Allah yardımcımız olsun kızlar, daha çok yolun başındasınız.. Biz mutlu sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla..
Birbirimize dua edelim.
Kendinize, özellikle yediklerinize dikkat edin..
Bol süt+ bol ceviz :)) sakın unutmayın..
Bu haberi izlediniz mi dün TVde , çok acaip nasıl hissetmedi inanılır gibi değil ...
Halter kaldırırken pırt diye doğurdu
Şilili halterci, hamile olduğunun farkında değildi. İdmanda ağırlık kaldırırken, bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Hamile olduğunu bilmeyen Elizabeth Poblete şokta, altı aylık doğan bebek ise yoğun bakımda
Pekin Olimpiyatlarında yarışmış Şilili halterci Elizabeth Poblete, Brezilyanın Sao Pauloda antrenman yaptığı sırada ağırlık kaldırırken bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Doğumdan bir hafta önce kendisini iyi hissetmediğini söyleyen halterci, hamile olduğunu doğurduğunda öğrendiğini ve şoke olduğunu anlattı. Genç kadın şoku atlattıktan sonra 1,15 kilogram ağırlığındaki bebeğine Eric Jose adını koydu. Altı aylık doğan bebek yoğun bakıma alındı.
Anlamamış olabilir
Genç sporcunun antrenörü Horacio Reis, Benim için sürpriz oldu. Bir hafta önce bu kız Şilide yarışıyordu. Onun iri ve güçlü bir kız olduğunu düşündüm. Tek farkettiğim buydu diye şaşkınlığını dile getirdi. Pabletenin altı aylık hamile olduğunu hesaplayan doktorlar, antrenman ve rejimin kadın haltercilerin adet dönemlerini düzensizleştirebileceğini ve genç sporcunun hamile olduğunu anlayamamış olabileceğini kaydetti. Poblete 2008 Olimpiyat Oyunlarında 69-75 kilogram kategorisini 12. sırada bitirmişti.
selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum
Tatlım aşerticeksin şimdi bizleri , kocalarımızı kavun almaya seferber edecez akşam akşam :))
işleri arayıp bulsunlar biz o kadar cefa çekiyoruz lülülülülülü
ben de acaip iştahsızım ve 1-2 haftadır sabahları sürekli kusuyorum.artık evde yemek yapamaz oldum.bide canım sadece ekşi bişiler istiyor:)
Günaydın herkese, Bu sabah güne yine kahverengi akıntılar, karın ağrısı ve moral bozukluğu ile başladım. Bir tüp bebek profesöründen randevu istedim haber bekliyorum müsaitse bugün gidicem. Kendi doktorumu aramadım bile çünkü bekliycez demekden başka birşey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?