2010 Ağustos Anneleri

sözde sana cevap yazdımda göndermeyi beceremedim GULGUZELİ:(((

super bı haber bende ıkız beklıyorum kalp atıslarını duyana kadar beklıcez dedı doktor ıkı tane aynı boyutlarda kesemız var p tesı bellı olcak ınsallah senınde hersey yolunda gıder..cok sevındım..

çok şükür canım.. el elden üstündür diye boşa dememişler iyi ki gittin başka doktora..
Allegra - aylinda - NPSL hakkınızda hayırlısı olsun inş.. ALLAH iki yavrunuzu da sağlıklıca kucağınızda büyüttüğünüz günleri de göstersin inş.. duanın gücünü biliyoruz hepimiz ve herzaman olduğu gibi şuan en çok yapmamız gereken yavrularımız için dua etmek.. edelim ki sağlıkla büyüyüp kocaman olsunlar içimizde göbişimizde şişsin :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Canım çok heyecan verici bişeymiş gerçekten :)) Aynen bana da net birşey söylemedi dr. bir de benim diğer kese çok minicik öbürüne göre... Bakalım ne olacak merak içindeyim... 10 gün nasıl geçer şimdi yaa :1rolleyes: Senin için saatler kalmış ne güzel burdan güzel haberleri verirsin inşallah pzt günü. Ben de sabırsızlıktan buraya girip girip birşeyler yazarım artık 10 gün boyunca kaydirigubbakcemile3

canım istenmeyen bir gebelik miydi? plansızmıydı yani?
durum ne olursa olsun o şuan içinde büyüyor annesi.. sakın kendini strese sokma üzülme bebişinde etkilenmesin.. eşinin yaptığı hangi yönen bakarsan bak hata ama mutlaka anlayacaktır hatasını ve senin yanında bebişinin yanında olacaktır.. sıkmayın o güzel canınızı yerimseniben a.s.

mrb kızlar.ben de katıldım aranıza.bakıyordum ama bulamıyordum sizi:)
benim sat 31 ekim,kilom 70,boyum 1.71.cuma günü doktora gittim.ilk defa ultrasona girdim.bebeğim 5+3 günlük.kesenin boyu 12 mm imiş.ama kese içinde belirgin embrio polü ayırt edilemedi yazıyor.doktorum çok küçük o yüzden dedi.tüm kan ve hormon değerlerim normal.sizde de böyle bişey oldu mu?korkuyorum..

merhaba arkadaşlar bende sayfanız bugün transfer oldum.maşallah berketli bir liste var.inşallah son ayımıza kadar sağlıklı bir gebelik geçiririz hepimiz.

ben tüp bebek yaptırdım.9.gün;42...11.gün 184 çıktı hcg'm. doktorum büyük ihtimal ikiz dedi.ve 15 gün sonra keseyi görmek için çağırdı.

aksine çok istiyorduk hamile olduğumu öğrendiğim güne kadarda bi problemimiz yoktu. anlam veremiyorum bu tepkisi banamı bebeğemi?teşekkür ederim desteğin için bu bebek benim mucizem. 5 yıllık evliyim ve bu ilk hamileliğim.umarım herşey yoluna girer

kızlar benide listeye ekleyebilirsiniz 18 kasım son adet tarihim dün öğrendim idrarda gebelik testi yaptım çıktı bugün dr gittim idrarda çıktıysa kanda yaptırmaya gerek yok dedi 10 gün sonrasına gel dedi .hepimiz için hayırlı olsun inşllah sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

selam kızlar ben de eylül annesi olcam sanıyordum ama sanırım ağustos 21 kasım son reglim keseyi henüz görmedim ama kanda 62 çıktı değerim zemuszemus

umarım hep birlikte sağlıklı hamilelikler yaşarız :Saruboceq:

beni de listeye eklerseniz sevinirim :CüvCüv:

canım kaç günde bi adet oluyosun benimde sat 21 kasım
pazartesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum test için
inşallah hamileyimdir bende
ne zaman yaptın testi?

canım kaç günde bi aet oluyosun benimde sat 21 kasım
pazartesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum test için
inşallah hamileyimdir bende

canım reglim 28 de bir gelir benim iki gün önce test yaptım pozitif çıktı silik olarak

sen kaç günde oluyorsun yapsan çıkar bence:Saruboceq:inş. vardır canım zemuszemus

canım reglim 28 de bir gelir benim iki gün önce test yaptım pozitif çıktı silik olarak

sen kaç günde oluyorsun yapsan çıkar bence:Saruboceq:inş. vardır canım zemuszemus

canım bende 2 gündebir oluyorum maşallah 3 aydır çok düzenli zaten 3 aydır bebek için tedavi görüyordum bu ay kist oldugu için hiç bi hap kullanmadım
ama bugün olurum diye bekliyordum olmadım dha inşallah haaamişimdir inşallahhhhh

adetimi beklemeden çok test yaptm şimdiye kadar hiç olmazsa günüm geçsin diyorum
boşuna test parası verdim önceleri hemde çok

Yeni anne adayları hoşgeldiniz , su gibi hamilelikler ve mis kokulu bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Ne güzel ikiz bebeklerimiz de olacak allah izin verirse. Biz de çarşıya pazara gittik sebze meyve balık v.s. aldık iyi oldu stoklarımızı tamamladık bu haftalık. Biraz büyük ve hafif yüksek bel kilotlar aldım bunlar biraz sıkmaya başlamıştı. Şimdi bebiş daha rahat olur içeride :)) Araba biraz tuttu beni yoruldum başım dönmeye başladı şimdi dinleniyorum. Herkese sevgiler

Toksoplazmadan korunma yolları nelerdir?

Toksoplazmadan korunmanın en etkili yolu hijyen kurallarına uymaktır. Ev kedisinden toksoplazma bulaşması son derece nadirdir ve hamile kaldığınızda evdeki kedinizi göndermeniz gerekmez.

Ellerinizi sık sık yıkayın.
Eğer toprak ile uğraşıyorsanız mutlaka eldiven giyin.
Çiğ ya da az pişmiş et yemeyin (salam sucuk vb).
Çiğ et ile temas ettikten sonra mutlaka ellerinizi yıkayın.
Çiğ et kestiğiniz bıçak ile iyice yıkamadan başka bir madde kesmeyin.
Çiğ et kestiğiniz kesme tahtalarını iyice yıkamadan üzerinde başka bir işlem yapmayın.
Çiğ sebze ve meyveleri mutlaka çok iyi yıkayın.
Tercihen dışarıda yeşil yapraklı salataları yemeyin.
Pastörize edilmemiş süt içmeyin bu tür sütlerden üretilmiş ürünleri kullanmayın.
Evde kedi varsa kumunu siz değiştirmeyin.
Kedinin kumunun 24 saat aralıklarla mutlaka değişmesini sağlayın.
Kedinizi dışarı bırakmayın.
Kedinize çiğ et yedirmeyin.

minikpati.com'dan alınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…