Arkadaşlar ben çok hastayım yaa..tüm grip belirtileri var..ama normal grip belirtileri. ki inşallah domuz gribi değildir. İlaç da kullanamıyorum, ne yapmalıyım sizce, bi fikriniz var mı? En fazla parol ağrı kesici içebiliyorum ve o da tedavi edici değil zaten. Bitki çaylarından da çekiniyorum bazı bitkilerin gebelikte kullanılmaması gerekiyormuş. Onlar hakkında geniş bilgiye de sahip değilim. mafoldumben
merhabalar..
yeni gelen arkadaşlar hoşeldiniz
arkadaşlar bişey sorucam ben henüz sadece kendim test yaptım inş. haftaya doktora gidicem de
vajinal ultrason mu yapılacak nasıl birşey. çekiniyorum. ben vajinismusu tam atlatamadığım için tedirginim de..bana dua edin lütfen..
birde ben henüz alışamadım ne yiyip içmek gerketiğine sonradan aklıma geliyor mesela çay..eskileri düşününce acaba onlarda şu andaki gibi herşeye dikkat ediyorlarmıydı? ya da sebep bizim yediğimiz ürünlerin yapılarının bozulmasıyla mı ilgili? kendi annem son ayda bile sırtında yük taşıdığını söyler zannetmiyorumki eksta özel yemek yemiş olsun köyde.. siz ne düşünüyorsunuz
bir sorum daha var.. süt içmeliyiz ya , ama ben süt içtiğimde hep kabız oluyorum zaten genelde öyleim ne önerirsiniz
baya bi uzattım kusura bakmayın
merhabalar..
yeni gelen arkadaşlar hoşeldiniz
arkadaşlar bişey sorucam ben henüz sadece kendim test yaptım inş. haftaya doktora gidicem de
vajinal ultrason mu yapılacak nasıl birşey. çekiniyorum. ben vajinismusu tam atlatamadığım için tedirginim de..bana dua edin lütfen..
birde ben henüz alışamadım ne yiyip içmek gerketiğine sonradan aklıma geliyor mesela çay..eskileri düşününce acaba onlarda şu andaki gibi herşeye dikkat ediyorlarmıydı? ya da sebep bizim yediğimiz ürünlerin yapılarının bozulmasıyla mı ilgili? kendi annem son ayda bile sırtında yük taşıdığını söyler zannetmiyorumki eksta özel yemek yemiş olsun köyde.. siz ne düşünüyorsunuz
bir sorum daha var.. süt içmeliyiz ya , ama ben süt içtiğimde hep kabız oluyorum zaten genelde öyleim ne önerirsiniz
baya bi uzattım kusura bakmayın
kaşar peynirde daha çok kalsiyummu varmış ilk kez duydum
brokolide zengin bi kalsiyum kaynağı.kaynayan suda 5 dakka pişmesi yeterli oluyor.lezzetlide ayrıca.
hatta ben iyice yıkayıp çiğ olarak yoğurda bnaıp yemeyi seviyorum.çıtır çıtır
günaydın annecikleeerrr..
gece çok zor uyudum.genital bölgenizde kaşıntı oluyormu sizin.benim zaman zaman deli ediyorr beni.mantar falan değil.sanki akıntım kaşındırıyor gibi anlayamadım.umaım kötü birşey değildir.
her yeim kaşındı dün gece.birde çayı kahveyi fazla kaçırmışım kalbimin küpültüsündende uyuyamadım.
zor bi geceyd.işe bile yeni geldim
günaydın annecikleeerrr..
gece çok zor uyudum.genital bölgenizde kaşıntı oluyormu sizin.benim zaman zaman deli ediyorr beni.mantar falan değil.sanki akıntım kaşındırıyor gibi anlayamadım.umaım kötü birşey değildir.
her yeim kaşındı dün gece.birde çayı kahveyi fazla kaçırmışım kalbimin küpültüsündende uyuyamadım.
zor bi geceyd.işe bile yeni geldim
Günaydın arkadaşlar... Umarım herkes iyidir... Ben bir diyetisyenden maden suyunda peynirden daha çok kalsiyum varmış diye duymuştum; bir de kültür mantarında etten daha fazla protein varmış... Vejeteryan arkadaşlar eksik proteini burdan karşılayabilirler sanıyorum...
Günaydın arkadaşlar... Umarım herkes iyidir... Ben bir diyetisyenden maden suyunda peynirden daha çok kalsiyum varmış diye duymuştum; bir de kültür mantarında etten daha fazla protein varmış... Vejeteryan arkadaşlar eksik proteini burdan karşılayabilirler sanıyorum...
Marul , Kıvırcık salata, Beyaz lahana da kalsiyum yönünden zengin. Ben hergün mutlaka büyük bir salata yerim. Salatayı çok seviyorum . Kıvırcık havuç turp , maydonoz , zeytinyağı limon karıştırıp yiyorum. Sabahları da bir gün kaşarlı tost + sıkma meyve suyu diğer gün de haşlama yumurta zeytin süt olarak yiyorum. Gün içinde toplam yarım litre laktozsuz light süt içiyorum. Bugün sucuklu yumurta yedik ama sucuk çok acı geldi neyse ki süt acısını aldı. Sevgiler
merhaba hepinize allah kolay doğum nasip etsin inşalllah.ya benim idrar yolu enfeksiyonu problemim nedeniyle doktor düşük olabilir dedi. korktum. son adetim 14 kasım. dün haberdar oldum bebişimden...allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah herkese..
merhaba hepinize allah kolay doğum nasip etsin inşalllah.ya benim idrar yolu enfeksiyonu problemim nedeniyle doktor düşük olabilir dedi. korktum. son adetim 14 kasım. dün haberdar oldum bebişimden...allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah herkese..
Süt içebilsem ne güzel olacak, görmeye bile dayanamıyorum. Allah'tan yeşellik severim. Yumurta da severim ama fazla kaçırdım sanırım alerji olmuşum hem de sadece diz kapaklarımdan :roflol: kaşınıp duruyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?