2010 Ağustos Anneleri

adetimi beklemeden çok test yaptm şimdiye kadar hiç olmazsa günüm geçsin diyorum
boşuna test parası verdim önceleri hemde çok

seni çok iyi anlıyorum canım bende aynen öyleydim inş. bi daha uğraştırmaz rabbim.amiiinnnnn

sende hayırlısıyla inş. bu ay alırsın güzel haberi :Saruboceq: opuyorumnanaktan

benim daha önce bi düşük ve bi dış gebeliğim var bundan biraz endişeliyim ama hissediyorum bu defa bebişim gelcek inş. rabbim onu korusun :Saruboceq:

kızlar bugun bısey ogrendım ama tam anlamadım hamılelerde ayagın ıc kısmının yanında bı kemık olurmus orası sıvrı olursa erkek yuvarlak olursa kız demıs kanal 7 bı doktor bugun bı arkadas aradıda ben ızleyemedım bu dogrumudur bılenınız varmı???????

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım ne güzel dua etmişsin kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar iyi akşamlar ben de şu anda 8. haftadayım.Listeniz çok hoşuma gitti beni de eklerseniz sevinirim.Beni de korkutan bir durum oldu cuma günü kanama oldu doktor düşük önleyici ilaç verdi.Çok şükür kalp atışları normal.7. hafta bugün bitti doğum ne zamana denk gelir acaba?

amin canım inşallah ben hiç hamile kalmadım daha
RABBİM bu duyguyu banada tattırır inşallahh

İyi akşamlar kızlar ben dirar testi yaptım gayet bergin çift çizgiyi gördüm doktorum kan testine gerek yok dedi sizce siz ne yaptınız.Birde bu alttaki takvimi nasıl yapıyoruz ya bana yardımcı olurmusunuz

İyi akşamlar kızlar ben dirar testi yaptım gayet bergin çift çizgiyi gördüm doktorum kan testine gerek yok dedi sizce siz ne yaptınız.Birde bu alttaki takvimi nasıl yapıyoruz ya bana yardımcı olurmusunuz

canım nerde dr un devlet felan mı keseyi gördün mü
kan testi gerekmez ne demek yaa garip bi durum
bence başka bi dr a daha görün canım inş. herşey yolunda gider:Saruboceq:

selam kzılar biz bugün doktorda idik bebeğimin kalbi küt küt atıyo bu süper bi duygu allah herkese nasip etsin
ben bi geçmişi okuyayım

oyyy maşallahhh ya herkesten güzel haberler geliyor ne güzel yaaa
darısı başımıza inş...:Saruboceq:

İnşallahhh canım darısı tüm arkadaşlarımızın başına
Bebeğim7.93mm
Herşey yolunda ve güzelmiş Ve kan tahlillerinde daha önce kızamıkçık geçirmişim bu iyi bişey
Hala 67 kiloyum kilo artışı olmamış
Darısı tüm arkadaşlarımın başına:Saruboceq:

Kızlar birşey sorucam size bende geceleri mide bulantısı oluyor ama sabah bulantı namına bir şey yok normal midir sizce?? Yani adı üstünde sabah bulantısı ama benim neden gece oluyor ki anlamadım :sm_confused:

slm kızlar,Allah nasip ederse bende agustosta dogum yapıcam inş. suan 5hafta 5günlük bebiş...Rabbim hepimizin saglıklı,rahat bi hamilelik geçirmesini nasip esin inş..buarada topik çok güzel olmuş bende burda paylaşmaak istedim....

Kızlar birşey sorucam size bende geceleri mide bulantısı oluyor ama sabah bulantı namına bir şey yok normal midir sizce?? Yani adı üstünde sabah bulantısı ama benim neden gece oluyor ki anlamadım :sm_confused:

ya bende de aynısı.sabahları nerdeyse hiç olmuyor bulantı.gece ve akşam oluyor.mesela bu akşam yemek yerken çok bulandım yemeğimi yiyemedim.şimdi toparlandım biraz.muz yedim ondan sonra kendime geldim biraz...

canım özel msj atamadım msj sayım yetersiz oldugu için...
kilo:48
sat:08 Kasım
tahmini dogum tarihi :15 Agustos

slm kızlar...bende allah izin verirse 2010 annelerindenim...suan 5 hafta 4 günlük hamileyim..ilk öğrendiğimde sok oldum ve çok üzüldüm ama artık öyle düsünmüyor rabbimin bana verdiği bu nimet için sükrediyorum..henüz bi mide bulantım falan yok ama asırı uyku hali oluyo yatagımdan hiç kalkmak istemiyorum.onun dışında şişkinlik hissi var..hamilelikte soda içilmesi gerektiğini duydum ne kadar dogru bilen var mı

Merhaba Beyza_nur cugum aynı sıralarda hamile kalmışız sennle sanırım..çok güzel bi duygu hiç üzme kendini hayırlı olsun buarada canım...walla bende de aynen öle suaralar belirgin bi bulantım filan yok ama çok halsizim bende hep uyumak isityorum......ya sodanın hamilelere önerildgini bende duymuştm ama kesn bi bilgim yok maalesef....

beyza_nur ve asrewya bende 5+5 günlüğüm şimdi.sizlerle aynı gibiyim.satım 31 ekim ona göre 6+5 oluyor ve bebeğin doğumu 7 ağustos oluyor,ama ultrasona göre 5+5günlük .doktor geç yumurtlamışsın dedi.bebeğim ne zaman doğacak şimdi?kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…