Benim de ağrıyordu dr normal dedi rahim gelişiyormuş. Şimdi biraz yorulunca ağrıyor bağtaniyeyi sarıp karnıma oturuyorum iyi geliyor. Bağırsakların normal çalışıyor mu bana türk kahvesi iyi geliyor dr. günde 2 tane içmeme izin verdi beni rahatlatıyor gazımı alıyor bir de bağırsaklarımı çalıştırıyor. Haftasonu keçiboynuzu pekmezi de alacam sulandırıp günde bir bardak içeceğim demir, kan ve bağırsaklara hatta birçok şeye iyi geliyormuş. Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve kolay hamilelikler ve bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Bugün bizde temizlik vardı deterjan kokuları biraz miğdemi bulandırdı . Sevgiler
Canım ya doktorunu ara söylesene, kanaman yok dimi. İnşallah önemli birşey yoktur canım yaa. Bu arada bebek kaç haftalık?
kanamam yok. şimdi daha iyiyim bebiş 7 haftalık
Canım çok geçmiş olsun bence dr.un bile vermiş olsa sen yine de ilk aylar pek ilaç içmemeye çalış tabi yine sen bilirsin ama benim dr.um ne lursa olsun içmek yasak dedi. Bende çok zor durumdayım hep başım ağrıyor. Bir de sigara bağımlısıydım hamile kalınca bıraktım ama çok zorlanıyorum ama herşey onun için:1rolleyes:
bende katılıyorum Allegra'ya ben sevmem kahveyi ama doktorum özellikle uyardı asla tüketme diye..Canım kahve içme yaa yapma kafein çok zararlı! Tut kendini bir kaç ay. Bağırsaklar için de onun yerine kuru kayısı falan ye hem çok da faydalı olur.
"Kafein bir idrar söktürücüdür. Hamilelik sırasında fazla miktarda alınımı sıvı ve kalsiyum kaybı ile dehidratasyona yol açabilir.
Özellikle yemeklerden hemen sonra alındığında barsaklardan demir emilimini %40 oranında azaltır ve bu demir gereksiniminizin çok yüksek olduğu hamilelik döneminde oldukça önemlidir."
Kızlar nolur çok acil gaz ve kabızlığa bir şare söyleyin şimdi çatlıycam iş yerindeyim ve ağlamak üzereyim artık
slm canım bende 7 hafta 4 gunluk hamıleyım ama dedıgın gıbı karnım cok sıs sankı 4aylık gıbı banada pantolonlarım olmuyor bacaklarım gırıyor ama fermuar kapanmıyor :) şimdi hamıle pantolonu alsam hemen moda gırmıs derler dıye almıyorum bıde cok az kısıye soyledım sanırım gaz dedıgın gıbı.kaç aylık senınkı?
canım ben doktoruma sordum çünkü kabızlık hamilelikte sık rastlanan şikayet bana kuru dut yememi söyledi sabah aç karnına ve hem müthiş bir demir kaynağıymış hemde kabızlığa iyi geliyormuş
merhabalar herkese.bende hamileyim benide aranıza alın..ilk hamileliğim ve çok bilgisizim ve endişeliyim.yumurta çatlatma iğnesiyle 2.denemede hamile kaldım.15 ay uğraştım bu sonucu görebilmek için ve çok şükür hamileyim.şuan 5+5 hamileyim sanırım.satım 7 kasım.ilk doktor randevum 21 aralık.doktorumla sadece telefonda görüştüm.hiç muayene ve kontrolum olmadı.daha çok küçük olduğu için 21ine randevu verdi hiç bişeyi göremeyiz dedi.kesesini ve kalp atışlarına daha bakılmadı.endişeliyim.inşallah herşey çok iyi olur.çok karın ve bel ağrım oluyor bulantım hafif var ama 1 kez kustum.baş dönmem oluyor arada halsizlik ve uykum çok oluyor.çok acıkıyorum.sizce herşey normalmi.biri bana bişeyler yazsın çok endişeliyim...
kabızlığa kavunda çok iyi geliyor.
Tatlım aşerticeksin şimdi bizleri , kocalarımızı kavun almaya seferber edecez akşam akşam :))
Ada-nisa endişlenme lütfen herşey çok normal gözüküyor anlattıklarından , randevun benimkinden de önce benimki 26'sında hiç endilenme sen kendine dikkat et , allah hepimizin yanında olsun. Ersasu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok güzel geçer randevun. Sevgiler
İnşallah canım inşallah güzel şeyler yazarsın. İnternetten baktım aşerme veya tiksinme 1. aydan başlar 5. aya kadar devam edebilirmiş. Heran olabilir demek ki :)) Bende daha bir numara yok , hiçbirşey başlamadan şimdi tadını çıkararak yemeğimi yedim :)) Bulantılar tiksintiler başlayınca ne de olsa zor yerim :)) Yanlız ayağa kalkınca kasıklarıma birden sancı giriyor size de oluyor mu ? Ani kalkmamaya da bir türlü alışamadım ondan mı acaba ? Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?