Annem kız kardeşim ile bana hamileyken öğürürken büyükbabam üst kattan duyup kız geliyor diyormuş. Ne zaman oluyordu diyorum ne bileyim hamile olduğumu miğde bulantısı ile anlıyordum diyor. Kaç haftalık falan tam o zamanlar bilmiyorlar tabi. Erkek kardeşimde çok rahatmış birşey anlamamış fazla. Kız arkadaşım da hamileyken hiç bulantı yaşamamış erkek doğurdu. Çin takvimine baktınız mı ne gösteriyor ? Benim kız gösteriyor. Ama hiç bulantım da yok ... Eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ama Bakalım ne kadar tutacak :)) Sevgiler
Günaydın hanımlar, güzel anne adayları!!
Bende doktordan geliyorum, minik in kesesini gördüm, elhamdülillah:Saruboceq::Saruboceq:
Tam 5 haftalık. 2 hafta sonrasına randevu verdi, inşallah kalp atışlarınıda görmek nasip olur:Saruboceq:
benim de sat 17 kasım cok mu erken ögrendim ben :) ne zaman doğum olur acaba
Hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için yaşasın Ağustos anne adaylarııı
Merhaba ersasu beni hatırladın mı SAT larımız arasında 1 gün vardı benimki 12 kasım :)
Çok sevindim keseyi de görmüşsünüz :) demek kalp atışları 2 hafta sonraymış...
beni deha ultrasona çağırmadı bugün beta hcg ve tiroid hormon testleri yaptırdım birazdan sonuçlar belli olur bakalım... inşallah pazartesiye çağırır ultrason için bende meraktan ölüyorum....
benim de sat 17 kasım cok mu erken ögrendim ben :) ne zaman doğum olur acaba
SLM BENDE HAYIRLISIYLA ALLAH NASİP EDERSE 10 AĞUSTOSTA DOĞUM YAPICAM BEBEĞİM DÜNYAYA GELECEK İNŞ...opuyorumnanaktan
herkeze selam kızlar aylardır beklıyorum nıhayet hamıleyım,,6, hafta 3 gun ıkı tane kesem var kalp atısları ıcın haftaya randevumuz var,,eger ıkızlerımız saglıkla dunyaya gelırde yasarlarsa uc tane cocugum olcak 20 aylık da bı kızım var,, allah hepımıze saglıklı hamılelık gecırmeyı ve bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?