2010 Ağustos Anneleri

Büyümüşler elbet teyzelerii..1 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecez.İnşallah duyurum canım yaa.Çok korkuyorum birden duyumaz diye..

korkma canım inşallah duyacağız. bende bu cuma gideceğim kalbinin duymaya. inşallah iyilerdir cümlesi. allahım sağlık versin onlara inşallahhh

kar manzaralı kahve mi ne güzel valla geliyoruz hepimiz kaydirigubbakcemile3

Valla keşke hepiniz burda olsanız da hep birlikte hem yüzyüze kaynatsak hem de kahve keyfi yapsak ne güzel olurdu.

Benim de göğüslerim taş gibi ve dokununda çok acıyor, ben yan yatarım yoksa uyuyamam bazen göğsüm yatağa değince acaip acıyor bir türlü dalamıyorum bir sağa bir sola dönüp duruyorum bütün gece.

beklicem artık _angel yapacak bişey yok :hulya:

dmtumt84 iştahsızlık kadar iştahta kötü.yesek kilo almaktan korkuyoruz yemesekte bebeğe bir şey olacak diye.bende de hiç kusma yok maşallah tatlıya ii dadandım kaydirigubbakcemile3

bende de aynı sorun var dönüp durmaktan uykum kaçıyo :1no2:

selam kızlaaarr...

Nasılsınız cici anne adayları... bir kaçgündür giremiyorum maşallah oku oku bitmedi...

herkes iyidir umarım bebekleri ile beraber...

selamlar herkese iyi bir hafta geçirmek dileğiyle bebişlerimizle sonuna kadar beraber olmak dileğiyle

selam kızlaaarr...

Nasılsınız cici anne adayları... bir kaçgündür giremiyorum maşallah oku oku bitmedi...

selamlar herkese iyi bir hafta geçirmek dileğiyle bebişlerimizle sonuna kadar beraber olmak dileğiyle

günaydın ve selamlar arkadaşlar. bebişler iyi çok şükür ama bizim biraz midemiz kötü. çok şükür halimize sizler nasılsınız bakalım? bebişlerimiz nasıllar?

selam kızlaaarr...

selamlar arkadaşlar hoşgeldiniz
amin inşallah ömrümüz boyunca beraber oluruz bebişlerimizle

sizler nasılsınız

günaydın ve selamlar arkadaşlar. bebişler iyi çok şükür ama bizim biraz midemiz kötü. çok şükür halimize sizler nasılsınız bakalım? bebişlerimiz nasıllar?

Allah yardımcınız olsun canım.. ben de hiçbir sıkıntı yok.. bu da acaba bir sıkıntı mı var sorusunu getiriyor akıllara o yüzden bence şikayet etmeyin kızlar onun orda olduğu yaşadğını bilmek kadar güzel bişey yok... ben şimdi heyecanla cumartesiyi bekliyorum sağlık durumunu öğrenmek için... çok korkuyorum mafoldumben

selam güzel anneler

ya ben buradki kızlardan mı etkilendim ne kaydirigubbakcemile3 rüyamda dr a gidiyorum kese iki tane olmuş kalpleri de atıyo ayy çok güzeldi yaa hayırlısı inş.:Saruboceq: perşembe günü kontrolum dayanamıyorum şimdi gitsem mi acaba kalp atışları duyulur mu merak ediyorum :uhm:

sohocum duygularına katılıyorum canım ...

sohocum duygularına katılıyorum canım ...

sende de hiçbir şey yoktu dimi cnm :)) ya azıcık bulansa bari midemizz :))) geçen gün dişlerimi fırçalarken macun midemi bulandırdı kustumm.. nasıl seviniyorum anlatamam size :)))) bir de kokulara hassasiyetim devam ediyor.. Allahım diyorum çok şükür.. Allah herşeyi düşünerek veriyor insana...mafoldumben

soho ve italyadan

bende de mide bulantısı felan yok tek belirtim göğüs uçlarım ağrıyor hala ve diğer annciklerin aksine aşırı iştahlıyım gördüğüm tüm yiyecekleri yemek istiyorum sanırım çok kilo alıcam :bbo:

bebeğim sağlıklı olsun herşeye değer de gerçi ........ sizde hiç mi belirti olmuyor merak ettim

Maşallah bizim ki uslu uslu oturuyor anneyi üzmüyor ama annenin maşallah iştağı pek bir açık :)) 73 oldum, benim gibi kilo alan var mı ? Sonunda yarım dünya olmaktan çoook korkuyorum....

Ebrucum inan bende gözü dönmüş gibi yiyorum, eşim dun aksam askım ne olur biraz yavas ye burda duruyor yemekler diyor :) dun aksam yemeginde bir ekmek yemisim kızlar bandıra bandıra kendimden korktum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…