bende çıkıyoprum iyi akşamlar.akşam yemeğe davetliyiz harika bi sofra olacak:)çokta açım :)
öpüldünüz
teşekkürler.
özel mesaj gönderemiyorum. bu sebepten genele yazdım. hamile olduğumu öğrendiğimde yani 5 sene bekledikten sonra ilk sözüm Allahım bütün isteyenlere nasip et oldu. ben bu bebek için çok bekledim korkuyorum sanki sevinsem gidecek gibi geliyor. ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALIP KOKLAMAYI NASİP ETSİN
Film seyretmeyi sever misiniz ? Biz çok severiz. Haftasonu için eğer seyretmediyseniz 2 tane film tavsiye ediyorum. 1 film. Marley & me 2.film Four christmases (bilgisayarı tv'ye bağlayıp internetten de izleyebilirsiniz) Bizim çok hoşumuza gitti umarım sizlerin de hoşuna gider. Buraya yazmak, okumak, paylaşmak çok hoşuma gidiyor sigarayı da aklımdan çıkarmama yardımcı oluyor aynı zamanda.umarım fazla meşgul etmiyorumdur. Sevgiler
Canım 4.haftada benim 3 gün kahverengi akıntım ve sonrasında kan geldi benden. Doktorum bebek görünmediği için yapacak birşey yok bekliycez. eğer düşeceği varsa her halikarda düşer eğer için rahat edicekse vajinadan sıkılan bir jel veriyim dedi. Onu kullandım 1 hafta akıntılar geçmişti. Geçen cumartesi doktora gittim kese göründü, o zaman da o jelin hiçbir faydası yok dedi bende bıraktım. Doktorum bana progestan da vermedi. Bugün başka bir doktora gidicem randevuları doluydu haber bekliyorum ondan. Bakalım o ne diycek.
Film seyretmeyi sever misiniz ? Biz çok severiz. Haftasonu için eğer seyretmediyseniz 2 tane film tavsiye ediyorum. 1 film. Marley & me 2.film Four christmases (bilgisayarı tv'ye bağlayıp internetten de izleyebilirsiniz) Bizim çok hoşumuza gitti umarım sizlerin de hoşuna gider. Buraya yazmak, okumak, paylaşmak çok hoşuma gidiyor sigarayı da aklımdan çıkarmama yardımcı oluyor aynı zamanda.umarım fazla meşgul etmiyorumdur. Sevgiler
Arkadaşlar ben çok hastayım yaa..tüm grip belirtileri var..ama normal grip belirtileri. ki inşallah domuz gribi değildir. İlaç da kullanamıyorum, ne yapmalıyım sizce, bi fikriniz var mı? En fazla parol ağrı kesici içebiliyorum ve o da tedavi edici değil zaten. Bitki çaylarından da çekiniyorum bazı bitkilerin gebelikte kullanılmaması gerekiyormuş. Onlar hakkında geniş bilgiye de sahip değilim. mafoldumben
canım ağrı kesicilerden sadece(çok gerekmedikçe) minoset(plus olmayan) içilebiliyor bildğim kadarıyla..Arkadaşlar ben çok hastayım yaa..tüm grip belirtileri var..ama normal grip belirtileri. ki inşallah domuz gribi değildir. İlaç da kullanamıyorum, ne yapmalıyım sizce, bi fikriniz var mı? En fazla parol ağrı kesici içebiliyorum ve o da tedavi edici değil zaten. Bitki çaylarından da çekiniyorum bazı bitkilerin gebelikte kullanılmaması gerekiyormuş. Onlar hakkında geniş bilgiye de sahip değilim. mafoldumben
Bende bazen çok giriyorum, fazlamı her lafa yetişiyorum diyorum ama ne yapayım, Akşama kadar tek başıma burada zaman güzel geçiyor. Çok hoşuma gidiyor. Birde kimseyle paylaşmadım hamişliği, burda sizlerle konuşmak güzel geliyo:lepi:
Saol tavsiyeler için. Bakayım bi netten. Bende film izlemeyi severim, kehanet diye bir film izledim bugün. Fena değildi, izlenebilir.
merhaba arkadaşlar....
ben 5 haftalık hamileyim bugün doktordan geldim
sat 23 ekim ama geç döllenme olduğu için ağustos annesi oldum
benide listeye ekleyin kızlar
23 yaşındayım 70 kilo doğum ağustos 14 kese gürüldü
oyyy maşallahpıt pıtları duyduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?