benim normalde göbeğim yoktu şimid çıktı. zaten aldığım lastik belli pantolonları giyiyorum.
ama çok yiyemiyorum yesem daha da büyücek inşallah bebeğim büyümüştür yaa ben korkmaya başladım kıslar yaa... inşallah bebeğim gelişmiştir yarın pıtpıt duyarım kuzumun kalp atışını inşallahhmafoldumben
rapor verdi zaten çıkıcam işleri az yoluna sokup, 2 gun yazdı pazartesi 5gun daha yazıcam dedı, haftasonu etkılemesın dıye heralde tum yazmadı, 10gun sonrada ultrason ıcın tekrar gel dedı
cnm neden böyle düşünüyosun gelişmiştir tabi gör bak yarın kalp atışlarınıda duyucaksın
bu arada kızlar ceviz yiyomusuz ceviz bebek gelişiminde önemli
kızlar ben kaçtım fazla bakamıyorum pcye bugün eve gidip adam akıllı yemek yemem lazım. kendinize iyi bakın hep güzel şeylerden konuşun nolur üzmeyin bebişleri. öptük sizi:))
valla benim yiyebildiğim tek şey kuru ekmek. beslenemiyorum ki canım yaa korkuyorum. bir de bende sürekli sarı akıntı oluyo bazen peynirimsi beyaz oluyo doktora sorayım köt birşey mi acaba sizde de oluyo mu?:çok üzgünüm:
:gitme:kızlar((((((((( doktordan geliyorum akşam kanamam vardı sabah doktora gittim hemen, düşük tehlikem varmış.iğne verdi onu oldum geldim, rapor da verdi ama mecbur işyerine geldim acil yapmam gereken bikaç iş vardı onları yapıp gidicem, ağır taşıma bol dinlen dedi, bebğimin kalp atışlarını da gördüm, Allahım ağlamaktan gözlerim şişti, kalbi atıyordu gördüm ya, kesenin gelişimi sıkıntılıymış, rahime tam tutunamamış
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20100828/k/b973/preg.png
buyur canım sana yaptım
Kızlar iyi günlerrr...
benim normalde göbeğim yoktu şimid çıktı. zaten aldığım lastik belli pantolonları giyiyorum.
ama çok yiyemiyorum yesem daha da büyücek inşallah bebeğim büyümüştür yaa ben korkmaya başladım kıslar yaa... inşallah bebeğim gelişmiştir yarın pıtpıt duyarım kuzumun kalp atışını inşallahhmafoldumben
Teşekkür ederim anneciklerr.Hep yatıyorum.Bu gün akşam doktor gelicek evde muayene edicek.korkuyorum arabaya falan bineye bakalım ne olucak.Gece wc kalkmıştım yine çokaz pembe akıntım geldi sabah da kahve rengi.şimdi de bir şey yok.Bilmiyorum benim bebişler benimle dalga geçiyor galiba..
kızlar ben kaçtım fazla bakamıyorum pcye bugün eve gidip adam akıllı yemek yemem lazım. kendinize iyi bakın hep güzel şeylerden konuşun nolur üzmeyin bebişleri. öptük sizi:))
Sen yemek yiyemiyorsun ki göbeğin çıksın, ama bebeği merak etme o alacağını senden şaşır şakır çekiyordur. Dr'a şu kusmalarını sor da bir ilaç verir zararsızları var. Zaten yakında bulantılar geçecek, kilo almaya başlayacaksındır da ... Ben şimdiden 3 kg aldım kusma falan yok löp löp götürüyorum maşallah.
valla benim yiyebildiğim tek şey kuru ekmek. beslenemiyorum ki canım yaa korkuyorum. bir de bende sürekli sarı akıntı oluyo bazen peynirimsi beyaz oluyo doktora sorayım köt birşey mi acaba sizde de oluyo mu?:çok üzgünüm:
nekadar net çıkmış görüntün.benimki ekranda netti ama kağıtta minnacık belli olmuyor
Bu ne kadarlık bir görüntü ? Büyük bir ihtimalle şimdi baksak bizim bebeğe böyle gözükür. Çünkü ben şubatı'ın ilk cumartesisi gideceğim dr geldiğimde kolları bacağı v.s. çıkmış olacağını söyledi.
Günaydın kızlar... Nasılsınız, iyisiniz inşallah... Eneee benim bebeşim de böyle koca kafaydı. Progesteron kullanan arkadaşlara bir şey soracaktım, sizin de başınız dönüyor mu ilaçtan sonra? Şimdi felaket dönüyor başım...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?