2010 Ağustos Anneleri

Tebrik mesajlarının bir kaçını özel mesaj olarak atabildim, her nedense kafamçokkarıştı, kimseye bir şey ulaşmadı sanırım, demete de atmıştım, ondan ses yok henüz...

Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.

cok uzuldum burda olan herkezın basına gelebılır,,ben uc kere yasadım aynı seyı sabırlar versın allah,, saglıkla kucagına almayı nasıp etcek bebekler nasıp etsın sana gecmıs olsun

Burdayım ben burdayım... Gitmedim bir yere

ohhh :) zaten 10 dk sonra çıkacağımm üzüldümm... mafoldumben .. ben önümüzdeki hafta izne çıkıyorum kıslar.. birazcık uzak kalabilirim sizlerden üzülerek ama arasıra girmeye çalışacağım.. Herkese mutlu sağlıklı bol kazançlı ve bebekli bir yıl diliyorum... izinden döndüğümde bebeğimle bir kez daha karşılaşmış olarak döneceğim inş. Allah kısmet ederse...

canım lütfen sen de kendini üzme, eşinle orta yolu bulmaya çalışş çooook önce olmuş şeyleri düşünüpte hem kendini hem bebeğini yıpratma olmadık yere.. Allah hayırlısını göstersin.. Hepinizin yolu açık olsun... MUTLU YILLAR... kaydirigubbakcemile2

Özel mesajlarım kimseye gitmiyor mu benim??

canım geldi mesajın cvp yazdım
yemekteydim şimdi geldim hayatım kusura bakma

ben çıkıyorum kıslar
misafirim var akşama temizlik ve yemekle uğraşcam öptüm sizi
arada uğrarım
cnm güle güle kendine de bebeğimize de iyi bak olur mu

iyi seneler muckkk

anaaaammm akannehir ben yine yalnız kaldım ya kimse gooookk mafoldumben

canım ben geldimmmmmmmmmmm

pamuksel kullanıcısından alıntı
Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.

cnm cok gecmıs olsunn çok uzuldum ınsallah tez zamanda yenıden hamıle kalırsın we saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın

bu arada tum anne adaylarına we tüm yazıyı okyanlara cok guzel bır yıl gecırmeleerını dılıyorum.. hersey gonlunuze göre olur ınşallah... sağlıklı,mutlu, bol paralıı bır yıl dılıyorum kızzlllarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…