- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
ELİFBEKTAS senınlede Sat ımız aynı bende 12 kasım we suan 5 hafta 2gunluk olması gerekıyor:) bırde mavışler wardı aynı olan ırtıbatımızı koparmayalım haberleselım kızlarr..sen keseyı gordunmu ben henuz gıtmedım erken dıye haftaya gıdecegım ınsallah..
burdakı tum anne adaylarnıa tebrık edıyorum ınsallah sag salım kucagımıza alıncada paylasırız kızlarr..:icecream:
Kızlaaarrr doktordan geliyorum!
Kesemizi gördük, daha doğrusu keselerimizii delikafadulden
Bir tane normal boyutta bir tane de minicik toplam 2 kese görüldü. Büyük olanda kalp hareketi var gibi ama henüz tam olarak kalp atışı duyulmuyor. Küçük olanın durumu belli değilmiş henüz, yani gelişemeyip yok olabilir de dedi dr. Ama gelişip diğerini yakalama ihtimali de varmış. Yani belki de ikiz annesi olucam kızlar çok heyecanlıyım hihoyyyt 30 Aralık'ta tekrar gidicem kalp atışı dinlemeye, o zaman ikinci bebişin de durumu daha bir netlik kazanacak. Herşeyin hayırlısını diliyorum tabii ki... Benim için dua edin lütfeenn :Saruboceq:
İkiz bebek bekelyen arkadaşlar size bir sorum olacak.. bildiğim kadarıyla genetik oluyor bu, yani yakın akrabalarınız arasında ikizleri olan var mı?
çok şükür canım.. el elden üstündür diye boşa dememişler iyi ki gittin başka doktora..Sağol canım benim. Benim bebişler ikizmiş biri yapıyormuş kahverengi lekeleri. Çok şaşırdık eşimde bende. Ben kendi doktoruma değil bir prof.a gittim , tüp bebek üzerine uzman olan, jele devam et aralıksız dedi ve dün progestan içeren iğne vurdu bana. Şimdi çok iyiyim :)
super bı haber bende ıkız beklıyorum kalp atıslarını duyana kadar beklıcez dedı doktor ıkı tane aynı boyutlarda kesemız var p tesı bellı olcak ınsallah senınde hersey yolunda gıder..cok sevındım..
canım istenmeyen bir gebelik miydi? plansızmıydı yani?ben pazartesi doktora gittim hcg 1000 cıkmıştı, doktor muhtemelen keseyi gördüm dedi ama kesin olması için 7 gün sonra gel dedi. lekelenme görürsem iğne e verdi hemen kullanmamı söyledi. birdahaki kontrolüm çarşamba günü. insallah görürüm ama kalp atışlarını duyabilirmiyim bilmiyorum. bu konuda çok tecrübesizim. malesefki eşim çocuk yüzünden evi terketti bir haftadır tek başıma kalıyorumçok yalnızımmmmm
canım istenmeyen bir gebelik miydi? plansızmıydı yani?
durum ne olursa olsun o şuan içinde büyüyor annesi.. sakın kendini strese sokma üzülme bebişinde etkilenmesin.. eşinin yaptığı hangi yönen bakarsan bak hata ama mutlaka anlayacaktır hatasını ve senin yanında bebişinin yanında olacaktır.. sıkmayın o güzel canınızı yerimseniben a.s.
selam kızlar ben de eylül annesi olcam sanıyordum ama sanırım ağustos 21 kasım son reglim keseyi henüz görmedim ama kanda 62 çıktı değerim zemuszemus
umarım hep birlikte sağlıklı hamilelikler yaşarız :Saruboceq:
beni de listeye eklerseniz sevinirim :CüvCüv:
canım kaç günde bi aet oluyosun benimde sat 21 kasım
pazartesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum test için
inşallah hamileyimdir bende
canım reglim 28 de bir gelir benim iki gün önce test yaptım pozitif çıktı silik olarak
sen kaç günde oluyorsun yapsan çıkar bence:Saruboceq:inş. vardır canım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?