Kızlar eşlerinizle minik bebişlerinizle gecireceğiniz mutlu umutlu bir yeni yıl diliyorum Allah karşımıza çözemeyeceğimiz sorunlar çıkarmasın inşallah.
Nereyue gİttİnİz yaaa
Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.
ben burdayım demetcim :)))) yukarı gitmiştim.. Geldiimm :)))kaydirigubbakcemile3
herkesin yeni yılını kutluyorum huzurlu sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum bebişlerimizin sağlıcakla dünyaya gelmelerini diliyorum.allahım eşimiz kendimiz ve cocuklarımız ile huzurlu mutlu ve sağlıklı nice yıllar geçirmek nasip etsin
Günaydın annecikler... Herkes iyidir inşallah... Pamuksel çok üzüldüm bebeğini kaybetmene, Allah hem sabır versin, hem de yeni bir melek göndersin...
yaa sohocum sürekli yemek istiyorum allahım çıldırcam yaaa sende de oluyor mu? Kıslar dalga geçiyor benle yaa hep elimde bişey aaaaaaaaa
yemediğim zaman felaket midem bulanıyor yaaa
olsun ye canım sende zorlama kendini :)) öyle kendini iyi hissediyorsan tabii ki yiyeceksin... ben de pek yok.. yalnız işte bazen abur cubur istiyor canım onlarda sağlıksız diye yiyemiyorum.. canın ne istiyorsa ye... biz iki canlıyız.. normal insanlarla karıştırılmayalım lütfennn :umursamaz:
ya ben hala yokum listede sat 8kasım tdt 20agustos
olsun ye canım sende zorlama kendini :)) öyle kendini iyi hissediyorsan tabii ki yiyeceksin... ben de pek yok.. yalnız işte bazen abur cubur istiyor canım onlarda sağlıksız diye yiyemiyorum.. canın ne istiyorsa ye... biz iki canlıyız.. normal insanlarla karıştırılmayalım lütfennn :umursamaz:
herkeseee selammm..
yeni yılınız bebişlerinize, size, ailenize sağlık mutlulukk versin...
herkes iyimi?
herkeseee selammm..
yeni yılınız bebişlerinize, size, ailenize sağlık mutlulukk versin...
herkes iyimi?
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN? Yİ MİSİN DÜN SENİ GÖREMEDİM MERAK ETTİM.
alkisalkisalkis
hoşgeldin evaa :))
çok teşekkür ederiz.. amiinnn... ben iyiyim çok şükür bir sıkıntımız yok.. siz nasılsınız?? opuyorumnanaktan yalnız şu uzayan kontrol günleri ben biraz bozuyor... her gün ya bişey olduysa ve ben bilmiyorsam diye diye geçiyor... oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?