2010 Ağustos Anneleri

er geç yapılacaktır bu tahliller belki benim gittiğim dr 2 haftalık arada yaptırayım diye demiştir.

kızlr birde günde 2 tane kafeinli içecek serbest 1 çay 1 kahve gibi yani
bunun dışında ne içicez bia ya
bnitki çaylarıda sakıncalı özellikle adaçayı
su süt taze sıkılmış meyve suyumu içicez.
hazırlarda da şeker var biçoğu gerçek değil.
%100ler belki

benden daha doktorum tahlil istemedi
kalp atışlarını duyalım ondan sonra dedi

Aynen benden de istemedi, kalp atışlarından sonra dedi.

Haydi gözün aydın arkadaşım , mutlu haberini aldık sevindim. ınşallah canım kalp atışlarını da görürüz hepimiz. Sevgiler

Ebrucum, çok teşekkür ederim. ınşallah onuda duyar rahatlarız hepimiz!

kızamıkçık aşısı olmuşmuydunuz kızlar siz

Ben öyle bir aşı olduğumu hatırlamıyorum?

Efsanur, sakın %100 bile olsa hazır meyva suyu almayın. Hepsinin içinde bozulmamasını sağlamak için sodyum yani tuz var. Ve tansiyonunuzu yükseltebilir. En güzel meyveyi yemek, hem posasıda çok faydalı. Birde bol bol su içmek. Ben çok açık çay içiyorum sabahları, her gün iki bardak light süt ve su içiyorum.

Selam kızlaarr!

Ben de yedim öğle yemeğimi: mercimek çorba, dana haşlama, bulgur pilavı, salata, yoğurt.
(off amma çok yemişim yazınca farkettim kaydirigubbakcemile3 )

Çelik fön çekme-çektirme olayı benim de hep kafamda var şimdiden ama doğumda bozulmuyo mu o fön :)) Valla ciddiyim hep bunu düşünüyorum o terli dağınık halimle mi çekilcem bebişle ilk fotoğrafımı diye dertliyim şimdiden :sm_confused:

ben de ağustos annesimiyim acaba 2 gün gecti 2 gün üst üste test yaptım belirgin silik cizgi.bana yardım edermisiniz cok yeniyim ben

Ben meyveleri alıyorum makinede sıkıp içiyorum hem tadı daha çok hoşuma gidiyor hem de sağlıklı oluyor. Yarın alışveriş günümüz evdeki bütün stoklar bitti gibi :)) Pazarlar çok hoşuma gidiyor taze sebze meyveye bayılıyorum dolaşmaya eşim de taşımacı ve ödemeci :)) Sevgiler

ben de ağustos annesimiyim acaba 2 gün gecti 2 gün üst üste test yaptım belirgin silik cizgi.bana yardım edermisiniz cok yeniyim ben

Testin üzerinde silik bile olsa hamilesiniz diyor , tebrik ediyorum canım. Gittiğin bir dr var ise randevu al istersen ama daha da çok yeni 2 gün geçmiş kesesi görülmeyebilir belki diye düşünüyorum. Tebrikler tekrar - Sevgiler

aynen ben de... havuç elma portakal ve 1 dilim kabuklu limon harika bir karışım oluyor tavsiye ederim cokacimcoook

ayyy cok heyecanlandım ben hala inanamadıgım icin annem falan hamilesin dedikce yok canım diyorum.doktorum da yok ki ya ankarada bir doktor bulamadım henüz.yani hamilemiyim hepinizi öpüp kucaklıyorum öyleyse tek tek

ayyy cok heyecanlandım ben hala inanamadıgım icin annem falan hamilesin dedikce yok canım diyorum.doktorum da yok ki ya ankarada bir doktor bulamadım henüz.yani hamilemiyim hepinizi öpüp kucaklıyorum öyleyse tek tek

evet silikte olsa varsa çizgi hamilesin canım tebrikler.çok yeni ise dr göremez.bir hastaneye yada anne çocuk sağlığı merkezine gidebilirsin.muhtemelen kan tahlili yapacaklardır

Eveeeeet, hayırlı olsun :) Bende silik çizgi ile öğrenmiştimkaydirigubbakcemile5. Doktor için acele etme, bi kan testi yaptır, sonra kan testini 2 gün sonra tekrarla yükselmesi lazım. 5. haftada gidersin doktora, zaten öncesinde bişey gözükmüyor. Bide folik asit tablet başla :)

Çok teşekkürler canım biz de seni kucaklayıp öpüyoruz. Arkadaşımın dediği gibi folik asit içmeye başla. Ben 400 mg bilmiyorum marka veremiyoruz galiba ama S ile başlayan bir besin desteği firmasınınkini dr tavsiye etti. Onu alıyorum hergin 1 tane. Yemene içmene dikkat sigara falan varsa bırakman gerekiyor , konservelerden uzak dur , hergün 100 gr protein (taze balık (ton balığını tavsiye etmiyor ), et , tavuk , baklagiller) , taze sebze meyve almaya , 2 bardak süt içmeye başla. Ankara'da bulunan anne adayları ya da diğer forumlarda ankarada anne olan arkadaşlar belki bir dr önerebilir. Hoşgeldin tebrikler - Sevgiler

Son düzenleme:
folik asit 2 haftadır kullanıyordum zaten.ya süpersiniz ya.o zaman yarın kan tahlili yaptırayım ben poliklinikte.inananıyorum.annemi olcam bennnnnnnn Rabbim nasip ederse.ankarada olan varmı bi doktor adı söyleseniz bana.evet silik ama belirgindi cizgi of cok heyecanlandım ya:kedi:

ınan ben halen şoktayım hatta öğrendiğimden beri çok sıkmışım herhalde kendimi dün akşam bir boşalma yaşadım halen kafam yerinde değil. Böyle bir bölüm buldum bir bak istersen. Bir mesaj yazarsan belki cevap verirler. en son 11'inde mesaj yazılmış ama belki bakıyorlardır arada. Sevgiler

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/274451-ankarali-anne-adaylari-paylasalim-4.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…