2010 Ağustos Anneleri

3-4 haftalıkken sizinde kasıklarınızda batmalar yoğunmuydu
birde adet ağrısı gibi zaman zaman ağrınz oldumu

Kızlar Fatih Altaylının bugünkü yazısını okusanıza, başlık : Aşı olmayan hamileler domuz gribi olursa ölür.

Kızlar ben doktoruma sordum, kesinlikle ilk 3-4 ay önermiyorum dedi. Daha ne olduğu belli değil şuan son aylardaki hastalarıma bile önermem dedi. Ama kesin yararlıu olacağı kanıtlansın o zaman bile ilk 3 ay dışardan gelen herşeye hayır dedi. Bu tabii benim drumun tarzı. Biraz titiz bir bayan kesinlikle ilaç vs yasakladı. İlişkiyi bile risk olmamasına rağmen 2-3 ay yasakladı vajinal ultrasona bile mecbur kalıncsa başvurdu yani biraz ince eleyip sık dokuyor ama bu da beni rahatlatıyor. Yani şimdilik ben yaptırmam ama ıhlamur vs her gün içiyorum

allegra dr nereye gidiyorsun.
ben yeşilyurt devlete gitmeyi ve orada doğurmayı planlıyorum bir aksilik yaşamazsam.

şadiye hanım var yeşilyurtta memnun gidenler.

Merhaba canım İsmail Mete İtil'e gidiyorum ben, Ege'de Prof. ama ben Alsancak'taki muayenehanesine gidiyorum çok memnunum dr. arayışındaysan tavsiye ederim.

Kasık ve karın ağrılarından bahsetmişsin geçen hafta bende de çok vardı ama son 2-3 gündür yok. Daha çok yorulunca oluyordu gerçi son 2 gündür işte çok yoruluyorum ama yine de yok ağrı şu aralar... Ağrılar rahmin genişlemeye başlamasıyla ilgili endişe etme canım ama bol bol dinlenmeyi de ihmal etme yerimseniben

merhaba arkadaslar.ben DORUKK arkadasimin üyeliginden giriyorum.az evllel doktordan geldim.çok sükür iki bebegiminde kalp atislarini duydum.rabbim hepimizin hamileliginin saglikla tamamlamayi nasip etsin.çok mutluyum çoook...

Canım çok çoook sevindiimm :sm_cool: gözün aydın! hadi darısı başıma inşallah a.s.

merhaba arkadaslar.ben DORUKK arkadasimin üyeliginden giriyorum.az evllel doktordan geldim.çok sükür iki bebegiminde kalp atislarini duydum.rabbim hepimizin hamileliginin saglikla tamamlamayi nasip etsin.çok mutluyum çoook...

Canım gözün aydın, darısı bizim başımıza olsun inşallahhh...

Herkese hayırlı günlerrrr!!!!!!!

hepinizin yazılarını okudumda sorunlar genelde ortak anlaşılan:)
çünkü bende çok şiştim ,zaten kilolu hamile kalmaktan muzdarip biriyim birde boyle şişince 4 aylık gibi duruyor.bişey okurken tıkanıyor gibi oluyorum
71.800 oldum.
dün gittim ve testler yapıldı kan ve tam idrar testi
11 tane sonuç çıkıcak toplamda zaten hamile oldugumu öğrenmeden 2 gün önce acıbademde tam kan testi yapıldığı için doktorum masraf olmasın bu degerlerde yeni sen hamilelik için önemli olan testleri yaptır dedi.
ama benim bebiş özel sigortayı beklemeden geldiği için sigortadan yararlanamıyoruz.cepten gidiyo
390 tuttu testler allahtan hastane yeni acılan bir özel hastanede fiyatlar uygun ve pür ilgi devam ediyor.
yarında hem test sonuçları alınacak hemde doktor kontrolu var çok heyacanlıyım umarım herşey iyi çıkar ve o atışları bende duyarım.

bu arada midem hiç bulanmıyor iştahım aynı sadece bazı şeyleri yemek için kendimi zorluyorum.
kasıklarımda batma ve sürekli yatsam uyusam hali bende de çok fazla..

bu sabahta bol kaşarlı ve pişmiş sucuklu bir tost ,bal,kaymak yedim

allah hepimize yardım etsin
.yarın doktor sonuçlarımızı paylaşırım.
şimdi doktora neler sorsam diye düşünüyorum ,

selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum

evet canim bnde de istahsizlik var.bebegimi dusunmesem gun boyu hic birsy yemeyebilirim..ama aclik hissi hissettikce bulantilarim iyice siddetleniyor..saat 3 e geliyor ve ben hala ogle yemegi yiyemedim.meyve yiyerek aclik hissini bastrmaya calisiyorum.biliyorum bu saate kadar yemeliydim ama mide bulantisindan icim almadi

ben bügün hiç iyi değilim sabahtan beri kasıklarımda yanma ani sancı krampları geliyor. uyuyamıyorum da doktor buscopan vermişti ondan aldım bir süre iyi geldi sonra yine ağrılarım başladı. umarım herşey yoluna girecek.

Kızlar yemek zorundayım diye kendinizi şartlandırmayın. Benim doktorum ilk 3 ay ne yersen ye bebek yine beslenir dedi asıl süt vs daha sonra gerekliymiş o da annelerin bünyesi zarar görmesin diye. Yani merak etmeyin bebişler herhalukarda bizden besleniyorlar ve çok çok iyiler. Siz kendiniz için yemeye gayret edin ama panik yapmayın. Tosunlar gelecekler işallah ama siz onlara bakmak için güçlü olmalısınız

Canım çok geçmiş olsun bence dr.un bile vermiş olsa sen yine de ilk aylar pek ilaç içmemeye çalış tabi yine sen bilirsin ama benim dr.um ne lursa olsun içmek yasak dedi. Bende çok zor durumdayım hep başım ağrıyor. Bir de sigara bağımlısıydım hamile kalınca bıraktım ama çok zorlanıyorum ama herşey onun için:1rolleyes:

Canım ya doktorunu ara söylesene, kanaman yok dimi. ınşallah önemli birşey yoktur canım yaa. Bu arada bebek kaç haftalık?

Kızlar nolur çok acil gaz ve kabızlığa bir şare söyleyin şimdi çatlıycam iş yerindeyim ve ağlamak üzereyim artık

Valla canım hiç kaşıntım olmadı benim ama belki de rahim genişlediği içindir ya da kimilerinde tüylenme olurmuş karın bölgesinde belki ondandır. Ama önemli bir şey değildir bence. Kıyafetlerine dikkat et pamuklu giy belki tahriş olmuştur.

3-4 haftalıkken sizinde kasıklarınızda batmalar yoğunmuydu
birde adet ağrısı gibi zaman zaman ağrınz oldumu

Benim 5 haftalıkken karnım adet görecekmiş gibi ağrıyordu. Dayanılmaz duruma gelince eşim beni acile kaldırdı. Ben sandım bebeğe bir şeyler oluyor, ancak testlerde idrar yollarımı üşüttüğüm çıktı. Antibiyotik verdiler; hamilelikte kullanım sınırı B kategorisydi. 1 hafta kullandım. Hala biraz ağrım var ama daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum.
İstersen sen de bir tahlil yaptır.

Benim de ağrıyordu dr normal dedi rahim gelişiyormuş. Şimdi biraz yorulunca ağrıyor bağtaniyeyi sarıp karnıma oturuyorum iyi geliyor. Bağırsakların normal çalışıyor mu bana türk kahvesi iyi geliyor dr. günde 2 tane içmeme izin verdi beni rahatlatıyor gazımı alıyor bir de bağırsaklarımı çalıştırıyor. Haftasonu keçiboynuzu pekmezi de alacam sulandırıp günde bir bardak içeceğim demir, kan ve bağırsaklara hatta birçok şeye iyi geliyormuş. Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve kolay hamilelikler ve bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Bugün bizde temizlik vardı deterjan kokuları biraz miğdemi bulandırdı . Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…