2010 Ağustos Anneleri

Ben şimdilik işe devam ediyorum hatta şuan bile işteyim. Allah izin verdikçe çalışacağım, çıksam mı diyodum ama bebiş haberinden sonra çıkmam. Ne kazansak ona gidicek nasıl olsa. Herşeyin en iyisi bebişimin olsun ben akşamları bile çalışırım ne yapayım...Şimdi rapor bile almak istemiyuorum son güne kadar çalışayım ki Allah izin verip doüunca onla daha çok zaman geçireyim. Sen de doğumdan sonra devam edersin canım istersen. ne de olsa bizim meslekte ara versen de çok bir şey olmaz...kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaşlar; günaydın... Bir şey dikkatimi çekti sormak istiyorum; doktorlarınız sizi 6 haftalıkken nasıl kalp atışlarını dinlemek için ultrasona sokuyor? Benim doktorum 8 haftadan önce duyamayız dedi de...kafamçokkarıştı

Benimkine sadece baktık canım aklbini dinlemedik ama attığını gördük. 8. haftada yani haftaya çarşamba gideceğim dinleyeceğiz

çelik198408 eneee hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün... Allah bize de sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin canım...
zemuszemus

Kızlar öğlen arasına çıkıyorum, çok acıktık biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri. Öğleden sonra fırsat olursa yazarım(burası toz toprak saat 15:00'de ofis taşınacak ben hamileyim diye kimse bana bir şey demiyor)

canım inşallah o günleride göreceksiniz taman çok çabuk geçiyor bazen geriye doğru bakıyorumda ne çabuk geçti o 9 ay inanasım gelmiyor sanki dana dün gibi.....

ilk başlar hareketlerini anlayamıyorsun bile böyle pıtpıt birşey oluyor kalp atışı gibi sanki kasığında birşey seyriyor gibi oluyor... büyüdükçe o hareketler güçleniyor.... o günler gelecek geçecek bile hiç anlamayacaksınız evlatarınız kucağınıza alınca unutacaksınız herşeyi.....

ben bi dış gebelik geçirdim, rahim filmi çekindi, her ay yumurta kontrolleri ki yumurtam olmuyordu her ay düzensizdi yumurtlamam her ay umut sonra adet olunca hüsran... soğan suları, incir suları, çörekotu, bal , tarçın vs.... onca çabe sarfettim onca uğraştım bekledim şuan düşünüyorumda hiçbirşey yaşamamış gibiyim bu süreçlerin hiçbirini hatırlamıyorum.... kızımdan öncesi yok gibi......

herşeyin evlatlarınız ve sizin için güzel olması dileğiyle.... kendinize iyi bakın.....

çelik tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun maşallah. darısı bizlere.
ama fön çekebilmişsin ya o arada denecek söz yok, benim elim ayağıma dolaşır sanırım,işte o 20 dk beni korkutoyo Allah yardım edecektir eminim bi de dikiş vs. yapmak zorundalar mı o işi?

serdem cim evet çalışıyorsan iyi yapıyorsun hem aklın dağılıyodur. ben de devam etmek isterdim ama benimki baya stresliydi. Çok bunalmıştım ondan ayrıldım ha bi de hamile kaldım çocuğa bile zarara verirdi Allah korusun.
kolay gelsin size o zaman

yaa doktora gidenlere soruyorum nezamana kadar ilişki yasak.her hamileye ilk haftalar yasakmı.çyoksa durumuna göremi yasak koyuyor doktor.

kayahanın ninni diye bi parçası var ya hamile olduğumu öğrendiğimden beri dilimde.işyerinde bile...anlayacaklar diye korkuyorum.....

uykudan uyanmış
gülermiş bakarmış
annesi onu çok severmiş öpermiş

annesi onu çok
babası onu çok
herkesler onu çok severmiş severmiş........

hayırlı cumalar kızlar
Ya ben doktora özellikle cinsel yasak var mı diye sordum yok normal devam edebilirsiniz dedi.Ama içgüdüsel mi bilmiyorum biz çok fazla yaklaşmıyoruz haftada bi anca onda da eşim tedirgin oluyo yaklaşmak istemiyo Bebeği korumak için daha dikkatli oluyoruz
Sizde kendinizi kasmayın herşey onlar için

az önce kuzenimle konuştum 4 aylık hamile kafamı klozetten çıkaramıyorum abla dedi.çok fazla bulantı kusması varmı. kusup turşu yiyorum üstüne diyor.allahım bizimde kimyamız böyle değişecekmi acaba?

Herkesin sabah bulanır midesi benim gece iki gecedir gidip kusuyorum sonrada bi güzel tıkınıyorum herşey bebeğim için

kişiye göre değişiyo herhalde canım ya ben 7+1 haftalık hamileyim ama hiç bulantım rahat geçiriyorum inşallah öyle devem eder:icecream:

ben maltofer kullanıyodum devam et dedi dr.
siz folik asit oılarak bişi verdimi.ne kullanıyodunuz daha önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…