2010 Ağustos Anneleri

Gözünüz aydın arkadaşlar çok sevindim güzel haberlerinize, darısı başımıza. Sevgiler

gecmıs olsun bende cok hastayım burun akıntısı bogaz agrısı yanması..eklem agrısı,,bas agrısı cekıyorum dun gece hastane ye gıttık u sabah domus grıbı testı ypıldı sonuc uc gun sonra..ben parol alıyorum bepanthen pastıl tanflex agaz spreyı ve ılıadın burun spreyı kullanıyorum kızıma ıkı aylık hamıleyken de aynı rahatsızlıgı yasamıstım nerdeyse 10 gun surmustu yıne aynı ılacları almıstım,,bıde besın olarak takvıye ınsallah ıyılesırsın bı an once cok zor

Evet gerçekten çok zormuş..sanki ölecekmişim gibi geliyor. Ağrımayan yerim yok, tüm eklemlerim ağrıyor.

merhaba hepinize allah kolay doğum nasip etsin inşalllah.ya benim idrar yolu enfeksiyonu problemim nedeniyle doktor düşük olabilir dedi. korktum. son adetim 14 kasım. dün haberdar oldum bebişimden...allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah herkese..

merhabalar..
yeni gelen arkadaşlar hoşeldiniz
arkadaşlar bişey sorucam ben henüz sadece kendim test yaptım inş. haftaya doktora gidicem de
vajinal ultrason mu yapılacak nasıl birşey. çekiniyorum. ben vajinismusu tam atlatamadığım için tedirginim de.. bana dua edin lütfen..

birde ben henüz alışamadım ne yiyip içmek gerketiğine sonradan aklıma geliyor mesela çay..eskileri düşününce acaba onlarda şu andaki gibi herşeye dikkat ediyorlarmıydı? ya da sebep bizim yediğimiz ürünlerin yapılarının bozulmasıyla mı ilgili? kendi annem son ayda bile sırtında yük taşıdığını söyler zannetmiyorumki eksta özel yemek yemiş olsun köyde.. siz ne düşünüyorsunuz

bir sorum daha var.. süt içmeliyiz ya , ama ben süt içtiğimde hep kabız oluyorum zaten genelde öyleim ne önerirsiniz
baya bi uzattım kusura bakmayın

günaydın annecikleeerrr..

gece çok zor uyudum.genital bölgenizde kaşıntı oluyormu sizin.benim zaman zaman deli ediyorr beni.mantar falan değil.sanki akıntım kaşındırıyor gibi anlayamadım.umaım kötü birşey değildir.

her yeim kaşındı dün gece.birde çayı kahveyi fazla kaçırmışım kalbimin küpültüsündende uyuyamadım.

zor bi geceyd.işe bile yeni geldim

ilk evrelerde normal ultrasonda görünmüyomuş yda zor oluyomuş diye biliyorum ama görünebilirde.

süt meselesi benide geriyor.bende süt içinde gaz olurum.içmemde lazım.aldım dolapta birbirimize bakıyoruz şimdilik.

eskiler nerdeeeee.ne sat bilirlermiş ne yumurtlama ne bişi.onların bünyelerde sağlammış yediklerinden.biz nekadar dikkat etsekte.yiyecekelerin tohumlarında iş yok.çoğu şeyi sadece yiyoruzx beslenmiyoruz malesef.o nedenlşe de dikkat etmek zorundayız.eskilerle kıyaslamamalıyız diye düşünüyorum.

Annecikler günaydın, dün aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz. Biz yine maşşallah çok iyiyiz. Bulantı yok ağrı yok bugün kocişle misafirliğe gidiyoruz yarın döneceğiz umarım sizde de herşey yolundadır. Çok öpüyorum sizi ve nazlı minik hanımları beyleri

ilk üç ay alttan ultrasonun hiç bir sakıncası yok. sadece doktorlar genel bir kaygı olduğu için sizin onayınızı alıyor.(benim doktorum bu şekilde söyledi hem alttan bakılınca daha net görebiliyorlar. )

yine 3 aylık olana kadar yeme-içme konusunda kaygılanmaya gerek yok.sigara alkol-kafein tein-çiğ et( salam pastırma sucuk vb) az pişmiş et baharatlı yiyecekler. ada çayı sinemaki gibi etkin bitki çayları kesinlikle yasak.

ben de süt içme konusunda sorun yaşıyorum. kaşar peynir yiyerek aslında daha çok kalsiyum alıyorum. balık ve ceviz ile de omega-3 almış oluyorum.

kaşar peynirde daha çok kalsiyummu varmış ilk kez duydum
brokolide zengin bi kalsiyum kaynağı.kaynayan suda 5 dakka pişmesi yeterli oluyor.lezzetlide ayrıca.
hatta ben iyice yıkayıp çiğ olarak yoğurda bnaıp yemeyi seviyorum.çıtır çıtır

Günaydın arkadaşlar... Umarım herkes iyidir... Ben bir diyetisyenden maden suyunda peynirden daha çok kalsiyum varmış diye duymuştum; bir de kültür mantarında etten daha fazla protein varmış... Vejeteryan arkadaşlar eksik proteini burdan karşılayabilirler sanıyorum...

Merhaba, çizelgen olmadığından 1. sayfadaki listeden baktım daha hamileliğin ilk haftalarındasın . Bende de olmuştu sarı bir akıntı geliyordu hamile olduğumu da bilmiyordum genelde adetlerim çok düzenli değildi test falan yapmamıştım. Mantar kremi sürmeyi düşündüm sonra ya hamileysem diye düşünüp sürmemiştim iyi de yapmışım. Neyse ilk günlerde oluyor ama sonra kesiliyor hatta sabahları tuvaletimi kaçırıyormuşum gibi akıntı geliyordu ama hamile olduğumu öğrendikten sonraki günlerde bitti. Hormonlardan oluyormuş . Temiz tutmaya çalış , beyaz sabun belki kullanabilirsin ama detarjan ilaç v.s. kullanma . Kesilmez ise dr'a sor istersen. Ben de türk kahvesi hastalığı var 2'den fazla içmiyorum fazla kafein zararlı zaten. Sevgiler

benımde hamılelıklerım de hep kasıntı problemım oldu ben nızoral krem kullanıyorum cok olursa fıtılını kullanıyorum ..doktoruna bı danıs,gercekten sınır bozucu bı durum cunku

Marul , Kıvırcık salata, Beyaz lahana da kalsiyum yönünden zengin. Ben hergün mutlaka büyük bir salata yerim. Salatayı çok seviyorum . Kıvırcık havuç turp , maydonoz , zeytinyağı limon karıştırıp yiyorum. Sabahları da bir gün kaşarlı tost + sıkma meyve suyu diğer gün de haşlama yumurta zeytin süt olarak yiyorum. Gün içinde toplam yarım litre laktozsuz light süt içiyorum. Bugün sucuklu yumurta yedik ama sucuk çok acı geldi neyse ki süt acısını aldı. Sevgiler

mutlaka doktora sor cunku soda ozellıkle hamılelıkte tansıyon problemlerıne neden oluyo,,en cok kalsıyum da dıl peynırınde dıye bılıyorum,,

Süt içebilsem ne güzel olacak, görmeye bile dayanamıyorum. Allah'tan yeşellik severim. Yumurta da severim ama fazla kaçırdım sanırım alerji olmuşum hem de sadece diz kapaklarımdan :roflol: kaşınıp duruyorlar...

Merhaba canım , Çok geçmiş olsun ben de daha önce olmuştum saçlarımı yolup başımı duvarlara vuruyordum tuvalette bilirim acısını. Dr. herhangi birşey verdi mi ? yoksa yanlızca korkuttu mu seni ? Bol bol oda sıcaklığında su iç , ayaklarını karnını sıcak tut hayatım. Çok ağrın olursa parol içebilirsin sanırım az miktarda. İstersen bir başka dr'a daha gözük. Dualarımız seninle. Sevgiler

kotu seyler dusunme,,kendıne dıkkat et bol sıvı al ayaklarını sıcak tut,,ıdrar yolu enfeksıyonlarında ayaklardan soguk almamak cok onemlı,,genıtal temızlıgını dogru yap,,alkolsuz asıdı alınmıs 1 cay b ardagı bıra ıc ara sıra,,dıkkat edersen bısey olmaz allahın ıznıyle

Light süt iç kalsiyumu daha çok yağı da yok tadı da daha güzel. Ben de norma süt içemiyorum ağar geliyor tadı bana. Light süt daha hafif içimi kolay. Alemsin walla kaşıyıp kanatma bir de mikrop kaptırcan şimdi :)) Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…