2010 Ağustos Anneleri

teşekkürler canım cümlemiz sağlıklı bir yıl geçirelim inşallah canım benim. bebeklerimiz bizi bırakmasın sımsıkı sarılsınlar bize. bizde onlara... alkisalkisalkis

ya kıslar hani ayda 1 kere doktora giliyor ya ilerleyen zamanlarda, ya ben dayanamam o zaman doktorla konuşsak da 2 haftada bir gitsek olur mu acaba yaaa siz ne diyorsunuz?

canım ya benim 15 günde bir muayenelerim ama tabi her ikiside ücrete tabi ama olsun ben hayatımdan çok memnunum 15 gün daha çabuk geçiyor benim ilk gebeliğimdeki risklerden dolayı , geç ve zorluklarla sahip olduğumuz için doktorumda bu sürecimi yakından biliyordu bana 15 günde bir gelmemi söyledi bende öyle isticektim zaten şimdi öyle gidiyorum yılbaşından sonra malesef özel hastane fiyatları baya artıcak arkadaşlar katkı payı %30 dan %70 e çıkarılıyor

ay ne güzel 15 günde 1 gitmek. bende söylicem doktoruma kabul eder herhalde neden etmesin. ama zamlanmasın yaaa... zamlansa da gideriz de...

kıslar size bişey anlatayım da gülün biraz...

doktora ilk gittik kesemizi gördük çok şükür. tabi eşim zannediyor ki bildiğimiz bebeğin ufağı görünecek. baktı baktı. birşeye benzetemedi. sonra doktora dedi ki
"doktor bey renkli ultrason ile baktırsak bebeği görür müyüz?"
hihihihihi

doktorum da çok ii esprili bir adam saolsun. dedi ki
"bebeğin göz rengini mi merak ettin renkli ultrason istiyorsun?"

hihih
şim de diyor ki
"yok burda top gibi görünüyor. orda bebeği de görürüz herhalde dimi?

biz doktorumla yıkıldık artık... eşim hala aval aval bakıyordu ekrana bebek görecek sözde

:ecrin_bebek:

merhaba ben eylül annesiyim bende eçen sene bugun öğrendim kızma hamile olduğumu çok güzel bişi annelik kızlar sizi tebrik ediyorum sağlıklı güzel bi hamilelik yaşarsınız inşalah allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile5

merhaba

çok teşekkürler canım. allahım kızına sağlık uzun ömür vesin inşallah canım..

iyi seneler

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Benimki de bebeğin her ultrason fotoğrafını görmek istiyor, albüm yapcak galiba...

Benimki de bebeğin her ultrason fotoğrafını görmek istiyor, albüm yapcak galiba...

kıssss biz bir albüm aldık bile mavi püsküllü felan. 5 haftalığı koyduk içine kaynananm da istiyor her seferde ona da çıkarttırcazz artık yoksa yolar valla bunu vermedik diye kıyameti kopardı yaffdelikafaduldendelikafadulden

delikafaduldenalkisalkisalkis

mavisler - elifbektas - siz nerelerdesınız hanı gelısmelerden haberdarr edıcektınızzzz ırtıbatıı koparmıycaktıkkk kayboldunuz Sat larımız aynııı ben burdayım sızler yoksuuz (

ya bu erkeklerin aklına neden biraz araştırmak gelmez. eşimin internet bütün gün elinin altında tel yaptığı server incelemesi yapmak. aç incele nasıl oluyormuş normali nedir diye değil mi? allahım yaaa valla bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşıyorum yaaa çocuk gibi... gerrçi benim kociş hakkatten çocuk gibi yaaaaa ne yapacam bilmem 2 bebeğim olcak inşallah

Sohocum şimdi gördüm ve kabul ettim :)))

Bu arada benim daha önceki yazışmalarımı görenler bilir devamlı Bhcg takibi yaptırıyorum. Pazartesi günü 7404 idi bugun 14708 olmuuşşşşşş :))) allahım öyle içim rahatladıki. Bir de pıt pıtlarını görsem başka ne isterim .... Kızlar size çokkkk güzel sağlık ile geçen bebeğinizi kollarınızda tutacağınız mutlu bir 2010 diliyorum...tabii kendime de ...

al benden de o kadar..geçen gün dedimki eşime bütün gün facebookta dolanacağına biraz hamilelik oku da bende ve bebekte neler değişiyor öğren..o da zaten sen devamlı söylüyorsun dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…