2010 Ağustos Anneleri

cnm neden böyle düşünüyosun gelişmiştir tabi gör bak yarın kalp atışlarınıda duyucaksın
bu arada kızlar ceviz yiyomusuz ceviz bebek gelişiminde önemli

rapor verdi zaten çıkıcam işleri az yoluna sokup, 2 gun yazdı pazartesi 5gun daha yazıcam dedı, haftasonu etkılemesın dıye heralde tum yazmadı, 10gun sonrada ultrason ıcın tekrar gel dedı

inşallah iyi haberlerini alırız tatlım üzülme.:1hug:

kızlar ben kaçtım fazla bakamıyorum pcye bugün eve gidip adam akıllı yemek yemem lazım. kendinize iyi bakın hep güzel şeylerden konuşun nolur üzmeyin bebişleri. öptük sizi:))

cnm neden böyle düşünüyosun gelişmiştir tabi gör bak yarın kalp atışlarınıda duyucaksın
bu arada kızlar ceviz yiyomusuz ceviz bebek gelişiminde önemli

valla benim yiyebildiğim tek şey kuru ekmek. beslenemiyorum ki canım yaa korkuyorum. bir de bende sürekli sarı akıntı oluyo bazen peynirimsi beyaz oluyo doktora sorayım köt birşey mi acaba sizde de oluyo mu?:çok üzgünüm:

Sen yemek yiyemiyorsun ki göbeğin çıksın, ama bebeği merak etme o alacağını senden şaşır şakır çekiyordur. Dr'a şu kusmalarını sor da bir ilaç verir zararsızları var. Zaten yakında bulantılar geçecek, kilo almaya başlayacaksındır da ... Ben şimdiden 3 kg aldım kusma falan yok löp löp götürüyorum maşallah.

canımcım Allah yardımcın olsun
inşallah iğnelerin ilaçların faydası olur
üzme kendini çok ağlama dualarımız seninle

sağol canım
ama yumurta ve civciv yapmasaydın keşkem:kedi::kedi:

korkma canım
yarın göreceksin sende kalp atışını inşallah

canım inşallah bi sıkıntı yoktur sende de
bu 3 ay böle geçecekmiş hepimiz için
1,5 ayımız kaldı
sıkalım dişimizikaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçtım fazla bakamıyorum pcye bugün eve gidip adam akıllı yemek yemem lazım. kendinize iyi bakın hep güzel şeylerden konuşun nolur üzmeyin bebişleri. öptük sizi:))

kendine iyi bak canım
iyi dinlenmeler
görüşürüz

maşallah canım inşallah da olmaz. bende yemek kilo almak istiyoruminşallah o günleri görürüm

sarı akıntıyı normal olarak görüyolar zaten hamilelikte bu akıntı dahada fazlalaşırmış
ama kahverengi akıntıyı önemseyin diyolar
sen yinede yarın doktoruna sorarsın cnm

kıslar siz 7.ayda bu şekilde mi gördünüz bebişleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar karnınız sertleştimi benim karnımın alt kısmı baya sertleşti.ve elimi hafif bastırıyorum göz seyirmesi gibi bişey hissediyorum bunu hisseden varmı hiç belki bir damarın atışıdır belkide bebiş diyorum...Bebiş olması zor demiiizemuszemus

merhaba kızlaar.sıkıntılı arkadaşlara acil şifa diliyorum.stres yapmayın ne olur.hayırlı düşünelim iyi olsun.bebeklerimizi sağlıkla kucaklayacağız inşallah.

benim bulantılarım ahenkle dans ediyo adeta. midemi ordan alıp diğer tarafa çarpıyo sanki :):)

Günaydın kızlar... Nasılsınız, iyisiniz inşallah... Eneee benim bebeşim de böyle koca kafaydı. Progesteron kullanan arkadaşlara bir şey soracaktım, sizin de başınız dönüyor mu ilaçtan sonra? Şimdi felaket dönüyor başım...
:bbo:

Bu ne kadarlık bir görüntü ? Büyük bir ihtimalle şimdi baksak bizim bebeğe böyle gözükür. Çünkü ben şubatı'ın ilk cumartesisi gideceğim dr geldiğimde kolları bacağı v.s. çıkmış olacağını söyledi.

nekadar net çıkmış görüntün.benimki ekranda netti ama kağıtta minnacık belli olmuyor

cnm bu benim bebiş dğeil nette gördüm. bu şekilde mi görünüyor diye merak ettim de. inşallah benim bebişimde bu kadar b
yümüştür yaaaa:sm_confused:

cnm bu normal seyirde 7 haftalık

günaydın cnmm,

çok şükür rabbimize iyi diyelim iyi olalım inşallah.... sen nasılsın?:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…