canım geçmiş olsun umarım iyi haberlerle gelirsin.
progestan alıyor muydun sen?
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
biz dün doktora gittik çok şükür kesemizi gördük
ama malesef daha kalp atışlarını duyamadık doktorum 2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi
geç yumurtlama olmuş daha küçük dedi zaten karındanda göremedi
vajinal ultrasonla gördük
mercimek kadar miniğim
hayırlı olsun canım senınkı kac haftalık?
hadi bakalım bende cvs testi yaptırıcam onu atlatırsam kolay diye düşünüyorum bende 2 hafta beklicem, beklenen gün malesef çabuk gelmiyo :1no2:
sağol cnm benim internetten hesaplamamla bugün 6+0
ama geç yumurtlama olduğunu söyledi doktorum
bi kalp atışlarını duyalımda ona göre bakarız demişti doktor
bakalım iki hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Canım 4.haftada benim 3 gün kahverengi akıntım ve sonrasında kan geldi benden. Doktorum bebek görünmediği için yapacak birşey yok bekliycez. eğer düşeceği varsa her halikarda düşer eğer için rahat edicekse vajinadan sıkılan bir jel veriyim dedi. Onu kullandım 1 hafta akıntılar geçmişti. Geçen cumartesi doktora gittim kese göründü, o zaman da o jelin hiçbir faydası yok dedi bende bıraktım. Doktorum bana progestan da vermedi. Bugün başka bir doktora gidicem randevuları doluydu haber bekliyorum ondan. Bakalım o ne diycek.
hepinize ii akşamlar nihayet eve geldim yazayım dedim. ama bugün doktorum beni uyardı. mümkün olduğunca bilgisayardan ve telefondan uzak dur dedi . bu bebeğin gelişiminde çok önemliymiş. aramızda pek ikiz yok ama birde bana dikiş atılacakmış 12. haftadan sonra düşüğü engellemek için. ayrıca bugün aşırı derecede mide yanmam başladı bulanılar zaten süperdi bide üstüne bu geldi şahne oldummide bulantıları bebeğin gelişiminin güzel olduğunu gösteriyomuş.hayatımda bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum. tüm vücudum titriyodu. üstelik kalp atışları görmenin dışında duydumda. çok heycanlıydı çok allahım tüm isteuenlere bu duyguyu nasip etsin...
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
biz dün doktora gittik çok şükür kesemizi gördük
ama malesef daha kalp atışlarını duyamadık doktorum 2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi
geç yumurtlama olmuş daha küçük dedi zaten karındanda göremedi
vajinal ultrasonla gördük
mercimek kadar miniğim
banada 2 hafta sonra gel daha çok küçük görünmez dedi.
nası geçecek bilmiyorum
Ben dayanamadım kardeşlerime anneme , 2 de samimi kız arkadaşıma söyledim. Kayınvalidemler falan bilmiyor zaten çoğu insan şoka girecek. Çünkü bu çocuk konusunda devamlı istemediğimizi söylüyorduk. Bir deneyelim dedik , denedik olmadı diyecektik ama oldu. Şimdi mutluyuz ama tabi çok da endişeliyiz dediğim gibi hala de şoktayız. 26'sında bakalım kalp atışlarını bekliyoruz. 8 yıldır herkes baskı yapıyordu , her mevlutta her dualarda bize çocuk isteniyordu biz de başka şey isteyin diyip duruyorduk . Ama kısmetmiş. hayırlısını diliyorum. Sevgiler
senin son sat tarihin ne zaman cnm kese içinmi 2 hafta sonra gitceksin
bende 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya ve tahillerimi yaptırmaya gidicem
sat 13 kasım ama beta hcg 223 çıktı yani yeni bi gebelikmiş.muhtemelen geç döllendi.
biz daha kese göreceğiz inşallah rabbim bu sevinci banada yaşatır.
benimde sat 6 kasım ama bende de geç yumurtlama olmuş
inşallah cnm sende bi an önce keseyi görürde rahatlarsın hem sen belki o zaman kalp atışlarınıda duyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?