dorukk ikiz bekliyosun galiba.bende ikiz istiyorum çok.farklı bi belirtisi oluyormu ikiz bebeğin
kilolarla başı dertte olan başka varmı aramızda.ben bayramda çok hastaydım yattım hep kalktığımda annemin iyi beslemesi sonucu 4 kg almış olduğumu gördüm.
2sini verdim. 73üm şimdi 10 kg alsam 83 kamyon tekeri gibi
nasıl olcak yaaa.doktorundan beslenme önerisi lisste falan alan varmı
hepinize günaydın....... canım benim bebeklerim tüp bebek. belirti olarak sorarsan doktorumun söyeldiğine göre bulantılar iki katı oluyormuş hormon iki kat yükseliyor yani...
mide yanması çok fena... başkada bişiyimyok zaten... allahım gönlüne göre versin.ama doktorların önerisi tek gebelik sağlıklı diyolar. bakalım benimki sizinkilere göre çok daha fazla riskli.. allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah hepimizin bebeğini...
kilolarla başı dertte olan başka varmı aramızda.ben bayramda çok hastaydım yattım hep kalktığımda annemin iyi beslemesi sonucu 4 kg almış olduğumu gördüm.
2sini verdim. 73üm şimdi 10 kg alsam 83 kamyon tekeri gibi
nasıl olcak yaaa.doktorundan beslenme önerisi lisste falan alan varmı
Mahperver merhaba , geçen hafta gitmiştik biz doktora keseyi gördü 5 haftalık dedi. Kalp atışları için 26'sına kontrol randevusu aldık . Benim de hesaplar tutmuyor bakalım kalp atışını duyunca daha net bilgilendirir. Excell dosyası açtım herşeyi hesaplayıp duruyorum , yumurtlaması , birlikteliği , hangi gün doğacağı , burcu v.s. v.s. :)) Ben dr'a karnım ağrıyor hastalanacam gibi demiştim o da normal olur rahim büyüyor demişti. Şimdi sancı adet ağrıları gibi değil biraz fazla ayakta kalınca ya da ayağa kalktığımda oluyor ellerimle sanki karınımı taşıyormuşum gibi dolaşıyorum:)) Haltercinin olayı da çok ilginç konunun ana fikri yiyecek ekmeği varmış , ağır kaldırma diyorlar kadın hergün antremanlarda ağırlık kaldırıyor yarışmalara katılıyor yine birşey olmuyor bebeğe ... Sevgiler
iyi geceler...
ben de bugün test yaptım ve sanırım hamileyim ilginç bi duygu alışamadım henüz.. artık doktora gitmenin vakti geldi sanırım biraz tedirginim nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum . birçoğunuz gibi benim ilk olucak yine de tecrübelerinizden yararlanmak isterim..
Bizim anneler sabah bulantısıyla haşır neşirler sanırım :=) Bu arada biz de eşimle yasaklıyız
Canım 4.haftada benim 3 gün kahverengi akıntım ve sonrasında kan geldi benden. Doktorum bebek görünmediği için yapacak birşey yok bekliycez. eğer düşeceği varsa her halikarda düşer eğer için rahat edicekse vajinadan sıkılan bir jel veriyim dedi. Onu kullandım 1 hafta akıntılar geçmişti. Geçen cumartesi doktora gittim kese göründü, o zaman da o jelin hiçbir faydası yok dedi bende bıraktım. Doktorum bana progestan da vermedi. Bugün başka bir doktora gidicem randevuları doluydu haber bekliyorum ondan. Bakalım o ne diycek.
Merhaba canım, Benim işyerimden bir arkadaşıma da dikiş atmışlardı ve rapor vermişlerdi son aylarını hep yatarak geçirdi. Allaha şükür sağlıklı bir doğum yaptı hatta çocuğu şimdi ilkokul 6'ya gidiyor. Zor günlerdi ama hepsi geçiyor. Ben de dün ağlama krizine girdim şuan gözlerim davul gibi. Hamile olmayı biran istemiştim ve o bir anda hamile kaldım. Öğrendiğimden beri de şoktaydım dün internetten de doğum falan ile ilgili de videolar seyredince bir anda krize girdim. Eşim korkma yanındayım herkes doğuruyor , bak kardeşin 2 tane doğurdu korkacak birşey yok falan diyerek beni sakinleştirmeye çalıştı 2 saat bana sarıldı ben bir türlü toparlanamadım içim katıldı resmen. Ama şimdi iyi olmaya çalışıyorum . Sevgiler
ailelerinize söyleinizmi kızlar
Canım ama şimdilik bir sıkıltın yok değil mi? Bebişler iyi di mi? Doktor ne dedi kalp atışı vs.
evet canım çok şükür dün duydum bebişlerim kalp atışlarını pıt pıt öle güzeldiki haytatta yaşadıüım en güzel duyguydu...rabbim cümlemize nasip etsin... şimdiklik bi sıkıntı yok ama 12. haftadan sonra rahme dikiş atılcakmış düşük önlemek için allah esirgesin önlemalmak amaçlı diyor doktorum... bende ne gerekiyorsa yapmaya hazırım zaten...
Günaydın hanımlar, güzel anne adayları!!
Bende doktordan geliyorum, minik in kesesini gördüm, elhamdülillah:Saruboceq::Saruboceq:
Tam 5 haftalık. 2 hafta sonrasına randevu verdi, inşallah kalp atışlarınıda görmek nasip olur:Saruboceq:
merhabalar 2010 ağustos anneleri.....
yazılarınızı okuyunca duygulandım birden..... geçen sene bizde bebeklerimizin keselerini kalp atışlarını görmek için ne kadar heyecanlanmıştık her dr. a gidişimizde milim milim büyüdüklerini görmek daha sonra cm ve kilolara dönüşmesi harika bi duyguydu..... zamanın tadını çıkartın hiçbirşeyi sıkıntı yapmayın.... daha doğum yapalı 5 ay olmama rağmen bazen hamile birini görünce heyecanlıyorum her dönemin ayrı bi güzelliği var.... şükürler olsun şuan kızım kollarımda ama hamileliğinde yeri apayrı içinizde kıpırtılarını hissetmek o aradaki bağ anlatılamaz.....
sanırım bazı arkadaşların kahverengi lekeleri geliyor... endişelenmeyin.... bu lekelenmeleri bende yaşadım... sanırım 5. yada 6. haftada başlamıştı ve nerdeyse 3. aya kadar devam etmişti.... alışmıştım artık.... progestan kullanıyordum sadece başkada yapacak birşey yoktu... benimki dengesiz sürüyordu lekelenmeler birkaç gün gelmiyordu sonra yine geliyordu.... tam seviniyordum bi ohhh çekiyordum artık gelmiyor diye ertesi gün bakıyordum gelmiş..... geçen sene yılbaşını unutamıyorum ogün hiç lekelenmem gelmemişti artık gece 12 olmasına sayılı saatler var lavaboya girdiğimde yine görmüştüm o lekeleri çok üzülmüştüm ama şükürler olsun bu sene yılbaşında kızım kollarımda... darısı inşallah sizlerin başına evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucaklarınıza alacaksınız....
bir konuda endişelendiğniizde yada bir konuda merak ettiğiniz birşey olursa her zaman yardımcı olabilirim.....bu günlerin tadını çıkartın doya doya......
benim son sat 4 kasımdı varmı acaba aranızda satı 4 kasım olan:)))))
gözünaydın cnm bende dün gördüm keseti ve banada iki hafta sonra gel dedi
kalp atışları için hayırlısı ile inş. kalp atışlarınıda duyarızda tam bi rahatlarız artık kaydirigubbakcemile5
günaydın herkese.
ersasu çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber bu dönemi güzelce geçiririz.
sat 16 aralık
yaş 25
kilo 50
bu arada şu an bile bilgisayaın başındayken kocaman bi karnım olduğunu büyüdüğünü hissediyorum halbuki bişey yok belirginleşmesi 4-5. ayda olucakmış. vay halime diyorum.. psikolojikmi ya da böyle hissetmem normalmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?