- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
duyarsın cnm bende 6+4te gördük kalp atışlarını
Canım benimde 5. haftada nokta gibi sadece bir kese görünmüştü 6+1 de de iki bebiş göründü ama sadece birinin kalp atışı vardı diğeri kanamam olduğu için görünmemişdi. Diğerininde 7. haftada kalp atışlarını gördük. Darısı başına canım :)
kıslar biz de yarın gideceğiz sizce kalp atışını duyabilir miyiz bebeğimin
Ben de geçen sene Kadınlar Kulübünde zayıflama yarışmasına katılmıştım :)) Eşime kadınlar kulübünde ağustos anneleri grubuna katıldım dediğimde "önce kim doğuracak yarışması mı demişti" çok güldürdü deli beni ...
Ben de geçen sene Kadınlar Kulübünde zayıflama yarışmasına katılmıştım :)) Eşime kadınlar kulübünde ağustos anneleri grubuna katıldım dediğimde "önce kim doğuracak yarışması mı demişti" çok güldürdü deli beni ...
Kızlarrrrrrrrr bebeğimin kalbi pıt pıt atıyor :))) aslında bugün 7 hafta olduk ama döllenmeye göre 3 gün geriden geliyoruz..yani 6+4 dedi doktor ...ve 8 mm ...herşey normalmiş...darısı bekleyenlerin başına ...
saol _angelcim. hepimizin duaları birbirimize allahım bir çırpıda kurtarsın.
kıslar, 32 gün önce bir rüya gördüm(hayırdır inşallah sbaah niyetine derler ya)
rüyamda doğuma gidiyorum ve o kadar rahat doğuruıyorum ki maşallah. 15 dk içinde doğurdum ve bebeğimi gördüm o kadar tatlıydı ki sonra uyandım ne demek sizce anlamı nedir?
amin canım inşallah
hemen rüya tabirlerine baktım; rüyada doğum yapmak sıkıntılardan üzüntülerden borçlardan hastalıklardan kurtulamaya işaretmiş.
hayırdır inş. canım
bu arada aklıma gelmişken ben de söyleyim rüyamda bıyıklarım vardıkaydirigubbakcemile3
sabah geldim baktım hemen anlamına; hamile bayanın kendisini bıyıklı görmesi demek erkek çocuk doğurcağına işaretmiş:kedi:
Kılzlar merhaba,merve ben..ebru ve diğerleri,bnm çok moralim bozuk.geçen haftada bu haftada bebek gelişmedi 2mm hala eğer haftaya da böyle olursa gebeliğe son verilecekmiş,çok cnm sıkkın,dün çok ağladım.başka doktorlara da gideceğim.:gitme:
ayy şu mide bulantısından kurtulim başka birşey istemiyorum cnm allahım hayırlısını versin inşallahh
merhaba Mervecim.. üzme kendini ne oluurrALlah yardımcın olsun.. mgit tabi başka bir doktorda görsün .. moralini düzgün tutmaya çalış biliyorsun onun sağlığı da sana bağlı...
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde değil ister istemez aklıma geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Teşekkür ederim Sohocum darısı tüm bekleyenlerin başına....canıım gözün aydın.. Allah daha nice sağlıklı haberler almayı nasip etsin :)))
canım saol ben iyiyim..sıkı durun şimdi kızlar ...ilk defa bu sefa midem bulandı ama azıcık..öğürdüm birkaç dakika ama sonra biraz çorba içtim geçti..ay insan mutlu olur mu bundan valla ben oldum :))))ay saol cnm teşekkür ederim. valla çok zor bir durum allahım cümlemzi ve meleklerini korusun inşallah...(amin)alkisalkisalkis
sen nasılsın canım iyi misin
Kılzlar merhaba,merve ben..ebru ve diğerleri,bnm çok moralim bozuk.geçen haftada bu haftada bebek gelişmedi 2mm hala eğer haftaya da böyle olursa gebeliğe son verilecekmiş,çok cnm sıkkın,dün çok ağladım.başka doktorlara da gideceğim.:gitme:
Mervecim canım moralini yüksek tut lütfen..inşallah güzel haberler verirsin bize en kısa zamanda..ama eğer bu gebelik olmazsa da dünyanın sonu değil ...bak bana yaş 36 ve 4. gebelik..dualarımız seninle...allah meleğini sana bağışlasın inşallah..hepimizinkini...Kılzlar merhaba,merve ben..ebru ve diğerleri,bnm çok moralim bozuk.geçen haftada bu haftada bebek gelişmedi 2mm hala eğer haftaya da böyle olursa gebeliğe son verilecekmiş,çok cnm sıkkın,dün çok ağladım.başka doktorlara da gideceğim.:gitme:
mervecım bı dur hemen kotu dusunme benım de kızımda gec dollenme ve gec yerlesme oldugu ıcın sat a gore uyumlu degıldı ve doktor gelısmıyo demıstı..sonra buyumeye basladı..senınde oyledır belkı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?