adetimi beklemeden çok test yaptm şimdiye kadar hiç olmazsa günüm geçsin diyorum
boşuna test parası verdim önceleri hemde çok
elifbektaş seni de tebrik ederim canım.
teşekkür ederim meltemcim, yüce rabbim içimizde büyümeye hayata tutunmaya çalışan yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı, isteyen bütün kardeşlerimizede hamile kalmayı nasip etsin(amin)
seni çok iyi anlıyorum canım bende aynen öyleydim inş. bi daha uğraştırmaz rabbim.amiiinnnnn
sende hayırlısıyla inş. bu ay alırsın güzel haberi :Saruboceq: opuyorumnanaktan
benim daha önce bi düşük ve bi dış gebeliğim var bundan biraz endişeliyim ama hissediyorum bu defa bebişim gelcek inş. rabbim onu korusun :Saruboceq:
İyi akşamlar kızlar ben dirar testi yaptım gayet bergin çift çizgiyi gördüm doktorum kan testine gerek yok dedi sizce siz ne yaptınız.Birde bu alttaki takvimi nasıl yapıyoruz ya bana yardımcı olurmusunuz
oyyy maşallahhh ya herkesten güzel haberler geliyor ne güzel yaaaselam kzılar biz bugün doktorda idik bebeğimin kalbi küt küt atıyo bu süper bi duygu allah herkese nasip etsin
ben bi geçmişi okuyayım
oooo hoşgeldiniz zeyl hanım sizin ne işiniz var burda bakim lülülülülülü
oyyy maşallahhh ya herkesten güzel haberler geliyor ne güzel yaaa
darısı başımıza inş...:Saruboceq:
Kızlar birşey sorucam size bende geceleri mide bulantısı oluyor ama sabah bulantı namına bir şey yok normal midir sizce?? Yani adı üstünde sabah bulantısı ama benim neden gece oluyor ki anlamadım :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?