2010 Ağustos Anneleri

çok teşekkürler , hoşgeldin aramıza. Ben de seni kutluyorum . Hamileliğin,n kolay geçmesini ve bebeğini kucağına almanı diliyorum. Sevgiler

İşte insan bilemiyo,inşallah hepimizin ki sağlıklı olsun da ne zaman gelirlerse başımızın üstünde yeerleri var.

öyle evet bende kızımı sezeryan yaptım şimdi bu ne zaman olacak bilemiyoruz 12 -15 agustos dedi dr ama ben 10 agustos gibi alınsın diycem

çok teşekkürler , hoşgeldin aramıza. Ben de seni kutluyorum . Hamileliğin,n kolay geçmesini ve bebeğini kucağına almanı diliyorum. Sevgiler

teşekkür ederim canım inşallah senin ve tüm arkadaşların hamilelikleri kolay geçer ama benim dertlerim başladı bile inşallah sizler olmazsınız

teşekkür ederim canım inşallah senin ve tüm arkadaşların hamilelikleri kolay geçer ama benim dertlerim başladı bile inşallah sizler olmazsınız

Dert derken ? bulantı ise allahın emri ne yapacaz çekecez zaten geçecekmiş bir süre sonra. Başka birşey varmı rahatsızlığın ?

Hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Değerin maşallah çok iyi çıkmış ve bence 3 den fazla 5 gibi falan:) Sat kaç?

Sat 6 kasım.. ama ayın 22 sinde hamile kaldığımdan eminim. Doktor kontrolünde yumurtlarım da o zaman hazır olmuştu zaten. öyle olunca da tarihle kan değeri birbirni tam tutmuyor. Hatta değer yüksek çıkınca ikizdir kesin diyenler oluyor ve ben korkuyorum o zaman; çünkü daha ilk gebeliğim. Neler yaşayacağımı bile bilmiyorum. İlkin tedirginliği var üzerimde.

Güzelim bu konuyla ilgili bi yazı okumuştum bulsam yollayacaktım ama bulamadım.Sodalar zararlıymış.%100 maden suyu içebilirmiş hamileler.Şu an piyasada bulunanların çoğunda da soda varmış.İstersen portakal falan ye,meyvelerde de asit var sonuçta istediğin rahatlığı vericektir.

selam kızlar ben geldim.
bugün tekrar hcg testi oldum geçen günkü testi 25420 yazacakları yere 2542 yazmışlar bugünkü sonuç 33000e yakın çıkınca doktor saklanan kanlardan tekrar test istedi ve doğru sonuçlar çıktı.
pazartesi hcg değerim 25420
çarşamba yani bugün 32982 çıktı.
ama genede bebek gözükmedi kese boş.
herneyse iki hastaneye gidiyorum ben biri ünv hastanesi diğeri özel hastaen.
özel hastanedeki doktor cuma hcg testi yapıcaz dedi
ünversitedeki cuma alttan ultrasonda tekrar bakıcaz olmadı p.tesi tekrar bakıcaz o zamanda çıkmazsa kürtaj dedi.
zaten ben kendimi en kötüye hazırladım.
ama üniversitedeki doktorum çok ümitlenme dedi.
benim şuan kese 21mm olmuş.
bazı doktorlar 21mm'ye kadar bazıları'da 25mm'ye kadar kalp atışlarının gözükmesi gerektiğini kabul edermiş dedi benim doktor.
bizde 25mm olana kadar bekliycez ortalama günde 1mm büyür dedi.
vicdanımızın rahat olması için beklemeliyiz bir mucize olabilir dedi.
artık gerisi allaha kalmış.

slm arkadaslar bende agustos annesiyim gecen hafat ogrendim hamile oldugumu..cuma gunu doktora gittim daha cok kucukk dedi adettim bile gecmemisti ogrendigimde o yuzden cok erken bisey demek icin dedi.simdi gunumde gectiii cumaya yine doktora gidicezzz doktorum nokta kadar bisey var ama gunun gecmedgi icin konusmak icin erken demistiii.insallah bebesimi gorurrum bu gitmeye hepinizee hayirlii olsunnn saglicakla olur insallahhh

Hoşgeldin meryem , hayırlı olsun bebişin allah kolayca sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim mercimek de gözüktü ama bizim de konuşmamız yasak 26 aralığı bekliyoruz eşimle:)) Sevgiler

annem midemiz bulanır 9 ay sonra cırt diye doğururduk diyor. komşuya turşu istemeye gönderirdi beni. şimdi yok GDO lu ürünler yok stres, testler bu nedir yahuu.. bebekler doğuştan alerjik bir arkadaşımın bebeği anne sütü dışında her türlü süt ve süt ürününe bir sürü sebze ve meyveye alerjik kız kafayı yedi ne yedireceğim diye. valla karamsarlık bastı şimdiden. yazık şimdiki bebişlere annelere... hakkımızda hayırlısı

dış gebelikten bahsettiler mi hiç. değerler yüksek ve kese boşşsa genelde oyle olur demışti bizim doktorumuz.

dış gebelikten bahsettiler mi hiç. değerler yüksek ve kese boşşsa genelde oyle olur demışti bizim doktorumuz.

canderya200 güzelim içini rahat tut bence senin nazlı bi bebeğin olacak göstermiyor kendini
Ben dış gebelik geçirdim dış gebelik bebk rahim dışında bi yerde ise bu adı alıyo ama arkadaşımızın kesesi görünmüş bunda sitres yapacak birşey yok en kötü ihtimalle boş gebelik olabilir o da kürtajla sonlanır yani benim gibi bıçak altına yatmaktan iyidir

Neyse biz olumlu düşünüyoruz güzel sonuçlar alıyoruz inşallah

slm arkadaslar? bende bebegımın kesesını gormek ıcın doktora gıttıgımde sordum domuz grıbı asısını ama doktorum olmaz dedı daha cok erken.ben doktoruma cok guvenıyorum ve bekle dedıyse beklemek ıstıyorum.dıkkatlı oluyorum grıplı kısılerle gorusmuyorum bebişlerımız ıcın ne yapalım dıkkatlı olucaz arkadaslar:)))))))))

Bende olmayı düşünmüyorum açıkçası, ileride ne gibi yan etkileri olacağını bilemem. Üstelik geçen yıl virütik bir grip geçirdim, tüm belirtileri domuz gribi ile aynı idi. Domuz gribini atlatan hamilelerde var, beslenmemize önem verip, moralimizi yüksek tuttukça (moral bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş) ve Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah. Tabi başka hastalıklarınız varsa, ve doktorunuz mutlaka olmalısınız diyorsa bilemem.

Ben bugün pek yazamadım, yarında olmayacağım. Bugün sağ tarafıma bıçak gibi sancılar saplanıp geçiyor, hayırlara çıksın inşallah:1no2: Daha önce ortada hissederdim ağrıyı, bugün belirgin ve sancı şeklinde sağ tarafımda.

Cuma günü ilk doktor randevum var, pek heyecanlı değilim. Eşim malesef yanımda değil ve ondan başka kimse bilmiyor. Gizli gizli hamilelikten yoruldum artık herkese söylemek istiyorum ki daha rahat edeyim. Ama o gelmeden de kimseye birşey söylemek istemiyorum, öğrendiğimizde birlikte değildik ama haberi paylaşırken birlikte olup o heyecanı onunla yaşamak istiyorum. Birde kalp atışını falan duymadan da herkese söylemek istemiyorum.

Hayırlısıyla duymayı nasip et Ya Rabbim, hepimize hayırlı hamilelikler ver. :Saruboceq: Bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak nasip et Allah ım. :Saruboceq:

Hepiniz pıkır pıkır uyuyosunuzdur şimdi, rüyanızda tatlı bebişlerinizi görün emi inşallaaaahhh!! İyi uykular, renkli rüyalara.s.a.s.

benim bulantim var yine..hala kahvalti yapamadim ama biraz daha birsey yemezsem acliktan iyice artacak bulantim...en iyisi gidip zorlada olsa birseyler atistirmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…