canlarım neden böyle takıyosunuz kafanıza...hersey olucagına varır...en kötü ihtimalle ne olabilir bebegimizi kaybederiz...veren allahın almaya hakkı yok mu...onlar bize emanet zaten mutlaka bi ş4ekilde yanına alcak er yada geç...rabbim bizi anne makamına eriştirecekse eger o makama yakışır kullardan eylesin..hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin...doğup dünyamızı zindan edecekse eger hayırsız evlat olacaksa itip kakacaksa rabbim bizi böyle şerden şimdiden korusun...herseyin hayırlısını dileyelim..gerisi laf_ı güzaf....
Canderya200 canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırız
yeni katılan anne adayları hoşgeldinizzz
çok saolun kızlar tavsiyeleriniz için. bana monurol diye bi antibiotik verdi dr. ve günde 3 lt su iç dedi. şimdi daha iim. geçti sanırım. allah kimseye yaşatmasın o acıyı. bebeğime bişey olur die çok korkuyorum allah korusun.
teşekkürler canım paylaşımın için..gerçekten güzeldi.. özellikle en son kare süperdi...Kızlar attığım mesajların toplamı 100 den az olduğu için link ekleyemiyorum.
Google dan "Baby(ies) Fragman" diye aratın, facebook da açılıyor. O kadar güzel bir video ki anlatamam!!
Hoşgeldiniz arkadaşlar , Öncelikle 1. sayfadaki listemizi kontrol etmenizi ve eksik olan bilgilerinizi tamamlamak için hallisna arkadaşımıza özelden bilgilerinizi mail atmanızı rica ediyorum. Allah güzel bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etmesini ve su gibi hamilelikler diliyorum. Alttaki cetveli tickerfactory sitesinde bulabilirsiniz. Gebelik bölümünden zevkinize uygun seçimler yapark ilerleyip , en son bölümde SAT v.s. bilgileri girdikten sonra oluşuyor. Sayfanın altlarına doğru HTML ile başlayan bölümdeki linki http'den başlayarak png'ye kadar kopyalayıp (fazla veya eksik olmamalı) Kadınlar kulübündeki kullanıcı profili altındaki profil düzenle sayfasının altlarına doğru çizelge bölüme yapıştırıyorsunuz. Herkese sevgiler
selam kızlar ...bende 2010 ağustos anne adayıyım.......önce bir eylül topiğine gittim ama sonra buraya gelmem gerektiğine karar verdim...sat 20 kasım...cuma günü test yaptım, ikinci çizgiyi gördüm...ne zaman doktora gitmem gerekiyo acaba;?
yani http ve png dahilmi
geçmiş olsun canım..
beyza_nur ve asrewya bende 5+5 günlüğüm şimdi.sizlerle aynı gibiyim.satım 31 ekim ona göre 6+5 oluyor ve bebeğin doğumu 7 ağustos oluyor,ama ultrasona göre 5+5günlük .doktor geç yumurtlamışsın dedi.bebeğim ne zaman doğacak şimdi?kafam karıştı.
ya bu ağustos annaelerinin kaderi herhalde bende gece çok bulanıyo hatta dört gecedir gidip çıkartıyorum
Çok kötü bişey bu ya sonra boğazım nasıl yanıyo mide asidinden herhalde
aynen canım yaa daha çıkartmadım hiç ama akşam 5ten sonra bi mide yanması bi bulantı ki sorma gitsin... niye sabah olmuyo diye kafaya takmıştım ama baktım ki sizin de aynı, rahatladım :1hug:
aynen canım yaa daha çıkartmadım hiç ama akşam 5ten sonra bi mide yanması bi bulantı ki sorma gitsin... niye sabah olmuyo diye kafaya takmıştım ama baktım ki sizin de aynı, rahatladım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?