slm arkadaslar bende agustos annesiyim gecen hafat ogrendim hamile oldugumu..cuma gunu doktora gittim daha cok kucukk dedi adettim bile gecmemisti ogrendigimde o yuzden cok erken bisey demek icin dedi.simdi gunumde gectiii cumaya yine doktora gidicezzz doktorum nokta kadar bisey var ama gunun gecmedgi icin konusmak icin erken demistiii.insallah bebesimi gorurrum bu gitmeye hepinizee hayirlii olsunnn saglicakla olur insallahhh
Aynı dert bende de var karnım şiş. bir iniyor bir işiyor dün çok şişti bugün birazda az şişlik var.Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?
Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?
Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?
slm canım bende 7 hafta 4 gunluk hamıleyım ama dedıgın gıbı karnım cok sıs sankı 4aylık gıbı banada pantolonlarım olmuyor bacaklarım gırıyor ama fermuar kapanmıyor :) şimdi hamıle pantolonu alsam hemen moda gırmıs derler dıye almıyorum bıde cok az kısıye soyledım sanırım gaz dedıgın gıbı.kaç aylık senınkı?
Canım bana bol gelen bir kotum vardı sadece onu giyebiliyorum. Diğer bütün kotlarım dar geliyor. Hamilelikden dolay bel kalınlaşıyor ve kalça kemikleri yavaş yavaş açılıyormuş bebeğe yer açıyorlarmış, ondan eski kotlarımız dar geliyormuş.
selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?