2010 Ağustos Anneleri

slm meryem64 sagol canim sanada hayirli olsun :Saruboceq: insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz:Saruboceq:

Annecikler günaydın:) Biz bu sabah çok iyiyiz bebişimle... Bulantı yok hiç bir şey yok. Peynir ekmek yedik(yumarta vs. imkansız yiyemşyorum) işe geldik. Hem de yarın iş yerimiz taşınıyor. Bugün çok işim var kızlar dua edin bana... Ama ben,m bebeğim uslu herhalde bugün anne yoğun diye üzmiycek beni ama kızlar karnım taş gibi... Neyse buna da şükür. En güzel günler hepimizin olsun. Çok öptüm sizi

bugün bende daha iyi hissediyorum kendimi Allaha şükür bulantım yok ağrımda.Sabah 2 tana ince börek yedim.Şimdi ara öğün elmamı yiyiyorum.Önceden ara öğün yemiyordum bulantı olmasın diye başladım.Bi de bol su içiyorum sizler ne yediniz.Öptüm şekerler.

Günaydın kızlar ve bebişlerinizede günaydın, Ben her sabah evde kahvaltı edip çıkıyorum, 1 dilim tereyağlı pekmezli ekmek, 1 yumurta, biraz peynir, az tahin ve bir bardak süt içiyorum. Bulantım hiç yok, önceden aralarda da birşey yeme ihtiyacı duymuyordum ama bugün acıktım şimdi grisini yiyiyorum. Bu arada hamileliğe 48 kilo ile başladım ve şu an 50 kiloyu geçtim.

Selam kızlaaar!

Bende de hiç bulantı yok şimdilik. Kahvaltıya ben de dikkat ediyorum her gün sabahın 6sında evden çıkmadan önce yumurta peynir zeytin bal simit ve sütle kahvaltı ediyorum aralarda da badem-ceviz-fındık atıştırıyorum.

Buarada benim bel ağrıları geçti artık 2-3 gündür hiç ağrım yok. Bir yandan seviniyorum bir yandan da tedirgin oluyorum hani bir nevi tekmeleme gibi bişeydi benim için o ağrılar kaydirigubbakcemile3 Aman bebişlerimiz iyi olsun sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Hepinizi ve bebişlerinizi öptüüm opuyorumnanaktan

beta hcg 223 çıktı dün
sabah dr gittim daha çok küçük görünmez ultrasonda dedi.
tahliller yazdı
2 hafta sonra gel dedi
bulantım yok ama çok yanıyo ve ekşiyo midem
adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ve batmalrım

sat 13 kasım
73 kiloyum
en az kilo ile tamamlamam laızm

allegra dr nereye gidiyorsun.
ben yeşilyurt devlete gitmeyi ve orada doğurmayı planlıyorum bir aksilik yaşamazsam.

şadiye hanım var yeşilyurtta memnun gidenler.

günaydın güzel anne adayları canderya canım içini ferah tut benim ilk gebeliğimde 6+3 de bebek yoktu 7+3 te gittim vardı ama nasibi yokmuş erken doğdu yaşamadı canım şimdikinde 6+3 de heme bebek hem kalp atışı vardı canım yani hepsi farklı farklı oluyor bence doktorunda bhcg yaptırmaktansa ultrosonla takip etmeli inşllah tekrar gittiğinde bebişib görnür canım sen dua et hayırlısını allahtan iste
ben hep yatıyorum valla yatmaktan popom acıdı bulantılarımda sağolsun benimle birlikte canım hiçç birşey yemek istemiyor yarın tahlil istedi doktorum onları yaptırmaya gidicem 23 aralıkta randevum var benim doktorum 15 günde bir kontrol etmek istiyor beni benim içinde daha iyi oldu ilk gebelikteki problemlerden dolayı sıkı takipte olmamı tercih etti
allahım hepimizin bebeklerini korusun onları bizlere bağaşlasın vakitleri gelince kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar olsun elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhhatli olsunsunlar inşallah

Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?

Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?

slm canım bende 7 hafta 4 gunluk hamıleyım ama dedıgın gıbı karnım cok sıs sankı 4aylık gıbı banada pantolonlarım olmuyor bacaklarım gırıyor ama fermuar kapanmıyor :) şimdi hamıle pantolonu alsam hemen moda gırmıs derler dıye almıyorum bıde cok az kısıye soyledım sanırım gaz dedıgın gıbı.kaç aylık senınkı?

selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum

Canım bana bol gelen bir kotum vardı sadece onu giyebiliyorum. Diğer bütün kotlarım dar geliyor. Hamilelikden dolay bel kalınlaşıyor ve kalça kemikleri yavaş yavaş açılıyormuş bebeğe yer açıyorlarmış, ondan eski kotlarımız dar geliyormuş.

Benimki de 7 hafta 3 günlük ama bugün sanki nefes bile alamıyorum çok şişim napalım iyi olsun da paşa hazretleri

henüz bebek şişliği değildir herhalde.gaz olabilir.
ben son zamanda kilo almıştım zaten hiçbişeyim olmuyodu.yandım ben

merhaba arkadaslar.ben DORUKK arkadasimin üyeliginden giriyorum.az evllel doktordan geldim.çok sükür iki bebegiminde kalp atislarini duydum.rabbim hepimizin hamileliginin saglikla tamamlamayi nasip etsin.çok mutluyum çoook...

Zaten ben kotlarımı çok dar almıştım, benim belim çok incedir ama malum türk kadını bacak ve kalçam çok kalındır; o yüzden hep dar kotlar alırdım zayıf dursun diye. Şimdi sadece kumaş pantalon giyiyorum onunda fermuarını çekmeyip uzun üstler giyiyorum. Ama yılbaşından sonra pantalon kesin alıcam bir de tabii hamile kilotlu çorabıvereliniortak

selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum

Canım benim hiç iştahsızlığım yok tam tersi midem bile bulansa canım tatlı vs istiyor. Maşşallah hep yiyorum yarasın meleğime:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…