2010 Ağustos Anneleri

Kızlar eşlerinizle minik bebişlerinizle gecireceğiniz mutlu umutlu bir yeni yıl diliyorum Allah karşımıza çözemeyeceğimiz sorunlar çıkarmasın inşallah.

Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.

canım çokkk üzüldümm ama allahtan gelene çare yok canım allahım tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün sağlıklı gebelik nasip etsin kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkesin yeni yılını kutluyorum huzurlu sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum bebişlerimizin sağlıcakla dünyaya gelmelerini diliyorum.Allahım eşimiz kendimiz ve cocuklarımız ile huzurlu mutlu ve sağlıklı nice yıllar geçirmek nasip etsin

Günaydın annecikler... Herkes iyidir inşallah... Pamuksel çok üzüldüm bebeğini kaybetmene, Allah hem sabır versin, hem de yeni bir melek göndersin...

ben burdayım demetcim :)))) yukarı gitmiştim.. Geldiimm :)))kaydirigubbakcemile3

yaa sohocum sürekli yemek istiyorum allahım çıldırcam yaaa sende de oluyor mu? Kıslar dalga geçiyor benle yaa hep elimde bişey aaaaaaaaa
yemediğim zaman felaket midem bulanıyor yaaa

amin canım cmlemiz inşallahhh

olsun ye canım sende zorlama kendini :)) öyle kendini iyi hissediyorsan tabii ki yiyeceksin... ben de pek yok.. yalnız işte bazen abur cubur istiyor canım onlarda sağlıksız diye yiyemiyorum.. canın ne istiyorsa ye... biz iki canlıyız.. normal insanlarla karıştırılmayalım lütfennn :umursamaz:[/QUOTE]

VALLA CNM BEN,İM ODAM TAM MUHFAĞIN KARŞISI NE KOKSA CANIM ÇEKİYOR. HEMEN GİDİYORUM TIPIŞ TIPIŞ YİYORUM. AMA YEMEK SAATİNİ DE 4 GÖZLE BEKLİYORUM VALLA DAVUL GİBİ OLACAM BU GİDİŞLE. AMA ABUR CUBUR HİÇ CANIM İSTEMİYOR BİR DE NE TATLIYLA NE DE EKŞİ İSTİYOR CANIM YAAA NE BULURSAM ONU YİYORUMM

ya ben hala yokum listede sat 8kasım tdt 20agustos

canım 1. sayfadaki hallisna arkadaşımıza özel mesaj at istenen bilgileri en kısa zamanda seni de ekler canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebişini inşallah...

senin ikizin mi olacak canım? birden öyle hissettim bebişlerini yazdım sildim sonra.

VALLA CNM BEN,İM ODAM TAM MUHFAĞIN KARŞISI NE KOKSA CANIM ÇEKİYOR. HEMEN GİDİYORUM TIPIŞ TIPIŞ YİYORUM. AMA YEMEK SAATİNİ DE 4 GÖZLE BEKLİYORUM VALLA DAVUL GİBİ OLACAM BU GİDİŞLE. AMA ABUR CUBUR HİÇ CANIM İSTEMİYOR BİR DE NE TATLIYLA NE DE EKŞİ İSTİYOR CANIM YAAA NE BULURSAM ONU YİYORUMM[/QUOTE]

benim de öyle valla özellikle ne tatlı istiyor ne ekşi ben de canım ne istese onu yiyorum bizim yemekhane dışında koku alabileceğim bir yerde yok.. ordan gelen kokuda ıykkk zaten... kusmasamda kusasım geliyor çoğu zamanakannehir

benim de öyle valla özellikle ne tatlı istiyor ne ekşi ben de canım ne istese onu yiyorum bizim yemekhane dışında koku alabileceğim bir yerde yok.. ordan gelen kokuda ıykkk zaten... kusmasamda kusasım geliyor çoğu zamanakannehir[/QUOTE]

ooooo

o kötü işte yaa.....dikkat et canım kendine kusma heeee:dance:

herkeseee selammm..
yeni yılınız bebişlerinize, size, ailenize sağlık mutlulukk versin...
herkes iyimi?

hoşgeldin evaa :))

çok teşekkür ederiz.. amiinnn... ben iyiyim çok şükür bir sıkıntımız yok.. siz nasılsınız?? opuyorumnanaktan yalnız şu uzayan kontrol günleri ben biraz bozuyor... her gün ya bişey olduysa ve ben bilmiyorsam diye diye geçiyor... oofff

GÜNAYDIN CANIM NASILSIN? Yİ MİSİN DÜN SENİ GÖREMEDİM MERAK ETTİM.

alkisalkisalkis

Oyt! beni mi arıyordunuz? Dün bir ara geldim, takıldım azıcık, yine moralim bozuk :gitme: eşimin biz nişanlıyken yaptıkları yüzünden... Yani ben yeni öğrendim. Şimdi pek muhattab da olmuyorum. Ayrılıp ayrılmayacağıma karar vermeye çalışıyorum o kadar. Amma da depresyon kişiliğim var, arıza bir arkadaşınız oldu :sinifsinif: Daha şimdi gördüm mesajını kusura bakma. Yeni yıl mesajları atıyordum sağa sola...

ya kıslar hani ayda 1 kere doktora giliyor ya ilerleyen zamanlarda, ya ben dayanamam o zaman doktorla konuşsak da 2 haftada bir gitsek olur mu acaba yaaa siz ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…