2010 Ağustos Anneleri

sabahları bulantım ve baş dönmesi oluyor cnm.

cnm çok üzüldüm. moralini yüksek tut canım inşallah bebeğin gelişir. yine söylüyorum ağlamak çözüm değil ona sevgiyle yaklaş konuş seni duyacaktır eminim. sevgi herşeyin üstesinden gelir tatlım benim. allahım yar ve yardımcın olsun.:teselli:

bende cok kotuyum haftada ıkı gun serum verıyolar..gecelerı hıc uyumuyorum bıde ulser var bende nasıl gecer bu gunler bılmıyorum ne sut ne soda ne talcıd ne gavıscon olmuyo allah yardımcımız olsun

bende de gartrit var canım. ama şimdi iyiyim çok şükür sabahtan öğlene kadar oluyor. şimdi güzel yemeğimi yedim akaşam da cnm pek birşey yemek istemiyor. bir de evde yemek yapamıyorum kokuyor yaff. hayırlısı bakalım. allahım sana da şifa versin inşallah.

demetcim ancak geçmişi okuyabildim.. çok geçmiş olsun.. sağlıklısındır inş. bir sorun yoktur.
amin canm inşallah. şu anda iyiyim sabahları oluyor sanırım. ama çok iyiyim şimdi yemeğimi de yedim rabbime sonsuz şükürler olsun. sabahları bir formül bulmam lazım.

canım saol ben iyiyim..sıkı durun şimdi kızlar ...ilk defa bu sefa midem bulandı ama azıcık..öğürdüm birkaç dakika ama sonra biraz çorba içtim geçti..ay insan mutlu olur mu bundan valla ben oldum :))))

canım sevinmene çok sevindim. sende haklısın. biz de yakınıyoruz midemiz bulanıyor diye ama yeterki bebeklerimiz iyi olsunlar da başka şey istemiyoruz değil mi? allahım cümlemizin yardımcısı olsun cnmbuyrunnnnnnnnn

sabahları bulantım ve baş dönmesi oluyor cnm.

Kendini hissettirdiğine göre belki gelişmeye devam ediyordur da belki biraz tembeldir :)) Sen bir doktora daha gözük istersen , moralini bozma canım. Dualarımız seninle.Sevgiler

canım benim Allah yardımcın olsun inş. bi sıkıntı olmazda büyür bebeğin canım

bende ruyamda hep erkek bebek goruyorum oysa kız olcagına nerdeyse emınım,,

:)))
hayırlısı hepimiz hakkında canım

bende cok kotuyum haftada ıkı gun serum verıyolar..gecelerı hıc uyumuyorum bıde ulser var bende nasıl gecer bu gunler bılmıyorum ne sut ne soda ne talcıd ne gavıscon olmuyo allah yardımcımız olsun

canım benim neden serum alıyorsun??

canım saol ben iyiyim..sıkı durun şimdi kızlar ...ilk defa bu sefa midem bulandı ama azıcık..öğürdüm birkaç dakika ama sonra biraz çorba içtim geçti..ay insan mutlu olur mu bundan valla ben oldum :))))

:)) ilahi canım öğürdün diye de sevinen seni gördüm
ama görmüşsün bebeğini çok şükür darısı da başımızaŞeniz

italyadan, allah iyiliğini versin, ilk öğürüğün hayırlı uğurlu olsun :))

selam kızlar ancak geçmişi okuyabildim bu ne muhabbet yahu :)

mrvr canım hayırlısı olur inş. bebişin büyümüştür.allhım onu sana bağışlasın :Saruboceq:

demetcim dikkatli ol canım,bende baş dönmesinden oluyo bi kere merdivenlerden yuvarlanıyordum nerdeyse rabbim korusun bebişlerimizi :Saruboceq:

ben beslenemedıgım ıcın serum alıyorum 50 kıloyla basladıgım hamılelıgımde 48 kıloya dustum

ayy cnm yaa ne kadar zor bir durum. benim de 58 ile başladı 56 oldum bende. yemek yiyiyorum az da olsa ama sabahları kötü oluyorum çok şükür halimize canım ne yapacaksın.

merhaha canım,

şimdi iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın? bebiş nasıl bakalım?:icecream:

ayyyy canım ya çok üzüldüm inan dualarımız seninle inşallah tez zamanda iyileşirsin canım. allahım bizi ve bebeklerimizi korusun. mide çok kötüdür iyi bilirim. ben de ilk zamanlar korktum gastritin sonu ülserdir her zaman. acaba bende mi ülser oldum diye ama çok şükür birşey yok şimdilik. sadece ekşiyi fazla kaçırınca kötü oluyor midem. bulantıları saymıyorum zati. :1hug:

ayy cnm yaa ne kadar zor bir durum. benim de 58 ile başladı 56 oldum bende. yemek yiyiyorum az da olsa ama sabahları kötü oluyorum çok şükür halimize canım ne yapacaksın.

cok zor bı durum,,napalım dayancaz bende aksam yemegınden sonra cok kotu oluyom sabah a kadar kotuyum,,ne yapsam fayda etmıyo bı an once gecmesını dılıyorum

cnm bnm ya dikkat edin kendinize..bende kilo almışım.69 oldum ama baş dönmem oluyıor die dr bana sürekli bişeyler atıştır demişti.

cnm bnm ya dikkat edin kendinize..bende kilo almışım.69 oldum ama baş dönmem oluyıor die dr bana sürekli bişeyler atıştır demişti.

cnm sende kendine beslenmene ve moraline dikkat et olur mu? en önemli şey moral bol bol dinlen bir de kendini çok yorma canım

canım geçmiş olsuunn çok üzüldüm. ama toparlarsın kısa zamanda serumlar iyi geliyo böyle durumlarda daha önce başka arkadaşlarımdan da duymuştum. tekrar çok geçmiş olsun

keske bende 69 kılo olsamda bu ıskenceyı cekmesem,,ben cıkıyorum kızlar hastaneye gıdıyorum gorusuruz gelınce,, ultrasonada gırcem bugun kortızon verırmıstı ıkı hafta once enfeksıyondan dolayı bu hafta yı da atlattıkmı bı sorun olmucak ınallah

cnm güle güle kendine ve bebişe dikkat et emi öpüyorummmzemuszemus

Mervecim sakın bozma moralini. Olumsuz sonuçlanacak diye birşey yok ama tut ki olumsuz sonuçlandı, kürtaj-düşükten sonra öyle bi kolay hamile kalınıyor ki... ben eylül ayında gelişmeyen ve kalp atışı duyulmayan bebeğim yüzünden bi düşük yaşamıştım (9. haftamda) üstüne 2 ay korundum sonra korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım işte... hem o hızla iki yumurta üretmiş yumurtalıklarım ikizdi (gerçi biri sonradan kayboldu geçen hafta). yani sonuçta önemli olan şu ki bizler hamile kalabiliyoruz öyle düşünmek lazım. Bir de allah korusun ileriki dönemlerde kötü birşey yaşamaktansa ya da sağlıksız bir bebek dünyaya getirmektense ne olacaksa şimdi olsun bence... Moralini yüksek tut canım herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…