benden daha doktorum tahlil istemedi
kalp atışlarını duyalım ondan sonra dedi
benden daha doktorum tahlil istemedi
kalp atışlarını duyalım ondan sonra dedi
Haydi gözün aydın arkadaşım , mutlu haberini aldık sevindim. ınşallah canım kalp atışlarını da görürüz hepimiz. Sevgiler
kızamıkçık aşısı olmuşmuydunuz kızlar siz
kızlr birde günde 2 tane kafeinli içecek serbest 1 çay 1 kahve gibi yani
bunun dışında ne içicez bia ya
bnitki çaylarıda sakıncalı özellikle adaçayı
su süt taze sıkılmış meyve suyumu içicez.
hazırlarda da şeker var biçoğu gerçek değil.
%100ler belki
ben de ağustos annesimiyim acaba 2 gün gecti 2 gün üst üste test yaptım belirgin silik cizgi.bana yardım edermisiniz cok yeniyim ben
ben de ağustos annesimiyim acaba 2 gün gecti 2 gün üst üste test yaptım belirgin silik cizgi.bana yardım edermisiniz cok yeniyim ben
Ben meyveleri alıyorum makinede sıkıp içiyorum hem tadı daha çok hoşuma gidiyor hem de sağlıklı oluyor. Yarın alışveriş günümüz evdeki bütün stoklar bitti gibi :)) Pazarlar çok hoşuma gidiyor taze sebze meyveye bayılıyorum dolaşmaya eşim de taşımacı ve ödemeci :)) Sevgiler
ayyy cok heyecanlandım ben hala inanamadıgım icin annem falan hamilesin dedikce yok canım diyorum.doktorum da yok ki ya ankarada bir doktor bulamadım henüz.yani hamilemiyim hepinizi öpüp kucaklıyorum öyleyse tek tek
ayyy cok heyecanlandım ben hala inanamadıgım icin annem falan hamilesin dedikce yok canım diyorum.doktorum da yok ki ya ankarada bir doktor bulamadım henüz.yani hamilemiyim hepinizi öpüp kucaklıyorum öyleyse tek tek
folik asit 2 haftadır kullanıyordum zaten.ya süpersiniz ya.o zaman yarın kan tahlili yaptırayım ben poliklinikte.inananıyorum.annemi olcam bennnnnnnn Rabbim nasip ederse.ankarada olan varmı bi doktor adı söyleseniz bana.evet silik ama belirgindi cizgi of cok heyecanlandım ya:kedi:
ya ne kadar yardımcı oluyosun Allah razı olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?