çok teşekkür ederim serdemcim
ama ne yapayım öyle hissediyorum, benden önde gibi , bakıyorum yerinde ama:)
herkes bana kilo al al diyodu artık istedikleri olucak
sen de muhasebeciymişsin ben 3 ay önce bıraktım işi şu ana evdeyim bakalım bu durumları atlatalım tekrar düşünücem
Selam arkadaşlar; günaydın... Bir şey dikkatimi çekti sormak istiyorum; doktorlarınız sizi 6 haftalıkken nasıl kalp atışlarını dinlemek için ultrasona sokuyor? Benim doktorum 8 haftadan önce duyamayız dedi de...kafamçokkarıştı
Benimkine sadece baktık canım aklbini dinlemedik ama attığını gördük. 8. haftada yani haftaya çarşamba gideceğim dinleyeceğiz
Allah analı babalı büyütsün bebişini, darısı başımıza işallah. İnsan sabırsızlanıyor ama bence haklısın bu anların da güzelliği var:) Ama en azından bir kımıldasa da onu iyice hissetsem:1hug:
Günaydın kızlaarr!
Yaa ben de yasakladım şu an cinselliği rafa kaldırdım ama eşim abartıyosun diyo sinir oluyo. Geçen sefer yaşadığım düşükten sonra şu an biraz pimpirikliyim ne de olsa (gerçi onun cinsellikle bir alakası yoktu bunu biliyorum ama yine de korkuyor insan işte). Yarın dr. da olucaz bu konu da açılacak büyük ihtialle... Geçen sefer dr. yasaklamamıştı ama bakalım bu sefer ne diyecek zemuszemus
az önce kuzenimle konuştum 4 aylık hamile kafamı klozetten çıkaramıyorum abla dedi.çok fazla bulantı kusması varmı. kusup turşu yiyorum üstüne diyor.allahım bizimde kimyamız böyle değişecekmi acaba?
Herkesin sabah bulanır midesi benim gece iki gecedir gidip kusuyorum sonrada bi güzel tıkınıyorum herşey bebeğim için
ben maltofer kullanıyodum devam et dedi dr.
siz folik asit oılarak bişi verdimi.ne kullanıyodunuz daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?