2010 Ağustos Anneleri

bende de hiçbir belirti yok aslında
mide bulantısı baş dönmesi hiç birşey yok :))
hissetmiyorum bişey aynen senin gibi
ama göğüslerim fena geceleri sancıdan uyanıyorum bazen
sizde de varmı bu kadar ağrı??

benim göğüslerim şişti ama ağrısı hiç yok canım. ama mide bulantısı hat safhada olmayacak kokuları alıyor burnum....baş dönmem de ara ara oluyor

benim göğüslerim şişti ama ağrısı hiç yok canım. ama mide bulantısı hat safhada olmayacak kokuları alıyor burnum....baş dönmem de ara ara oluyor

hımm anladım canım
gerçi anneme sordum ondada hiç bulnatı olmamış 2 aydan sonra hissettim bazen ama sonra geçti diyor hep rahatmış hamilelikleri
ben direk uykuya geçtim nasıl uykum geliyro anlatamam işyerinde masa başında gözüm kapanıyor
dün evdeydim bütün gün uyudum resmen leyla gibi geziniyorum anlayacağınız ortalıkta:)))

bende de uyku çok oluyor canım. ama rahat hamilelik geçirmen çok güzel birşey inan. ben 2 gündür yemek yiemiyorum çıldıracağım yaa...açlıktan içim kurudu hala canım istemiy ne yapacağımı bilemedim. ne yesem çıkacak.

kar manzaralı kahve mi ne güzel valla geliyoruz hepimiz kaydirigubbakcemile3

angelcim benim goguslerime dokundugumda agrı var ucları falan acıyor ama uykudan uyandıracak sancım falan yok.. bazen yatakten kalkarken falan kasıklarımda yumurtlama zamanlarındaki gibi batmalar oluyor ama aşırı bir agrı yok.. tek belirgin belirtim halsizlik ve yorgunuk

evde olsam sıkıntı yokta işyerinde zor oluyor uyku yaa
kayınvalidemler geldi şehirdışından kadınlara evsahipliği bile yapamıyorum ben misafir gibiyim yemek yiyip az oturup yatıyorum direkt Allah tan anlayışlılar da sorun olmuyor:))

yemek konusunda da şimdilik sıkıntım yok ama zaman ne getirir bilinmez

esteryacım bazen bende de oluyor ağrı kasıklarımda yan tarafıma dönünce ilk acı oluyor sonra geçiyor bazen korkuyorum ama inş normaldir bu ağrılar
önümüzdeki hafta dr gidince hepsini tek tek sorucam bu seferki görüşmemiz baya hızlı oldu çünkü bişey anlamadım da soramadımda

arkadaşlar siz özel dr mı gidiyosunzu yoksa devler hastanesinemi?

canım inşallah bir sıkıntı çekmezsin yemek konusunda. inan o kadar zor ki!!!!

canım ben medicana avcılara gidiyorum. doktorum da çok iyi. hem dinliyor hem de güzel takip ediyor. açıklamasını yapıyor. süper ben çok memnunummm

canım inşallah bir sıkıntı çekmezsin yemek konusunda. inan o kadar zor ki!!!!

inş canım
senin de 5 haftalık değilmi
ne zaman başladı sıkıntılar?

canım ben medicana avcılara gidiyorum. doktorum da çok iyi. hem dinliyor hem de güzel takip ediyor. açıklamasını yapıyor. süper ben çok memnunummm

hımm iyi canım o zaman doktor çok önemli çünkü
bakalım bu hafta geçsinde kalp atışarını görelim de hayırlısıyla bende araştırıcam dr:))

Günaydınnn annelerimmmm..Nasılsınız?Nasıl gidiyor hamilelik?

günaydın canım
ben henüz hiçbişey anlayamadım o kadar yeni ki şimdi 6 hafta oldu sanırsam:))
işte önümüzdeki hafta gidip kalp atışlarını da görünce inş. rahatlıcam hamile moduna gircem opuyorumnanaktan

sen nasılsın tanışmadık gerçi ben yeni sayılırım :)))

kızlar benim doktorun uçağı rötar yapmış yarına kaldı randevu...pıtpıtları bi gün daha beklicem benneyaptımki

hayırlısı olsun canım bi gün daha bekleriz artık:kedi:

inşalah canım senin bebeişler nasıl bakalım büyümüşler baya maşallah annesi yaramazlık yapıyorlar mı?

Büyümüşler elbet teyzelerii..1 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecez.İnşallah duyurum canım yaa.Çok korkuyorum birden duyumaz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…