soho ve italyadan
bende de mide bulantısı felan yok tek belirtim göğüs uçlarım ağrıyor hala ve diğer annciklerin aksine aşırı iştahlıyım gördüğüm tüm yiyecekleri yemek istiyorumsanırım çok kilo alıcam :bbo:
bebeğim sağlıklı olsun herşeye değer de gerçi ........ sizde hiç mi belirti olmuyor merak ettim
Şöyle söyliyim kendi adıma çok hafif bir göğüs ağrısı, iştahsızlık, ve karnımın alt tarafındaki hafif kramplar ve kelebek uçuşmaları dışında hiçbirşeyim yok...bazen hamile olduğumu unutuyorum..ve pıtpıt görene kadar da inanamayacağım sanırım...yani hatta o kadar iştahsızım ki birşeyler yemek için kendimi zorluyorum aç olmadığım halde..hamile kalmadan daha çok yerdimsoho ve italyadan
bende de mide bulantısı felan yok tek belirtim göğüs uçlarım ağrıyor hala ve diğer annciklerin aksine aşırı iştahlıyım gördüğüm tüm yiyecekleri yemek istiyorumsanırım çok kilo alıcam :bbo:
bebeğim sağlıklı olsun herşeye değer de gerçi ........ sizde hiç mi belirti olmuyor merak ettim
Allah yardımcınız olsun canım.. ben de hiçbir sıkıntı yok.. bu da acaba bir sıkıntı mı var sorusunu getiriyor akıllara o yüzden bence şikayet etmeyin kızlar onun orda olduğu yaşadğını bilmek kadar güzel bişey yok... ben şimdi heyecanla cumartesiyi bekliyorum sağlık durumunu öğrenmek için... çok korkuyorummafoldumben
sohocum duygularına katılıyorum canım ...
sende de hiçbir şey yoktu dimi cnm :)) ya azıcık bulansa bari midemizz :))) geçen gün dişlerimi fırçalarken macun midemi bulandırdı kustumm.. nasıl seviniyorum anlatamam size :)))) bir de kokulara hassasiyetim devam ediyor.. Allahım diyorum çok şükür.. Allah herşeyi düşünerek veriyor insana...mafoldumben
Şöyle söyliyim kendi adıma çok hafif bir göğüs ağrısı, iştahsızlık, ve karnımın alt tarafındaki hafif kramplar ve kelebek uçuşmaları dışında hiçbirşeyim yok...bazen hamile olduğumu unutuyorum..ve pıtpıt görene kadar da inanamayacağım sanırım...yani hatta o kadar iştahsızım ki birşeyler yemek için kendimi zorluyorum aç olmadığım halde..hamile kalmadan daha çok yerdim(
belirtisi az olan arkadaşlar ne diyorum biliyo musunuz keşke beniimde midem bulansa hep bebeğimin iyi olduğunu bilsem
arkadaşlar siz böyle deyince ben de korkmaya başlıyorum
bendede hiç belirti yok ne mide bulantısı ne de baş dönmesi
benim göğüslerim fena halde acıyor birde acayip uykum geliyor eve gider gitmez hopp yatağa:))
dua edelim inş. bi şey çıkmıcak gidip göreceğiz bebişlerimizi inş.
merhaba aaya uzakkaldım bikaç gün.
çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz.mide bulantılarım başladı tam gaz...
sabah öğürmeleri bazen kusma refleksi felan.
yemeye isteksizim ama mecburen yiyorum iç.imin aldığı şeyleri.
ya kıslar bende bir ekşi tutkusu var anlatamam yaaa....
ben anladım midemin kötü olmasını doktorla konuştum şimdi. dün ne yedin dedi hafifi bir kahvaltı arkasından da limon yedim. 2 tane hem de portakal gibi soydum yedim. o mideni kötü yapmış dedi. ama canım istiyor ya limon ya da turşu olacak illa ki doktor da dedi ki birşeyin yanında ye. mesela yemek yerken araa ekmekle ye dedi. boş boş yeme dedi. ondan benim mide ağrılarım.....
ya kıslar bende bir ekşi tutkusu var anlatamam yaaa....
ben anladım midemin kötü olmasını doktorla konuştum şimdi. dün ne yedin dedi hafifi bir kahvaltı arkasından da limon yedim. 2 tane hem de portakal gibi soydum yedim. o mideni kötü yapmış dedi. ama canım istiyor ya limon ya da turşu olacak illa ki doktor da dedi ki birşeyin yanında ye. mesela yemek yerken araa ekmekle ye dedi. boş boş yeme dedi. ondan benim mide ağrılarım.....
efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?