bakalım tahlillerden sonra kan yapıcı bişeyler falan da verir gibime geliyor bende demir eksikliği anemisi vardı o nedenle maltofer vermişti dr.hem folik asit hem demir içeriyor
Kızlar öğlen arasına çıkıyorum, çok acıktık biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri. Öğleden sonra fırsat olursa yazarım(burası toz toprak saat 15:00'de ofis taşınacak ben hamileyim diye kimse bana bir şey demiyor)
öğle yemeğimizi yedik.
çorba 1 parça tavuk 2 kaşık pilav ve bol salata
slm tatlı anneler Allah sizede yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin benim oğlum efelerin efesi bugün 1 yaşına giriyor Paşam hep çok güzel duygular yaşattı bana bu günde ap ayrı içim kıpır kıpır Allah sizede yardım etsin doğumdan falan hiç korkmayın tadını çıkartın her şeyiyle bi lutuftu oğlum
Selam arkadaşlar; günaydın... Bir şey dikkatimi çekti sormak istiyorum; doktorlarınız sizi 6 haftalıkken nasıl kalp atışlarını dinlemek için ultrasona sokuyor? Benim doktorum 8 haftadan önce duyamayız dedi de...kafamçokkarıştı
Kızlar öğlen arasına çıkıyorum, çok acıktık biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri. Öğleden sonra fırsat olursa yazarım(burası toz toprak saat 15:00'de ofis taşınacak ben hamileyim diye kimse bana bir şey demiyor)
yaa doktora gidenlere soruyorum nezamana kadar ilişki yasak.her hamileye ilk haftalar yasakmı.çyoksa durumuna göremi yasak koyuyor doktor.
Duyduklarıma göre folibiol veriyormuş doktorların çoğu... Benimki bana FoliC plus verdi...:bbo:
bakalım tahlillerden sonra kan yapıcı bişeyler falan da verir gibime geliyor bende demir eksikliği anemisi vardı o nedenle maltofer vermişti dr.hem folik asit hem demir içeriyor
Biz de yedik çorba musakka pilav yoğurt mücver:) daha ne yiyim çatlıycam:roflol:
bende hamile olduğumu öğrendim gün bıraktım sigarayı
ama canım benim bişey yemek istemiyo bende ters etki yaptı galiba uyku desen o da yok
en çokta uyuyamadığıma kızıyorumklava:
Aslında çıksam bende çıkarım ama işyerinin sahibi tanıdık, girip çıkma saatlerim sorun olmuyor. Ama tabii en önemlisi de herkesin dediğine göre paramız bize çok yetse de bebek olunca onun masrafları çok olup sıkıntı yaşanabiliyormuş. Şimdi biz ne bulsak yer içeriz ama bebek olunca öyle değil. Bir de ben çok takıntılı bir insanım heryerden de giydiremem kuzumu herşeyi iyi olsun di mi ama? Yine Allah yokluğunu aratmasın işimin. O bebeğin masrafını karşılar eşimin çalıştığı da evin.
Günaydın hanımlar, güzel anne adayları!!
Bende doktordan geliyorum, minik in kesesini gördüm, elhamdülillah:Saruboceq::Saruboceq:
Tam 5 haftalık. 2 hafta sonrasına randevu verdi, inşallah kalp atışlarınıda görmek nasip olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?