2010 Ağustos Anneleri

dayanışma için burdayız arkadaşım elbette yardımcı olacağız.herkesin bildiği yada bilmediği konular var paylaşıp öğreniyoruz.rabbim kucaklamak ta nasip etsin resimlerimizi koyalım bebişlerin hemen geçsin 9 ay

Kızlar geçen gün nette dolaşırken ilginç bir bilgiye rastladım hcg yapıldığı zamanın değrelerine göre ortalamanın üstündeyse cinsiyet çok büyük ihtimalle kız oluyormuş duymuş muydunuz?

Ortalama değerler de şunlarmış:

At 14 DPO, the average HCG level is 48 mIU/ml, with a typical range of 17-119 mIU/ml.
* At 15 DPO, the average HCG level is 59 mIU/ml, with a typical range of 17-147 mIU/ml.
* At 16 DPO, the average HCG level is 95 mIU/ml, with a typical range of 33-223 mIU/ml.
* At 17 DPO, the average HCG level is 132 mIU/ml, with a typical range of 17-429 mIU/ml.
* At 18 DPO, the average HCG level is 292 mIU/ml, with a typical range of 70-758 mIU/ml.
* At 19 DPO, the average HCG level is 303 mIU/ml, with a typical range of 111-514 mIU/ml.
* At 20 DPO, the average HCG level is 522 mIU/ml, with a typical range of 135-1690 mIU/ml.
* At 21 DPO, the average HCG level is 1061 mIU/ml, with a typical range of 324-4130 mIU/ml.
* At 22 DPO, the average HCG level is 1287 mIU/ml, with a typical range of 185-3279 mIU/ml.
* At 23 DPO, the average HCG level is 2034 mIU/ml, with a typical range of 506-4660 mIU/ml.
* At 24 DPO, the average HCG level is 2637 mIU/ml, with a typical range of 540-10,000 mIU/ml.

DPO dediği days past ovulation; yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı

benim yumurtlama 26 kasımdı eminim, daha erken olması mümkün deil yoksa bebiş olmazdı kaydirigubbakcemile3
bu durumda 12 aralıkta yaptığım test 16 DPO oluyor benimki 442ydi buna göre benimki kız olyor hadi bakalım :ecrin_bebek:

Annem kız kardeşim ile bana hamileyken öğürürken büyükbabam üst kattan duyup kız geliyor diyormuş. Ne zaman oluyordu diyorum ne bileyim hamile olduğumu miğde bulantısı ile anlıyordum diyor. Kaç haftalık falan tam o zamanlar bilmiyorlar tabi. Erkek kardeşimde çok rahatmış birşey anlamamış fazla. Kız arkadaşım da hamileyken hiç bulantı yaşamamış erkek doğurdu. Çin takvimine baktınız mı ne gösteriyor ? Benim kız gösteriyor. Ama hiç bulantım da yok ... Eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ama Bakalım ne kadar tutacak :)) Sevgiler

evet demekki hcgnin cinsiyetle bir ilişkisi var gerçekten eskiler de öyle dediğine göre... bana çin takvimi erkek diyor gerçi... bulantım da yok şimdilik ama bulantı için erken sayılmaz mı daha? yani ben 5. haftadayım henüz 7-8de başlıyormuş galiba bulantı

benim de 14 Agustos' ta geliyormuş.şu anda 6. haftamızdayız.

Betama göre benimde kız olması gerekiyor 16. günümde 573 çıkmıştı. Daha dün başladı iğrenmelerim ekmek, peynir , salata dışında herşey kokuyor yemek adına birşey canım istemiyor. Bugün dr. randevümüz var babamızı bekliyoruz, minik kelebeğin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz Allahım bir terslik çıkmasın ne olur. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı hamilelikler diliyorum hoşgeldiniz.

Merhaba ersasu beni hatırladın mı SAT larımız arasında 1 gün vardı benimki 12 kasım :)
Çok sevindim keseyi de görmüşsünüz :) demek kalp atışları 2 hafta sonraymış...
beni deha ultrasona çağırmadı bugün beta hcg ve tiroid hormon testleri yaptırdım birazdan sonuçlar belli olur bakalım... inşallah pazartesiye çağırır ultrason için bende meraktan ölüyorum....

Hallisna arkadaşımız sağolsun liste yapıyor bilgilerinizi (SAT , kilo , yaş vs. bakınız 1.sayfa :)) özelden kendisine mesaj atarsanız sizleri de listeye ekleyecektir. Sanırım 37 kişi olduk :))

benim de sat 17 kasım cok mu erken ögrendim ben :) ne zaman doğum olur acaba

4 hafta 3 günlük hamileymişsin . 24 ağustosta kısmetse doğum diyor internetteki gebelik programı. Ama belli olmuyor kalp atışları duyulduktan sonra belli oluyor benim SAT 27 ekim ama benim mercimek 5 haftalık . Senin bebek BAŞAK burcuna girdi . Çok güzel uyumlu , derslerinde başarılı , mülayim bir burç . Hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
SLM BENDE HAYIRLISIYLA ALLAH NASİP EDERSE 10 AĞUSTOSTA DOĞUM YAPICAM BEBEĞİM DÜNYAYA GELECEK İNŞ...opuyorumnanaktan

herkeze selam kızlar aylardır beklıyorum nıhayet hamıleyım,,6, hafta 3 gun ıkı tane kesem var kalp atısları ıcın haftaya randevumuz var,,eger ıkızlerımız saglıkla dunyaya gelırde yasarlarsa uc tane cocugum olcak 20 aylık da bı kızım var,, allah hepımıze saglıklı hamılelık gecırmeyı ve bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için yaşasın Ağustos anne adaylarııı

Süpersiniz kızlar:lepi:, inşallah son güne kadar böyle dayanışma içinde gider ve bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız!:Saruboceq:

Cinsiyetler bile tahmin edilmeye başlanmış kaydirigubbakcemile3

Hatırlamaz olurmuyum arkadaşım tabi ki hatırladım, çok şükür gördüm bugün minik imi:) İnşallah p.tesi günüde sende güzel haberle gelirsin:Saruboceq:

benim de sat 17 kasım cok mu erken ögrendim ben :) ne zaman doğum olur acaba

Ben 3 hafta 5 günlükken rüyamda görüp test yapmıştımkaydirigubbakcemile3

SLM BENDE HAYIRLISIYLA ALLAH NASİP EDERSE 10 AĞUSTOSTA DOĞUM YAPICAM BEBEĞİM DÜNYAYA GELECEK İNŞ...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin zahide, hayırlı olsun bebişin!

NPSL sende hoşgeldin, hayırlı olsun. Birde Doruk rumuzlu arkadaşımız var ikiz bekleyen:lepi: Maşallah 3 çocuk olacak ne kadar güzel:asigim:

Gitgide çoğalıyoruz arkadaşlar Maşallah!

Hoşgeldiniz arkadaşlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ben de size sağlıklı kolay hamilelikler ve sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

Dr. saçlarını boyama yok dedi bu konuyu konuşmuşmuyduk ? Hamileler Saç da kestirmiyorlar bildiğim kadarıyla ömrü kısalır diye ne kadar doğru bilmiyorum geleneksel bir inanış. Güzel kırmızı bir taç ile artık kamufle ederiz dipleri. Benim saçlarım Gölgeli kestane ama kendi saçlarım koyu kestane dibi çıkınca çok belli olmuyor ama bir iki tane beyazım var bir de boya akıyor rengi açılıyor diye boyatıyordum. Sütümü içtim , eskiden vitamin v.s. alınmadığından annemler her hamilelikde 1 diş gider derlerdi. Bebek alacağını alıyor ama biz onları yerine koymalıyız ki biz de sağlıklı olabilelim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…