Merhaba tatlım, Daha 24 yaşındasın çok gençsin ... Moralini yüksek tut, dua et hakkında hayırlısını dile, yine bebeğin olur allahın izniyle. Belki bu hafta gelişmiştir folik asidini, sütünü , proteinini almaya dikkat et. Başka doktora da gözük iyi fikir. Bulantın v.s. başka şikayetin var mı ? Hepimiz bir yola çıktık herşey bizler için , inşallah güzel haberlerini alırız. Allah yardımcın olsun tatlım. Sevgiler
Kılzlar merhaba,merve ben..ebru ve diğerleri,bnm çok moralim bozuk.geçen haftada bu haftada bebek gelişmedi 2mm hala eğer haftaya da böyle olursa gebeliğe son verilecekmiş,çok cnm sıkkın,dün çok ağladım.başka doktorlara da gideceğim.:gitme:
bende cok kotuyum haftada ıkı gun serum verıyolar..gecelerı hıc uyumuyorum bıde ulser var bende nasıl gecer bu gunler bılmıyorum ne sut ne soda ne talcıd ne gavıscon olmuyo allah yardımcımız olsun
amin canm inşallah. şu anda iyiyim sabahları oluyor sanırım. ama çok iyiyim şimdi yemeğimi de yedim rabbime sonsuz şükürler olsun. sabahları bir formül bulmam lazım.demetcim ancak geçmişi okuyabildim.. çok geçmiş olsun.. sağlıklısındır inş. bir sorun yoktur.
canım saol ben iyiyim..sıkı durun şimdi kızlar ...ilk defa bu sefa midem bulandı ama azıcık..öğürdüm birkaç dakika ama sonra biraz çorba içtim geçti..ay insan mutlu olur mu bundan valla ben oldum :))))
sabahları bulantım ve baş dönmesi oluyor cnm.
Kılzlar merhaba,merve ben..ebru ve diğerleri,bnm çok moralim bozuk.geçen haftada bu haftada bebek gelişmedi 2mm hala eğer haftaya da böyle olursa gebeliğe son verilecekmiş,çok cnm sıkkın,dün çok ağladım.başka doktorlara da gideceğim.:gitme:
bende ruyamda hep erkek bebek goruyorum oysa kız olcagına nerdeyse emınım,,
bende cok kotuyum haftada ıkı gun serum verıyolar..gecelerı hıc uyumuyorum bıde ulser var bende nasıl gecer bu gunler bılmıyorum ne sut ne soda ne talcıd ne gavıscon olmuyo allah yardımcımız olsun
canım saol ben iyiyim..sıkı durun şimdi kızlar ...ilk defa bu sefa midem bulandı ama azıcık..öğürdüm birkaç dakika ama sonra biraz çorba içtim geçti..ay insan mutlu olur mu bundan valla ben oldum :))))
ben beslenemedıgım ıcın serum alıyorum 50 kıloyla basladıgım hamılelıgımde 48 kıloya dustum
ben beslenemedıgım ıcın serum alıyorum 50 kıloyla basladıgım hamılelıgımde 48 kıloya dustum
selam kızlar ancak geçmişi okuyabildim bu ne muhabbet yahu :)
mrvr canım hayırlısı olur inş. bebişin büyümüştür.allhım onu sana bağışlasın :Saruboceq:
demetcim dikkatli ol canım,bende baş dönmesinden oluyo bi kere merdivenlerden yuvarlanıyordum nerdeyse rabbim korusun bebişlerimizi :Saruboceq:
Eskiden mi? şimdi mi ?
sımdı ebrucum bugun hastaneye gıtcem yıne serum verıyolar 4 doz hemde ,,ıcıne vıtamın koyuyolar..zaten zayıftım 1.70 boyum 50 kıloydum sımdı 48 kıloya dustum cok kotu durumdayım allah yardımcım olsun
ayy cnm yaa ne kadar zor bir durum. benim de 58 ile başladı 56 oldum bende. yemek yiyiyorum az da olsa ama sabahları kötü oluyorum çok şükür halimize canım ne yapacaksın.
cok zor bı durum,,napalım dayancaz bende aksam yemegınden sonra cok kotu oluyom sabah a kadar kotuyum,,ne yapsam fayda etmıyo bı an once gecmesını dılıyorum
cnm bnm ya dikkat edin kendinize..bende kilo almışım.69 oldum ama baş dönmem oluyıor die dr bana sürekli bişeyler atıştır demişti.
sımdı ebrucum bugun hastaneye gıtcem yıne serum verıyolar 4 doz hemde ,,ıcıne vıtamın koyuyolar..zaten zayıftım 1.70 boyum 50 kıloydum sımdı 48 kıloya dustum cok kotu durumdayım allah yardımcım olsun
cnm bnm ya dikkat edin kendinize..bende kilo almışım.69 oldum ama baş dönmem oluyıor die dr bana sürekli bişeyler atıştır demişti.
keske bende 69 kılo olsamda bu ıskenceyı cekmesem,,ben cıkıyorum kızlar hastaneye gıdıyorum gorusuruz gelınce,, ultrasonada gırcem bugun kortızon verırmıstı ıkı hafta once enfeksıyondan dolayı bu hafta yı da atlattıkmı bı sorun olmucak ınallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?