2010 Ağustos Anneleri

:ecrin_bebek:
çarşamba hastanede ultrason randevum var görebilmeyi umut ediyorum buez bebeğimi inşallah.artık 8.haftanın içindeyim çünkü.

görürsün inş. canım.. bu arada geçmiş sayfalarda bir arkadaşımız bebek rahimde geç görünürse kız erken görünürse erkek olur diye yazmıştı... doğru mudur bilemem :)))

evet canım kabızlıkta hamileliğin en belirgin belirtilerindenmiş şimdilik yok bende ama bakalım her geçen gün yeni birşey başlıyor:))
bende fena halde şişkinlik var karnım midem patlıcak gibi hele de akşamları kcoaman oluyor korkuyorum çok şişmanlıcam diye:))
Allah sabır verir canım merak etme zamanda çabuk geçiyor zaten bende haftaya salı veya çarşambayı beklemek zorundayım beraber geçircez vaktimizi çabucak inş.:))

benim sabahları özelliklede su içersem çok oluyor ama içmezsem bişey yok hemen geçici bulanıp geçiyor;:)))

çarşamba hastanede ultrason randevum var görebilmeyi umut ediyorum buez bebeğimi inşallah.artık 8.haftanın içindeyim çünkü.

inş görürsün canım merak etme
Allah ım korusun hepimizin bebeklerini:Saruboceq:

ay canım mideyi çok fena ediyor limon ben hamiellikten öncede aynen senin gibi yerdim hatta soymaz kabuğuyla yerdim tuzlayıp:kedi:
sonra mide fesatı geçirecektim az kalsın reflü oldum midem şimdi çok dikkat ediyorum mecburen asitlilere canım çekmesin diye dua ediyorum yoksa benim önümü kimse alamazkaydirigubbakcemile3

hihi b

ben daha önceden 2 tane alıp atmıştım kenara. ben ebrudan aldım. eşim bu hamile t-shırtlerinden almış bana o kadar tatlı duruyor ki bir de ufak bir göbek çıkıntısının tam üzerine geliyor.
Ebru Maternity
bundan almış ya çok tatlı ama yaaa...ebru giyimin malları hem kaliteli hem de güzel ben beğeniyorum...

kızlar biz çıkıyoruz annciğimize gidelim bakalım ne yapıyor?
ben anneme çok yakın oturuyorum ama ev arıyoruz taşınıcaz of ya off ben bebişimi annemle büyütmek istiyorum mafoldumben

hiiiiii gerçekten çok güzelmiş demetcim güle güle giy peki bu şimdi oluyor mu sana hani göbişin dolduruyor mu içini? bir de bunu giymek demek özellikle iş yerinde artık herkes bilsin demek oluyor kikiki ama şu iki ayım bir dolsun ben de söyleyeceğim artık yavaş yavaş çevremdekilere :hulya: böyle tişörtleri de ozaman giymeğe başlarım... kaydirigubbakcemile3

çok tatlı canım keyifle giyersin inş. :)

akşamları karnım şişten beş aylık gibi oluyo yaa herkeste var mı hatta akşamı bulmuyo artık yemeye başlıyınca şişmeye başlıyorum

hımm bunu öğrendiğim iyi oldu
bakayım bende oxxo ya müsait zamanda:)))

ya işte ben bunlara bayılıyorum yaaa
çok tatlılaropuyorumnanaktan
3 ayı atlamadan bişey almıcam ama ben
hayırlısı Allah tan
ondan sınra bir başlıcam pir başlıcam yane:kedi:

cnm iş yerinde giymedim daha yeniyılda giydim. ama iş yerimde de herkes biliyor çevremde de herkes biliyor. içini tam doldurmuyor yan tarafları büyük karna kadar genişler.
benim azıcık doluyo henüz. ama çok şirin duruyor. bu t-shirtlerin yan tarafları büzük büzük yani karnın ne kadar büyürse o kadar genişler sorun olmaz canım. herkese tavsiye ederim.:dance:

çok tatlı canım keyifle giyersin inş. :)

akşamları karnım şişten beş aylık gibi oluyo yaa herkeste var mı hatta akşamı bulmuyo artık yemeye başlıyınca şişmeye başlıyorum

maşallah canım allahım nazardan saklasın her yerde söyleme nazar değer mazallah canım yaaa

efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için

Ben de 6 şubat cumartesi gidiyorum kısmetse. Bakalım inşallah hepimizin bebişleri normal çıkar.

merhaba kızlr bende hazıran 2010 hamişlerindenım.. ınsallah hepımıze saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak nasıp olur. herkese sorunsuz hamılelıkler dılıyorumm.. ıkılı test zamanı sızde su sıralar sanırım ultrasonda ense kalınlıgı olcumu yapılıp bır tupte kan alınıyor. sız ıcınızı ferah tutun herseyın hayırlısı..

çok güzelmiş cnm t-shirtun bende çok beğeniyorum böyle t-shirtleri
bende biraz daha geçsin bende alıcam bunlardan kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…