ya kızlar çok korkuyorum dün akşam pembemsi akıntım başladı bugünse daha koyu geliyo ve 5+4 günlük hamileyim ilki de düşük olmuştu ama kahverengi lekelenmeyle başlamıştı bugün dr.gidicez tabi burda yılbaşı öncesi dr. bulabilirsek, zaten sadece bi tane var.. bu arada sizde böyle kanamalar oldu mu hiç?
kıslar günaydın...
happy new years
nasılsınız bakalım? ya kıslar bende çok mide bulantısı var yaa başım dönüyor mide bulantısında yaaa,
sizde de öyle mi?
Nee başın dönüyor , miğden mi bulanıyorr hamilesinnnnnnnnnn sennnnn opuyorumnanaktan
Bana göre belirtiler 5 hafta 6 günlük gibi :)
kıslaaarr akşam rüyamda bebeğimi gördüm.. kız olmuştu hatta büyümüştü bile bu çocuk ne zaman oldu ne zaman bu kadar büyüdü beni hiç üzmedi deyip seviniyordum.. ama nasıl mis kokuyordu kokusu hala burnumda anlatamam size bu 3. rüyam bebeğimle ilgili...çok tatlıydı mavi gözlü sarışındıı .. Allahım nasip etsin sağlıklı sağlık alalım kucağımıza :Saruboceq:
Ben de dün akşam rüyamda gördüm, 1 yaşında falan gibiydi kucağımdaydı ve erkekti. Daha çok bana benziyordu tipi de. Fazla hatırlayamıyorum ama aaa bir erkek dedim yanlızca, enteresan bir rüyaydı. Bakalım bebeğin cinsiyeti ne olacak ...
kıslaaarr akşam rüyamda bebeğimi gördüm.. kız olmuştu hatta büyümüştü bile bu çocuk ne zaman oldu ne zaman bu kadar büyüdü beni hiç üzmedi deyip seviniyordum.. ama nasıl mis kokuyordu kokusu hala burnumda anlatamam size bu 3. rüyam bebeğimle ilgili...çok tatlıydı mavi gözlü sarışındıı .. Allahım nasip etsin sağlıklı sağlık alalım kucağımıza :Saruboceq:
Kızlar bizim şirkette kutlama başlıyor. Bu akşam da şehr dışına çıkıyoruz artık pazar günü yazarım size. Kendinize ve bebişlere iyi bakın. Mutlu sağlıklı nice yıllar tabi kocişlerle beraberrrr.Öpüyorum sizleri
kıslar Wild_Wild_Cat yok ne zamandır farkında mısınız?
haberi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?