ya bende de aynısı.sabahları nerdeyse hiç olmuyor bulantı.gece ve akşam oluyor.mesela bu akşam yemek yerken çok bulandım yemeğimi yiyemedim.şimdi toparlandım biraz.muz yedim ondan sonra kendime geldim biraz...
günaydun herkese
masılsınızzzzzzz?
İyi akşamlar kızlar ben dirar testi yaptım gayet bergin çift çizgiyi gördüm doktorum kan testine gerek yok dedi sizce siz ne yaptınız.Birde bu alttaki takvimi nasıl yapıyoruz ya bana yardımcı olurmusunuz
ohhhhh ohhhhh maşallah bizim bebişlerde yavaş yavaş kendilerini gösteriyor kalplerini pıt pıt attırıyor allahım duymayan arkadaşlarıma nasip etsin bebeklerimiz allahımıza emanetselam kzılar biz bugün doktorda idik bebeğimin kalbi küt küt atıyo bu süper bi duygu allah herkese nasip etsin
ben bi geçmişi okuyayım
Kızlar birşey sorucam size bende geceleri mide bulantısı oluyor ama sabah bulantı namına bir şey yok normal midir sizce?? Yani adı üstünde sabah bulantısı ama benim neden gece oluyor ki anlamadım :sm_confused:
teşekkürler mutluyuz kaydirigubbakcemile2 bebişlerimiz göbüşlerimizde eeee ağzımızda kulaklarımızda çok şükür kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Arkadaşlar iyi akşamlar ben de şu anda 8. haftadayım.Listeniz çok hoşuma gitti beni de eklerseniz sevinirim.Beni de korkutan bir durum oldu cuma günü kanama oldu doktor düşük önleyici ilaç verdi.Çok şükür kalp atışları normal.7. hafta bugün bitti doğum ne zamana denk gelir acaba?
kızlar bulantılarınız basladımı benım ıkı gecedır cok bulantım oluyo sabah hıcbısey yok aksam yemegınden sonra cok kotu oluyom
bende dün hamıle oldugumu ögrendım bugun aksam yada yarın doktora gidecem ama sanırım bende agustosta dogum yapacam.hepınızı allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?