2010 Ağustos Anneleri

mutlaka doktora sor cunku soda ozellıkle hamılelıkte tansıyon problemlerıne neden oluyo,,en cok kalsıyum da dıl peynırınde dıye bılıyorum,,

Okiş... :hulya:
Aklıma gelmişken benim de aynı sorunum olmuştu 2 hafta önceydi. Dayanılmaz bir ağrı değildi, adet sancısı gibiydi daha çok. Son raddede hastaneye kaldırdılar beni, tahmin de etmemiştik, enfeksiyon çıktı. Doktor bana largopen yazmıştı. 10 gün çekmiştim ağrıyı; herkes "normal, olur öyle şeyler" diyordu. Ama hasta çıktım. Burada en önemlisi, ufak bir şey de olsa doktora görünmek bence. Bu enfeksiyonların müzminleşenlerini duymuştum...

Kokusu öldürüyor beni o sütün; kokmasa sorun yok. Deneyelim bakalım. Tavsiye için sağol muhakkak denerim.
Akşamdan beri saat başı kaşıntısını alsın diye kolonya sürüyorum. Saçmalığa bakar mısınız; herkesin eli kolu alerji olur, benim diz kapaklarım :roflol:

Şimdi tuvaletten geldim ödüm patladı resmen , geçenlerde biraz tuvalete çıkarken zorlanmıştım ama çok da birşey yoktu. Şimdi normal çıktım kağıttaki kanı görünce vajinadan geliyor sandım tuvaletin içi de kan içinde kalmış ödüm patladı ama sonra kontrol ettim anladım makattan gelmiş. Damar mı çatlattım ne yaptım basurum da yok üfff bir de bu çıktı. Gidip bol kayısı , keçi boynuzu pekmezi falan alıp içmeye başlıyayım inşallah iyi gelir. Sevgiler

Geçmiş olsun canım yaa... hemoroid değilse fissür de olabilir. Cam parçaları yaparmış gibi hissedersen doktora hemen başvur. İnşallah iyi olursun :Saruboceq:

Canım dün doktora gittim. Bebekler ikizmiş :) Biri çok iyi ve kalbi atmaya başlamış ama diğer bebegin olduğu tarafda hafif bir kanama varmış. Doktor 3 gün dinlenmemi söyledi. 2. bebek kandan görünmedi ama büyük ihtimalle onunda kalbi atmaya başlamıştır dedi. Şimdi evde dinleniyorum, dün o bahsettiğin iğneden vurdu doktor bana şimdi gayet iyiyim. Kanamamda yok.

ELıFBEKTAS senınlede Sat ımız aynı bende 12 kasım we suan 5 hafta 2gunluk olması gerekıyor:) bırde mavışler wardı aynı olan ırtıbatımızı koparmayalım haberleselım kızlarr..sen keseyı gordunmu ben henuz gıtmedım erken dıye haftaya gıdecegım ınsallah..
burdakı tum anne adaylarnıa tebrık edıyorum ınsallah sag salım kucagımıza alıncada paylasırız kızlarr..:icecream:

Son düzenleme:

Sağol canım benim. Benim bebişler ikizmiş biri yapıyormuş kahverengi lekeleri. Çok şaşırdık eşimde bende. Ben kendi doktoruma değil bir prof.a gittim , tüp bebek üzerine uzman olan, jele devam et aralıksız dedi ve dün progestan içeren iğne vurdu bana. Şimdi çok iyiyim :)

allah saglıkla kucaguına almayı nasıp etsın ,,benımde ıkı tane kesem var p tesı gunu doktora gıtcem,,bana kalp atıslarını duymadan bısey dıyemem dedı,,bazen ıkıncı kesede sonme oluyomus sana boyle bısey soyledımı doktorun,,

slm arkadaşlar listeye benide eklermisiniz29 yaşındayım
SAT 13 kasım
kılo 55
tahmını dogum tarihi 20 agustoss

yeni agustos anneleri...hepinizi tebrik edirim allah tamamına erdirsin.bebeginize saglık versin.bende 2006 agustos annesiyim.evet ben büyüttüm.şimdi ise şubat 2010 annesi olacagım kısmetse.....
inanın yazın dogum yapmak harikaaaa..kışın dezavantajlarını şimdiden görmeye başladım.hasta oluyorsun.sıkı ginimek zorunda kalıyorsun.halbuki yazın.bi şort bi askılı giysi rahat rahat dolaşıyırsun rahat emziriyorsun.bebekte hasta olacakmış derdin olmuyo.....yani güzeldir.kızım 12 agustosta dogdu. nornam dogum tarihi 18 agustostu.sezeryan oldugum için.12 agustos.aranızda varmı 18 agustos olan....neyse çok yazdım şimdiden tebrikler....

Canım sen kaç haftalık hamilesin? Ben 12 aralıkda kendi doktoruma gittim bir tane kese gördü, kanamam olunca dün bir prof.a gittim, onun ultrasonu çok daha gelişmiş bir şeydi. İki kesede net bir şekilde görüldü, bebeklerin biri 6 haftalık, diğeri 6 hafta 1 günlükmüş. Doktorum kanama olduğu için belki ikinci bebeği kaybedebilirsin ama çok şiddetli bir kanama değil büyük ihtimal ile birşey olmaz dedi.Eğer kaybedersekde kese kendiliğinden yok oluyormuş ve diğer bebeği etkilemezmiş. 1.bebeğin kalp atışlarını da gördü ama ikinci bebek tam görünmedi kanama bebeği kapadığı için, büyük ihtimalle onunda kalp atışları başlamıştır kese boyutu oldukça iyi dedi. Genel anlamda olumlu konuştu, kendini ikiz annesi olmaya alıştırmaya başla ama çok şartlanma düşük bir ihtimal ile kayıp olabilir dedi.

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum

inşallah meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alırsınız
RABBıM bana da nasip eder inşallahhhhhhhhhhh

Kızlaaarrr doktordan geliyorum!
Kesemizi gördük, daha doğrusu keselerimizii delikafadulden
Bir tane normal boyutta bir tane de minicik toplam 2 kese görüldü. Büyük olanda kalp hareketi var gibi ama henüz tam olarak kalp atışı duyulmuyor. Küçük olanın durumu belli değilmiş henüz, yani gelişemeyip yok olabilir de dedi dr. Ama gelişip diğerini yakalama ihtimali de varmış. Yani belki de ikiz annesi olucam kızlar çok heyecanlıyım hihoyyyt 30 Aralık'ta tekrar gidicem kalp atışı dinlemeye, o zaman ikinci bebişin de durumu daha bir netlik kazanacak. Herşeyin hayırlısını diliyorum tabii ki... Benim için dua edin lütfeenn :Saruboceq:

Aylindacım inanmıyorum yaa çok sevindiiimm opuyorumnanaktan Büyük ihtimalle kanaman da ikiz olduğu için olmuştur arkadaşımda da aynı durum olmuştu ikizlere hamileydi, hamileliği boyunca iğne vuruldu ve dinlendi. Şimdi doğuma çok az kaldı bebişlerini bekliyor. Buarada benimkiler de ikizmiş biliyomusun Ama bende 2.nin durumu pek net değil, kese çok minik. Belki gelişemeyebilir dedi dr. Bakalım, hayırlısı diyoruz... 30 Aralık'ta tekrar gidicem umarım kalp atışlarını duyarım :CüvCüv:

Evet bende burdayım merhabalar :) dün kan testim tekrarlandı beta hcg 4500 gibi bir değer çıktı doktor çok iyi yükselmiş dedi. Pazartesi randevum var ultrason için, artık görebiliriz dedi keseyi... merakla ve heyecanla bekliyorum... herşey yolunda gidecek inşallah... bu arada eşim gelemeyebilir işi dolayısıyla bu ilk ultrasona bu yüzden üzgünüm biraz fisfisfis

ıkiz bebek bekelyen arkadaşlar size bir sorum olacak.. bildiğim kadarıyla genetik oluyor bu, yani yakın akrabalarınız arasında ikizleri olan var mı?

ben pazartesi doktora gittim hcg 1000 cıkmıştı, doktor muhtemelen keseyi gördüm dedi ama kesin olması için 7 gün sonra gel dedi. lekelenme görürsem iğne e verdi hemen kullanmamı söyledi. birdahaki kontrolüm çarşamba günü. insallah görürüm ama kalp atışlarını duyabilirmiyim bilmiyorum. bu konuda çok tecrübesizim. malesefki eşim çocuk yüzünden evi terketti bir haftadır tek başıma kalıyorum çok yalnızımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…