çarşamba hastanede ultrason randevum var görebilmeyi umut ediyorum buez bebeğimi inşallah.artık 8.haftanın içindeyim çünkü.
hmm ense kalınlığı mı? bana 2li test için 30 ocakta gel dedi aynı şey değil sanırım ama değil mi?
inş. canım inş. ayy daha önceleri sevinirdim. zor geçmeyecek diye ama böyle daha zor geçiyormuş onu anladım... bende de uyku hali çok neyse canım bunlar var şimdi biraz önce gördümki bir de kabızlık başlamış afedersiniz :kedi: herahlde bu da hamilelik belirtisi diye düşünüyorum.. Allah bize bebeklerimize sağlık versin inş. aslında doktor zamanım yarın ama eşim de bebeği çok görmek istediğinden cumartesiye atmak zorunda kaldık... nasıl sabredicem hiç bilmiyorumm :Saruboceq:
Benim de mide bulantısı özellikle yemeklerden sonra başlıyo, genelde herkesin açken olurmuş ama benim tokken oluyor. Bir de kokular çok fena gelmeye başladı kızlar yaa dün bi sinemaya gidelim dedik popcorn kokusundan kusucaktım çok fena oldum...
Buarada son 1 haftada karnım inanılmaz büyüdü! Bu sabah pantolonlarıma giremedim eski bol bi pantolonum vardı onu giymek zorunda kaldım. Artık dayanamayıp hamile kıyafeti alışverişine çıkıcam ben sanırım...
çarşamba hastanede ultrason randevum var görebilmeyi umut ediyorum buez bebeğimi inşallah.artık 8.haftanın içindeyim çünkü.
ya kıslar bende bir ekşi tutkusu var anlatamam yaaa....
ben anladım midemin kötü olmasını doktorla konuştum şimdi. dün ne yedin dedi hafifi bir kahvaltı arkasından da limon yedim. 2 tane hem de portakal gibi soydum yedim. o mideni kötü yapmış dedi. ama canım istiyor ya limon ya da turşu olacak illa ki doktor da dedi ki birşeyin yanında ye. mesela yemek yerken araa ekmekle ye dedi. boş boş yeme dedi. ondan benim mide ağrılarım.....
bence de canım ondandır... hani yiyorsanda 2 tane portakal büyüklğünde yeme bari ..bak şimdi benimde canım istedi... gidip yiyeyim bari.. :))))
kızlar bu arada hani konuşmuştuk rahat pantolonlar alalım diye ben oxxo dan beli lastikli pantolonlardan aldım süper rahatlar en az 5 aylık olana kadar hadi çok atmış olayım 4 aylık olana kadar giyelebilir tabi birazıcıkda büyük almak gerekiyor o ayrı.. fiyatı 50 lira ama kendi çok güzel kalın kışın içine ince bir çorapla rahat rahat giyebilirsiniz diye düşünüyorum... :hulya:
bilmiyorumki cnm bana ikili testten bahsetmedi ama ense ölçümü yapıcaz dedi
veerrrr bana valla hayır demem :))))canım yaa keşke paylaşılabilse şu iştah :) benimki iki hamileye yeter durumda kaydirigubbakcemile3
hihi b
ben daha önceden 2 tane alıp atmıştım kenara. ben ebrudan aldım. eşim bu hamile t-shırtlerinden almış bana o kadar tatlı duruyor ki bir de ufak bir göbek çıkıntısının tam üzerine geliyor.
Ebru Maternity
bundan almış ya çok tatlı ama yaaa...ebru giyimin malları hem kaliteli hem de güzel ben beğeniyorum...
hihi b
ben daha önceden 2 tane alıp atmıştım kenara. ben ebrudan aldım. eşim bu hamile t-shırtlerinden almış bana o kadar tatlı duruyor ki bir de ufak bir göbek çıkıntısının tam üzerine geliyor.
Ebru Maternity
bundan almış ya çok tatlı ama yaaa...ebru giyimin malları hem kaliteli hem de güzel ben beğeniyorum...
bence de canım ondandır... hani yiyorsanda 2 tane portakal büyüklğünde yeme bari ..bak şimdi benimde canım istedi... gidip yiyeyim bari.. :))))
kızlar bu arada hani konuşmuştuk rahat pantolonlar alalım diye ben oxxo dan beli lastikli pantolonlardan aldım süper rahatlar en az 5 aylık olana kadar hadi çok atmış olayım 4 aylık olana kadar giyelebilir tabi birazıcıkda büyük almak gerekiyor o ayrı.. fiyatı 50 lira ama kendi çok güzel kalın kışın içine ince bir çorapla rahat rahat giyebilirsiniz diye düşünüyorum... :hulya:
hihi b
Ebru Maternity
veerrrr bana valla hayır demem :))))
hiiiiii gerçekten çok güzelmiş demetcim güle güle giy peki bu şimdi oluyor mu sana hani göbişin dolduruyor mu içini? bir de bunu giymek demek özellikle iş yerinde artık herkes bilsin demek oluyor kikiki ama şu iki ayım bir dolsun ben de söyleyeceğim artık yavaş yavaş çevremdekilere :hulya: böyle tişörtleri de ozaman giymeğe başlarım... kaydirigubbakcemile3
çok tatlı canım keyifle giyersin inş. :)
akşamları karnım şişten beş aylık gibi oluyo yaa herkeste var mı hatta akşamı bulmuyo artık yemeye başlıyınca şişmeye başlıyorum
efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için
Ben de 6 şubat cumartesi gidiyorum kısmetse. Bakalım inşallah hepimizin bebişleri normal çıkar.
cnm iş yerinde giymedim daha yeniyılda giydim. ama iş yerimde de herkes biliyor çevremde de herkes biliyor. içini tam doldurmuyor yan tarafları büyük karna kadar genişler.
benim azıcık doluyo henüz. ama çok şirin duruyor. bu t-shirtlerin yan tarafları büzük büzük yani karnın ne kadar büyürse o kadar genişler sorun olmaz canım. herkese tavsiye ederim.:dance:
kızlar merhaba ben de geldimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?