mutlaka doktora sor cunku soda ozellıkle hamılelıkte tansıyon problemlerıne neden oluyo,,en cok kalsıyum da dıl peynırınde dıye bılıyorum,,
Light süt iç kalsiyumu daha çok yağı da yok tadı da daha güzel. Ben de norma süt içemiyorum ağar geliyor tadı bana. Light süt daha hafif içimi kolay. Alemsin walla kaşıyıp kanatma bir de mikrop kaptırcan şimdi :)) Sevgiler
Şimdi tuvaletten geldim ödüm patladı resmen , geçenlerde biraz tuvalete çıkarken zorlanmıştım ama çok da birşey yoktu. Şimdi normal çıktım kağıttaki kanı görünce vajinadan geliyor sandım tuvaletin içi de kan içinde kalmış ödüm patladı ama sonra kontrol ettim anladım makattan gelmiş. Damar mı çatlattım ne yaptım basurum da yok üfff bir de bu çıktı. Gidip bol kayısı , keçi boynuzu pekmezi falan alıp içmeye başlıyayım inşallah iyi gelir. Sevgiler
Belki progesteron değerin düşüktür ondan böyle oluyodur canım. Progesteron bebeğin rahimde kalmasını destekleyen düşüğü engelleyen bir hormon. Bana dr.um ilk progesteron tahlili yaptırmamı istemişti bu yüzden (bir önceki hamileliğimde kanamam olduğu için). Değerin düşükse progestan diye bir hap verir büyük ihtimalle, ya da bazen iğnesini de verebiliyorlar... Bir an önce dr.a görün ama erteleme sakın hallet bugün mutlaka. Moralini de yüksek tut hemencecik bişey olmaz bebişlerimiz sandığımızdan daha güçlüler yerimseniben
dorukk ikiz bekliyosun galiba.bende ikiz istiyorum çok.farklı bi belirtisi oluyormu ikiz bebeğin
canım geçmiş olsun.. tekrarı olmasın inş..
ama doktorun yanlış düşünüyor sanki.. benimde var lekelenmelerim,kapsül kullanıyorum.. ve öncesinde düşük hikayem var..
tehlike durumlarında verilen ilk progestan hap daha ciddi durumda jel yada kapsül.. daha da ileri boyutta iğnesini veriyorlar canım.. ve düşüğün olmaması için oldukça faydalı nihayetinde progesteron hormonu bu..
bununla birlikte istirahat ve bol su içmeyi öneriyorlar.. ALLAH.a emanetsiniz canım.. iyi düşün iyi olsun inş..
benimki tüpbebek ve tüpbebek merkezine gitme fikrin de çok mantıklı.. onların sürekli ilgilendikleri durum olduğundan daha açıklayıcı-faydalı bilgiler alıyorsun.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:
Canım dün doktora gittim. Bebekler ikizmiş :) Biri çok iyi ve kalbi atmaya başlamış ama diğer bebegin olduğu tarafda hafif bir kanama varmış. Doktor 3 gün dinlenmemi söyledi. 2. bebek kandan görünmedi ama büyük ihtimalle onunda kalbi atmaya başlamıştır dedi. Şimdi evde dinleniyorum, dün o bahsettiğin iğneden vurdu doktor bana şimdi gayet iyiyim. Kanamamda yok.
allah saglıkla kucaguına almayı nasıp etsın ,,benımde ıkı tane kesem var p tesı gunu doktora gıtcem,,bana kalp atıslarını duymadan bısey dıyemem dedı,,bazen ıkıncı kesede sonme oluyomus sana boyle bısey soyledımı doktorun,,
Canım dün doktora gittim. Bebekler ikizmiş :) Biri çok iyi ve kalbi atmaya başlamış ama diğer bebegin olduğu tarafda hafif bir kanama varmış. Doktor 3 gün dinlenmemi söyledi. 2. bebek kandan görünmedi ama büyük ihtimalle onunda kalbi atmaya başlamıştır dedi. Şimdi evde dinleniyorum, dün o bahsettiğin iğneden vurdu doktor bana şimdi gayet iyiyim. Kanamamda yok.
ELİFBEKTAS senınlede Sat ımız aynı bende 12 kasım we suan 5 hafta 2gunluk olması gerekıyor:) bırde mavışler wardı aynı olan ırtıbatımızı koparmayalım haberleselım kızlarr..sen keseyı gordunmu ben henuz gıtmedım erken dıye haftaya gıdecegım ınsallah..
burdakı tum anne adaylarnıa tebrık edıyorum ınsallah sag salım kucagımıza alıncada paylasırız kızlarr..:icecream:
Evet bende burdayım merhabalar :) dün kan testim tekrarlandı beta hcg 4500 gibi bir değer çıktı doktor çok iyi yükselmiş dedi. Pazartesi randevum var ultrason için, artık görebiliriz dedi keseyi... merakla ve heyecanla bekliyorum... herşey yolunda gidecek inşallah... bu arada eşim gelemeyebilir işi dolayısıyla bu ilk ultrasona bu yüzden üzgünüm birazfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?