.. siz nasılsınız?? opuyorumnanaktan yalnız şu uzayan kontrol günleri ben biraz bozuyor... her gün ya bişey olduysa ve ben bilmiyorsam diye diye geçiyor... oofff
Selam kızlar...aranıza yeni katılıyorum ben de:) SAT 21 Ekim.11 hafta oldum benim de.bulantılarım bazen yok gibi bazen çok oluyor ama çıkartma durumu yok şükür.ama bulantı olunca sabahtan akşama kadar geçmiyor.haftalardır yağsız tost,haşlanmış patates tarzı kuru şeylerle beslendim.doktorum da bunları önerdi zaten.sebze falan almıyor içim.beni en çok sevindirense canım hiiiiiç tatlı istemiyor.görmek dahi istemiyorum.işallah böyle devam eder diyorum:)acı şeyler canım çekiyor.kokular çok olmasa da rahatsız ediyor.son olarak da uyku halim oluyr hala ama daha azalmaya başladı.bulantıya da iyi geliyor uyumak.sanırım 3. aylarımız tamamen bitince bunların hepsi geçecek.en keyifli günlerimiz başlayacakyani herkes öyle diyor:)bakalım görecez hepbirlikte.herkese sağlıklı, mutlu nice seneler diliyorum.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işallah!
Selam kızlar...aranıza yeni katılıyorum ben de:) SAT 21 Ekim.11 hafta oldum benim de.bulantılarım bazen yok gibi bazen çok oluyor ama çıkartma durumu yok şükür.ama bulantı olunca sabahtan akşama kadar geçmiyor.haftalardır yağsız tost,haşlanmış patates tarzı kuru şeylerle beslendim.doktorum da bunları önerdi zaten.sebze falan almıyor içim.beni en çok sevindirense canım hiiiiiç tatlı istemiyor.görmek dahi istemiyorum.işallah böyle devam eder diyorum:)acı şeyler canım çekiyor.kokular çok olmasa da rahatsız ediyor.son olarak da uyku halim oluyr hala ama daha azalmaya başladı.bulantıya da iyi geliyor uyumak.sanırım 3. aylarımız tamamen bitince bunların hepsi geçecek.en keyifli günlerimiz başlayacakyani herkes öyle diyor:)bakalım görecez hepbirlikte.herkese sağlıklı, mutlu nice seneler diliyorum.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işallah!
ay ben daha kalp atışını duymadım yaa... bazen herkese söylemeseydik diyom kendin kendimee.. 9 ocakta benim ooooooo daha çokkk
yaa ücretli olsun razıyım ben zaten 22 tl veriyoruz muayene ücreti olarak. ben bu gittiğimde soracağım doktora biz pinpirikli aileyiz dicem hihihi
ehehehehe süper bak ben de öyle dicem.. duramam ben bebeğimi görmeden dicem.. ya gösterirsiniz yada size gelmem bidayada 2 hastane bulalım bir ona bir ona zemuszemushihoyyyt
canım dur yapma :sm_confused: nolduu anlat bize... ayrılmak falan bunlar şuan bize çok uzak kelimeler olmalı...lmaz:
canım bende daha duymadım yaa 7 ocakta da bizim kontrolümüz var inşallah duyarız sağlıklı bebişlerimizin pıtpıtlarını:dance:
İşte cevizler, fındıklar gizli işler ardarda, anlatması zor. Utancımdan burada paylaşamıyorum ne olur alınmayın.
İşte cevizler, fındıklar gizli işler ardarda, anlatması zor. Utancımdan burada paylaşamıyorum ne olur alınmayın.
Wild_Wild_Cat
canım ne oldu anlatsana yaaaaa merak ettik bak hamişiz hepimiz merak ii değil derler yapma böyle yaaa. bizi de bebeğini de kendini de üzme tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?