- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Büyümüşler elbet teyzelerii..1 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecez.İnşallah duyurum canım yaa.Çok korkuyorum birden duyumaz diye..
kar manzaralı kahve mi ne güzel valla geliyoruz hepimiz kaydirigubbakcemile3
korkma canım inşallah duyacağız. bende bu cuma gideceğim kalbinin duymaya. inşallah iyilerdir cümlesi. allahım sağlık versin onlara inşallahhh
bende de aynı sorun var dönüp durmaktan uykum kaçıyo :1no2:Valla keşke hepiniz burda olsanız da hep birlikte hem yüzyüze kaynatsak hem de kahve keyfi yapsak ne güzel olurdu.
Benim de göğüslerim taş gibi ve dokununda çok acıyor, ben yan yatarım yoksa uyuyamam bazen göğsüm yatağa değince acaip acıyor bir türlü dalamıyorum bir sağa bir sola dönüp duruyorum bütün gece.
inş canım
senin de 5 haftalık değilmi
ne zaman başladı sıkıntılar?
cnm valla geçen hafta perşembeye kadar bu kadar değildi. yeni yıla girdik iştahım da 2009 da kaldı kaydirigubbakcemile3 şimdi iştahsızım hasta olurum diye korkuyorum allahım sabır ver ne diim. bebeğim iyi olsun da başka şey istemiyorum yaa:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ay canım ya inş bi an önce sıkıntılarından kurtulursun
hamileliğinin tadını almaya başlarsın
Valla keşke hepiniz burda olsanız da hep birlikte hem yüzyüze kaynatsak hem de kahve keyfi yapsak ne güzel olurdu.
Benim de göğüslerim taş gibi ve dokununda çok acıyor, ben yan yatarım yoksa uyuyamam bazen göğsüm yatağa değince acaip acıyor bir türlü dalamıyorum bir sağa bir sola dönüp duruyorum bütün gece.
aynen canım ya
dün gece sön dolan yatakta 1 saat eziyet çektim resmen(
beklicem artık _angel yapacak bişey yok :hulya:
dmtumt84 iştahsızlık kadar iştahta kötü.yesek kilo almaktan korkuyoruz yemesekte bebeğe bir şey olacak diye.bende de hiç kusma yok maşallah tatlıya ii dadandım kaydirigubbakcemile3
evet canım beklicezz az kaldı hepimiz bu hafta yada önümüzdeki hafta güzel haberleri alıcaz inş.:Saruboceq:
İnşallah hayatım ya.Bunu da duysaydık başka derdimiz olmazdı..
selam kızlaaarr...
Nasılsınız cici anne adayları... bir kaçgündür giremiyorum maşallah oku oku bitmedi...
herkes iyidir umarım bebekleri ile beraber...
selamlar herkese iyi bir hafta geçirmek dileğiyle bebişlerimizle sonuna kadar beraber olmak dileğiyle
selam kızlaaarr...
Nasılsınız cici anne adayları... bir kaçgündür giremiyorum maşallah oku oku bitmedi...
herkes iyidir umarım bebekleri ile beraber...
selamlar herkese iyi bir hafta geçirmek dileğiyle bebişlerimizle sonuna kadar beraber olmak dileğiyle
günaydın ve selamlar arkadaşlar. bebişler iyi çok şükür ama bizim biraz midemiz kötü. çok şükür halimize sizler nasılsınız bakalım? bebişlerimiz nasıllar?
sohocum duygularına katılıyorum canım ...Allah yardımcınız olsun canım.. ben de hiçbir sıkıntı yok.. bu da acaba bir sıkıntı mı var sorusunu getiriyor akıllara o yüzden bence şikayet etmeyin kızlar onun orda olduğu yaşadğını bilmek kadar güzel bişey yok... ben şimdi heyecanla cumartesiyi bekliyorum sağlık durumunu öğrenmek için... çok korkuyorummafoldumben
sohocum duygularına katılıyorum canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?