2010 Ağustos Anneleri

Çok teşekkürler arkadaşım , allah senin de yardımcın olsun. Kaç kilo aldın şimdiye kadar ? Genel olarak nasıl geçti hamileliğin ? Tecrübelerin ile bizleri neler bekliyor söyleyebilir misin genel olarak ?Doğumun da kolay geçsin inşallah. Bebişin şimdiden hayırlı olsun , vatana millete hayırlı bir evlat olsun . Sevgiler

Aman Allah'ım:1shok::1shok: kafamçokkarıştı

selam kızlar doğal olarak kıyafetlerimiz olmayacak çünkü içimizde her an büyüyen bi can var
ben çok iştahsızım sizde de var mı zorla birşeyler yiyorum

ben de acaip iştahsızım ve 1-2 haftadır sabahları sürekli kusuyorum.artık evde yemek yapamaz oldum.bide canım sadece ekşi bişiler istiyor:)

EBRU2205 o kasik agrisindan bende de oluyor..bugun keseyi gormek icin doktora gittik..cok sukur hersey yolunda..doktoruma o kasik agrisini sordum bende..cunku aniden kalktigimda sol tarafimdan muthis bi kasilma oluyor,rahmin biraz arkda olduu icin boyle oluyor dedi,tedigin olma bu da normaldir cocuk tutunmaya calisiyor dedi..doktora gittin mi?...ya bana bugun bir ayliksin dedi anlamadm ki saya saya mahvoldum yine tutturamadim,tahmini dogum tarihi 13 agustosmus.ayrica o halterci kadin nasil olur da hamile oldugunu anlamams yaa ben inanmiyorum buna,cunkuonlar bir etkinlige veya bu tur yarismalara diyeyim artik katilmadan once mecburi kan tahlilleri yapmiyorlar mi??...mantigim almiyo yani sositososito

Mahperver merhaba , geçen hafta gitmiştik biz doktora keseyi gördü 5 haftalık dedi. Kalp atışları için 26'sına kontrol randevusu aldık . Benim de hesaplar tutmuyor bakalım kalp atışını duyunca daha net bilgilendirir. Excell dosyası açtım herşeyi hesaplayıp duruyorum , yumurtlaması , birlikteliği , hangi gün doğacağı , burcu v.s. v.s. :)) Ben dr'a karnım ağrıyor hastalanacam gibi demiştim o da normal olur rahim büyüyor demişti. Şimdi sancı adet ağrıları gibi değil biraz fazla ayakta kalınca ya da ayağa kalktığımda oluyor ellerimle sanki karınımı taşıyormuşum gibi dolaşıyorum:)) Haltercinin olayı da çok ilginç konunun ana fikri yiyecek ekmeği varmış , ağır kaldırma diyorlar kadın hergün antremanlarda ağırlık kaldırıyor yarışmalara katılıyor yine birşey olmuyor bebeğe ... Sevgiler

ben de acaip iştahsızım ve 1-2 haftadır sabahları sürekli kusuyorum.artık evde yemek yapamaz oldum.bide canım sadece ekşi bişiler istiyor:)

canım ben de kusmamak için kendimi tutuyorum benim akşamları çok bulanıyo midem ve tuzlu birşeyler yemek istiyorum
Mide bulantısıı bastırmak için hep çubuk kraker önerirler ya onun acayip sütlü bi kokusu geliyo bana bu yüzden yemek istemiyorum

hepinize ii akşamlar nihayet eve geldim yazayım dedim. ama bugün doktorum beni uyardı. mümkün olduğunca bilgisayardan ve telefondan uzak dur dedi . bu bebeğin gelişiminde çok önemliymiş. aramızda pek ikiz yok ama birde bana dikiş atılacakmış 12. haftadan sonra düşüğü engellemek için. ayrıca bugün aşırı derecede mide yanmam başladı bulanılar zaten süperdi bide üstüne bu geldi şahne oldum mide bulantıları bebeğin gelişiminin güzel olduğunu gösteriyomuş.hayatımda bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum. tüm vücudum titriyodu. üstelik kalp atışları görmenin dışında duydumda. çok heycanlıydı çok allahım tüm isteuenlere bu duyguyu nasip etsin...

Son düzenleme:
iyi geceler...
ben de bugün test yaptım ve sanırım hamileyim ilginç bi duygu alışamadım henüz.. artık doktora gitmenin vakti geldi sanırım biraz tedirginim nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum . birçoğunuz gibi benim ilk olucak yine de tecrübelerinizden yararlanmak isterim..

Kızlar hepinize günaydın,

Biz bugün gayet iyiyiz, kaç gündür eşim eğitimdeydi annemde kalıyordum sanırım anne şevkati işe yaradı bulantım da yok. Kabızlık sorununu da dün yediğim milyonlarca kayısı bu sabah halletti :) Bugün iş yerimiz taşınıyor ama öğlene kadar yine bilgisayar başındayım. Şanslı anneler hala uyuyor musunuz? Doktor kontrolüne haftaya çarşamba gideceğim bakalım geçen sefer kalp atışını görmüştük ama dr. dinletmemişti işlallah haftaya duyacağım. Kalp atışlarını duyana kadar çok endişeliydim o yüzden endişeli olanlarınızı anlıyorum ama onu öyle görünce kıpır kıpır içim çok rahatladı(darısı göremeyen herkesin başına). Ben eminim melieğim Allah'a emanet ve eminim şuan çok sağlıklı içimde büyüyor. Sizinkiler de öyle iyi düşünün iyi olsun.

GÜNAYDIN BAYANLAR HADı KALKIN BEBEKLER ACIKTI

o halde o halterci kadinlar biyonik kadinlar zemuszemus neyse yaaa..ben 28nde tekrar doktora gidicem buarada cinsel yaklasimda yasak 20 gundur bu durum boyle,karardi sarardi esim duyunca ama yapicak bisey yok..dun dr tam bir ayliksin dedi (!)..cozemedim iste neyse agustos 13 tahminidogum tarihimmis...oooof ooof..hayirli olsun..gobisini iyi tut bende de ayni refleks var karnim cok buyukmus gibi tasiyorum onu guya ortada ne karin var ne gobek kaydirigubbakcemile2 ne diyeyim artik icguduseeeeeelll..
opuyorum seni...tahmini dogum tarihini yazasiiiin

Son düzenleme:
Bizim anneler sabah bulantısıyla haşır neşirler sanırım :=) Bu arada biz de eşimle yasaklıyız

Günaydın kızlaarr!
Yaa ben de yasakladım şu an cinselliği rafa kaldırdım ama eşim abartıyosun diyo sinir oluyo. Geçen sefer yaşadığım düşükten sonra şu an biraz pimpirikliyim ne de olsa (gerçi onun cinsellikle bir alakası yoktu bunu biliyorum ama yine de korkuyor insan işte). Yarın dr. da olucaz bu konu da açılacak büyük ihtialle... Geçen sefer dr. yasaklamamıştı ama bakalım bu sefer ne diyecek zemuszemus

Günaydın herkese, Bu sabah güne yine kahverengi akıntılar, karın ağrısı ve moral bozukluğu ile başladım. Bir tüp bebek profesöründen randevu istedim haber bekliyorum müsaitse bugün gidicem. Kendi doktorumu aramadım bile çünkü bekliycez demekden başka birşey demiyor.

canım geçmiş olsun umarım iyi haberlerle gelirsin.
progestan alıyor muydun sen?

Kızlar bizlere fikir olsun diye 2009 ağustos annelerine sordum neye aşerdiniz neye tiksindiniz,cinsiyeti ne diye onlar da sağolsunlar yazıyorlar hem bizlere cinsiyet tahminlerinde yardımcı olur bi bakın derim.

günaydın güzel anneer..nasılsınız bakalım
ben iyiyim sadece karnımın içi acıyo sanki kaslarım felan.
başka bişi yok bulantı felan yok şükür daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…