2010 Ağustos Anneleri

bakalım tahlillerden sonra kan yapıcı bişeyler falan da verir gibime geliyor bende demir eksikliği anemisi vardı o nedenle maltofer vermişti dr.hem folik asit hem demir içeriyor

bakalım tahlillerden sonra kan yapıcı bişeyler falan da verir gibime geliyor bende demir eksikliği anemisi vardı o nedenle maltofer vermişti dr.hem folik asit hem demir içeriyor

Evet ben de kan tahlillerinde anemi çıktı... Ama benimki ırsi olsa gerek, annemde de vardı çünkü. 4. aydan itibaren başlayacaklardı yanlış hatırlamıyorsam. Bakalım bana ne ilaç verecekler. Hap yutamıyorum normalde, inş. küçük bir şeydir... delikafadulden

Çelik hayırlı olsun hayatım bebeğin , hamileliğin boyunca da anladığım kadarıyla rahat bir hamilelik geçirmişsindir ağrı eşiğin çok yüksek olduğundan. Dr. çatlamıştır sezeryan yapıp daha çok para alma hevesleri gursağında kaldı herhalde. Saçlarına fön çekmen koparttı beni süpersin. Ben şimden doğumu düşünüp ne yapacam diye ağlama krizlerine giriyorum. Sünneti de iyi yapmışsınız. Bir göbeğe bir pipiye pomat sürüyordu ikisi birden iyileşiyor arkadaşımm da öyle yaptırdı. Pipişi düğme gibi oluyor namussuz kaç kere yüzümüze işedi :)) Herkese sevgiler

Aman canım dikkat et kendine klasörler çok ağır oluyor ben de çalışırken kaç kere ofis taşınmıştı bir de bütün kolilerimizi kendimiz hazırlamıştık bilgisayarları bile biz kolilemiş, kolileri etiketleyip bırakmıştık. Sonra açması v.s. çok yorucu oluyor dikkat et canım . Fazla tozda tenefüs etmemeye çalış benim toza alerjim var deli gibi kaşınmaya hapşurmaya başlıyorum. Ben de şubat'a kadar yabancı bir firmada finans şefi olarak 12 senedir çalışıyordum. Ama uygulamalar , stres v.s. hem fiziksel hem de ruhen beni yoruyordu . İşten ayrılabilme lüksüm olduğu için allaha şükrediyorum. Ayrıldığımdan beri bütün dengelerim yerine geldi. Adetim düzene girdi , mental dengelerim düzeldi. Ve şimdi de bebeğim geliyor, çalışırken çok zorlanırdım diye düşünüyorum. Ben çalışmadan duramam diyen kadınlardan zaten değildim şimdi arabam olduğu halde bile zorunlu olmadan evden dışarı bile çıkmak istemiyorum. Zaten bebeği de biraz onun için istedim hazır evde oturuyorum bari bir yavrumuz olsun diye. Sevgiler

Aslında çıksam bende çıkarım ama işyerinin sahibi tanıdık, girip çıkma saatlerim sorun olmuyor. Ama tabii en önemlisi de herkesin dediğine göre paramız bize çok yetse de bebek olunca onun masrafları çok olup sıkıntı yaşanabiliyormuş. Şimdi biz ne bulsak yer içeriz ama bebek olunca öyle değil. Bir de ben çok takıntılı bir insanım heryerden de giydiremem kuzumu herşeyi iyi olsun di mi ama? Yine Allah yokluğunu aratmasın işimin. O bebeğin masrafını karşılar eşimin çalıştığı da evin.

oooo hanımlar öğlen yemeklerini bile yemişler
ben daha yemedim ve canım da istemiyo ama mecburen azda olsa bende yesem iyi olcak sanırım

Ya nasıl canınız yemek istemiyor ben tekrar acıkıcam birazdan ya sigarayı bıraktım diye ya da benim bebek şimdiden aç

bende hamile olduğumu öğrendim gün bıraktım sigarayı
ama canım benim bişey yemek istemiyo bende ters etki yaptı galiba uyku desen o da yok
en çokta uyuyamadığıma kızıyorum klava:

Merhaba Çelik, maşallah ne güzel bir doğum olmuş, darısıda başımıza olsun:Saruboceq: Saçlarına fön bile çekmişsin, süpersin yaaa:lepi:

Bence garanti olsun diye 8.hafta demiştir.

Yeni ofisiniz hayırlı olsun, aman dikkat et kendine serdemm..

yaa doktora gidenlere soruyorum nezamana kadar ilişki yasak.her hamileye ilk haftalar yasakmı.çyoksa durumuna göremi yasak koyuyor doktor.

Bana iki hafta yasak koydu. 7.haftada gittiğimde birşey dermi bilmiyorum.

Duyduklarıma göre folibiol veriyormuş doktorların çoğu... Benimki bana FoliC plus verdi...:bbo:

Bende kendim folic plus almıştım, doktor güzel ona devam et dedi.

Sizin tahlilleri ne zaman istediler? Benimki ben şimdi tahlil istemiyorum iki hafta sonra isteyeceğim dedi.

Biz de yedik çorba musakka pilav yoğurt mücver:) daha ne yiyim çatlıycam:roflol:

Ohhh yarasın güzel anneler, bebişleriniz büyüsün kocaman olsunlar:Saruboceq:a.s.

bende öğle yemeğimi yedim sadece çorba yiyebildem yiyecemde olmuyo işte anca onu kaldırdı mide

bende hamile olduğumu öğrendim gün bıraktım sigarayı
ama canım benim bişey yemek istemiyo bende ters etki yaptı galiba uyku desen o da yok
en çokta uyuyamadığıma kızıyorum klava:

Valla canım ben de çok uyuduğuma kızıyorum 19:30'da evde oluyorum en geç 21:00 de yatıyorum. 9-10 saat uyur oldum delireceğim. Ye iç yat başka bir şey yok herhalde en çok ben kilo alacağım-tatlicadiarzu-

İşyerinde rahat olduğun için çok sevindim . Benimki çok stresliydi kendi durumumu anlattım yanlış anlamamışsındır umarım. Evet doğrusun gördüğüm kadarıyla çocuk büyütmek çok masraflı meşaketli bir durum allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkları iyi olsun, inşallah alışveriş yapma zamanlarımız gelsin de güzel güzel ciciler alalım bebeklerimize. Kolaylıklar diliyorum , Sevgiler

ben dün sabah gittim dr.bebek var ama ultrasonda göremeyşz 2 hafta sonra gel bu arada da bu tahlilleri yaptır dedi.

tsh
glukoz
hbsag
ft3
ft4
tam kan
torch ıg G-M

diye tahliller

Haydi gözün aydın arkadaşım , mutlu haberini aldık sevindim. İnşallah canım kalp atışlarını da görürüz hepimiz. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…