Ben de 6 şubat cumartesi gidiyorum kısmetse. Bakalım inşallah hepimizin bebişleri normal çıkar.
canım birşey sorucam doktorun ne kadar sürede kontrole çağırıyor?:CüvCüv:
çok güzelmiş cnm t-shirtun bende çok beğeniyorum böyle t-shirtleri
bende biraz daha geçsin bende alıcam bunlardan kaydirigubbakcemile2
sende benden bigün sonra gidiceksin demek
evet cnm inş. hepimizin bebişleri normal çıkar sağlıkla gelsinler bizlere
ASLINDA DAHA ERKEN AMA KOCİŞ DURAMAMIŞ ALMIŞ HEMEN. BÖYLE ŞEYLERE ÇOK MERAKLI YAAA.. GEÇEN GÜN AĞLADI BEBEĞİMİZ NE ZAMAN GELECEK ÖZLEDİM DİYE. KOCAMAN ADAMI ÖYLE AĞLARKEN GÖRMEK TUHAFIMA GİTTİ DOĞRUSU AMA YİNE DE HOŞUMA DA GİTTİ. :asigim::asigim:
ASLINDA DAHA ERKEN AMA KOCİŞ DURAMAMIŞ ALMIŞ HEMEN. BÖYLE ŞEYLERE ÇOK MERAKLI YAAA.. GEÇEN GÜN AĞLADI BEBEĞİMİZ NE ZAMAN GELECEK ÖZLEDİM DİYE. KOCAMAN ADAMI ÖYLE AĞLARKEN GÖRMEK TUHAFIMA GİTTİ DOĞRUSU AMA YİNE DE HOŞUMA DA GİTTİ. :asigim::asigim:
amin canım amin allahım cümlemizin ağız tadını bozmasın nazardan korusun inşallah.ooohhhh çok tatlııı, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
ne güzel ne güzel maşallah hep böyle olsun :))) küçücük şeyin bizlere yaptırdığına bak :))) doğsun büyüsün bizleri parmağında oynatacaklar valla eminim ben kaydirigubbakcemile3
kıslar şimdi ben 6+3 üm ya 7. haftanın içinde mi oluyorum.
kıslar şimdi ben 6+3 üm ya 7. haftanın içinde mi oluyorum.
meralcim seninle de aynı sanırım bizim haftalarımız :))) ben de cumartesi gidicem.. herhalde bana da ozaman bir tarih verir testleri yaptırmamz için.. Allah sağlıklı olduklarını duymamızı nasip etsin hepimize...
evet cnm seninle aynıyız sen kalp atışlarını duydunmu
amin cnm inş. bütün bebişler sağıklı şekilde gelierler bizlere
Valla keşke hepiniz burda olsanız da hep birlikte hem yüzyüze kaynatsak hem de kahve keyfi yapsak ne güzel olurdu.
Benim de göğüslerim taş gibi ve dokununda çok acıyor, ben yan yatarım yoksa uyuyamam bazen göğsüm yatağa değince acaip acıyor bir türlü dalamıyorum bir sağa bir sola dönüp duruyorum bütün gece.
kızlar benimde çok hoşuma gidiyor bu tişörtler ama karnım biraz daha büyüsün o zaman alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?