2010 Ağustos Anneleri

yasemeencim sadece şu belirtiler mevcut bende :)) kokulara hassasiyet, göğüslerimin büyümesi (hızla) bazende kasıklarmın kasılması... hepsi bu :)))

Şöyle söyliyim kendi adıma çok hafif bir göğüs ağrısı, iştahsızlık, ve karnımın alt tarafındaki hafif kramplar ve kelebek uçuşmaları dışında hiçbirşeyim yok...bazen hamile olduğumu unutuyorum..ve pıtpıt görene kadar da inanamayacağım sanırım...yani hatta o kadar iştahsızım ki birşeyler yemek için kendimi zorluyorum aç olmadığım halde..hamile kalmadan daha çok yerdim (

sohocum duygularına katılıyorum canım ...

arkadaşlar siz böyle deyince ben de korkmaya başlıyorum
bendede hiç belirti yok ne mide bulantısı ne de baş dönmesi
benim göğüslerim fena halde acıyor birde acayip uykum geliyor eve gider gitmez hopp yatağa:))
dua edelim inş. bi şey çıkmıcak gidip göreceğiz bebişlerimizi inş.

ohh be benim gibiler var yani kaydirigubbakcemile3 iştah bakımından benimde annem eşim yavaş ye,bence yeterli felan diyip kalmama neden oluyolar sofradan onlarda engel olmasa nasıl olcak bilmiyorum kafamçokkarıştı

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben o kadar çok gezdimki iki gündür sanırım üşütmüşüm
nezle olmuşum yaa şimdi ıhlamur içip duruyorum umarım hemen düzelirim
bi geçmişe bakıp gelim hemen

belirtisi az olan arkadaşlar ne diyorum biliyo musunuz keşke beniimde midem bulansa hep bebeğimin iyi olduğunu bilsem

canım yaa keşke paylaşılabilse şu iştah :) benimki iki hamileye yeter durumda kaydirigubbakcemile3

ben eskiden nasılsam şimdi de öyle yiyorum iştah aynı ama işten ayrıldığım için hareket yok o yüzden şimdiden kilo almaktan korkuyorum.neyse annem ve babam bizdeler onlar gidince hiç olmazsa her gün yarım saat 45 dakika yürüyüş yapıcam :kedi::kedi:
tabii ki bol su ve dinlenmeyi de unutmamak lazım hep sebze hep sebze ve meyve sositososito

benimde iştahımda herhangi bir değişiklik yok
hatta sanki biraz iştahım kapandı cnm pek yemek yemek istemiyo
yemekten sonra bende mide bulantısı başlıyo

inş. canım inş. ayy daha önceleri sevinirdim. zor geçmeyecek diye ama böyle daha zor geçiyormuş onu anladım... bende de uyku hali çok neyse canım bunlar var şimdi biraz önce gördümki bir de kabızlık başlamış afedersiniz :kedi: herahlde bu da hamilelik belirtisi diye düşünüyorum.. Allah bize bebeklerimize sağlık versin inş. aslında doktor zamanım yarın ama eşim de bebeği çok görmek istediğinden cumartesiye atmak zorunda kaldık... nasıl sabredicem hiç bilmiyorumm :Saruboceq:

Benim de mide bulantısı özellikle yemeklerden sonra başlıyo, genelde herkesin açken olurmuş ama benim tokken oluyor. Bir de kokular çok fena gelmeye başladı kızlar yaa dün bi sinemaya gidelim dedik popcorn kokusundan kusucaktım çok fena oldum...
Buarada son 1 haftada karnım inanılmaz büyüdü! Bu sabah pantolonlarıma giremedim eski bol bi pantolonum vardı onu giymek zorunda kaldım. Artık dayanamayıp hamile kıyafeti alışverişine çıkıcam ben sanırım...

merhaba aaya uzakkaldım bikaç gün.
çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz.mide bulantılarım başladı tam gaz...

sabah öğürmeleri bazen kusma refleksi felan.
yemeye isteksizim ama mecburen yiyorum iç.imin aldığı şeyleri.

çarşamba hastanede ultrason randevum var görebilmeyi umut ediyorum buez bebeğimi inşallah.artık 8.haftanın içindeyim çünkü.

ya kıslar bende bir ekşi tutkusu var anlatamam yaaa....
ben anladım midemin kötü olmasını doktorla konuştum şimdi. dün ne yedin dedi hafifi bir kahvaltı arkasından da limon yedim. 2 tane hem de portakal gibi soydum yedim. o mideni kötü yapmış dedi. ama canım istiyor ya limon ya da turşu olacak illa ki doktor da dedi ki birşeyin yanında ye. mesela yemek yerken araa ekmekle ye dedi. boş boş yeme dedi. ondan benim mide ağrılarım.....

hoşgeldin efsanurcum :)))

değişik değişik şeylere hassasiyetim oluyor benim ehehe dün yediğim pilava bugün kokuyor diyebiliyorum çok garip ama çoookkkk güzel bişey bu hamilelik.. inanılmaz.. Allah isteyen herkese nasip etsin...

efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için

ye ekşiyi doğur ayşeyi derler seninki kız mı olcak acaba :ecrin_bebek:

bence de canım ondandır... hani yiyorsanda 2 tane portakal büyüklğünde yeme bari ..bak şimdi benimde canım istedi... gidip yiyeyim bari.. :))))

kızlar bu arada hani konuşmuştuk rahat pantolonlar alalım diye ben oxxo dan beli lastikli pantolonlardan aldım süper rahatlar en az 5 aylık olana kadar hadi çok atmış olayım 4 aylık olana kadar giyelebilir tabi birazıcıkda büyük almak gerekiyor o ayrı.. fiyatı 50 lira ama kendi çok güzel kalın kışın içine ince bir çorapla rahat rahat giyebilirsiniz diye düşünüyorum... :hulya:

efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için

hmm ense kalınlığı mı? bana 2li test için 30 ocakta gel dedi aynı şey değil sanırım ama değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…