2010 Ağustos Anneleri

canım geçmiş olsun umarım iyi haberlerle gelirsin.
progestan alıyor muydun sen?

Canım 4.haftada benim 3 gün kahverengi akıntım ve sonrasında kan geldi benden. Doktorum bebek görünmediği için yapacak birşey yok bekliycez. eğer düşeceği varsa her halikarda düşer eğer için rahat edicekse vajinadan sıkılan bir jel veriyim dedi. Onu kullandım 1 hafta akıntılar geçmişti. Geçen cumartesi doktora gittim kese göründü, o zaman da o jelin hiçbir faydası yok dedi bende bıraktım. Doktorum bana progestan da vermedi. Bugün başka bir doktora gidicem randevuları doluydu haber bekliyorum ondan. Bakalım o ne diycek.

günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
biz dün doktora gittik çok şükür kesemizi gördük
ama malesef daha kalp atışlarını duyamadık doktorum 2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi
geç yumurtlama olmuş daha küçük dedi zaten karındanda göremedi
vajinal ultrasonla gördük
mercimek kadar miniğim

hayırlı olsun canım senınkı kac haftalık?

hadi bakalım bende cvs testi yaptırıcam onu atlatırsam kolay diye düşünüyorum bende 2 hafta beklicem, beklenen gün malesef çabuk gelmiyo :1no2:
ha diyeceksin ki daha 9 ay beklicez o zamana kadar nasıl geçecek bende bilmiyorum henüz delikafadulden

Belki progesteron değerin düşüktür ondan böyle oluyodur canım. Progesteron bebeğin rahimde kalmasını destekleyen düşüğü engelleyen bir hormon. Bana dr.um ilk progesteron tahlili yaptırmamı istemişti bu yüzden (bir önceki hamileliğimde kanamam olduğu için). Değerin düşükse progestan diye bir hap verir büyük ihtimalle, ya da bazen iğnesini de verebiliyorlar... Bir an önce dr.a görün ama erteleme sakın hallet bugün mutlaka. Moralini de yüksek tut hemencecik bişey olmaz bebişlerimiz sandığımızdan daha güçlüler yerimseniben

evet cnm beklemk gerçekten çok zormuş
hamile kalmak için 6 ay bekledim
ama bide kalp atışlarını duysam içim daha da bi rahatlıycak :asigim:
burda hep beraber 9 ayıda güzel bi şekide geçircez kaydirigubbakcemile5

günaydın ağustos 2010 annelerihihoyyyt nasılsınız bu sabah??? bebişimin kalp
atışını duymama 1 hafta kaldı allahın izniyle :ecrin_bebek:geçmiyooo ya bu günler

Merhaba canım, Benim işyerimden bir arkadaşıma da dikiş atmışlardı ve rapor vermişlerdi son aylarını hep yatarak geçirdi. Allaha şükür sağlıklı bir doğum yaptı hatta çocuğu şimdi ilkokul 6'ya gidiyor. Zor günlerdi ama hepsi geçiyor. Ben de dün ağlama krizine girdim şuan gözlerim davul gibi. Hamile olmayı biran istemiştim ve o bir anda hamile kaldım. Öğrendiğimden beri de şoktaydım dün internetten de doğum falan ile ilgili de videolar seyredince bir anda krize girdim. Eşim korkma yanındayım herkes doğuruyor , bak kardeşin 2 tane doğurdu korkacak birşey yok falan diyerek beni sakinleştirmeye çalıştı 2 saat bana sarıldı ben bir türlü toparlanamadım içim katıldı resmen. Ama şimdi iyi olmaya çalışıyorum . Sevgiler

banada 2 hafta sonra gel daha çok küçük görünmez dedi.
nası geçecek bilmiyorum

hallisnaaaa

listede ben yokum benide yazarmısın lütfeen.

YAŞ 28
KıLO 73
SAT 13/11/2009

Son düzenleme:
Ben dayanamadım kardeşlerime anneme , 2 de samimi kız arkadaşıma söyledim. Kayınvalidemler falan bilmiyor zaten çoğu insan şoka girecek. Çünkü bu çocuk konusunda devamlı istemediğimizi söylüyorduk. Bir deneyelim dedik , denedik olmadı diyecektik ama oldu. Şimdi mutluyuz ama tabi çok da endişeliyiz dediğim gibi hala de şoktayız. 26'sında bakalım kalp atışlarını bekliyoruz. 8 yıldır herkes baskı yapıyordu , her mevlutta her dualarda bize çocuk isteniyordu biz de başka şey isteyin diyip duruyorduk . Ama kısmetmiş. hayırlısını diliyorum. Sevgiler

dualar olmasa....
sevdiklerimizin duasıyla iyi şeylerle karşılaşalım inşallah hep

bende dayanamayıp annemlere kayınvalidemlere bi kaç arkadaşıma söyledi
hepsi çok şaşırdı çünkü onlara biz daha çocuk düşünmüyoruz diyoduk
ama 6 ay öncesinden başlamıştık çalışmalara kaydirigubbakcemile3

senin son sat tarihin ne zaman cnm kese içinmi 2 hafta sonra gitceksin
bende 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya ve tahillerimi yaptırmaya gidicem

sat 13 kasım ama beta hcg 223 çıktı yani yeni bi gebelikmiş.muhtemelen geç döllendi.
biz daha kese göreceğiz inşallah rabbim bu sevinci banada yaşatır.

sat 13 kasım ama beta hcg 223 çıktı yani yeni bi gebelikmiş.muhtemelen geç döllendi.
biz daha kese göreceğiz inşallah rabbim bu sevinci banada yaşatır.

benimde sat 6 kasım ama bende de geç yumurtlama olmuş
inşallah cnm sende bi an önce keseyi görürde rahatlarsın hem sen belki o zaman kalp atışlarınıda duyabilirsin

benimde sat 6 kasım ama bende de geç yumurtlama olmuş
inşallah cnm sende bi an önce keseyi görürde rahatlarsın hem sen belki o zaman kalp atışlarınıda duyabilirsin

inşallah meralcim inşallah.çünkü duymaz ve görmezsem inanamayacağım.hayal gibi yalan gibi geliyor bana.

en çok istediğim şey kalabalık içinde de olsa koşarak kollarını bana uzatan bi bebek , çocuk.kucağımdan inmeyen.hep koynumda olan.mis gibi.....

dorukk ikiz bekliyosun galiba.bende ikiz istiyorum çok.farklı bi belirtisi oluyormu ikiz bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…