2010 Ağustos Anneleri

ben çıkıyorum kızlar yemek hazırlıycam
yarın görüşürüz kendinize ii bakın bebeişlerede opuyorumnanaktan

bende çıkıyoprum iyi akşamlar.akşam yemeğe davetliyiz harika bi sofra olacak:)çokta açım :)
öpüldünüz

Hoşgeldin arkadaşım , dualarımız seninle hayırlı olsun su gibi hamilelikler diliyorum. Eveet bu sefer 41'i tamamladık sanırım. Tekrar 41 kere maşallah 1. sayfadaki listeye baktınız mı ben ilk gördüğümde özellikle alttaki cümle beni ağlatmıştı. Yeni arkadaşlarımız hallisna arkadaşıma bilgilerinizi gönderirseniz sizleri de ekleyecektir. Sevgiler

Tabloya eklenmek üzere hemen msg atalım o zaman... ilk sayfaya baktım ama altta yazan cümleyi hatırlamıyorum..
Şımdi bakacam..

teşekkürler.
özel mesaj gönderemiyorum. bu sebepten genele yazdım. hamile olduğumu öğrendiğimde yani 5 sene bekledikten sonra ilk sözüm Allahım bütün isteyenlere nasip et oldu. ben bu bebek için çok bekledim korkuyorum sanki sevinsem gidecek gibi geliyor. ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALIP KOKLAMAYI NASİP ETSİN

bende çıkıyoprum iyi akşamlar.akşam yemeğe davetliyiz harika bi sofra olacak:)çokta açım :)
öpüldünüz

Afiyet şeker olsun, bende mutfaktaydım yemek yapıyordum. Efsanur bizim seninle SAT larımız aynıymış kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun. Allah ayırmasın, sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallaahhh. Tüm dualarına gönülden amiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Film seyretmeyi sever misiniz ? Biz çok severiz. Haftasonu için eğer seyretmediyseniz 2 tane film tavsiye ediyorum. 1 film. Marley & me 2.film Four christmases (bilgisayarı tv'ye bağlayıp internetten de izleyebilirsiniz) Bizim çok hoşumuza gitti umarım sizlerin de hoşuna gider. Buraya yazmak, okumak, paylaşmak çok hoşuma gidiyor sigarayı da aklımdan çıkarmama yardımcı oluyor aynı zamanda.umarım fazla meşgul etmiyorumdur. Sevgiler

ben de sigara içiyordum ama hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. şuan 7 haftalık hamileyim ve sigaradan tiksiniyorum kokusu midemi bulandırıyor umarım sen de tiksinirsin.

canım geçmiş olsun.. tekrarı olmasın inş..
ama doktorun yanlış düşünüyor sanki.. benimde var lekelenmelerim,kapsül kullanıyorum.. ve öncesinde düşük hikayem var..
tehlike durumlarında verilen ilk progestan hap daha ciddi durumda jel yada kapsül.. daha da ileri boyutta iğnesini veriyorlar canım.. ve düşüğün olmaması için oldukça faydalı nihayetinde progesteron hormonu bu..
bununla birlikte istirahat ve bol su içmeyi öneriyorlar.. ALLAH.a emanetsiniz canım.. iyi düşün iyi olsun inş..
benimki tüpbebek ve tüpbebek merkezine gitme fikrin de çok mantıklı.. onların sürekli ilgilendikleri durum olduğundan daha açıklayıcı-faydalı bilgiler alıyorsun.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

Bende bazen çok giriyorum, fazlamı her lafa yetişiyorum diyorum ama ne yapayım, Akşama kadar tek başıma burada zaman güzel geçiyor. Çok hoşuma gidiyor. Birde kimseyle paylaşmadım hamişliği, burda sizlerle konuşmak güzel geliyo:lepi:

Saol tavsiyeler için. Bakayım bi netten. Bende film izlemeyi severim, kehanet diye bir film izledim bugün. Fena değildi, izlenebilir.

Arkadaşlar ben çok hastayım yaa..tüm grip belirtileri var..ama normal grip belirtileri. ki inşallah domuz gribi değildir. ılaç da kullanamıyorum, ne yapmalıyım sizce, bi fikriniz var mı? En fazla parol ağrı kesici içebiliyorum ve o da tedavi edici değil zaten. Bitki çaylarından da çekiniyorum bazı bitkilerin gebelikte kullanılmaması gerekiyormuş. Onlar hakkında geniş bilgiye de sahip değilim. mafoldumben

Bol bol C vitamini için taze portakal , mandalina v.s. sıkıp içersen C vitamini hastalıkla savaşmakta yardımcı olur. Doktorun ile istersen bir görüş belki efervesan C tablet belki önerebilir. Bitki çayları özellikle de adaçayı çok tehlikeli , maydonoz suyu bile düşüğe neden olabiliyormuş.

Dengeli beslenin ,bol miktarda sıvı gıda alın.Portakal,limon ve greyfurt suyunu taze sıkılmış olarak karıştırarak için.Nar suyu da iyi gelmektedir.

ü Doktorunuzun tavsiye etmediği bitkisel çayları ve doğal ilaçları kesinlikle kullanmayın.

ü İstirahat edin ve dinlenin.Odanızı günde en az 2 kez havalandırın.

ü Burnunuz tıkalı ise yeterince oksijen almak için ( bebeğinize gereklidir) deniz suyu spreyleri kullanarak burnunuzu açın.

ü Geceleri yatarken rahat nefes almanız için yüksek yastık kullanın.Odayı nemlendirin,en basiti odaya 1 kap su koyun.

ü Gebelik öncesi kullandığınız tüm soğuk algınlığı ilaçlarını unutun.Hiçbirini kullanamazsınız.Ateşinizi düşürmek için sadece parasetamol içeren ateş düşürücüleri kullanabilirsiniz. C vitamini desteği için aldığınız ilaçları sadece doktorunuzun tavsiye ettiği miktar ve sıklıkla alın.

ü Gebelik sırasında korunmak için grip aşısı yaptıramazsınız, sakıncaları olabilir.

ü Ateşiniz çok yükselirse,boğaz ağrısı öksürük,balgam çıkarma gibi şikayetler de eklenirse hemen doktorunuzu bilgilendirin.Daha ciddi bir enfeksiyona dönüşme ihtimali olduğu için muhtemelen size uygun bir antibiyotik tedavisi başlanacaktır.

Çok geçmiş olsun canım , Sevgiler

canım ağrı kesicilerden sadece(çok gerekmedikçe) minoset(plus olmayan) içilebiliyor bildğim kadarıyla..
suyu kaynat,kaynamaya yakın limonu at,2-3dk sonra da ıhlamur ve hibisküsü ilave et..
ıhlamur+yarım limon(kabuklarıyla beraber)+hibisküs(kuşburnu tadında c vitamini deposu)
bundan 3bardak kadar içebilirsen sıcak sıcak ve sıkı giyinip terlersen sabaha inş bişeyciğin kalmıyor.. ben bunu deniyorum grip olunca ve bebişe de zararsız bunlar..

Aynen ben de akşama kadar tek başımayım , kadın programlarını seyrediyorum internete takılıyorum , hoşça oyalıyor beni de. Evet akşamdan akşama eşimiz haricinde kimse ile konuşamıyoruz ki. Kehanet'i seyrettim güzeldi , hele ki 2012'i ile karşılaştırınca superdi :)) Bu iki film bizim şuanda yaşadıklarımıza denk geldi çok hoştu. Sevgiler

merhaba arkadaşlar....
ben 5 haftalık hamileyim bugün doktordan geldim
sat 23 ekim ama geç döllenme olduğu için ağustos annesi oldum
benide listeye ekleyin kızlar
23 yaşındayım 70 kilo doğum ağustos 14 kese gürüldü

Hoşgeldin canım hayırlı olsun , dualarımız seninle. Su gibi hamilelik ve mis kokulu bebeğini kucağına almanı diliyorum . Sevgiler

ben geldim:))
doktora gittim ve bugun allahıma sükür ilk testler temiz çıktı ve pıt pıtı çok azda olsa duyduk henuz 6 hafta 4 gunluk filanmış:)
7.33 mm imiş:)

tu maşallah!!!

inşallah sonuna kadar hepimizin iç sırada benim bebişimin herşeyi yolunda gider.

gribide konustum ama 3 aya kadar zaten yapılmıyor çok kalabalıkta bulunma ,meyve sebzeye devam et önümüz yaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…