bi dur kız daha kurtulmaya çok var kaydirigubbakcemile3
biz şimdilik iyice tutunsunlar yerleşsinler diye dua ediyoruz
bu arada hayırlı olsun canım tebrikler alkisalkisalkis :CüvCüv:
sat ın kaç?
bende dün hamıle oldugumu ögrendım bugun aksam yada yarın doktora gidecem ama sanırım bende agustosta dogum yapacam.hepınızı allah kurtarsın
hoşgeldin cnm sende aramıza
umarım keseyi ve kalp atışlarınıda görürsün ve rahatlarsın sende
sagol canım tesekkür ederim.sat ın kac derken anlamadım ben canım... :uhm:
son adet tarihinin ilk günü canım
anladım canım hayırlısı olur inş. umarım sağlıklı bi hamilelik geçirirz hep birlikte
slm kizlar hepinizi teprik ederim saglikla mutlu hamilelikler insallah hayirlisiylan alirsiniz bebislerinizi kucaklariniza artik buralardayim bende geldim araniza 14 agustosta insallah saglikla gelecek bebisim bir kac gun oluyor ogreneli surpriz yapta bana bebegim 2 yasina girecek birde kizim var bakalim nasil olacak durumlar
slm arkadaşlar. ben aranızda yeniyim. nasip olursa ağustosta gelecek bebişimiz. daha 2 gün oldu öğreneli. benim bir sorum olacak tecrübeli bayanlara. bu mesajlarınızın altındaki bebeği haftasını belirten resmi nasıl ekliosunuz??????? çok hoşuma gitti.
hakkında hayırlısı-sağlıklısı canım ama inş duyacaksın meleğinin pıtpıtlarını...herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım
herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?