2010 Ağustos Anneleri

Çok doğru gerçekten. Allah herşeyin olduğu gibi evladında hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

slm hallisna. ben de özelden msj atamıorum. o yüzden burdan yazıorum.
sat:14 kasım
doğum: 21 ağustos
kg:62
benm randevum 5 ocakta dr. la o zaman duycaz inş kalp atışlarını. teşekkür ediyorum.allah yardımcınız olsn...

iyi akşamlar kızlar,nihayet cetvel yapabildim..
nasılsınız. ?
ben daha çok yeni olduğumdan hiç şikayetim yok.bel ağrım var arada.

yeni gelenler hoşgeldiniz. ben de dün katıldım sayfaya.:ecrin_bebek:

Canderya200 canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırız
yeni katılan anne adayları hoşgeldinizzz

Kızlar attığım mesajların toplamı 100 den az olduğu için link ekleyemiyorum.
Google dan "Baby(ies) Fragman" diye aratın, facebook da açılıyor. O kadar güzel bir video ki anlatamam!!

Kızlar attığım mesajların toplamı 100 den az olduğu için link ekleyemiyorum.
Google dan "Baby(ies) Fragman" diye aratın, facebook da açılıyor. O kadar güzel bir video ki anlatamam!!
teşekkürler canım paylaşımın için..gerçekten güzeldi.. özellikle en son kare süperdi...

selam kızlar ...bende 2010 ağustos anne adayıyım.......önce bir eylül topiğine gittim ama sonra buraya gelmem gerektiğine karar verdim...sat 20 kasım...cuma günü test yaptım, ikinci çizgiyi gördüm...ne zaman doktora gitmem gerekiyo acaba;?

ebrucum dediklerini yapıorum ama profilde çizelgeye eklediğimde kabul etmiyo. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz...:kedi:

Ya sanırım benim bulantılarım artık başlıyor...aslında sadece sabahları dişlerimi fırçalarken bulanıyordu ve geçiyordu. Şimdi ise 2 gündür et yemekleri çok kötü kokmaya başladı bana. ve yemek yerken bi anda bulantı geliyor, yemeği bırakıyorum. Son lokmam boğazımdan geçerken gözlerim doluyor. Doktora da kısmetse yarın sabah gideceğim. Çok merak ediyorum neler çıkacak? Öncesinde değerim çok yüksek çıktığı için ya dış gebelik olabilirmiş ya da ikiz olabilirmiş. Allahım hayırlısını verir inşallah. :Saruboceq:

Merhaba..hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. Valla benim sat 6 kasımdı ve doktora ne zaman geleyim diye sordum 21 Aralık haftası gel dedi. Hesap edersekte senin de 4 ocak civarı gibi gittiğinde bişeyler görünür durumda olur heralde. Ki benimkinin bile görünüp görünmediğini bilmiyoruz henüz. Yarın sabah belli olacak inşallah.

canım ultrasonda öle gözüktüyse büyük ihtimal dogrudur...geç yumurtlama olabilir bazı nedenlerden dolayı yumurtlama geçikebiliyr çünkü...Rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın inş.. ayrıca bebegn de hayrlı olsun canım...:roflol:

ya bu ağustos annaelerinin kaderi herhalde bende gece çok bulanıyo hatta dört gecedir gidip çıkartıyorum
Çok kötü bişey bu ya sonra boğazım nasıl yanıyo mide asidinden herhalde

aynen canım yaa daha çıkartmadım hiç ama akşam 5ten sonra bi mide yanması bi bulantı ki sorma gitsin... niye sabah olmuyo diye kafaya takmıştım ama baktım ki sizin de aynı, rahatladım :1hug:

aynen canım yaa daha çıkartmadım hiç ama akşam 5ten sonra bi mide yanması bi bulantı ki sorma gitsin... niye sabah olmuyo diye kafaya takmıştım ama baktım ki sizin de aynı, rahatladım :1hug:

ya benm akşam çok olmuyo ama sabahları midemin bulantısından duramıorum. acaip bi bel ağrısı var. 10 dakka ayakta kalsam çivi çakılır gibi oluyo. allahtan ben de çıkarmadım hiç ama daha yeni olduğu için ilersinde olabilir gibi gelio.allah hepimize yazı bahar gibi güzel,rahat ve karnımız burnumuzda geçirmeyi ve eylülde bebeklerimize giydirdiklerimizi konuşmayı nasip etsin. bir avazda kurtulalım inşallah. hayırlısıyla. aaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiinn.sizde amin deyin .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bende geçen hafta bulantılar hafif hafif vardı, ama bu hafta hiç yok nedense:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…