Kızlar Fatih Altaylının bugünkü yazısını okusanıza, başlık : Aşı olmayan hamileler domuz gribi olursa ölür.
allegra dr nereye gidiyorsun.
ben yeşilyurt devlete gitmeyi ve orada doğurmayı planlıyorum bir aksilik yaşamazsam.
şadiye hanım var yeşilyurtta memnun gidenler.
Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?
merhaba arkadaslar.ben DORUKK arkadasimin üyeliginden giriyorum.az evllel doktordan geldim.çok sükür iki bebegiminde kalp atislarini duydum.rabbim hepimizin hamileliginin saglikla tamamlamayi nasip etsin.çok mutluyum çoook...
merhaba arkadaslar.ben DORUKK arkadasimin üyeliginden giriyorum.az evllel doktordan geldim.çok sükür iki bebegiminde kalp atislarini duydum.rabbim hepimizin hamileliginin saglikla tamamlamayi nasip etsin.çok mutluyum çoook...
Kızlar lütfen cevap verin; sizinde karnınız şişmeye başladı mı(sanırım gaz) hiç bir pantalonum kapanmıyor. Normal mi?
selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum
ben bügün hiç iyi değilim sabahtan beri kasıklarımda yanma ani sancı krampları geliyor. uyuyamıyorum da doktor buscopan vermişti ondan aldım bir süre iyi geldi sonra yine ağrılarım başladı. umarım herşey yoluna girecek.
ben bügün hiç iyi değilim sabahtan beri kasıklarımda yanma ani sancı krampları geliyor. uyuyamıyorum da doktor buscopan vermişti ondan aldım bir süre iyi geldi sonra yine ağrılarım başladı. umarım herşey yoluna girecek.
bayanlar bende 7 haftalık hamileyim bugün katılabildim aranıza bütün annelere slm
3-4 haftalıkken sizinde kasıklarınızda batmalar yoğunmuydu
birde adet ağrısı gibi zaman zaman ağrınz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?