2010 Ağustos Anneleri

son adet tarihinin ilk günü canım

hım evet canım anladım ya 27 ekimdi yada 4 kasım tam hatırlamıyorum hangısı bende hormon bozuklugu vardı cnm tedavı görüyordum bazen ayda 2 kere bazende cok gecıkmelı adet oluyordum o yüzden cok dengesiz adet dönemlerim bende nedense en sonunkı hangısı hatırlamıyorum ama aklımadakı bu ya 27 si yada 4 kasımdı.

selamkızlar nasılsınız bakalım? ben herzmanki gibi bulantılarla uğraşıyorum ama akşamları geçti bulantı işi bu sefrde korkmaya başladım acaba bişimioluyo die geçermi bu 15 gün ya ölürüm ben merakdan görmezsem paranoyakmı oldum ne sürekli acaba kalpleri hala atıyomu ya durusa ya bişi olduysa die kafayı bozacam galiba ... allaha emanetler yavrularmız ama insanın elinde değilki?

slm arkadaşlar. ben aranızda yeniyim. nasip olursa ağustosta gelecek bebişimiz. daha 2 gün oldu öğreneli. benim bir sorum olacak tecrübeli bayanlara. bu mesajlarınızın altındaki bebeği haftasını belirten resmi nasıl ekliosunuz??????? çok hoşuma gitti.

çok saolun kızlar tavsiyeleriniz için. bana monurol diye bi antibiotik verdi dr. ve günde 3 lt su iç dedi. şimdi daha iim. geçti sanırım. allah kimseye yaşatmasın o acıyı. bebeğime bişey olur die çok korkuyorum allah korusun.

slm kizlar hepinizi teprik ederim saglikla mutlu hamilelikler insallah hayirlisiylan alirsiniz bebislerinizi kucaklariniza artik buralardayim bende geldim araniza 14 agustosta insallah saglikla gelecek bebisim bir kac gun oluyor ogreneli surpriz yapta bana bebegim 2 yasina girecek birde kizim var bakalim nasil olacak durumlar

sende hoşgeldin cnm aramıza. benim gibi sende yeni öğrenmişsin bebişini. allah hayırlısıyla sağlıklıca doğumunu nasip eder inşallllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhh hepimize...:CüvCüv::CüvCüv:

Hoşgeldiniz arkadaşlar , Öncelikle 1. sayfadaki listemizi kontrol etmenizi ve eksik olan bilgilerinizi tamamlamak için hallisna arkadaşımıza özelden bilgilerinizi mail atmanızı rica ediyorum. Allah güzel bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etmesini ve su gibi hamilelikler diliyorum. Alttaki cetveli tickerfactory sitesinde bulabilirsiniz. Gebelik bölümünden zevkinize uygun seçimler yapark ilerleyip , en son bölümde SAT v.s. bilgileri girdikten sonra oluşuyor. Sayfanın altlarına doğru HTML ile başlayan bölümdeki linki http'den başlayarak png'ye kadar kopyalayıp (fazla veya eksik olmamalı) Kadınlar kulübündeki kullanıcı profili altındaki profil düzenle sayfasının altlarına doğru çizelge bölüme yapıştırıyorsunuz. Herkese sevgiler

kızlar ben de 2010 ağstos annesiyim . fakat kesemi doktor alttan çok zor gördü. en son beta hcg seviyem 3192 idi. kalp atışlarını henüz görmedik hayırlısı....

herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım

hakkında hayırlısı-sağlıklısı canım ama inş duyacaksın meleğinin pıtpıtlarını...
üzülmek için erken diye düşünüyorum.. değerler konusunda da doktorunun söylediği doğru çünkü bhcg 1500.den sonra 48saatte katlanmıyor 72saatte katlanıyor.. dualarımız seninle.. inş bu defa herşey çok güzel olacak.. a.s.

Merhaba Canderya, bravo tebrik ederim çok güzel yapıyorsun. Hayat devam ediyor değil mi, elbette ki hep iyiyi düşünelim ama kendimizide kötüya alıştıralım ki yıkımlarımız büyük olmasın. Maşallah arkadaşım. Dilerim Allah tan o yaptığın kayak planları suya düşsün:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Bende kafamı sürekli bişeylere takıyorum, öyle mi olacak böyle mi olacak, yok efendim bu niye böyle.. Çok sıkıldım kendimden! Allah içimize ferahlık versin inşallah!

canlarım neden böyle takıyosunuz kafanıza...hersey olucagına varır...en kötü ihtimalle ne olabilir bebegimizi kaybederiz...veren allahın almaya hakkı yok mu...onlar bize emanet zaten mutlaka bi ş4ekilde yanına alcak er yada geç...rabbim bizi anne makamına eriştirecekse eger o makama yakışır kullardan eylesin..hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin...doğup dünyamızı zindan edecekse eger hayırsız evlat olacaksa itip kakacaksa rabbim bizi böyle şerden şimdiden korusun...herseyin hayırlısını dileyelim..gerisi laf_ı güzaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…