- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
bu arada tum anne adaylarına we tüm yazıyı okyanlara cok guzel bır yıl gecırmeleerını dılıyorum.. hersey gonlunuze göre olur ınşallah... sağlıklı,mutlu, bol paralıı bır yıl dılıyorum kızzlllarr..
ya kıslar hani ayda 1 kere doktora giliyor ya ilerleyen zamanlarda, ya ben dayanamam o zaman doktorla konuşsak da 2 haftada bir gitsek olur mu acaba yaaa siz ne diyorsunuz?
canım ya benim 15 günde bir muayenelerim ama tabi her ikiside ücrete tabi ama olsun ben hayatımdan çok memnunum 15 gün daha çabuk geçiyor benim ilk gebeliğimdeki risklerden dolayı , geç ve zorluklarla sahip olduğumuz için doktorumda bu sürecimi yakından biliyordu bana 15 günde bir gelmemi söyledi bende öyle isticektim zaten şimdi öyle gidiyorum yılbaşından sonra malesef özel hastane fiyatları baya artıcak arkadaşlar katkı payı %30 dan %70 e çıkarılıyor
ay ne güzel 15 günde 1 gitmek. bende söylicem doktoruma kabul eder herhalde neden etmesin. ama zamlanmasın yaaa... zamlansa da gideriz de...
merhaba ben eylül annesiyim bende eçen sene bugun öğrendim kızma hamile olduğumu çok güzel bişi annelik kızlar sizi tebrik ediyorum sağlıklı güzel bi hamilelik yaşarsınız inşalah allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile5
merhaba
çok teşekkürler canım. allahım kızına sağlık uzun ömür vesin inşallah canım..
iyi seneler
kıslar size bişey anlatayım da gülün biraz...
doktora ilk gittik kesemizi gördük çok şükür. tabi eşim zannediyor ki bildiğimiz bebeğin ufağı görünecek. baktı baktı. birşeye benzetemedi. sonra doktora dedi ki
"doktor bey renkli ultrason ile baktırsak bebeği görür müyüz?"
hihihihihi
doktorum da çok ii esprili bir adam saolsun. dedi ki
"bebeğin göz rengini mi merak ettin renkli ultrason istiyorsun?"
hihih
şim de diyor ki
"yok burda top gibi görünüyor. orda bebeği de görürüz herhalde dimi?
biz doktorumla yıkıldık artık... eşim hala aval aval bakıyordu ekrana bebek görecek sözde
:ecrin_bebek:
inşallah canım aminnnnnnnnnsağol canım :)) sende inşalah seneye yılbaşına yavrunla birlikte kutlarsınkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Benimki de bebeğin her ultrason fotoğrafını görmek istiyor, albüm yapcak galiba...
kıslar size bişey anlatayım da gülün biraz...
doktora ilk gittik kesemizi gördük çok şükür. tabi eşim zannediyor ki bildiğimiz bebeğin ufağı görünecek. baktı baktı. birşeye benzetemedi. sonra doktora dedi ki
"doktor bey renkli ultrason ile baktırsak bebeği görür müyüz?"
hihihihihi
doktorum da çok ii esprili bir adam saolsun. dedi ki
"bebeğin göz rengini mi merak ettin renkli ultrason istiyorsun?"
hihih
şim de diyor ki
"yok burda top gibi görünüyor. orda bebeği de görürüz herhalde dimi?
biz doktorumla yıkıldık artık... eşim hala aval aval bakıyordu ekrana bebek görecek sözde
:ecrin_bebek:
Benimki de bebeğin her ultrason fotoğrafını görmek istiyor, albüm yapcak galiba...
al benden de o kadar..geçen gün dedimki eşime bütün gün facebookta dolanacağına biraz hamilelik oku da bende ve bebekte neler değişiyor öğren..o da zaten sen devamlı söylüyorsun dedi :)))ya bu erkeklerin aklına neden biraz araştırmak gelmez. eşimin internet bütün gün elinin altında tel yaptığı server incelemesi yapmak. aç incele nasıl oluyormuş normali nedir diye değil mi? allahım yaaa valla bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşıyorum yaaa çocuk gibi... gerrçi benim kociş hakkatten çocuk gibi yaaaaa ne yapacam bilmem 2 bebeğim olcak inşallah
damlacım aynı belirtiler bende de var aşkım havlu amma ıslak dio,anneme gittim havlu ıslanmış asayım da kurusun dio, onlar da benim kadar tuvalete gitsin görürüm ben o havluyu.bu arada yaşadıklarımız aynı.bende de karında şişlik göğüslerde aynı(hatta evdeki kedimiz sağolsun inadına midir nedir yattığımda sürekli karnıma ve göğsüme atlıyo, kardeş istemio belli ki kaydirigubbakcemile3)sürekli tuvalet ve 2 gündür karnım kaşınıo (hatta pijamanın lastiği mi acaba dedim de annem hamileliktendir dedi) :kedi:
canım bir hamilelik anca bukadar benzer diyorum başkada bişey demiyorum:)))benimde kedim var ve aynı dertler bendede var özellikle yapar gibi kucağıma geldiğindede inmek istediğindede göğüslerime acayip baskı yapıyo bide geceleri benim yastığımda yatıyo uyanıp gerineceği zaman direk göğüslere çok canım yanıyo şaka gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?