herkeze selam kızlar aylardır beklıyorum nıhayet hamıleyım,,6, hafta 3 gun ıkı tane kesem var kalp atısları ıcın haftaya randevumuz var,,eger ıkızlerımız saglıkla dunyaya gelırde yasarlarsa uc tane cocugum olcak 20 aylık da bı kızım var,, allah hepımıze saglıklı hamılelık gecırmeyı ve bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
Canım, panik yapacak birşey yok seninle bebişlerimiz aynı. Ben de doktora gittim bana bak kalbi atıyor dedi ve ben de gördüm yanıp sönen ışık gibi pıtpıt atıyordu. 5,05 mm'ydi. Tahlil yaptırdım aynen 2 tüp kan ve idrar sonuçları da henüz almadım. Kalbini dinletmedi çünkü bebeğe şimdi zarar verir o alet 2 hafta sonra gel dedi. ben haftaya perşembe gideceğim sonuçlara da o zaman bakıp değerlendirecek. Yani senle herşeyimiz aynı korkacak bir şey yok. Bebişler çok iyi olacaklar
çok sevindim allah kucağına almak nasip etsin.benimde hayalim ikiz bebek ama henüz kese görmediğimiz için birşey diyemeyeceğim
Bu cin takvimi ile ilgili biraz bilgi verinarkadaslar cok merak ettim dogrusu gamyoncuiremsu
herkeze selam kızlar aylardır beklıyorum nıhayet hamıleyım,,6, hafta 3 gun ıkı tane kesem var kalp atısları ıcın haftaya randevumuz var,,eger ıkızlerımız saglıkla dunyaya gelırde yasarlarsa uc tane cocugum olcak 20 aylık da bı kızım var,, allah hepımıze saglıklı hamılelık gecırmeyı ve bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
google'dan çin takvimi diye arattır bir tablo çıkıyor , hamile kaldığın ay ile yaşının kesiştiği kutuda kız veya erkek yazıyor. Bakalım kimlerinki tutacak.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
Rus cinsiyet takviminde de erkek çıktı . Çinlilere göre de kızım olacak. Türk anamın da içine erkek doğuyor hatta bir de ikiz erkek diye de takılıyor. 1 haftadan fazla dursa yanımda gam yemem :)) Sevgiler
Bana da bekarken bir falcı bakla falı bakmıştı. Eşin karadenizli uzun boylu kumral , hem müdür hem asker allah allah demişti nasılsa. 2 tane oğlun olacak , prensesler gibi yaşayacaksın etrafında pervane gibi dolaşacak eşin v.s. demişti. Dediği gibi oldu ne tesadüfse eşim Karadenizli , uzun boylu kumral , emekli subay ve şimdi de yabancı bir ilaç şirketinde müdür ve dediği gibi beni prenses gibi tutuyor . Buraya kadar kehaneti tuttu , bundan sonrasını da kısmetse bekleyip göreceğiz. Çok enteresan değil mi? Fala inanma falsız da kalma derler... Sevgiler
Herkese merhaba, ben de 2010 Ağustos anne adaylarına kıl payı yetiştim sanırım. SAT 18 Kasım, Tahmini doğum 25 Ağustos. Henüz hamileyim demek için bile erken gibi ama Beta HCG 250:)
Herkese merhaba, ben de 2010 Ağustos anne adaylarına kıl payı yetiştim sanırım. SAT 18 Kasım, Tahmini doğum 25 Ağustos. Henüz hamileyim demek için bile erken gibi ama Beta HCG 250:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?