2010 Ağustos Anneleri

ay bi türlü çıkamıyorum hadi görüşürüz size hoş muhabbetler

kendinize ve bebişlere iyi iyi bakın emi :CüvCüv:

canım birşey sorucam doktorun ne kadar sürede kontrole çağırıyor?:CüvCüv:

ilk gittiğimde 6 haftalıktım SAT'a göre ama bebek 5 haftalık büyüklükteydi

2. gittiğimde kontrol randevusu almıştım 15 gün sonra kalp atışını duyduk bebek 7 haftalıktı

3. de 2'li test için 6 Şubatta gideceğim.

Bundan sonra da ayda bir görüşecekmişiz. Tabi ben bebişi merak ediyorsam istediğin zaman gelebilirsin kapım açık dedi.

Doğuma yaklaşıldığında görüşmeler sıklaşıyormuş hafta 1'e düşüyormuş duyduğum kadarıyla.

çok güzelmiş cnm t-shirtun bende çok beğeniyorum böyle t-shirtleri
bende biraz daha geçsin bende alıcam bunlardan kaydirigubbakcemile2

ASLINDA DAHA ERKEN AMA KOCİŞ DURAMAMIŞ ALMIŞ HEMEN. BÖYLE ŞEYLERE ÇOK MERAKLI YAAA.. GEÇEN GÜN AĞLADI BEBEĞİMİZ NE ZAMAN GELECEK ÖZLEDİM DİYE. KOCAMAN ADAMI ÖYLE AĞLARKEN GÖRMEK TUHAFIMA GİTTİ DOĞRUSU AMA YİNE DE HOŞUMA DA GİTTİ. :asigim::asigim:

sende benden bigün sonra gidiceksin demek
evet cnm inş. hepimizin bebişleri normal çıkar sağlıkla gelsinler bizlere

meralcim seninle de aynı sanırım bizim haftalarımız :))) ben de cumartesi gidicem.. herhalde bana da ozaman bir tarih verir testleri yaptırmamz için.. Allah sağlıklı olduklarını duymamızı nasip etsin hepimize...

ooohhhh çok tatlııı, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.

ne güzel ne güzel maşallah hep böyle olsun :))) küçücük şeyin bizlere yaptırdığına bak :))) doğsun büyüsün bizleri parmağında oynatacaklar valla eminim ben kaydirigubbakcemile3

ooohhhh çok tatlııı, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
amin canım amin allahım cümlemizin ağız tadını bozmasın nazardan korusun inşallah.

ne güzel ne güzel maşallah hep böyle olsun :))) küçücük şeyin bizlere yaptırdığına bak :))) doğsun büyüsün bizleri parmağında oynatacaklar valla eminim ben kaydirigubbakcemile3

valla canım yaa aynen dediğin gibi parmaklarında oynatacak zilliler...

koçişler bizden daha meraklı sanki benimkide ne zaman karnın çıkıcak ne zaman hissedicez acaba diye sorup duruyo
gerçi onlarında bu kadar hevesli olması çok ama çok güzel :asigim:

evet cnm seninle aynıyız sen kalp atışlarını duydunmu
amin cnm inş. bütün bebişler sağıklı şekilde gelierler bizlere

evet cnm seninle aynıyız sen kalp atışlarını duydunmu
amin cnm inş. bütün bebişler sağıklı şekilde gelierler bizlere

evet duydum canım 22 Aralıkta kontrolüm vardı... o zaman gittiğimde duydum :))) çok heyecan vericiiiiakannehir

selam kizlar bugun ilk defa uykudan gozumu acip alisverise gittim
az once geldim kendime birsuru cici aldim burda ocak indirimleri basladi demistim gecenlerde
bugunde sirf hamilelik bolumunden uc pantolon 4,5 ust aldim burda hamile reyonu cok pahalidir ama hersey yuzde 50 oldugu icin yaklasik 80 € ya acil lazim olanlari aldim ... nesem yerine geldi :)))) zaten moralim bozuktu hic biseyim olmuyo herseyim dar geliyo diye ...

bebek bolumunden kendi bebegime hic bir sey alamiyorum kizlar ya heralde daha cinsiyeti belli olmadigi icin .. hic sunu aliyim diye heves gelmiyo ..

bebekler icin harika tulumlar vardi indirimde kiz kardesim hamile 7 aylik oglu olucak insallah ...
bende ona doldurdum tulumlari badileri mini mini kiyafetleri .. kisacasi guzeldi :)
bir saat sonra egitim var hic gidesim yok vurup kafayi yatasim var (

kızlar benimde çok hoşuma gidiyor bu tişörtler ama karnım biraz daha büyüsün o zaman alıcam

beykozda oturuyoruz bız felaket kar yagısı var.. geceden berı yagıyo bahcemız bembeyaz oldu..super yagıyo..benımde goguslerım bıraz sıstı..ama agrı hıc yok..cunku zaten sutum gelıyo halan,,senın sut kanalları acılcak yer yapcak sonra sut toplamaya baslıcaksın..sanırım 10. haftadan sonra gecıyo

Kızlar, iyi günler... Bu sabah acile gittim. Cumartesi gezmeye gitmiştik k.validemle. Dönüşte minibüse bindik, ben en arkadaydım. Sen minibüs bir zıpla (eşek kafalı çok hızlı gidiyordu). Bir canım yandı anlatamam. O günden sonra sağ tarafımdan bir yer sızlıyordu. ıki gecedir bebeğimi düşürdüğümü görüyordum rüyamda. Çarşamba randevum vardı ama o rüyalardan artık görmeye dayanamadığım için bugün tek başıma gittim hastaneye. Allah'tan bebeğim yaşıyordu. Yalnız dr. düşük tehliken var dedi, ilaç yazdı bir tane. Otobüs minibüs yasak, dinlen, bol su iç, bir de ilişkiye uzun aralıklarla gir dedi. Nasıl korktum anlatamam. Bu arada bebeğimi gördüm, koca kafalı, minicik elleri vardı (barnakları görünmüyordu daha) :asigim: Siz nasılsınız kızlar, umarım iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…