2010 Ağustos Anneleri

inşallah canım hayırlısıyla görürüz hepimizin bebişimizin kalp atışlarını

kıslar biz de yarın gideceğiz sizce kalp atışını duyabilir miyiz bebeğimin

inş görürsün canım
dualarım hepimizle

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güldüm canım ya çok hoş valla...hihoyyythihoyyyt

saol _angelcim. hepimizin duaları birbirimize allahım bir çırpıda kurtarsın.

kıslar, 32 gün önce bir rüya gördüm(hayırdır inşallah sbaah niyetine derler ya)
rüyamda doğuma gidiyorum ve o kadar rahat doğuruıyorum ki maşallah. 15 dk içinde doğurdum ve bebeğimi gördüm o kadar tatlıydı ki sonra uyandım ne demek sizce anlamı nedir?

canıım gözün aydın.. Allah daha nice sağlıklı haberler almayı nasip etsin :)))

amin canım inşallah
hemen rüya tabirlerine baktım; rüyada doğum yapmak sıkıntılardan üzüntülerden borçlardan hastalıklardan kurtulamaya işaretmiş.
hayırdır inş. canım

bu arada aklıma gelmişken ben de söyleyim rüyamda bıyıklarım vardıkaydirigubbakcemile3
sabah geldim baktım hemen anlamına; hamile bayanın kendisini bıyıklı görmesi demek erkek çocuk doğurcağına işaretmiş:kedi:

ayy şu mide bulantısından kurtulim başka birşey istemiyorum cnm allahım hayırlısını versin inşallahh

Kılzlar merhaba,merve ben..ebru ve diğerleri,bnm çok moralim bozuk.geçen haftada bu haftada bebek gelişmedi 2mm hala eğer haftaya da böyle olursa gebeliğe son verilecekmiş,çok cnm sıkkın,dün çok ağladım.başka doktorlara da gideceğim.:gitme:

bende ruyamda hep erkek bebek goruyorum oysa kız olcagına nerdeyse emınım,,

merhaba Mervecim.. üzme kendini ne oluurr ALlah yardımcın olsun.. mgit tabi başka bir doktorda görsün .. moralini düzgün tutmaya çalış biliyorsun onun sağlığı da sana bağlı...

demetcim ancak geçmişi okuyabildim.. çok geçmiş olsun.. sağlıklısındır inş. bir sorun yoktur.

ayy şu mide bulantısından kurtulim başka birşey istemiyorum cnm allahım hayırlısını versin inşallahh

bende cok kotuyum haftada ıkı gun serum verıyolar..gecelerı hıc uyumuyorum bıde ulser var bende nasıl gecer bu gunler bılmıyorum ne sut ne soda ne talcıd ne gavıscon olmuyo allah yardımcımız olsun

merhaba Mervecim.. üzme kendini ne oluurr ALlah yardımcın olsun.. mgit tabi başka bir doktorda görsün .. moralini düzgün tutmaya çalış biliyorsun onun sağlığı da sana bağlı...

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde değil ister istemez aklıma geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.

ay saol cnm teşekkür ederim. valla çok zor bir durum allahım cümlemzi ve meleklerini korusun inşallah...(amin)alkisalkisalkis

sen nasılsın canım iyi misin
canım saol ben iyiyim..sıkı durun şimdi kızlar ...ilk defa bu sefa midem bulandı ama azıcık..öğürdüm birkaç dakika ama sonra biraz çorba içtim geçti..ay insan mutlu olur mu bundan valla ben oldum :))))

mervecım bı dur hemen kotu dusunme benım de kızımda gec dollenme ve gec yerlesme oldugu ıcın sat a gore uyumlu degıldı ve doktor gelısmıyo demıstı..sonra buyumeye basladı..senınde oyledır belkı..

Merhaba tatlım, Daha 24 yaşındasın çok gençsin ... Moralini yüksek tut, dua et hakkında hayırlısını dile, yine bebeğin olur allahın izniyle. Belki bu hafta gelişmiştir folik asidini, sütünü , proteinini almaya dikkat et. Başka doktora da gözük iyi fikir. Bulantın v.s. başka şikayetin var mı ? Hepimiz bir yola çıktık herşey bizler için , inşallah güzel haberlerini alırız. Allah yardımcın olsun tatlım. Sevgiler

Mervecim canım moralini yüksek tut lütfen..inşallah güzel haberler verirsin bize en kısa zamanda..ama eğer bu gebelik olmazsa da dünyanın sonu değil ...bak bana yaş 36 ve 4. gebelik..dualarımız seninle...allah meleğini sana bağışlasın inşallah..hepimizinkini...

mervecım bı dur hemen kotu dusunme benım de kızımda gec dollenme ve gec yerlesme oldugu ıcın sat a gore uyumlu degıldı ve doktor gelısmıyo demıstı..sonra buyumeye basladı..senınde oyledır belkı..

sizden yüksek moral alacağımı biliyorum..sağolun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…