2010 Ağustos Anneleri

bugün abuk subuk bi kahvaltı yaptım bide kahve içtim deli gibi kendimi hiç iyi hissetmiyorum öğleden sonra yatıcam sanırım evde izin alabilirsem

kızlar 3. aydan sonra sol tarafa dönük yatmak gerekiyormuş. Bu konuda bilginiz varmı?

:gitme:kızlar((((((((( doktordan geliyorum akşam kanamam vardı sabah doktora gittim hemen, düşük tehlikem varmış.iğne verdi onu oldum geldim, rapor da verdi ama mecbur işyerine geldim acil yapmam gereken bikaç iş vardı onları yapıp gidicem, ağır taşıma bol dinlen dedi, bebğimin kalp atışlarını da gördüm, Allahım ağlamaktan gözlerim şişti, kalbi atıyordu gördüm ya, kesenin gelişimi sıkıntılıymış, rahime tam tutunamamış

bugün abuk subuk bi kahvaltı yaptım bide kahve içtim deli gibi kendimi hiç iyi hissetmiyorum öğleden sonra yatıcam sanırım evde izin alabilirsem

canım kahve içme sakın çünkü kafein direk bebeğe gidiyormuş. ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içmiyorum.

cnm sakın moralini bozma ve hep iyi düşün cnm
eve gidince de bol bol dinlen hiç iş yapmadan yat
dün aynısı banada oldu banada ilça verdi cnm

Geçmiş olsun canım, hemen işlerini bitir de evet git allah yardımcın olsun, Kalbi atıyormuş belki o iğneyle tutunur, kendini üzme. Dualarımız seninle, öptüm

benimde önceden göbeğim vardı şimdi daha da çıktı :CüvCüv:

Walla benim de zaten göbeğim vardı şimdi içi doldu sepsert resmen 5 aylık gibi göbişim var :)) İç çamaşırları sıkmaya başladı , XL giyiyorum bol bol rahat rahat :))

canım hiç üzülme benimde vardı hem baya kanamam vardı. 3 hafta falan sürdü benimde doktorum düşük tehlikes var dedi rapor verdi. sonra ilaç ve vajinal jel verdi. Allaha şükür 1 haftadır hiçbirşey yok. Allah herşeyin hayırlısının versin canm.

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun. üzülme iyi olacak annesine sıkı sıkı tutunacak inşallahh. sen hiç üzme kendini canım. iş yerinde de çok hareket etme canım. dikkat et kendine rapor alsaydın keşke. ben yarın gideceğim rapor almayı düşünüyorum 3. aya kadar.

merhaba canım nasılsın? nasıl bebişlerimiz annesi? iyilerdir inşallahzemuszemus

canım üzme kendini moralini yüksek tut ve bol bol yat dinlen bırak işleri ayakta kalma sadece wc için ayağa kalka yatabildiğin kadar yat ihmal etme

benim normalde göbeğim yoktu şimid çıktı. zaten aldığım lastik belli pantolonları giyiyorum.
ama çok yiyemiyorum yesem daha da büyücek inşallah bebeğim büyümüştür yaa ben korkmaya başladım kıslar yaa... inşallah bebeğim gelişmiştir yarın pıtpıt duyarım kuzumun kalp atışını inşallahhmafoldumben

Teşekkür ederim anneciklerr.Hep yatıyorum.Bu gün akşam doktor gelicek evde muayene edicek.korkuyorum arabaya falan bineye bakalım ne olucak.Gece wc kalkmıştım yine çokaz pembe akıntım geldi sabah da kahve rengi.şimdi de bir şey yok.Bilmiyorum benim bebişler benimle dalga geçiyor galiba ..

rapor verdi zaten çıkıcam işleri az yoluna sokup, 2 gun yazdı pazartesi 5gun daha yazıcam dedı, haftasonu etkılemesın dıye heralde tum yazmadı, 10gun sonrada ultrason ıcın tekrar gel dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…