2010 Ağustos Anneleri

Demetçim geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve doktora git mutlaka... Yani rapor yazıversin sana bir iki hafta dinlen bence canım

NPSL canım benim de durum tersine boyumuz aynı 170 fakat her hamilelik kilo aldırdı 52 de 56 ya 56 dan 58 e çıkmıştım (diğer bebkelerim biri düşük diğeri dış gebelik) bunda 58 le başladık şu an 60 kiloyum anlamadığım hayatımda hiç hızla kilo aldığım dönem yok hamilelikler dışında herkes şaşırıyo seni bi gün böyle görücekmiydik diye :)hoş şimdi de pek fazlam yok normale ancak döndüm de korkuyorum böyle devam eder mi dokuz ay acaba?

gerçi senin durumun daha fena serumlar felan allah kolaylık versin umarım kısa zamnda düzelir canım

Çok geçmiş olsun canım, iyi haberlerle gelirsin inşallah. Görüşürüz

Günaydın Hanımlar,

Ben geldim ama çok kötüyümmafoldumben Dün doktora gittim, 7+3 dü, kese büyümüş, yolk keseside var ve çok düzgünmüş ama kalp atışlarını göremedik. Doktor sanki bişey gördüm dedi ama emin olamadı, 1 hafta sonra tekrar gel dedi:gitme: Eşimle dünden beri çok kötüyüz, ağlayıp duruyoruz. Sanki bugün göğüslerim küçülmüş gibi geliyor ve mide bulantım geçmiş gibimafoldumben

Son düzenleme:
ERSASU canım bende dün doktora gittim önce göremedi doktor çok uğraştı o dakikalar bana yıl gibi geldi herşey bitti başlamadan dedim ama bikaç dakika sonra gördü doktor. umudunu kaybetme sakın moralini yüksek tut. dün beklerken sıramı 7 aylık hamile bi kadın geldi konuştuk doktoru ona boş gebelik bu alalım demiş o inatla gitmemiş birdaha doktora karnı çıkana kadar ve şimdi bebeği sağlıklıymış. dualarım seninle canım Rabbim en kısa zamanda bebeğininin sağlık haberini almayı nasip etsin...

ben beslenemedıgım ıcın serum alıyorum 50 kıloyla basladıgım hamılelıgımde 48 kıloya dustum

hımm ne güzel canım
inş bende biraz kg veririm şu 3 ay:)))
en azından almamam lazım

güle güle canım
hayırlı haberlerle dönersin inş.
dikkat et kendine

canım ya üzülme o kadar bence sana öle geliyordur bulantıların gittiği falan yapma böle(
önümüdeki hafta gittiğinizde görürsünüz inş.
Allah yardımcımız olsun hepimizin umutlarımı boşa çıkarmasın inş.

ayyyy canım üzülme inşallah duyarsınız başka doktora da git cnm. bak arkadaşıma da böyle oldu başka dotora git dedik baskı yaptık kız gitti ve yüzü gülerek döndü çok şükür. sende beklemeden başak doktora git canım üzülme hemen. bu gibi durumlarda bir doktora bağlı kalmak iyi değil cnm hayırlısı olsun inşallah bebeğinin kalbi atıyordur canım üzülme kendini de üzme.

kese büyüdüyse gelişimi var demek ki işte.. bence de 1 hafta beklemeden başka bir doktora görün bu arada, ne kaybedersin ki?

duyarsın cnm bende 6+4te gördük kalp atışlarını

Meral, forumlarda dolaşırken DURU 24 kullanıcısının % 90 cinsiyet tahmini ile ilgili bir mesajına rastaldım. Ama açılımına ulaşamadım, bakarken senin arkadaşın olduğunu gördüm. Sen bir araştırsana neymiş yöntemi merak ettim :)) Sevgiler

canım sana öyle geliyodur belirtiler yok felan deme,bak yolk kesesi de görünmüş sağlıklıdır bebişin inş. sıkma canını kendine çok iyi bak üzülme stres yapma lütfen.umarım herşey iyi ve yoluda gider :Saruboceq:

Merhaba canım moralini bozma, SAT'a göre mi 7+3 , belki daha küçüktür haftaya gözükebilir. Alttan mı muayene yaptı üstten mi ? Bir yerde okumuştum küçükse bebek kalp atışını görebilmek biraz tecrübeyle de ilgiliymiş üstten zor gözükebilirmiş büyük olması lazımmış. Dualarımız seninle, moralini , yemeni içmeni v.s. bozma hiçbirşey yokmuş gibi devam et, 1 hafta hiçbirşey yokmuş gibi bekle istersen, bir başka doktora gitsen küçükse o da göremezse daha da üzülebilirsin. Sevgiler

canım bende bugün keseyi gördüm :) sat 25 kasım , 48 kg , yş 23

ebrucum,
duru arkadaşımızın geçmişini inceledim ama öyle bir görüş konuşma bulamadım maalesef canım. merak ettim bende şimdi yaa neymiş acaba sen nerden duydun canım?

ya kıslar sbaahları mide bulantısı için ne öneriyorsunuz? ben çubuk kreker yiyemiyorum.

tuzlu bisküvi ye odamı olmuyor valla ben bi şey yemek istemiyorum canım bi şey istemiyor tam tersi herşey iğrenç geliyor yüzüm sürekli buruşuk mutfakta. sabah dolaptan kahvaltılıkları çıkarıyordum eşim noldu dolapta iğrenç bi yaratık mı var niye öyle bakıyorsun dedi:))

yaaa bende de öyle canım da birşey yemediğim zaman da tansiyonum düşüyor. yarın sabah tuzlu ayran ile biraz ekmek yiyeceğim sabah kalkmadan tansiyonu dengeler hiçdeğilse diyorum. ne dersiniz olar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…