2010 Ağustos Anneleri

günaydın cnm benimde bu sabah 2 . günüm bende de biraz baş dönmesi yapıyo ve uyku yapıyo bu hap bende
zaten yan etkilerinde de yazıyo bunlar

günaydın cnm benimde bu sabah 2 . günüm bende de biraz baş dönmesi yapıyo ve uyku yapıyo bu hap bende

Bayanlar ve bebişleri günaydın,

O dediğiniz ilaç ne için?Bana neden doktor vermedi? Bu arada ben çok acıktım ya daha yemeğe 20 dk. var. Siz nasılsınız görüşmeyeli

Ben de 2 gündür maşallah deliksiz uyuyorum, önceleri söylemiştim sabaha kadar bir sağa bir sola dönüp duruyordum, çok susuyordum su içince de tuvalete gitmem gerekiyordu ama fazla değil 1 kere falan. Öğleden sonra da uykum geliyor içim geçiyor.

Ay kıyamam ben ona, canım işlerini bitir eve git bol bol dinlen ve lütfen olumlu düşün eğer sağlıklı bir bebişse ki inşallah öyledir mutlaka kalıcaktır seninle canım benimmm

kızlar bende 2 hafta progestan kullandım. sonra doktorum vajinal jel verdi onda hiç bir sorun olmuyor. bence daha iyi hiçbir yan etkisi yok daha iyi geldi bana

günaydın cnmm,

çok şükür rabbimize iyi diyelim iyi olalım inşallah.... sen nasılsın?:icecream:

Nasıl olayım şekerim ya... Bulantılarım azaldı, hatta bitti de denebilir... Sürekli aç dolaşıyorum. Ye ye bitmiyor, karadelik var sanki midemde... Bir de klasik müzik iyi gelirmiş bebeğe, maria callas ile anderea bocelli dinliyorum o yüzden... Yeni similer gelmiş süper olmuş... boshayallersmilebayanssulusmileolumunekankayizsmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileeyvahedigeldismile

Benim saçlarımda mısır püskülü durumu oldu, eskiden hemen şekil alırdı fakat hamile olduğumdan beri zor şekil alıyor ve hemen formu bozuluyor. Vitaminleri emiyor herhalde. Şampuanı değiştirdim biraz parlamaya başladı ama eskisi gibi değil.

O dediğiniz ilaç ne için?Bana neden doktor vermedi? Bu arada ben çok acıktım ya daha yemeğe 20 dk. var. Siz nasılsınız görüşmeyeli

cnm bu ilaç düşük önleyici bi ilaç bend edüşük tehlikesi var diye verdi doktorum

BENıM VÜCUDUM YAĞLANDI SAÇLARIM 3.GÜNDE VICIK YAĞ OLUYOR.hiç bu yaşıma kadar yaşamadığım bişeydi.yer yer sivilcelerim var.ve tüylerim koyulaşıp kalınlaştı sanki.2.hafta çıkıyorlar hemen yaa.başa çıkamayacağım gibi geliyor.

evet cnm klasik müzik ii geliyor süper de uyutuyor ben akşamları da müzik dinleyerek uyuyorum süper oluyooo.
ayy keşke benim de bulantılarım bitse ne güzel olur yaa yemek yemek istiyorum allahım 1 haftadır açım yaa açımmmmmmmmm:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben

cnm bu ilaç düşük önleyici bi ilaç bend edüşük tehlikesi var diye verdi doktorum

Canım Allah korusun.

Neden düşük tehlikesi oluyor peki kanamadan dolayı mı yani belirtileri neler.
Bu arada mim canım sen git dinlen ya hiç bir şey bebeğinden daha değerli olamaz ama içini ferah tut o tutunur sana hem de öyle tutunur ki doğururken canın çıkar :smiley-cool:

Bu arada kızlar benim de tırnaklarım deli gibi uzamaya başladı cadı gibi oldular 1 haftada. Fırsat da olmadı kesmeye(malum eve gider gitmez uyuyorum) Siz de durum ne artık 1 şey olur diye maniküre de gitmiyorum üfff. Çok kötü bu akşam kesin kesmem lazım ama annemlere gidicez bari ben sabah kesiyim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kahverengi akıntı vardı dünde biraz kanamam oldu belim ve kasıklarım çok ağırmaya başalyınca hemen doktoruma gittim
o da bana ilaç verdi ve dinlenmem gerketiğini söyledi

6. haftada ben de bir şey yiyemiyordum, sürekli bulantım vardı. Düzeliyor sonra, karadelik gibi, elektrik süpürgesi gibi ne görürsen yiyesin geliyor. Dün canım sarma istedi, k.validemle babaannem yazık 1 tencere sarma yaptılar benim için. Bir de ilaçtan mütevellit başım dönmese daha iyi olacak
boshayallersmile

bende kahverengi akıntı vardı dünde biraz kanamam oldu belim ve kasıklarım çok ağırmaya başalyınca hemen doktoruma gittim
o da bana ilaç verdi ve dinlenmem gerketiğini söyledi

Zaten çoğu bayanda olurmuş böyle kahverengi akıntı filan. Sen doktorun dediklerini yap ama gönlünü de ferah tut canım, onlar hep en kötü durumu söylüyorlar. Bebişler çok iyi bence siz yatın biz çalışalım(Sanırım benim bebiş mecbur uslu duruyor herhalde bende evde otursam o da nazlanırdı, yavrıum ne yapsın annesi bütün gün koşturuyor)vereliniortak

canım bende yaklaşık 15gündür progestan kullanıyorum benımde başımı dönüyo ama meralinde dedıgı gıbı sersemlık hıssı baş dönmesi yapıyomuş
:CüvCüv:

günaydın serdemcim hoşgeldin nasılsın

bende deliksiz uyuyordum ama bu aralar kaçtı çünkü sürekli wc için kalkıyorum :kedi:

merhaba efsanur
amin canım inşallah sağlıkla kucaklarız hepimizde bebişlerimizi:ecrin_bebek:

günaydın canım
ben bugün iyiyim bebeğimin kalp atışlarını görünce çok mutlu oldum
sen nasılsın

Düşük tehlikesi sadece kanamayla olmuyor arkadaşlar, aklınızda bulunsun. Sebebi belli olmayan ağrılar da düşüğe yol açabilir. Çünkü kendimden biliyorum sarsılınca o akşam, 2 gün karnımın sağ tarafı ağrıdı. 3. gün acilde düşebilir dediler. Ama o güne kadar bütün hamilelik belirtilerim kayboldu; bulantım kesildi, göğüslerimin ağrısı da geçti, çok korktum. Progesteron kullanıyorum, başım fırıldak gibi dönüyor dönmesine fakat bebeğim yaşıyor ya varsın başım dönsün hiç sorun değil. Bir de bu ilaç çarpıntı da yapıyor anlamadım gitti.
O yüzden tavsiyem şiddetli ağrı olursa da doktorunuza başvurun, ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…