2010 Ağustos Anneleri

günaydın kıslaaarrr,

mutlu yıllar iyi seneleerr, sağlıklı ve bebeklerimizle birlikte bir sene geçirmeniz dileğimle... Allah onları bizden ayırmasın.. sağ salim kucağımıza alalım...

ben bişi sorcam.. ben gülerken bile yada kahkaha atarken bile rahmim kasılıyor bebeğime bişey olmaz dimi, öksürürken aynı şekilde.. kusan anneler beni daha iyi anlar diye düşünüyorum.. kusarken bile sanki herşey oradan geliyor çok korkuyorum

Canım bende de kahve,pembemsi ve kan geldi. 4 haftalıkken 4 gün üstüste geldi. 6 haftalıkken yine geldi ama çok şükür hiçbirşey olmadı. İnşallah bebeğin sana sıkıca tutunur canım. Her akıntı ve kanama düşükler sonuçlanacak diye birşey yok eğer ağrın yoksa sorun etme. Doktor bana iğne vurmuştu kanamam olduğunda birde crinone diye rahimden sıkılan bir jel vermişti ve 3 gün istirahat etmiştim geçmişti.

kıslar günaydın...
happy new years

nasılsınız bakalım? ya kıslar bende çok mide bulantısı var yaa başım dönüyor mide bulantısında yaaa,

sizde de öyle mi?

Nee başın dönüyor , miğden mi bulanıyorr hamilesinnnnnnnnnn sennnnn opuyorumnanaktan

Pamuksel Allah sabır versin arkadaşım. Doktorum bana sakat bebek düşer, sağlıklı ise düşmez demişti ve bir kere hamile kaldınmı vücud hamileliği tanıyormuş ikinciye çok daha çabuk tutuyormuş. ınşallah bu son olsun, allah bir daha yaşatmasın sana. ınşallah en kısa zamanda tekrardan bebeğine kavuşursun canım.

Kızlar günaydın mutlu seneler, unutmayın 2010 bizlerin senesi bebişler geliyor.

Dünkü yazılanları okuyunca çok kötü oldum pamuksen in bebeğini almışlar çok kötü oldum işallah kimsenin başına gelmez diyip duruyordum. Bence ilk sayfada onun adının karşısına bebeği melek oldu yazalım listeden silmeyelim(ne dersiniz)

Pamuksel canım allah sabır evrsin. allahım tez vakitte bebeğini tekrar göndersin sana hayatım. bunda da bir hayır vardır üzülme.

kıslaaarr akşam rüyamda bebeğimi gördüm.. kız olmuştu hatta büyümüştü bile bu çocuk ne zaman oldu ne zaman bu kadar büyüdü beni hiç üzmedi deyip seviniyordum.. ama nasıl mis kokuyordu kokusu hala burnumda anlatamam size bu 3. rüyam bebeğimle ilgili...çok tatlıydı mavi gözlü sarışındıı .. Allahım nasip etsin sağlıklı sağlık alalım kucağımıza :Saruboceq:

ayyy ne güzel canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
ben de hamile olduğumu öğrendiğim zaman :dance:görmüştüm. çok tatlıydı yaaaaa

Ben de dün akşam rüyamda gördüm, 1 yaşında falan gibiydi kucağımdaydı ve erkekti. Daha çok bana benziyordu tipi de. Fazla hatırlayamıyorum ama aaa bir erkek dedim yanlızca, enteresan bir rüyaydı. Bakalım bebeğin cinsiyeti ne olacak ...

kızlar az önce bir arkadaşın kızının resmini gördüm noel baba kıyafeti giydirmişler bebeğe :)) daha 6 aylık.. Allahım nasıl yakışmış maşallah ne güzel olmuş tarifi imkansız... kız olsun erkek olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım amiinn :Saruboceq:

Benim de rüyamdaki büyümüştü 1 yaşında falan gibiydi ama senin kadar detaylı hatırlamıyorum benim küçüklük resmime benziyordu tipi. Ben aslında hiç rüya görmem ya da hatırlamam ama bunu hatırladım az da olsa. Enteresan dimi....

Kızlar bizim şirkette kutlama başlıyor. Bu akşam da şehr dışına çıkıyoruz artık pazar günü yazarım size. Kendinize ve bebişlere iyi bakın. Mutlu sağlıklı nice yıllar tabi kocişlerle beraberrrr.Öpüyorum sizleri

cnm sana da huzur dolu sağlıklı seneler... herşey gönlünüzce olsun inşallah canım... kendine bebişimize iyi bak.. hoşçakalll

Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diler,
Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.

Mutlu Yıllar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…