2010 Ağustos Anneleri

Canım kahve içme yaa yapma kafein çok zararlı! Tut kendini bir kaç ay. Bağırsaklar için de onun yerine kuru kayısı falan ye hem çok da faydalı olur.

"Kafein bir idrar söktürücüdür. Hamilelik sırasında fazla miktarda alınımı sıvı ve kalsiyum kaybı ile dehidratasyona yol açabilir.

Özellikle yemeklerden hemen sonra alındığında barsaklardan demir emilimini %40 oranında azaltır ve bu demir gereksiniminizin çok yüksek olduğu hamilelik döneminde oldukça önemlidir."

ben hergün 3 tane progestan 2 tane nerox-B alıyorum cok ağrım olursa da Buscopan tabi düşük riskinden dolayı bana verilen seyler normalde alınmıyor bunlar.

bende katılıyorum Allegra'ya ben sevmem kahveyi ama doktorum özellikle uyardı asla tüketme diye..

Dr. fazla kafein alma dedi ben de 2 türk kahvesi içiyorum dedim birşey demedi ama fazlaya kaçma dedi. Ben de zaten demir eksikliği kansızlık var keçiboynuzu pekmezi alacam iyi geliyormuş. Zaten ilerdeki günlerde demir takviyesi veriyormuş doktorlar. Benim tansiyonum çok düşüktür herhalde kahve biraz yükselttiği için kendimi daha iyi hissediyorum ama fazlası da titretiyor buna da dikkat edecez artık ne yapalım :)) Bulantılarınız nasıl devam mı , benim miğdemde eskiden ünser olduğundan süt gaz falan yapıyor biraz hazım problemim ve gaz problemim var bulantı öğürmeler henüz yok zaten çok korkuyorum. ınşallah böyle gider sonrası da. Sevgiler

Kızlar nolur çok acil gaz ve kabızlığa bir şare söyleyin şimdi çatlıycam iş yerindeyim ve ağlamak üzereyim artık

canım ben doktoruma sordum çünkü kabızlık hamilelikte sık rastlanan şikayet bana kuru dut yememi söyledi sabah aç karnına ve hem müthiş bir demir kaynağıymış hemde kabızlığa iyi geliyormuş

Selam Arkadaşlar,

Ben iki gündür gezentilik yapıyorum ama bugün biraz yordum kendimi herhalde. Şimdi eve geldim, uzandım. Allah a şükürler olsun, iyiyim.

Yarın da doktora gidicem, inşallah hayırlı haberlerle gelirim!

Doruk kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim:lepi: Darısıda bizlere inşallah.

bende 7+4 günlüğüm son adet tarihlerimiz aynı canım bakalım kucağımıza alcağımız günde aynı olacakmı inşallah sağlıcakla alrız bebeişlerimizi kucağımıza benimde hiç bir pantalonumun düğmesi kapanmıyor ben kapatmak istemiyorum özlellike kendime gittim pantalon aldım kimsenin ne diyeceği önemli değil valla bebeğimin rahatı ve kendi rahatım bir kaç gün düğmesi açık giydim işe gittiğimiz için olmuyordu gittim aldım zaten normal pantalon gibi kimse hamilelik pantalonu olduğunu anlamıyorki canım

selam bende bugun doktora gittim ilk once ultarsonda bakti ve gebelik varmi yokmu diyemem dedi sonrasinda idrar testi yapalim dedi ve idrar testinin sonucunda hamile oldugumu soyledi.benimde cocugum nasipse agustos 27 gibi dünyaya gelecek.cenabi ALLAH cocuk isteyen herkese cocuk versin

merhabalar herkese.bende hamileyim benide aranıza alın..ilk hamileliğim ve çok bilgisizim ve endişeliyim.yumurta çatlatma iğnesiyle 2.denemede hamile kaldım.15 ay uğraştım bu sonucu görebilmek için ve çok şükür hamileyim.şuan 5+5 hamileyim sanırım.satım 7 kasım.ilk doktor randevum 21 aralık.doktorumla sadece telefonda görüştüm.hiç muayene ve kontrolum olmadı.daha çok küçük olduğu için 21ine randevu verdi hiç bişeyi göremeyiz dedi.kesesini ve kalp atışlarına daha bakılmadı.endişeliyim.inşallah herşey çok iyi olur.çok karın ve bel ağrım oluyor bulantım hafif var ama 1 kez kustum.baş dönmem oluyor arada halsizlik ve uykum çok oluyor.çok acıkıyorum.sizce herşey normalmi.biri bana bişeyler yazsın çok endişeliyim...

Merhaba adanisa, hayırlı olsun bebişin:CüvCüv:
Neden endişelisin, bu güzel mutlu haberin tadını çıkarkaydirigubbakcemile5. Şükürler olsun Burada okuduğum kadarıyla hepimizde gaz, ara ara bulantı bazılarımızda kusma, karında şişlik, bel ve kasık ağrıları var. Benimde daha bakılmadı, yarın gideceğim inşallah doktora ilk defa.

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:

kabızlığa kavunda çok iyi geliyor.

Tatlım aşerticeksin şimdi bizleri , kocalarımızı kavun almaya seferber edecez akşam akşam :))

Ada-nisa endişlenme lütfen herşey çok normal gözüküyor anlattıklarından , randevun benimkinden de önce benimki 26'sında hiç endilenme sen kendine dikkat et , allah hepimizin yanında olsun. Ersasu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok güzel geçer randevun. Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum candan kutluyorum , kolay hamilelik diliyorum , allah tamamına erdirsin. Sevgiler

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kavuuuuunnn!! Ne zaman aşermeye başlayacağız acabadelikafadulden

Teşekkür ederim Ebru cum, yarın inşallah güzel şeyler yazarım buraya..

ınşallah canım inşallah güzel şeyler yazarsın. ınternetten baktım aşerme veya tiksinme 1. aydan başlar 5. aya kadar devam edebilirmiş. Heran olabilir demek ki :)) Bende daha bir numara yok , hiçbirşey başlamadan şimdi tadını çıkararak yemeğimi yedim :)) Bulantılar tiksintiler başlayınca ne de olsa zor yerim :)) Yanlız ayağa kalkınca kasıklarıma birden sancı giriyor size de oluyor mu ? Ani kalkmamaya da bir türlü alışamadım ondan mı acaba ? Sevgiler

Son düzenleme:

İnşallah. Bari mantıklı şeylere aşersek kış günükaydirigubbakcemile3 Evet özellikle dünden beri sağ tarafıma çok sancı giriyor.Bence aniden kalkmaktan da olur ama ben ani kalkmasamda oluyo. Rahim genişliyormuş sanırım. Karnımı tuta tuta geziyorum 9 aylık hamileler gibi :)))

Bu haberi izlediniz mi dün TVde , çok acaip nasıl hissetmedi inanılır gibi değil ...

Halter kaldırırken ‘pırt’ diye doğurdu
Şilili halterci, hamile olduğunun farkında değildi. ıdmanda ağırlık kaldırırken, bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Hamile olduğunu bilmeyen Elizabeth Poblete şokta, altı aylık doğan bebek ise yoğun bakımda

Pekin Olimpiyatları’nda yarışmış Şilili halterci Elizabeth Poblete, Brezilya’nın Sao Paulo’da antrenman yaptığı sırada ağırlık kaldırırken bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Doğumdan bir hafta önce kendisini iyi hissetmediğini söyleyen halterci, hamile olduğunu doğurduğunda öğrendiğini ve şoke olduğunu anlattı. Genç kadın şoku atlattıktan sonra 1,15 kilogram ağırlığındaki bebeğine Eric Jose adını koydu. Altı aylık doğan bebek yoğun bakıma alındı.

‘Anlamamış olabilir’

Genç sporcunun antrenörü Horacio Reis, “Benim için sürpriz oldu. Bir hafta önce bu kız Şili’de yarışıyordu. Onun iri ve güçlü bir kız olduğunu düşündüm. Tek farkettiğim buydu” diye şaşkınlığını dile getirdi. Pablete’nin altı aylık hamile olduğunu hesaplayan doktorlar, antrenman ve rejimin kadın haltercilerin adet dönemlerini düzensizleştirebileceğini ve genç sporcunun hamile olduğunu anlayamamış olabileceğini kaydetti. Poblete 2008 Olimpiyat Oyunları’nda 69-75 kilogram kategorisini 12. sırada bitirmişti.

Ben de karnımı tutup dolaşıyorum yakında da elimiz belimizde dolaşırız.

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun kızlar, daha çok yolun başındasınız.. Biz mutlu sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla..
Birbirimize dua edelim.
Kendinize, özellikle yediklerinize dikkat edin..
Bol süt+ bol ceviz :)) sakın unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…